çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

Arkadaşlar sabah çektim dışardan görüntüsünü perdelerin aceleyle :)))

çok sağolcanım zahmet oldu valla sana da...bu arada dışardan da çok hoş duruyo yaa baktıkça alasım artıyo arada açıp açıp bakıyorum senin perdelere zaten

Evet bende merakla bekliyorum ne zaman alacan çünkü sarmaşık ve ekru ya alacağın model, çok merak ediyorum bende çok beğendim onu hoş olacağına eminimmmm.

ben de perdelerimi 4 gözle bekliyorum hala gelmedi

Perdelerim derken sen çocuk odasına bir perde yaptırmayacakmıydın ayy çok merak ettimmmm seninkinideee :)))
Bu arada bugün yada yarın gelir kesin bende senin gibi h.arası vermiştim çünkü bugün gelmişti.

Rky cimm bu sabah tavsiyeni gördüm bi konu içinde o siteye bi girdim kendimi kaybettim veee nevresim takımı sipariş ettim bugün.
burdada çok reklamı var evmanya dan aldım bende hastalık yaa bisürü nevresim var ama hala alıyorum. Dayanamayıp.
Sen ordan alışveriş yaptınmı hızlımı ne zaman gelir acabaaa

Perdelerim derken sen çocuk odasına bir perde yaptırmayacakmıydın ayy çok merak ettimmmm seninkinideee :)))
Bu arada bugün yada yarın gelir kesin bende senin gibi h.arası vermiştim çünkü bugün gelmişti.

sitede daha hazırlanıyor yazıyor,dün sormuştum yarın kargoya veririz demişlerdi bugünden için ama hala kargolanmamış
yatak odasına bade,çocuk odasına elips,oturma odama da zebra :))) abarttım ama yeni eve yeni ciciler olsun dedim

ooo maşallaahhhhh
ayyy çok güzelll merak ettim valla
ama sitede öle yazdığına bakmaaa
benimd eöle görünüyodu bi baktım geldi
online den sorsanaa müşt: temsilcisine hadiii :)

aldım canım evet gayet hızlıydı gerçi ben kırşehire istediğim için buraya istanbuldan kargo 3 günde geliyo bu 2 günde geldi ...ben banyo paspası almıştım..ama bıraksan daha neler neler alcam daaa işteee

ooo maşallaahhhhh
ayyy çok güzelll merak ettim valla
ama sitede öle yazdığına bakmaaa
benimd eöle görünüyodu bi baktım geldi
online den sorsanaa müşt: temsilcisine hadiii :)

yoldaymış benim perdeler kızlar,öğleden sonrya gelir inşaallah

ayyy hadi artık yaa ...ben daha heycanlıyım sizden galibaama bak söylüyorum çeşit çeşit açık kapalı aydınlık karanlık her odanın resmini koy nooooooooooooooluuuuurr...artık fundanınkileri ezberledim evinde nerde nesi var az da seninkilere baka baka idare eder sonra da alırım eve inşallah...

Eee bende İstanbuldayım bana bugün gelmesi gerekiyoduuu sanırım stokta yok tedarik ediliyo yazıyo daha
neyseee napim . h. içi gelcek artık. h. sonu ya yıkarım mis gibi sererim diyodum havada çok güzellll sağlık olsun :)))))
Ahh bu bekleyişler ahhhh

Bu arada kapadokyaya giderken geçmiştim yıllar önce kırşehirden kızma bana ama çokk sıkıcı bi şehir gibi gelmişti sanırım ben yaşayamam orda

Anca pazartesi görürüm perdelerini ozaman gelecek takacan foto ekleyecen oooo
Rky cim bende çok merak ediyorum yaaa her evde farklı çünkü benim giriş kat konum olarakta güneş filan engelliyo bide makina foto kalitesi
başka birinde görmek incelemekde zevkli oluyor.
Hııı bide oturma odasını zebrayı merak ediyorum en çokta dünde bi filmde gördüm çok şıktı yaaa dün dedim acaba zebramı yaptırsaydımmm

aynen doğru valla sıkıcı ama yeni yeni gelişiyo allahtan ben doğma büyüme buralıyım büyük şehirlere gezmeye gidip burda yaşıyoruz işte...hayırlı olsun canım nevresim aşkı bendede de aynı yaa o kadar oldu ki artık koyacak yer sıkıntısından almıyorum...bi arada misafir havlusu ala ala bi dükkan açacak havlu biriktirmişim havlu benim için çok önemli kimsede gidip kullanamam evime gelene de tek kullanımlık olmalı

meraba kızlar.dün geldi perdelerim bugün montajını yapmaya gittik.çift sistemlerin poşetlerinin ucunda ayrıca bi poşette montaj aparatları vardı o ikisini monte ettik fotoda çektim merak etmeyin yarın eklerim.zebra perdenin montajına sıra gelince onun poşetne eklenmiş aparatların olmadığını fark ettik ve dolayısıyla monte edemeden geri geldik. fundacım sana sorum şu:senin her bir parça perden kaç tane aparatla monte edildi.sitemi eksik gönderdi yoksa bizmi çift sistemlere fazla taktık onu anlamak için soruyorum.müşteri temsilcisi çevrimdışı şimdi ona soramıyorumda

canım perdeleri yeni evimize taktık o yüzden haftaya gittiğimizde dediğin gibi çeker eklerim artık.içime sindi perdeler annemde çok beğendi.yalnız aparatları fazla takmışız sanırım zebra perdeye yetmediğinden takamadık .haftaya onu da çeker eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…