çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

meraba kızlar perdeler çok hoş olmuş tekrar güle güle kullan.ben çocuk odası için bu çift sistemin daireli modeli vardı onu düşünüyorumda sizinde fikrinizi alayım dedim.iyi durur mu acaba?

hah işte ben de diyorumya ondan galiba buzlu cam gibi aynen hatta koçtaşta gördüm ankaraya gittiğimde ama sitedekileri yakından bakınca aradaki desensiz tüllü kısmı file gibi bişey...

meraba kızlar perdeler çok hoş olmuş tekrar güle güle kullan.ben çocuk odası için bu çift sistemin daireli modeli vardı onu düşünüyorumda sizinde fikrinizi alayım dedim.iyi durur mu acaba?
onu ben de beğenmiştim aslında çocuk odası için en uygunu da o bu desenlerden bence diğerleri gitmez..

yaa mesela burda bi desen var gül deseni beyaz renkte desenleri kalın kumaştan diğer boşluklar tül gibi daha bi güneş geçirir gibi sanki ama aynı desenin mesela kremi ya da ekrusunda böyle değil yani desenler ince tül gibi diğer desensiz yerler kalın buna da dikkat etmek lazım eğer beyaz olmasaydı ben bunu düşünebilirdim ama beyazı sevmiyorum çok çiğ duruyo bence..
https://www.storcuyuz.com/?s=product&v=detail&d=&p=490&etek=

Kızlarrrr çok düşünüp karar veremedikçe acaba bumu bumu dedikçe inanın içinden çıkılamaz bi hal alıyo :)))
Ben beğendim ve aynı hafta içinde aldım geldi taktım kafamda çok rahat
bu sabah eşim işe giderken ( benden 1 saat önce gidiyor ) salondan seslendi aşkııııım perdelerin çok güzel duruyooooo
bugün çok güzel güneşli bi hava var istanbulda genelinde ölemi bilmiyorum ama bahçeşehirde bugün hava çok güzel
hemen koştum fırladım güneş vurmuş şahane bi görüntü vardııı kaldırdım perdeleri bide öle bakim dedim
şuna bak nasıl üşenmiyor diyerek çıktı sevgilimmmm

Bu arada kızlar yaa ben parkelerimi değiştirmek istiyorum hiç sevmiyorum mevcut rengini.
Hani şöle beyaza yakın bi gri renk parkeler var sizce nasıl evi öle olan varmı tavsiye edermisiniz?
Benim bildiğim koyu renkler toz gösteriyor leke gösteriyor.
Ben dediğim rengi çok beğeniyorum belki tüm ev için değil ama bebek odası için en azından şimdilik yaptırmayı düşünüyorum.
Hayırlısı ile çocuğum olursa yakın zamanda onun odası için o rengi oraya denicem.

Elips modelde güzelmiş bencede çocuk odasına gayet güzel olur

evet gri parkeler güzel duruyor.evim şahane de genelde o rengi kullanıyorlar bakıyorsanız.
bir de internette kruvaze perde olan yerlerde var.acaba hiç denk geldinizmi?

açık renk herzaman güzel herzaman içaçıcı özelliklede çocuk odası için iyi olur derim ...

Teşekkürler kızlar yok evim şahaneyi kırk yılda bi rastlarım çalıştığım için, ama gerçekten çok güzel yaa dediğin gibi çocuk odası için en azından yaptırıcam oranın alanı küçük; ahh ahh bide çocuk gelseeee kruvaze çok sevmiyorum ben daha doğrusu giriş olduğundan hiç düşünmedim yüksek katlı binalarda üst katlarda hoş duruyo ama bakıyorum bazen

canım ben de bikaç gün önce koridorumu mutfağımla aynı parkeden yaptırdım değişik değişik olmasın diye eskiden moda olan mutfak parkelerimle aynı yaptırmak istedim ve bulamadım tabi inan taa sitelere gidip ordan alıp geldik eşimlegri parke ben de beğeniyorum çok ama benim eve gitmezdi sanki kahve krem çünkü benim eşyalar gri biraz alakasız kalır diye düşündüm ama şurdaki ladini beğeniyorum mesela

dediğim gibi evin genel renklerine uymalı diye düşünüyorum senin evi de acayip merak ediyorum bu arada
eşyalarına uygunsa kesinlikle yaptır bi de bizimle paylaşgüneşli bi günde perdelerin nasıl duruyo onu da paylaş yaa öyle bi anlatmışsınki vercektim hemen siparişi valla..

Evettt o renk çok hoşmuş bende o tonlarda istiyorum. Yaaa niye böle yaa insan istediği bişeyi yaptırıyor evine ama bitmek bilmiyor yine bişeyler çıkıyor öylede hevesli oluyorsunki o olunca süper olcak sanıyosun ama oda bitince yine bişeylerin hayalleri süslüyor içimizi
Ya bizim digital makina bozuk telefonumda kapalı ortamda güzel çekmiyor ama gerçekten çok hoş gece kapalıyken ışıklar ozamanda acaip duruyo yapraklar varya sanki bahçedesin çok hoş hahhahay
Salonumun var fotoğrafını paylaşayım tv kısmı yok sadece orayı çekmemişim 3. bölümde o var ama onun fotosu yok. Ordada berjerler var ve ünite yemek masasının ordaki konsolun tonlarında oda büyük bayağı duvar boyu komple
bide tv koltuğumuz var eşimle onun üstünde pinekliyoruz akşamları karşısındada bi sehpa işte öleee atıyorum resimleri

Salonumdan kareler :) işten gelmişim perdelerimle bakışıyorken çekmiştim, dağınık biraz kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
Salonumdan kareler :) işten gelmişim perdelerimle bakışıyorken çekmiştim, dağınık biraz kusura bakmayın :)
Eki Görüntüle 630163 Eki Görüntüle 630168

ne dağınığı gayet temiz görünüyo çalışan kadın olmak zor hakkaten ben çalışmadığım halde evin içi gücü bebeler valla zor yetişiyorum allah size yardım etsin...ayrıca köşene bayıldım çok rahata benziyo ben köşe koltuğa eşimi bi türlü ikna edemedim neymiş temizlenmesi zormuş altının falan sanki kendi temizleyecek ama dediği doğru ben biraz maymun iştahlıyımdır alırım çok beğenerek sonra amaaan bu şöyle böyle derim adam ondan korkuyo yarın temizleyemeyince yine kabak benim başıma patlayacak değiştirelim dersin diye korkuyo

çok değişik çok güzel bir evin ALLAH güle güle oturmayı nasıp etsin yanlız o camlar seni batırır yaa silmesi perdesi vs ama çokkk güzel

Çoook teşekkürler güzel dileklerin için, Allah olmayan herkese nasip etsin.
Camlar için ilk evlendiğimde kendimi helak ediyordum vaktimde vardı ama sonra bel ağrısı diz ağrısı toparladım kendimi, arada görevlimizin karısı geliyor bi ona güveniyorum çünkü evde yokum ona anahtar bırakıyorum mecbur napim.
Evimde sevmediğim tek şey giriş olduğu için heryer demir balkona çıkmak için bile kilitleri açıyorum ha bide kediler balkonda geçen 6 tane kedi uyuyordu
kedileri hiççç sevmiyorum köpekleri severim ama kedilerden tiksiniyorum hayvanseverler kızmasın ama öle.
Giriş olmasının bir avantajı var arkada bahçe var barbekü var herkesin balkonunda bizimde o kısımda bırakmışlar. bayağı geniş bi alan
bakımıyla ilgilenemiyoruz özellikle kışın ama yazın sevdiklerimizle güzel vakit geçiriyoruz.

Sağol çok teşekkürler gerçekten çok zor yaaa akşam geliyosun bi mutfağa giriyosun saate bakıyosun ne çabuk geçiyor yaa
Köşe öle rahatki biz eşimle dizi karşısında eğer uzandıysak tamam bittik hemen uyuyoruz herkes aynı şeyi diyor, buraya oturunca uykum geliyo diye.
Bizim salona köşe çok yakışıyo ama ben senin evi gördüm çok hoş bir ev zevkinede hayran kaldım.
Senin salonda takım hoş olmuş ama.
bizim alan varya o geçmeli bölümü hiç çıkartmadan eşimle hoppp çekiyoruz çok ağırda değil ittirip altını siliyoruz. Diğer türlü çok yorar insanı.
Benim hayalimde cumba kısmı varya çiçeklerin olduğu perde resminde daha net görürsün.
Oraya komple cam altına beyaz sedir yaptırmak bi kısmı minderli oturmalı yanların altıda kitaplık olsun kitap dizim sora oturup okuyım
Nerdeeee emeklilikte olur heralde

meraba ben de sipariş vereceğim boncuklu olsun istiyorum ama ekru renk için uygun boncuk rengi bulamadım yoksa eşyalarla mı uyumlu olmalı boncuklar?

bence eşyalara uymalı ama herşeye giden a1 boncuk var
ben onu seçmeyi düşünüyorum..alınca resim ekle mutlaka canım ..hayırlı olsun şimdiden ben de 1 aya kadar alıcam inşallah...

evet bu güzel,daha çok çeşit olsaydı keşke boncuklardan az sanki sitede,çok sağol canım.resim nasıl ekleniyor öğrenince eklerim inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…