güle güle kullan
fundanın her camında tek perde var
benimki boydan boya 385 tek duvar
300 metresi yarım cam 85 cm kısım kapı
85 lik kısmı yere kadar yapılırmış 150 cm lik 2 adet yanlarına konurmuş
3 perde yanyana konunca mekanizmaları her iki taraftan 1,5 cm boşluk bırakırmış
yani mekanizma 85 cm ama perdenin kapladığı alan 82 cm
o iki perde arasındaki boşluğuda pencerenin beyaz yerlerine denk getireceklermiş
o boşluğa takıldım ben çirkin durursa diye :26:
paintte çizdim şöyle bir şey
Eki Görüntüle 643581
fundacım canım bşey sormak istiyorum çok fazla sordum sana da affet valla ama bu son sözşimdi senin perdelere yine hergünki gibi ziyaretimi geerçekleştirirken bişey takıldı kafama bu ilk aldığın perden varya canım onun yaprak desen kısımları değil de ara kısımları ince sanırım dimi diğerlerinde cumbalı yerdeki perdelerde de bu aynı mı yoksa orda da yapraklı yerler mi ince?.ok mu kafrışık oldu ne
ben çünkü alırken ince kısmı bol kalın kısmı az diye sarmaşık seçicem de o yüzden hani daha aydınlık olur gibisinden...
canım bak senin için bi resim ekledim yukarda var güllü olan kocaman bi cama bütün olarak yapılmış tül stor fikir versin diyerekten
gördüm şimdi canım
fakat hesaplama ekranında 230 cm üstüne eni olan stor yok
300 cm falan olsaydı kapı kısmını ayrı seçerdim
benim ancak güneşlik olacak kısımda stor önününde pileli tül olacak artık
Ayyyy Rky helal olsun sana valla yaaaa, şimdi baktım tüm resimlerede hiç dikkatimi çekmemişti bu haklısın galiba ilk gelen perdede yapraklar kalın diğer kısımlar ince
bu diğerlerinde de tam tersi akşam bizzat evde bakıcam ama resimde net gözüküyor zaten yaaa. Ama aynı dediğim gibi oluyo durum. Sitedede baktım yapraklar ince ordada yani en son gelen perdelerdeki gibi. Vaybeee :)))))))))
Aşkolsun hiç çekinmene gerek yok istediğin zaman istediğini sorabilirsin
Demek sürekli didik didik inceleyip keşif yapıyorsun
Bütün perdeler aynı canım hiçbir fark yokki, yalnız yapraklı kısım yani desenin geldiği yer kalın diğer tarafa göre dolgu var çünkü orda ya kabartma gibi duruyo hatta. Diğer kısımlar boş olan düz olan kısımlar ince ama onada ince denemez epeyce kalın sert. Bence haklısın desenli kısım kalın ya daha sık olsa dışarısı net gözükmez bile, öyle yapman iyi fikir tabi. Ama sarmaşıkta da çok desen yokmu hemen girip siteye inceleyim bari :))))
Bu arada nevresim hala gelmedi üffff