valla şahane olmuş güle güle kullan canım..bakıyorum da şimdi bu kadar çok pencereye bu çift sistemden başkası da uymazmış ya da zebra ama ben zebrayı pek sevemedim nedense...krem alman da hoş olmu öyle koyu durmuyo hiç..arkadaş bişeyler yazmış alıntı yapmadım ama bu satıcıların sahtekarlığı beni öldürecek kardeşim elinde olmayan ürünü kötüleme huyları noolcak bilmiyorum neyse onu söyle elimde yok de kardeşim asla zaten yok yoktur onlarda ya vardır yeni bitmiştir ya da o ürün kötüdür kalitesizdir bozulur yok şimdi bi de yeni moda çin malıdır onlar o yüzden getirmez...senin için rahat mı ona bak ayrıca zahemet edip resimler çekip eklemişsin çok teşekkür ederim ...
valla çok çelişkili konuşmuşsun hiçbirşey anlamadım hani almışsında memnun değilsin gibi hem insanlara tavsiyede bulunuyorsun hemde komşum aldı ben geç kaldım başka yaptırdım diye üzülüyorsun. Hem ben taktım bir perde sipariş edip sonra peşinden 5 perde daha sipariş ettim bunuda burda söyledim yani memnun olmasam 3 katı daha para verip hem almam devamını hemde burda söylerim olumsuz yönlerini
benim tek acabam bendemi ekru alsaydım bu koyu dedim ama hepsi takılınca gördümki evimle salonumla çok uyumlu oldu bide cam çok olduğundan aydınlığı kolay kolay engellenmez
zincir sorunu olurmu bilmiyorum zamanla görücez. komşun memnunmu onu bilmek isterim asıl ben çünkü o kullanıyor perdecinin ne dediği çokta mühim değil o elindeki malı satmak ister.
içeriden dışarısı gökükmüyor diyosun ama benim paylaştığım fotoğrafa iyi bakarsan, dışarısı tamamen gözler önünde yani bahçede ne var ne yok ağaçlar sitenin ortak alanı vs.
hem normal perdelerde nasıl görüyosun dışarıyı yada zebrada
evet haklısın biraz karışık yazmışımkomşumda beğendim çünkü arkasında stor olması 2 kat güvenliydi zebrada ister istemez tereddüt ediyorsun tam kapanmıyor gibi geliyor.dedim ya perdecinin belkide elinde olmadığı için söylediği bir yalandı.ben senin hevesini kırmak istemezdim sadece 1 perde sipariş etmişsin onu kullan sonra diğer odaları sipariş et diye söyledim.senin firma malının arkasında duruyorsa zaten sorun olmaz.bende ev döşüyorum sıfır her eşyamı yeni alıyorum,araştırıyorum nelerle karşılaşıyorum bir bilsen.en son tertemiz boyanmış evi tekrar boyatayım içime sinsin dedim.yeni inşaat evi ikinci defa boyattım ileri zeka boyacı yanlışlıkla dış çephe boyası göndermiş,ileri zeka boyacı ustada onu duvara vurmuş şimdi şikayet ettim firmaya düzelticekler ev 3.defa boyanıcak.senin derdin 1 perde olsun sağlık olsun.yinede yorumumdan dolayı üzdüysem özür dilerim.dışarısın görüntüsüne gelince perdecide asılı vardı ben orda baktım bende yaptırıcaktım benim baktığım yoğun desenliydi şeffaf yeri çok azdı sevmedim. zaten yazmışım deseni az olandan alın diye.güle güle kullan iyi günlerde....komşum gayet memnunmuş sordum gönlün rahat olsun.ben zebra arkasına stor yaptırdım o ayrıca maliyet oldu takılınca görücez bakalım foto çekip koyarım.hoşçakal...
arkadaşlar benim camlarım böyle ne öneririsiniz bu çift sistem perdelerden mi yapayım yoksa başkamı bi kaç arkadaşım kruvaze dedi ama oda ikili koltuğun olduğu yerde güzel olur ama diğer cama güzel durmaz ortalanmadığı için ne yapacağımı şaşirdim kaldım.Eki Görüntüle 623327 Eki Görüntüle 623328 Eki Görüntüle 623329 Eki Görüntüle 623330
arkadaşlar benim camlarım böyle ne öneririsiniz bu çift sistem perdelerden mi yapayım yoksa başkamı bi kaç arkadaşım kruvaze dedi ama oda ikili koltuğun olduğu yerde güzel olur ama diğer cama güzel durmaz ortalanmadığı için ne yapacağımı şaşirdim kaldım.Eki Görüntüle 623327 Eki Görüntüle 623328 Eki Görüntüle 623329 Eki Görüntüle 623330
Bu sabah Eki Görüntüle 621917 çektiğim fotoğrafları paylaşayım sizlerle arkadaşlar.
harika olmuş kızlar,güle güle kullanın çok beğendimm,peki temizliği nasıl olacak?
çok heveslendim:))ama sadece temizliğini düşünüyorum şuan....
aa senin dediklerini anladım burda bikaç mağazada da var onlardan ama perde gibiydi onlar bayağı bi kalın sanırım onlardan diyosun hoş görünüyo ama dediğim gibi perde gibi geldi bana sora araştırmaya başladım bunu buldum hatta :)
şehir dışında olduğum için yazılanları kaçırmışımşimdi baktımda senin ev sera gibi maşallah her taraf cam o camlar sil sil bitmez :)) çok hoş durmuş gerçekten desenin çok güzelmiş ev aydınlık durmuş benim perdecide camda asılı duruyordu kalın bir kumaştı arkasından sokağı zor gördüm hani cam buğulanır azıcık silersin aradan bakmaya çalışırsın ya aynen öyleydi.evin tüm perdelerini yaptırdım eğer yapılmamış olsaydı bir odayı yaptırırdım.en güzelide arkasında stor olması burda bu perdeden yaptırdınmı arkasına stor yaptırmak zorundasın o da perde fiyatını arttırıyor artı mekanizma sayısı artıyor.bu perdenin bundan sonra desenleride çoğalır diye düşünüyorum.