çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

beğendiğine sevindim canım. evet bedne zebra diyip duruyodum buraya bu gider diyodum ama içimede sinmiyordu, arıyodum habire farklı bişey neyseki buldum.
valla içime kurt düşürdü zaten arkadaş zincirleri söleyince ama ben firma ile görüştüm sıkıntı olmaz kaliteli malzeme kullandık dedi, eğerki öle bi sorun olursa biz her zaman burdayız yardımcı oluruz dedi.
resimleri ablamada gönderdim bayıldı çok beğendi buda benim çok hoşuma gitti tabi.
sende alıcakmısın alırsan paylaş mutlaka senin evi gördüm çok hoş aydınlık şık. sendede çok ho şduracağına eminim
bide sen sarmaşık ekru alacaksın ya eminim çok hoş duracak o gerçekten de çok hoşşşş

canım çok güzel olmuş evde sanki çiçekler açmış iyiki almışsın
ya bide bazen insanlar yanlış mı yönlendiriyor insanı hevesini mi kırıyor ne diyeceğim bilmiyorum gecen arkadaşlara gösterdim senin perdeleri senin evde gitmez dediler yarın gündüz odanın resmini çekip koyacağım sizde yardımcı olun lütfen karar veremiyorum

evet haklısın biraz karışık yazmışım komşumda beğendim çünkü arkasında stor olması 2 kat güvenliydi zebrada ister istemez tereddüt ediyorsun tam kapanmıyor gibi geliyor.dedim ya perdecinin belkide elinde olmadığı için söylediği bir yalandı.ben senin hevesini kırmak istemezdim sadece 1 perde sipariş etmişsin onu kullan sonra diğer odaları sipariş et diye söyledim.senin firma malının arkasında duruyorsa zaten sorun olmaz.bende ev döşüyorum sıfır her eşyamı yeni alıyorum,araştırıyorum nelerle karşılaşıyorum bir bilsen.en son tertemiz boyanmış evi tekrar boyatayım içime sinsin dedim.yeni inşaat evi ikinci defa boyattım ileri zeka boyacı yanlışlıkla dış çephe boyası göndermiş,ileri zeka boyacı ustada onu duvara vurmuş şimdi şikayet ettim firmaya düzelticekler ev 3.defa boyanıcak.senin derdin 1 perde olsun sağlık olsun.yinede yorumumdan dolayı üzdüysem özür dilerim.dışarısın görüntüsüne gelince perdecide asılı vardı ben orda baktım bende yaptırıcaktım benim baktığım yoğun desenliydi şeffaf yeri çok azdı sevmedim. zaten yazmışım deseni az olandan alın diye.güle güle kullan iyi günlerde....komşum gayet memnunmuş sordum gönlün rahat olsun.ben zebra arkasına stor yaptırdım o ayrıca maliyet oldu takılınca görücez bakalım foto çekip koyarım.hoşçakal...

arkadaşlar benim camlarım böyle ne öneririsiniz bu çift sistem perdelerden mi yapayım yoksa başkamı bi kaç arkadaşım kruvaze dedi ama oda ikili koltuğun olduğu yerde güzel olur ama diğer cama güzel durmaz ortalanmadığı için ne yapacağımı şaşirdim kaldım.

yok canım yaa hevesim kırılmadı, aksine öle huzurluyumki iyiki almışım diyorum çünkü özellikle sabahları işe gelirken perdeleri açıp dışarıdan gözlemliyorum ben kendim için. meğer komşular yolumu gözlüyormuş. eve girer girmez peşimden damladılar geçen cuma :))) hayran kalmışlar birde üstüne dün arkadaşlarımız geldi kahvaltıya içeri girer girmez ( benim evim giriş - siteye girer girmez bina girişinin yanındaki pencereler bunlar) perdelerine bayıldık yani arkadaşımın eşi bile erkek olduğu halde defalarca sordu nerde yaptırdın çok farklı çok havalı içeridede ferah olduğunu sölediler. en mühimide internetten sipariş etmeme inanamıyorlar
yani açıkcası ben bile bu kadar beğenileceğini ummuyordum. bide demişsin ya hani bi perde vermişsin sonra diğer odalar için verseydin diye; benim sipariş ettiğim tüm perdeler aynı yer için benim salonum çok büyük sadece salonumun fransızı hariç ön cepheye bakan bu resimdeki camlar için sipariş verdim ben zaten. önce bi cam için verdim içime sinincede diğerleri için verdim.
Sağol canım iyi dileklerin için, sende umarım evini istediğin şekilde dekore edersin. boya işleri evet çok can sıkıcıdır. ama telafisi var.

yaa neden gitmesinki bence gayette hoş olur hem bence kruvaze gitmez yaa ne bileyim ben hiç sevmiyorum o kruvazeleri bence tabi kafan karışmasın
ben fikrimi sölim canım kesinlikle bundan yaptırabilirsin. o tek olan camda çok havalı duracağınada eminim. bide balkon kapısı olan yere kapı için ayrı rahat açıp kapatasın diye. diğer yanındaki pencereyede ayrı yaptır çok hoş duracağını düşünüyorum ben ne bileyim yaa salonuna neden gitmesinki bilemiyorum yani.
istersen balkon kapısı için ölçü alıp bi sipariş ver çok tutmaz hem ne dersin? ya benim çok içime sindi. çok ferah gösteriyor ne bileyim.

ben de aynı şeyi düşündüm aslında ortalamadığı için sanki kruvaze hoş olmaz gibi ben kruvazeyi yere kadar olan camlara çok yakıştırıyorum ama evinin karşısında senin evini gören bir yer olunca kruvazenin ortası açık ev apaçık ortada gündüzleri o benim hoşuma gitmiyor...bir de ben dün ankarada baktım aynı fundagunun perdesinden deseni de aynıydı hatta ben çok beğendim adam da bu gün bile bundan kaç tane taktım dedi zebrayı beğenip alıyolar sonradan pişmanım diyorlar dedi ama bu zebranın yerini alıyo artık dedi..fiyatı internettekinin 2 katıydı o yüzden almadım netten almak istiyorum ..senin salona gelince bence çok hoş durur hatta tam biçilmiş kaftan neden dersen bence küçük pencerelerede yani bütün bi pencere değilde yanyan yana 2 küçük pencerede kruvaze hoş olmaz aradaki o duvar kısmı hoş durmaz ama bundan yaptırınca pencere yanlarına da biraz fazla çıkarırsan tek pencere gibi olur bir de kapı var kruvaze alsan o kapıya yine ayrı bi perde gerekecek kullanış açısından da bu kapıda daha mantıklı...bu arada orda sarmaşık desenini de yakından görmüş oldum o daha az desenli yani tül gibi olan kısmı daha fazla..

kesinlikle sarmaşık çok güzel bi model bencede yaa al biranevvelde görelim nasıl durucak :))
bide ekru ya bayağı bi aydınlık ferah olur seninkide
bence pişman olmazsın netten diyede tereddüt etme çok güzel sağlam bi şekilde geliyo adamlar koliye sarıyo perdeye göre
dediğin gibi dışarda nerdeyse iki katı yaa elinsaf yani
ölçüsünü doğru alacaksın abartmadan sorun olmayacak çok basit
gün geçtikçe dahada çok seviyorum perdelerimi içim açılıyor

Harika olmuş kızlar,güle güle kullanın çok beğendimm,peki temizliği nasıl olacak?
çok heveslendim:))ama sadece temizliğini düşünüyorum şuan....

valla saolun kızlar kafam rahtladı bende aynı sizin gibi düşünüyrodum zaten perde ortalanmayınca kruvaze güzel durmaz bu eve geçen nisan ayında taşındık o gün bugün perde yüzüne bişeylere karar veremedim sobalı ev bizim evimiz 1-2 ay daha beklemem gerek eşim önce boya yaparız sonra alırsın dedi maalesef ama neyse sözü aldım bide boya sı biraz uğraştıracak bizi çıkan kişi çıkmadan boyasnı kartonpiyerlerin arasını pembe yapmiş çok çirkin duruyor şimdi alsak bile kendini göstermez o pembe sırıtır diye eşimle öle karar aldık boyadan sonra.... ama hiç olmassa kafam rahat çokkkkk saolun

O zaman acele etme tabi. baharda herşey yapılınca onuda yaptırırsın.
bikaç ay görmezden gel takma kafana :)
biz kadınlar herşey en güzeli ve en hızlıdan olsun istiyoruz ama herzaman olmuyo istediğimiz gibi biraz sabır
bende perdelerim yeni olmasına rağmen çok huzursuzdum şimdi çok rahatım bu defada başka bişey buluyorum :)

evet haklısın biz hemen herşeyi bugün olsun istiyoruz ama bazende haksız değiliz şimdi 2 ay sonra yoğun ilgiden perdelerin fiyatı artarsa yada artık satmazlarsa yada istediğim model kalmasa yada istediğim renk kalmassaa yadaa yadaaaaaa :18::18::18::18::18:
neyse herşeyin hayırlısı

hahahah sakinnnn
sanmıyorum canım bence artmaz fiyatı
inan bu site çok güvenilir ve benim pencereler gibi zor değil senin pencereler
ölçersin getirtirsin burdan rahat ol

Daha önceden senin camlardaki gibiydi perdelerim pinticim :)
Valla sorma yaa sabahları evden çıkarken içim açılıyor resmen öyle ferahki ev

harika olmuş kızlar,güle güle kullanın çok beğendimm,peki temizliği nasıl olacak?
çok heveslendim:))ama sadece temizliğini düşünüyorum şuan....

normal stor perde temizliği gibi yapılıyormuş ben zaten salonumda yatak odamda stor kullanıyorum kaç kere de temizledim salonumunkileri yazın balkona atıp yıkadım araba yıkar gibi köpükle ama sakın sıcak su olmayacak sonrada duruladım sarıp kaldırdım suyunu çekip kurusun diye dik bir şekilde duvara yasladım sonra da taktım zaten takılıp çıkarılması çok basit 3 gün ince boyadım yatak odamı orda katlama kullanıyorum söktüm hepsini boyadan önce kolay yani..
Fundagun canım seninki netten tekrar baktım da aralarındaki tül kısmı file gibi dimi?benim burda ve ankarada baktıklarım öyle değildi desenli kısmı değilde diğer yerleri de kalın bi kumaştandı bu sitedekiler kafes kafes file gibi ondan güneşi geçirgenliği fazla sanırım..

Bildiğin tül gibi düşün ama daha kalın epeyce kalını file gibi mi oluyo valla bilmiyorum ki öle bişey heralde :))))

aa senin dediklerini anladım burda bikaç mağazada da var onlardan ama perde gibiydi onlar bayağı bi kalın sanırım onlardan diyosun hoş görünüyo ama dediğim gibi perde gibi geldi bana sora araştırmaya başladım bunu buldum hatta :)

şehir dışında olduğum için yazılanları kaçırmışım şimdi baktımda senin ev sera gibi maşallah her taraf cam o camlar sil sil bitmez :)) çok hoş durmuş gerçekten desenin çok güzelmiş ev aydınlık durmuş benim perdecide camda asılı duruyordu kalın bir kumaştı arkasından sokağı zor gördüm hani cam buğulanır azıcık silersin aradan bakmaya çalışırsın ya aynen öyleydi.evin tüm perdelerini yaptırdım eğer yapılmamış olsaydı bir odayı yaptırırdım.en güzelide arkasında stor olması burda bu perdeden yaptırdınmı arkasına stor yaptırmak zorundasın o da perde fiyatını arttırıyor artı mekanizma sayısı artıyor.bu perdenin bundan sonra desenleride çoğalır diye düşünüyorum.

o perdelerden buralardada var ondan değil bu, bunun tülü bildiğin tül o kadar ince değil sadece kalını biraz.
evet canım ya sorma o gördüğün camlar dışında camda var hemde büyük fransız koca bi balkona açılıyor sırf salondakiler bu bahsettiklerim :))))
önceleri silerdim sürekli yeni evliydim huzursuz olurdum ama artık umurumda değil :))) bazen kadın geliyor silmeye filan ama eskisi gibi takmıyorum. çalışan insanım çünkü uğraşamycağımı anladım.
benim koltuklarla halılar filanlada çok güzel uydu iyiki almışım eğer tek cam için alacaksanız hiç tereddüt etmeyin derim ben zira ben 6 cam için aldım riske girip :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…