- 31 Ekim 2011
- 90
- 1
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte kizlar bu da benim tül stor perde..biraz acele ile çektim...solda bir de balkon kapisi var. çok ferah bir duruşu var ve desenleri sanki havada duruyor gibi. o kadar şeffaf tülü var ki içeriye ferahlık katıyor. eski tüllerimden sonra bunları görünce yaptırdığıma gayet memnun kaldım.
Eki Görüntüle 683583
kızlar sarmasıkta karar kıldım yatak odası için sipariş verecegim denemek amaclı ya ama boncuk ekletsem mi kararsız kaldım
güle güle kullan canım güzel olmuş perden ..yanlara fon düşünüyor musun?işte kizlar bu da benim tül stor perde..biraz acele ile çektim...solda bir de balkon kapisi var. çok ferah bir duruşu var ve desenleri sanki havada duruyor gibi. o kadar şeffaf tülü var ki içeriye ferahlık katıyor. eski tüllerimden sonra bunları görünce yaptırdığıma gayet memnun kaldım.
Eki Görüntüle 683583
boncuk ben de pek sevmiyorum yaa temizlerken de boncuk sıkıntılı oluyor...kızlar sarmasıkta karar kıldım yatak odası için sipariş verecegim denemek amaclı ya ama boncuk ekletsem mi kararsız kaldım
Güle güle kullan canım güzel olmuş, senin zincirler biri sağda biri solda gördüğüm kadarıyla ayrı ayrı yapmışlar. demek bu firma böle yapıyo :)
tşk ederim canm çok sağol özbek perde'de aynı öneri de bulundu. telefon ile görüşmemde aynı koltuk döşeme kumaşından yanlara kanat perde yapabileceklerini belirttiler. az ekonomi durumumu ayarlayıp hemen yaptıracağım. yaptırdığımda süper duracağına eminim.şimdiden yaptirmak icin sabirsizlaniyorum:18:güle güle kullan canım güzel olmuş perden ..yanlara fon düşünüyor musun?
tşkler evet canım sipariş verdiğimde aradılar zincirlerin ikisi de sağda mı sol da mı olsun ya da biri sağ biri sol mu olsun diye. ikisi de tek tarafta olunca karıştırabilirim die ayrı ayrı sağ ve sol kısmına zincir istedim ve öyle gönderdiler...
bi foto daha paylaşayım.
funda hanım güle güle kullanın perdeleriniz çok şık olmuş :) bende yaptırmak istiyorum bu perdelerden..bu fotoğrafa göre zincir yönü sağmı seçtiniz solmu kafam karıştı benim hangi yönü seçsem bilemedim sağı seçsem neresi olur, solu seçsem neresi olur
Eklet gitsin nolacak ki beğenmezsen kesersin makasla ben pek sevmiyorum boncuk birine sadece en önde kalan cama yaptırmıştım sonra yetkili demişti hatta beğenmezseniz makasla kesin diye. çok fazla perde yaptırdığımdan oda onların hediyesiydi e olsun madem demiştim
eee evi tuttunmu yatak odası için sipariş vereceğine göre ölçüler belli ?
kızlar o zincir yününü kendiniz değiştirebilirsiniz benim yatak odamda stor ve katlamalı tül var adam katlamalının zincirini sağa storu sola yapmış geçen gün temizlik yaparken çıkardığımda baktımki aslında istediğim tarafa alabiliyormuşum ben de ikisini de aynı tarafa yaptım şimdi rahatım..zincirin takılı olduğu kısım çıkarılıyo yani bilginiz olsun dedim..
Ohhh süper içine sinmiş anlaşılan büyük sanırım ev giyinme ve çalışma odasıda olduna göre hayırlı uğurlu olsun. Hadi bakalım inşallah beğenirsin perdeni şimdiden güle gle kullan. mutlulukla