öyle miii valla buna çok sevindim bak ben de çünkü tam da sarmaşık ekru düşünüyorum da
aa eevet yaa ben de diyorum bu mat stor neden pahalı diyeee...resim eklersen çok sevinirim oooooooooooff yaa seninle alan 3. kişi olcak üühüüüü ben yine kaldıııım
haa aman öyle de bee bende vukaat var sandım ..hahhehşimdi yine baktım da seni oraya o kadar pencereye bu ya da zebradan başkası zaten olamazki e zebra da ne bileyim ya bi ısınamadım o perdeye içerden dışarıyı sadece çizgilerden görmek fikrine
Bu sabah Eki Görüntüle 621917 çektiğim fotoğrafları paylaşayım sizlerle arkadaşlar.
walla benimde aklıma soktunuz bu yaz evleniyorum zebra dusunuyordum aslında ama bundanda yaptırabilirim. mobilyalarımı sectim gibi koltuklarım gri turkuaz spor tarz da yemek takımı sandalye dosemeleri boyu krem bu perdeden yaptırsam salon a acaba cok mu bos durur yanina gri yada turkuaz keten fon perde ister mi sizce yani bu serbest pile kalın rustik e gecenlerden
canım bence fon olacaksa yanlardaki payı biraz fazla bırak ki aldığın fon perde camını kapatmasın atıyorum benim mutfak pencerem 135 cm ben de oraya bu english home fonlardan alsam diyorum o yüzden normalde 155 cm yeter pencereye ama fon alırsam diye 170 cm almayı planlıyorum ...
sen sadece pencereni ölç canım fon yanlardan en az 10 ar cm daha ekle mesela penceren 150 cm ise 170 cm perde lazım en az zaten boy standart 2 metre oluyo daha uzunu ya da kısasını alamıyorsun dilimi falan o 2 metreye ekleniyo isediğin kadarını aç kalan storun oklavasında sarılı kalıyo zaten..
ben de fon almak istiyoum mutfağa aldıktan sonra beğenirsem oturma odama da düşünüyorum mutfak neyse de oturma odam için fon alsam diyorumçinkü fundanınki gibi tam duvara araasında olsa fon gerekmez ama yanlarda boş duvar kalıyoya çok boş oluyo gibi geliyo fonsuz bana ..aa bu arada bu perdelere ve zebralara ip perde fon da hoş oluyor bu arada...