çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

ayyy çok sevindim yaa sanki aynı mahalledeymişiz gibi geldi valla haa..kırıkkaleye 2 hafta önce geldim daha teyzemler orda oturyolar bu büyük bi makro var hani ona yakınlar...resimler buldum yeni bak bizim perdelerden..

gul1.jpg

gul3.jpg

karo4.JPG

hurrem7.JPG

stor18a-150x150.jpg

Son düzenleme:
Harikaaa bayıldım güle güle kullan canım, ekru renkte ne ferahmış yaaa iyiki onu almışsın.
Bende çok cam var bide giriş ya kremde olsa boğmuyor ama tek camlı bi odada gitmezdi zaten.
Aparatlara iyi baktınmı benimkinde tek bi perdeye hepsini koymuştu, ayrıca bi cama 3 sıra taktık biz. küçükse iki kenara yeterli geldi.
bizimkiler arttı bile canım ya hiç saymadım çünkü dmeiştim ya eski evsahibininde storları varmış sökmemiş bizde perde takarken dursun ilerde değişirsem demiştik. Eksik koyacaklarını hiç zannetmiyorum siz fazla taktınız sanırım ama camların küçük fazla ise çıkar bence gerek yok.
Rky yaaa senin eklediklerinde şahaneymişşş. adamlar nasılda gösterişli çekmişler albenili duruyor :)))))

fundacım canım bşey sormak istiyorum çok fazla sordum sana da affet valla ama bu son söz:KK9:şimdi senin perdelere yine hergünki gibi ziyaretimi geerçekleştirirken bişey takıldı kafama bu ilk aldığın perden varya canım onun yaprak desen kısımları değil de ara kısımları ince sanırım dimi diğerlerinde cumbalı yerdeki perdelerde de bu aynı mı yoksa orda da yapraklı yerler mi ince?.ok mu kafrışık oldu ne:KK9::KK9::KK9:
ben çünkü alırken ince kısmı bol kalın kısmı az diye sarmaşık seçicem de o yüzden hani daha aydınlık olur gibisinden...

fundanın her camında tek perde var
benimki boydan boya 385 tek duvar
300 metresi yarım cam 85 cm kısım kapı
85 lik kısmı yere kadar yapılırmış 150 cm lik 2 adet yanlarına konurmuş
3 perde yanyana konunca mekanizmaları her iki taraftan 1,5 cm boşluk bırakırmış
yani mekanizma 85 cm ama perdenin kapladığı alan 82 cm
o iki perde arasındaki boşluğuda pencerenin beyaz yerlerine denk getireceklermiş
o boşluğa takıldım ben çirkin durursa diye :26:
paintte çizdim şöyle bir şey
Eki Görüntüle 643581

canım bak senin için bi resim ekledim yukarda var güllü olan kocaman bi cama bütün olarak yapılmış tül stor fikir versin diyerekten:21::21:

fundacım canım bşey sormak istiyorum çok fazla sordum sana da affet valla ama bu son söz:KK9:şimdi senin perdelere yine hergünki gibi ziyaretimi geerçekleştirirken bişey takıldı kafama bu ilk aldığın perden varya canım onun yaprak desen kısımları değil de ara kısımları ince sanırım dimi diğerlerinde cumbalı yerdeki perdelerde de bu aynı mı yoksa orda da yapraklı yerler mi ince?.ok mu kafrışık oldu ne:KK9::KK9::KK9:
ben çünkü alırken ince kısmı bol kalın kısmı az diye sarmaşık seçicem de o yüzden hani daha aydınlık olur gibisinden...

Aşkolsun hiç çekinmene gerek yok istediğin zaman istediğini sorabilirsin :KK9:
Demek sürekli didik didik inceleyip keşif yapıyorsun :KK9:
Bütün perdeler aynı canım hiçbir fark yokki, yalnız yapraklı kısım yani desenin geldiği yer kalın diğer tarafa göre dolgu var çünkü orda ya kabartma gibi duruyo hatta. Diğer kısımlar boş olan düz olan kısımlar ince ama onada ince denemez epeyce kalın sert. Bence haklısın desenli kısım kalın ya daha sık olsa dışarısı net gözükmez bile, öyle yapman iyi fikir tabi. Ama sarmaşıkta da çok desen yokmu hemen girip siteye inceleyim bari :))))

Bu arada nevresim hala gelmedi üffff

Ayyyy Rky helal olsun sana valla yaaaa, şimdi baktım tüm resimlerede hiç dikkatimi çekmemişti bu haklısın galiba ilk gelen perdede yapraklar kalın diğer kısımlar ince
bu diğerlerinde de tam tersi akşam bizzat evde bakıcam ama resimde net gözüküyor zaten yaaa. Ama aynı dediğim gibi oluyo durum. Sitedede baktım yapraklar ince ordada yani en son gelen perdelerdeki gibi. Vaybeee :)))))))))

canım bak senin için bi resim ekledim yukarda var güllü olan kocaman bi cama bütün olarak yapılmış tül stor fikir versin diyerekten:21::21:

gördüm şimdi canım
fakat hesaplama ekranında 230 cm üstüne eni olan stor yok
300 cm falan olsaydı kapı kısmını ayrı seçerdim
benim ancak güneşlik olacak kısımda stor önününde pileli tül olacak artık

gördüm şimdi canım
fakat hesaplama ekranında 230 cm üstüne eni olan stor yok
300 cm falan olsaydı kapı kısmını ayrı seçerdim
benim ancak güneşlik olacak kısımda stor önününde pileli tül olacak artık

hımm şimdi oldu naladım doğru demekki olmuyo ama olsun yaa ben evim şahanede bakıyorum da adamlar hep pileli tül ve yanına da fon yapıyo gayet şık oluyo salon için..yaptırırsan paylaş bizimle lütfen canım...şimdiden iyi günlerde kullan..:KK16:

Ayyyy Rky helal olsun sana valla yaaaa, şimdi baktım tüm resimlerede hiç dikkatimi çekmemişti bu haklısın galiba ilk gelen perdede yapraklar kalın diğer kısımlar ince
bu diğerlerinde de tam tersi akşam bizzat evde bakıcam ama resimde net gözüküyor zaten yaaa. Ama aynı dediğim gibi oluyo durum. Sitedede baktım yapraklar ince ordada yani en son gelen perdelerdeki gibi. Vaybeee :)))))))))

Aşkolsun hiç çekinmene gerek yok istediğin zaman istediğini sorabilirsin :KK9:
Demek sürekli didik didik inceleyip keşif yapıyorsun :KK9:
Bütün perdeler aynı canım hiçbir fark yokki, yalnız yapraklı kısım yani desenin geldiği yer kalın diğer tarafa göre dolgu var çünkü orda ya kabartma gibi duruyo hatta. Diğer kısımlar boş olan düz olan kısımlar ince ama onada ince denemez epeyce kalın sert. Bence haklısın desenli kısım kalın ya daha sık olsa dışarısı net gözükmez bile, öyle yapman iyi fikir tabi. Ama sarmaşıkta da çok desen yokmu hemen girip siteye inceleyim bari :))))

Bu arada nevresim hala gelmedi üffff

canım valla dedimya her gün bi ziyaret ediyorum diye o hani konuya kaç kişi bakmış yeri varya kesin ben dolduruyorumdur orayı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
canımcım senin penceren bol önü de açık maşallah öyle ya da böyle farketmez nasıl olduğu bu hali zaten mükemmel ister ince olsun isterse yapraklar kalın ama işte benim evin karşısında ve yanında aprt.var o yüzden hani kapanmasın diye ışığı didikliyorum zaten zebradan da yüzden vazgeçirdi eşim onların okulda öğr.odası zebraymış ve karartıyomuş gerçi koyu renk yaptırmışlar ne akla hizmetse koyu zebra:KK53:işte ...
şu $fotoğraf.jpg resim beni biraz sarmaşığa yöneltiyo bayaa bi açık seçik duruyo gibi amaaaan pimpiriklimiyim ne yaa eşim haklı galiba:KK9::KK9:sen ne güzel hemen seçtin off hiç böyle olamadımki hayatta hiçbi konuda:KK9::KK9::KK9::KK9:terazi burcuyum hani dengesiz kararsız ayrıca belirteyim bu arada:KK9::KK9::KK9:

Ayyy evet yaaa ben de bu resmi görünce zaten coştum ya çok güzel demiiiii
Ben öleyim yaa bende normalde pimpirikliyim ama karar verdimmide hemen olsun istiyorum heyecan yapıyorum, oğlak burcuyum bende :KK9::KK9::KK9:
Yaa bide hani çalışıyorum ya nasılsa ben ödüyorum diye pat çıkartıp kartı aldım. Eğer çalışmasam inan hemen alamazdım eşim ödicek sonuçta
rahat etmezdim emin olamazdım bide taksitle aldım nasılsa diye gönül rahatlığıyla aldım.
Yoksa çok riskli bişey bu yaptığım aslında :)))

Bu arada ben şimdilerde neye merak saldım bi arkadaşın bi odasından gördüm fotoyu paylaşmış facede evine hiç gitmedim ama çok havalı görünüyordu metal jaluzi beyaz çok hoşuma gittiiiii. Normalde hiç cazip gelmiyordu ama bu bayağı geniş o işyeri tipi incelerden değil hatta perde aldığımız bizim sitedede var. Düşününce temizliğide kolay sil parlat.
Mutfak perdesi içinde hoş olur bence benimki otantik bi stor memnunum düşünmüyorum ama eğer değişseydim kesin yapardım.

metal beyaz jaluzi benim evin girişinde bi pimapen kısım var oraya yaptırdım çok kullanışlı hakkaten ama benim mutfakta zaten şu anda dikey perde denilen o perdelerden var eve taşındığımızda korniş yok diye ki o zaman da öyle şimdiki gibi çeşitler yoktu tül almaktansa iyidir deyip onu yaptırmıştım ama zamanla kırıldı leke tuttu çıkmıyo da lekesi...bi de işyeri gibi hava veriyo ben daha sıcak bi ortam olsun istiyorum mutfağımda ondan işte haa bi dedaha belki bı siyah beyaz falan mutfaklar oluyoya benimki gibi daha klasik değil de daha modern onlara çok güzel olur bence jaluzi bayaa da kullanışlı dediğin gib..

Evet haklısın her eve odaya gitmez o arkadaşta çok hoşuma gitti hoş havalı duruyodu zaten öle koltuk filan eşya yok o alan da boş çiçekler filan var böle balkon teras edasında bi alan ondan hoş görünüyo zaar :)))

ayyy ben sağdaki fotoyu senin için eklemiştim ama storu kaldır dediğini unutmuşum :KK43: yeni foto eklerim çekince..... taşınıyoruz zaten öbür güüüüüüün :)))

ayy valla mı taşınıyosunuz demek oo ben valla biçok kişinin tersine bayılırım varya yeni ev yeni düzen taşınmak zor da olsa daha yeni eve taşınmak hele de yeni eşyalar varsa harika olmalı ...:KK52::KK52:
olsun o zaman daha çok sevindim şimdi odada nasıl duruyo onu da görmüş olurum bu arada taşınınca eklersen:KK52::KK52::KK52:süper..:KK34:

öyle miii valla buna çok sevindim bak ben de çünkü tam da sarmaşık ekru düşünüyorum da:KK52:
aa eevet yaa ben de diyorum bu mat stor neden pahalı diyeee...resim eklersen çok sevinirim oooooooooooff yaa seninle alan 3. kişi olcak üühüüüü ben yine kaldıııım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

X