çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

ooo hayırlı olsun valla başlığı ben açtım ama bi ben veremedim daha yaa...noolur sen de resim ekle de bari onlarla avunayım bakıııp bakıp şimdilik
resim eklemek çok kolay bu arada mesaj yazdığımız yerin üzerine dünya mektup falan gibi minik resimler varya ordan dünyadan sonraki 4. kare kutuya tıklayıp from computere tıklıyorsun ve dosyaları seçe tıklayıp bilgisayara attığın o perde resimlerini seçiyorsun ve tamamdır...

Bekliyoruzzz sudesibelcim ama dün verdiysen siparişini en erken cumartesi gelir tabi hangi şehirde yaşadığında önemli :)

Merhaba kızlar
bende yeni taşındım. ip perde kullanıyordum bu eve kısa geldiler
benimki 385 cm lik tek cam ama 85 cm kapı olduğu için yere kadar bir ürün olsun istedim
tüm perdeciler yere kadar tül, alt kısmınada stor önerdiler
buradaki sitede güzel modeller var
çift sistem taktırırsam; en uzun olunca tek perde olamayacak, parçalı sizce göze hoş gelir mi?

fundagun arkadaşımızınkide parçalı ve çok güzel duruyor

neden olmasın hem kapı ayrı olması kullanış olarak daha iyi açıp çıkarken hepsi değil de sadece kapı açılır çok daha güzel bence...storda da ayrı ayrı yaptıran çok kişşi var hiö de kötü durmuyor canım bence hoş olur..

eklerim tabi sipariş sırasında konuştuğum görevli bu modeller çok az kişide var size özel hatta dedi bende benim bi tanıdığım yaptırdı sitenizden dedim perdenin modelini sordu bende yapraklı dedim adam direk funda hanımmı dedi şaşırdım yani

fundanın her camında tek perde var
benimki boydan boya 385 tek duvar
300 metresi yarım cam 85 cm kısım kapı
85 lik kısmı yere kadar yapılırmış 150 cm lik 2 adet yanlarına konurmuş
3 perde yanyana konunca mekanizmaları her iki taraftan 1,5 cm boşluk bırakırmış
yani mekanizma 85 cm ama perdenin kapladığı alan 82 cm
o iki perde arasındaki boşluğuda pencerenin beyaz yerlerine denk getireceklermiş
o boşluğa takıldım ben çirkin durursa diye :26:
paintte çizdim şöyle bir şey

Son düzenleme:

anladım canım sen 3 metre deyince mecburen 2 parça olacağını hatta bak mesela resimler falan da var nette misal:

Merhaba bende oturma odam için zebra perde araştırırken nette çift sistem perdeleri gördüm.Kullanan varmı diye araştırırkende burayı buldum. Funda hanımın camında görünce tamam yaptırmalıyım bende dedim fakat bugün bi arka sokağımda camda damask desenli olan modelden gördüm kafamı karıştıran nokta storun üzerinde tülün deseni çok net belli oluyordu. oturma odamın yan tarafında apartman var benim acaba içerisi belli olurmu storu o kadar incemi diye tereddüte düştüm.Kullananların yorumunu bekliyorum...

bayaa bi kişinin merak ettiği şey bu zaten aslında fundadan rica etsek belki dışardan bi foto eklese...off çok oldum galiba tamam tamam geri aldım

funda kameraya el salla ünlü olmuşsun

Hahahaha evettt ya sorma göksel bey sanırım, ben bayağı bi başının etini yemiştim onun hergün bişey soruyordum online sayfadan adamın unutmaması normal değilmi
Çok çabuk karar veriyorum ama aynı zamanda çokta pimpirikliyimde ee bide görmeden netten alıyosun hem tereddüt oluyosun hemde br an evvel gelsin istiyosun. Çok meşgul ettim firmayı

funda kameraya el salla ünlü olmuşsun

Benceee hepiniz sallayın kızlarrrrr çünküüü bu yorumları görüyor sanırım firmanın linki varya burada kendi firmasının adı geçtiği için
Bende rky ye borçlu en çokta tabi rky cim bence sipariş verirken kendini tanıt :)))))

Arkadaşlar tül kalın bayağı ince değil ama iki parça olacak olan arkadaş bencede ya bende olsam tereddüt ederdim içime sinmezdi görmeden yaptırmak boşluk kalınca hoş dururmu emin değilim o kısım.
Rky cimmm ayıp ettin ne demek çekerim tabi sabah erken saatte çıkıyorum sabahtan storu açarım neyseki giriş kat ya bide
sabah işe gelirken yarın çekerim kimse görmeden
Yarında atarım amacımız burda birbirimize yardımcı olmak seve seveeee

ühüüüüüben daha alamadııııım....
canım yaa biliyorum ekliyceni zaten sen ekledin de emin olduk perdelerden ben paylaşsam ne resimler olmadan pek de bi fikir olmazdı kimseye...hakkaten yaa adamlar tanımış hemen aslında referans sayılırsın hayatım sana ayrı bi ilgi göstermeliler bence bundan sonraki alacağın ürünlerde..ben de ikinizi birden söyleyecem valla alırkene...

Sen söle ama link ben paylaştım ürünlerinizin reklamını yaptım diye takip ediyolar bence :))))
İndirim yaaprlar diye düşünüyorum çok ilgili kibar saygın bir firma olduğunu farkettim.
Evet yaa ben yeni üründe isticem

abi biz kadınların bu doymazlığı yok mu işte o zengin ediyo bu adamları burda sırf erkek ürünleri satan bi yer var adam öyle diyo abla ben kadınlarla uğraşamam ne modası bitiyo ne derdi erkeklerde böyle olmuyo bi elbise en az 5 yıl moda oluyo diyoama bilmiyoki bi erkek de bi elbiseyi bi alıp en az 5 yıl giyiyo biz kadınlar daha senesi dolmadan bıkmış oluyoruz zaten ondan
perde de halı da hatta ucuz olsa koltukda da bu böyle işte naapcan...takip ediyorsa eğer burdan duyrulur bir an önce şu bonusa taksit olayını yapın karrrrrrrrrdeşiiiim

Hahahahaha valla öle eşime zorla kıyafet alıyoruz bi h.sonu kot giyiyorum ne gerek var diyo o kadar almaya, ama ben zorla götürüp alıyorum uysa aldığım sormadan alacam. Ben sürekli netten neler alıyorum varyaaa gerçekten biz kadınlar aldıkça alıyoruz doymuyoruz.
Dediğin gibi biri bitiyo biri başlıyo evdede, kap kacak dolu ev ama şirin hoş albenili bi bardak çanak görmim alıp dolduruyorum sorada kızıyorum kendime
Ben perde konusunda ondan acele ettim demekkkk word e taksit yaptılar diye cazip geldi

benimki de asla sevmez alışverişe gitmeyi ben de alıyorum netten naapym bu aralar lcw ye takıldım alıyorum olmazsa anında iade alıyolar outleti de var uygun oluyo orda montlar falan bayaa bi düşüyo mevsime göre..kendime de netten alıyorum artık amaan burda zaten adam gibi mağaza falan yok yaa..

Lcw bende seviyorum kendime bi mont aldım geçen hafta çok sıcak tutuyor çok memnunum. Kazaklarınıda seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…