- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
valla şahane olmuş güle güle kullan canım..bakıyorum da şimdi bu kadar çok pencereye bu çift sistemden başkası da uymazmış ya da zebra ama ben zebrayı pek sevemedim nedense...krem alman da hoş olmu öyle koyu durmuyo hiç..arkadaş bişeyler yazmış alıntı yapmadım ama bu satıcıların sahtekarlığı beni öldürecek kardeşim elinde olmayan ürünü kötüleme huyları noolcak bilmiyorum neyse onu söyle elimde yok de kardeşim asla zaten yok yoktur onlarda ya vardır yeni bitmiştir ya da o ürün kötüdür kalitesizdir bozulur yok şimdi bi de yeni moda çin malıdır onlar o yüzden getirmez...senin için rahat mı ona bak ayrıca zahemet edip resimler çekip eklemişsin çok teşekkür ederim ...
beğendiğine sevindim canım. evet bedne zebra diyip duruyodum buraya bu gider diyodum ama içimede sinmiyordu, arıyodum habire farklı bişey neyseki buldum.
valla içime kurt düşürdü zaten arkadaş zincirleri söleyince ama ben firma ile görüştüm sıkıntı olmaz kaliteli malzeme kullandık dedi, eğerki öle bi sorun olursa biz her zaman burdayız yardımcı oluruz dedi.
resimleri ablamada gönderdim bayıldı çok beğendi buda benim çok hoşuma gitti tabi.
sende alıcakmısın alırsan paylaş mutlaka senin evi gördüm çok hoş aydınlık şık. sendede çok ho şduracağına eminim
bide sen sarmaşık ekru alacaksın ya eminim çok hoş duracak o gerçekten de çok hoşşşş