- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 664135 Eki Görüntüle 664136
slm kızlar yeni geldik eve sabah çektim fotoları biraz karanlık çıktı fotolar ben tülünü yumuşak tüllerden zannetmiştim ama stor gibi sert değişik bir yeri var o yüzden ilk görünce gönülsüz oldum ama dün gelipte camda takılı görüncede hoşuma gitti
Tek camlarda kenarlar çok çıplak duruyo gibi değilmi
Benim bi ilk aldığım cam bide minikler öle ya diğerleri zaten cumbada diye tamamda diğerlerinde böle perde ortada duvarlar çok boş gibi
ben en çok cumba kısmındaki perdelerimi beğeniyom ayyy aman saçmaladımmı ne sustumm tamamm :))
Ayy aklım takıldı valla o odaya rky yaa kesinlikle imkanım olsa yaparım öle ne hoş ne ferah mis gibiiiii
funda canım bence senin camlarda tek halde gayet güzel duruyor bu perde,çünkü camların küçük ve bol.ama odada tek cam varsa sanki biraz boş kalıyor gibi aslında yatak odası çocuk odası çalışma odasında fln gerek duyulmazda oturma odası ve hele hele salonda fon istiyor gibi perde.bende salona oyuzden ihitiyaç duydum yani bi salon takımında ne kadar spor olsada salt bu perde çok boş basit kalabilir,uygun bi fonla tamamlanırsa(salon geneli avangard ise kravze fon ile geneli modernse salaş keten fon ile) görüntü daha sabit ve alımlı bi hal alır diye düşünüyorum:)
Ya kızlar resmen hepiniz ev tasarımı konusunda prof. olmuşsunuz yaaa kullanılan kelimelere bakıyorumda helal olsun valla sizden öğrenecek çok şeyim var :))))
aynen ben de senin gibi düşünüyorum..mutfağıma bi tezgah üzerine yapılacak ama diğer 2. cam aybelinki gibi ortada acaba ben de ona diyorum mutfağa uygun şöyle cici bici english home tarzı bi fon yapsam mı?
canım mutfağının tarzı ve penceren hakkında biraz bilgi verir misin?(mutfak sade mi gösterişli mi pencere büyük mü küçük mü ocağa yakın mı çabuk yağlanır mı perde?) neden briz perde düşünmüyorsun ben mutfaklardan çok kullanışlı ve şeker buluyorum bunları çıkar rustikten yıka tek ohh mis.:)bi kaç örnek ekliyorum.Eki Görüntüle 664529 Eki Görüntüle 664530 Eki Görüntüle 664531 Eki Görüntüle 664532 Eki Görüntüle 664533
canım işte benim mutfak
tezgah üzerindeki net çıkmış ama diğeri pek görünmüyo evim müstakil ve çift pencere yaptırmıştık o zaman biri tezgah üzeri ona her perde uyar ama öbürü oda penceresi gibi ortada duruyo yanlara fon olsa mı ki dediğim...aydınlık olamasını çok seviyorum mutfağımın benim için en önemli nokta da bu zaten ondan soruyorum hep kızlara aydınlık mı kararttı mı diye..senin gösterdiğin perdeler aslında benim bayıldığım tarz perdeler tek tezgah üzeri olsa ama işte ikisi de aynı olmalı..
bak 3.ve 4.resimdeki o üstteki eklentileri düşünmeyebilirsin.bizim karşımızda bi evin mutfak perdesi boyle hatta sondaki resimde rustiki bi tık daha yukarda düşün okadar tatlı duruyorki dışardan.güneşlik olarakta krem stor yaptırmış sanırım akşam bazen indiriyor storu ama evin yüksek katlarsa ise stora bile gerek kalmaz:)evimde mutfak camın küçük olursa böyle bişey düşünüyorum ben.
çok ışık olduğu için karanlık çıktı diyosun anladım yani kararmadı odayı...en güzel tarafı da bu ...hepinize teşekkür ederim kızlar beğendiğinize çok sevindim.çorumda oturmama rağmen bugün o kadar güzel güneş vardıki ışıktan dolayı karanlık çıktı.funda kenarlar çok açık kaldı.fon dediğin gibi güzel olur ama ufak kızım var tüllere asılıp duruyodu düşüp kendine zarar vericek diye stor arayışını girmiştik artık o büyüyünce düşüneceğiz bişeler.
brizperdelere bakarken bunu buldum da dikkatimi çekti heralde temizlik günüymüş hatunun baksana ne var ne yok tezgaha inmiş