çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

paylaşmak ne kadar güzel birşey değilmi :)
hayırlı uğurlu olsun şimdiden cici evinizde hep iyi günlerde oturun inşallah
bende ilk zebraya heveslenmiştim sora bi baktım herkeste heryerde iyi durmuyo içime sinmezse ya diye diye gezerken internette
en sonunda buna rastladım çok mantıklı geldi bana bu tarz.
burdada sordum bu tarz bi perde 95 tl m2 sine dediler çok fazla tabi
aslında tüm perdelerim yeni model benim 2,5 yıllık evliyim ama salondan çok sıkılmıştım. birde fazla cam var riske atmak istemedim
ama bu içime çok sindi

güle güle kullan canım inan çooook güzel durmuş Rabbim huzur içinde eskitmeyi nasip etsin bende 1 ay sonra alacağım şimdiden renk model boncuk seçmeye başladım çok saol bizimle paylaşstığın için mesela evde durduğunu görmesem sadece o sitedeki resmler olsa inan almazdım ama sende görünce ne hoş durduğunu ve içersinin gözükmediğini söyleyince kesin karar verdim söylediğin gibi paylaşmak ne güzel .... sevgilerle

eşime de gösterdim o da biraz evi karartır diye endişeliydi ama çok beğendi sarmaşık ekru modelinden almayı dşünüyorum yakında bonusa da taksit olacakmış o zaman alırım ben de ..arıca çok memnun oldum fundagun senin de sayende çok güzel faydalı bi başlık oldu bence yeni perdelerini de paylaş lütfen bizimle ben de alıp paylaşma için çatlıyorum ama neyse biraz zamanı var...herkese faydalı oldu harika...

rkygon bonusa taksit olacağına nerden öğrendin acaba sitedenmi?? bonus olursa çok işime yarayacak

başlık çok faydalı olmuş kızlar sağolun..
ben de zebraya takmıştım ama evi karartır diye düşündük eşimle, vazgeçmiştim. bu başlığı görmem iyi oldu.
fundagun senin arkada güneşliği de var di mi?

rkygon bonusa taksit olacağına nerden öğrendin acaba sitedenmi?? bonus olursa çok işime yarayacak

evet canım sitede alt tarafta çevirimiçi soruları yanıtlayan bir yetkiliye ulaşabiliyorsun ordan sordum...en geç 1 ay içinde bonusa taksit imkanı olacak dedi..

Ben world karta 4 taksit yaptırdım. Aslında fiyat artmasa daha fazla taksit isterdim 950 tuttu benim perdeler
Pinticim çok sağol valla perdelerin devamını sabırsızlıkla bekliyorum bende hepsi nasıl durucak bakalımm
Rkyogn aslında bende şimdi diyorum ekrumu yaptırsaydım daha açık renk diye bende ekruyu çok merak ediyorum sende takınca paylaşırmısın.
Ben bide koltuklarla filanda bakıyorum da krem hoş oldu yaaa memnunum :)
Bu arada başlığı sen açtın çok sağol bende tereddüt edip almazdım belkide paylaşmasaydık senle fikirlerimizi

inan alır almaz paylaşıcam bana kalsa hemen alcam da işte....valla ben konuyu açsam noolcak sen bizi cesaretlendirdin alıp resimleyerek...yaa ben en çok da bu siteden alıp diğer fırsatçılara 2 kat para ödemekten kurtukduğumuza seviniyorum valla...

yaaa acaba bendemi ekru yaptırsaydım beyaz sevmiyorum ama kremde çokmu koyu acaba yaa bide demişsin ya kirli gibi ((
ama benim koltuklar krem kahve onlarlada uyumlu olur hem
ekru yaptırcaksın sen demi hele bi alda sende bakalım nasıl durucak açık olacağı kesin tabide
benimkide çokmu koyu yaaa
ama akşamları eve gidince içim gidiyo öle güzel duruyorki biran evvel diğerlerinide söküp yenileri takmak istiyorum

markanın sitesinde tül olan kısmında senın yukledığın resımdeki gibi uzantı yok yanı,bunu nasıl sağladın bunu siparişte belirtmemizmi gerekir,canım bide montajını nasıl yapıldı?

Son düzenleme:
nasıl uzantı canım anlamadım etek modelini mi diyosun acaba düz değil hani kıvrım var
o ilave ücretle model seçiyosun perdenin boyu kaçsa hesaplarsın çok tutmuyor 8 tl metresi

Kızlarrrrrrrr kargom geldiii akşama perdeleri takarız artık. Yalnız koca bi paket uzuuuunmu uzun hangi araca sığacak nasıl götürcez bilmiyorum.
Keşke komşuma yollasaydım kargomu yaa çok utandım işyerine böle bişey geldi diye

kolay gelsin canımm keşke eşinin iş adresine yollatsaydın
ya montajı nasıl oluyor fundagun ben zebra perde yaptırmışdım kornişe kanca gibi bişey takılıyordu bu da mı öle acaba ?

Son düzenleme:
bu çift sistemli perdeleri ben karşı komşuda gördüm (benimkilerin siparişini vermiştim geç kalmıştım yani) çok beğendim gittim benim perdeciye sordum niye benimkileri öyle yapmadın dedim bana bunu yapan tek firma izmirde dedi,sistem arızalanınca tamir edemem dedi.ne arızası olucak ya dedim :) kenarından sarkan sistemi açıp kapatan zincirler bozuluyormuş.bilmiyorum artık ya yaptığı işin arkasaında durmak için öyle dedi ya da bir bildiği vardı emin değilim.sizin aldığınız perdeye bende bakmıştım ama desenlerden dışarısı görülmüyordu ev ışık alıyor ama bırakın dışardan görmeyi içerden biile dışarısı gözükmüyor sadece şeffaf olan desensiz yerlerden görebiliyorsunuz.ben zebrayı daha çok sevdim.çift sistem zebrada o yüzden hoşuma gitmişti.bu tür perde yaptırmayı düşünüyorsanız gidip bir perdecide bakın sonra isterseniz netten sipariş edin yorumlara bakarak sipariş etmeyin,evin konumu,zevkler çok etkiliyor.illa bu perdeden düşünüyorsanız en az desenli olanı seçin derim ben...

kolay gelsin canımm keşke eşinin iş adresine yollatsaydın
ya montajı nasıl oluyor fundagun ben zebra perde yaptırmışdım kornişe kanca gibi bişey takılıyordu bu da mı öle acaba ?

Benim eşim sabah şirkete uğrar sonra çıkar bidaha gitmez onun işi dışarıda ve çok uzak bize en uygunu bana gelmesiydi işimde evime yakın hem, hemde kargo akşam üzeri geliyor
neyse akşam eşim geldi aldı biraz söylene söylene :)
zor sığdırdı ama götürdük sağselim :)
montajı çok kolay aslında bizim bi açıdan avantajımız var bizden önceki ev sahibi nin storları varmış zaten kancalar takılıydı bizde çıkartmamıştık bilerek onları
yani diğer perdelerimizi takarken vardı.
olmayanda ise çok kolay zaten sitede montaj videosu var aynı öyle yaplıyor. Hepsi takılı halde çektim foto yüklerim gerçekten çok hoşlar çok memnunum

valla çok çelişkili konuşmuşsun hiçbirşey anlamadım hani almışsında memnun değilsin gibi hem insanlara tavsiyede bulunuyorsun hemde komşum aldı ben geç kaldım başka yaptırdım diye üzülüyorsun. Hem ben taktım bir perde sipariş edip sonra peşinden 5 perde daha sipariş ettim bunuda burda söyledim yani memnun olmasam 3 katı daha para verip hem almam devamını hemde burda söylerim olumsuz yönlerini
benim tek acabam bendemi ekru alsaydım bu koyu dedim ama hepsi takılınca gördümki evimle salonumla çok uyumlu oldu bide cam çok olduğundan aydınlığı kolay kolay engellenmez
zincir sorunu olurmu bilmiyorum zamanla görücez. komşun memnunmu onu bilmek isterim asıl ben çünkü o kullanıyor perdecinin ne dediği çokta mühim değil o elindeki malı satmak ister.
içeriden dışarısı gökükmüyor diyosun ama benim paylaştığım fotoğrafa iyi bakarsan, dışarısı tamamen gözler önünde yani bahçede ne var ne yok ağaçlar sitenin ortak alanı vs.
hem normal perdelerde nasıl görüyosun dışarıyı yada zebrada

Bu sabah çektiğim fotoğrafları paylaşayım sizlerle arkadaşlar.

bi foto daha paylaşayım.

Eklentiler

• $010220131805.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 363
valla şahane olmuş güle güle kullan canım..bakıyorum da şimdi bu kadar çok pencereye bu çift sistemden başkası da uymazmış ya da zebra ama ben zebrayı pek sevemedim nedense...krem alman da hoş olmu öyle koyu durmuyo hiç..arkadaş bişeyler yazmış alıntı yapmadım ama bu satıcıların sahtekarlığı beni öldürecek kardeşim elinde olmayan ürünü kötüleme huyları noolcak bilmiyorum neyse onu söyle elimde yok de kardeşim asla zaten yok yoktur onlarda ya vardır yeni bitmiştir ya da o ürün kötüdür kalitesizdir bozulur yok şimdi bi de yeni moda çin malıdır onlar o yüzden getirmez...senin için rahat mı ona bak ayrıca zahemet edip resimler çekip eklemişsin çok teşekkür ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…