Merhaba kızlar
bende yeni taşındım. ip perde kullanıyordum bu eve kısa geldiler
benimki 385 cm lik tek cam ama 85 cm kapı olduğu için yere kadar bir ürün olsun istedim
tüm perdeciler yere kadar tül, alt kısmınada stor önerdiler
buradaki sitede güzel modeller var
çift sistem taktırırsam; en uzun olunca tek perde olamayacak, parçalı sizce göze hoş gelir mi?
neden olmasın hem kapı ayrı olması kullanış olarak daha iyi açıp çıkarken hepsi değil de sadece kapı açılır çok daha güzel bence...storda da ayrı ayrı yaptıran çok kişşi var hiö de kötü durmuyor canım bence hoş olur..Merhaba kızlar
bende yeni taşındım. ip perde kullanıyordum bu eve kısa geldiler
benimki 385 cm lik tek cam ama 85 cm kapı olduğu için yere kadar bir ürün olsun istedim
tüm perdeciler yere kadar tül, alt kısmınada stor önerdiler
buradaki sitede güzel modeller var
çift sistem taktırırsam; en uzun olunca tek perde olamayacak, parçalı sizce göze hoş gelir mi?
fundanın her camında tek perde var
benimki boydan boya 385 tek duvar
300 metresi yarım cam 85 cm kısım kapı
85 lik kısmı yere kadar yapılırmış 150 cm lik 2 adet yanlarına konurmuş
3 perde yanyana konunca mekanizmaları her iki taraftan 1,5 cm boşluk bırakırmış
yani mekanizma 85 cm ama perdenin kapladığı alan 82 cm
o iki perde arasındaki boşluğuda pencerenin beyaz yerlerine denk getireceklermiş
o boşluğa takıldım ben çirkin durursa diye :26:
paintte çizdim şöyle bir şey
Eki Görüntüle 643581
eklerim tabiSipariş sırasında konuştuğum görevli bu modeller çok az kişide var size özel hatta dedi bende benim bi tanıdığım yaptırdı sitenizden dedim perdenin modelini sordu bende yapraklı dedim adam direk funda hanımmı dedi şaşırdım yani
eklerim tabisipariş sırasında konuştuğum görevli bu modeller çok az kişide var size özel hatta dedi bende benim bi tanıdığım yaptırdı sitenizden dedim perdenin modelini sordu bende yapraklı dedim adam direk funda hanımmı dedi şaşırdım yani
funda kameraya el salla ünlü olmuşsun