Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hah işte ben de diyorumya ondan galiba buzlu cam gibi aynen hatta koçtaşta gördüm ankaraya gittiğimde ama sitedekileri yakından bakınca aradaki desensiz tüllü kısmı file gibi bişey...şehir dışında olduğum için yazılanları kaçırmışım şimdi baktımda senin ev sera gibi maşallah her taraf cam o camlar sil sil bitmez :)) çok hoş durmuş gerçekten desenin çok güzelmiş ev aydınlık durmuş benim perdecide camda asılı duruyordu kalın bir kumaştı arkasından sokağı zor gördüm hani cam buğulanır azıcık silersin aradan bakmaya çalışırsın ya aynen öyleydi.evin tüm perdelerini yaptırdım eğer yapılmamış olsaydı bir odayı yaptırırdım.en güzelide arkasında stor olması burda bu perdeden yaptırdınmı arkasına stor yaptırmak zorundasın o da perde fiyatını arttırıyor artı mekanizma sayısı artıyor.bu perdenin bundan sonra desenleride çoğalır diye düşünüyorum.
onu ben de beğenmiştim aslında çocuk odası için en uygunu da o bu desenlerden bence diğerleri gitmez..meraba kızlar perdeler çok hoş olmuş tekrar güle güle kullan.ben çocuk odası için bu çift sistemin daireli modeli vardı onu düşünüyorumda sizinde fikrinizi alayım dedim.iyi durur mu acaba?
Bu arada kızlar yaa ben parkelerimi değiştirmek istiyorum hiç sevmiyorum mevcut rengini.
Hani şöle beyaza yakın bi gri renk parkeler var sizce nasıl evi öle olan varmı tavsiye edermisiniz?
Benim bildiğim koyu renkler toz gösteriyor leke gösteriyor.
Ben dediğim rengi çok beğeniyorum belki tüm ev için değil ama bebek odası için en azından şimdilik yaptırmayı düşünüyorum.
Hayırlısı ile çocuğum olursa yakın zamanda onun odası için o rengi oraya denicem.
Bu arada kızlar yaa ben parkelerimi değiştirmek istiyorum hiç sevmiyorum mevcut rengini.
Hani şöle beyaza yakın bi gri renk parkeler var sizce nasıl evi öle olan varmı tavsiye edermisiniz?
Benim bildiğim koyu renkler toz gösteriyor leke gösteriyor.
Ben dediğim rengi çok beğeniyorum belki tüm ev için değil ama bebek odası için en azından şimdilik yaptırmayı düşünüyorum.
Hayırlısı ile çocuğum olursa yakın zamanda onun odası için o rengi oraya denicem.
çok değişik çok güzel bir evin ALLAH güle güle oturmayı nasıp etsin yanlız o camlar seni batırır yaa silmesi perdesi vs ama çokkk güzelSalonumdan kareler :) işten gelmişim perdelerimle bakışıyorken çekmiştim, dağınık biraz kusura bakmayın :)
Eki Görüntüle 630163 Eki Görüntüle 630168
Salonumdan kareler :) işten gelmişim perdelerimle bakışıyorken çekmiştim, dağınık biraz kusura bakmayın :)
Eki Görüntüle 630163 Eki Görüntüle 630168
çok değişik çok güzel bir evin ALLAH güle güle oturmayı nasıp etsin yanlız o camlar seni batırır yaa silmesi perdesi vs ama çokkk güzel
ne dağınığı gayet temiz görünüyo çalışan kadın olmak zor hakkaten ben çalışmadığım halde evin içi gücü bebeler valla zor yetişiyorum allah size yardım etsin...ayrıca köşene bayıldım çok rahata benziyo ben köşe koltuğa eşimi bi türlü ikna edemedim neymiş temizlenmesi zormuş altının falan sanki kendi temizleyecek ama dediği doğru ben biraz maymun iştahlıyımdır alırım çok beğenerek sonra amaaan bu şöyle böyle derim adam ondan korkuyo yarın temizleyemeyince yine kabak benim başıma patlayacak değiştirelim dersin diye korkuyo