çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

işte kizlar bu da benim tül stor perde..:nazar:biraz acele ile çektim...solda bir de balkon kapisi var. çok ferah bir duruşu var ve desenleri sanki havada duruyor gibi. o kadar şeffaf tülü var ki içeriye ferahlık katıyor. eski tüllerimden sonra bunları görünce yaptırdığıma gayet memnun kaldım.
$rsz_dscf5107.jpg

kızlar sarmasıkta karar kıldım yatak odası için sipariş verecegim denemek amaclı ya ama boncuk ekletsem mi kararsız kaldım :KK43:

işte kizlar bu da benim tül stor perde..:nazar:biraz acele ile çektim...solda bir de balkon kapisi var. çok ferah bir duruşu var ve desenleri sanki havada duruyor gibi. o kadar şeffaf tülü var ki içeriye ferahlık katıyor. eski tüllerimden sonra bunları görünce yaptırdığıma gayet memnun kaldım.
Eki Görüntüle 683583

Güle güle kullan canım güzel olmuş, senin zincirler biri sağda biri solda gördüğüm kadarıyla ayrı ayrı yapmışlar. demek bu firma böle yapıyo :)

kızlar sarmasıkta karar kıldım yatak odası için sipariş verecegim denemek amaclı ya ama boncuk ekletsem mi kararsız kaldım :KK43:

Eklet gitsin nolacak ki beğenmezsen kesersin makasla ben pek sevmiyorum boncuk birine sadece en önde kalan cama yaptırmıştım sonra yetkili demişti hatta beğenmezseniz makasla kesin diye. çok fazla perde yaptırdığımdan oda onların hediyesiydi e olsun madem demiştim :KK9:
eee evi tuttunmu yatak odası için sipariş vereceğine göre ölçüler belli ?

Eki Görüntüle 683583
güle güle kullan canım güzel olmuş perden ..yanlara fon düşünüyor musun?

boncuk ben de pek sevmiyorum yaa temizlerken de boncuk sıkıntılı oluyor...

Güle güle kullan canım güzel olmuş, senin zincirler biri sağda biri solda gördüğüm kadarıyla ayrı ayrı yapmışlar. demek bu firma böle yapıyo :)

tşkler :KK16:evet canım sipariş verdiğimde aradılar zincirlerin ikisi de sağda mı sol da mı olsun ya da biri sağ biri sol mu olsun diye. ikisi de tek tarafta olunca karıştırabilirim die ayrı ayrı sağ ve sol kısmına zincir istedim ve öyle gönderdiler...

güle güle kullan canım güzel olmuş perden ..yanlara fon düşünüyor musun?
tşk ederim canm çok sağol:KK17: özbek perde'de aynı öneri de bulundu. telefon ile görüşmemde aynı koltuk döşeme kumaşından yanlara kanat perde yapabileceklerini belirttiler. az ekonomi durumumu ayarlayıp hemen yaptıracağım. yaptırdığımda süper duracağına eminim.şimdiden yaptirmak icin sabirsizlaniyorum:18:

tşkler :KK16:evet canım sipariş verdiğimde aradılar zincirlerin ikisi de sağda mı sol da mı olsun ya da biri sağ biri sol mu olsun diye. ikisi de tek tarafta olunca karıştırabilirim die ayrı ayrı sağ ve sol kısmına zincir istedim ve öyle gönderdiler...

iyi yapmışsın çünkü ben karıştırıyorum hep çekmemem gerekeni çekiyorum :))))

bi foto daha paylaşayım.

funda hanım güle güle kullanın perdeleriniz çok şık olmuş :) bende yaptırmak istiyorum bu perdelerden..bu fotoğrafa göre zincir yönü sağmı seçtiniz solmu kafam karıştı benim :KK37::KK37::KK37: hangi yönü seçsem bilemedim sağı seçsem neresi olur, solu seçsem neresi olur :nazar::nazar::nazar::nazar:

funda hanım güle güle kullanın perdeleriniz çok şık olmuş :) bende yaptırmak istiyorum bu perdelerden..bu fotoğrafa göre zincir yönü sağmı seçtiniz solmu kafam karıştı benim :KK37::KK37::KK37: hangi yönü seçsem bilemedim sağı seçsem neresi olur, solu seçsem neresi olur :nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :)
Resimdeki perdemin yönü sağda, ne taraf kolayına geliyosa o tarafa yaptır. Ben mesela minik pencerelerimde ki zincirlerden sağdaki pencereminkini sola neden yaptırmadım diye hayıflanıyorum. Sağda olması yanlış oldu mesela. iyice gözden geçir pencereni ona göre ver gerçi iki yanıda açıksa çokta önemli değil ama benim pencerem gibi bi yanı kiriş kesiyosa zincir payı perde ile cam arasında boşluk yapıyo yani dışarısı görünüyo açık..

Eklet gitsin nolacak ki beğenmezsen kesersin makasla ben pek sevmiyorum boncuk birine sadece en önde kalan cama yaptırmıştım sonra yetkili demişti hatta beğenmezseniz makasla kesin diye. çok fazla perde yaptırdığımdan oda onların hediyesiydi e olsun madem demiştim :KK9:
eee evi tuttunmu yatak odası için sipariş vereceğine göre ölçüler belli ?

evet canım tutuk hatta şoyle enterasan bi durum var yatak odası çalışma odası ve giyinme odası pencere ölçüleri aynı artık hangisine begenir takarsam:)boncuksuz sipariş verdim ben ya pek sevmiyorum aslında sarmaşık ekru.gorustum firma ile en aydınlık olan sarmasık dediler :)

Ohhh süper içine sinmiş anlaşılan büyük sanırım ev giyinme ve çalışma odasıda olduna göre hayırlı uğurlu olsun. Hadi bakalım inşallah beğenirsin perdeni şimdiden güle gle kullan. mutlulukla

kızlar o zincir yününü kendiniz değiştirebilirsiniz benim yatak odamda stor ve katlamalı tül var adam katlamalının zincirini sağa storu sola yapmış geçen gün temizlik yaparken çıkardığımda baktımki aslında istediğim tarafa alabiliyormuşum ben de ikisini de aynı tarafa yaptım şimdi rahatım..zincirin takılı olduğu kısım çıkarılıyo yani bilginiz olsun dedim..

kızlar o zincir yününü kendiniz değiştirebilirsiniz benim yatak odamda stor ve katlamalı tül var adam katlamalının zincirini sağa storu sola yapmış geçen gün temizlik yaparken çıkardığımda baktımki aslında istediğim tarafa alabiliyormuşum ben de ikisini de aynı tarafa yaptım şimdi rahatım..zincirin takılı olduğu kısım çıkarılıyo yani bilginiz olsun dedim..

Bunu sölediğin çok iyi oldu akşam hemen bi operasyon yapalım kesinlikle çünkü küçük camlardan sağdakine bakarsan anlarsın ne demek istedimi :) açıklıktan dışarı gözüküyor daha doğrusu içeri gözüküyor giriş kat ya rahatsız ediyo tabi 5 cm filan net açık zinciri sola almalıyım yuppyyy umarım olur bu sistemdede

Ohhh süper içine sinmiş anlaşılan büyük sanırım ev giyinme ve çalışma odasıda olduna göre hayırlı uğurlu olsun. Hadi bakalım inşallah beğenirsin perdeni şimdiden güle gle kullan. mutlulukla

yok canım standart 3 artı 1 ama biz oturma odası kurmuyoruz o yuzden daha cok ihtiyacımız olan giyinme ve calısma odalarını hazırlıyoruz:)tesekkur ederim cok

selam kızlar..perdelerim için son kararı vermek üzereyim son bir sorum daha var bu perdelerden yaptırıp kullananlar lütfen bi baksın bana :KK1::KK1::KK1: sorum şu; bu perdelerde pencereyi açmak istediğimiz zaman nasıl açıcaz storu komple kaldırmamız mı gerekiyor, kaldırmazsak eğri büğrü durmazmı?? yada parçalı mı yaptırmak gerekiyor lütfen acil cevappp:KK52::KK52::KK52:

eğer pencerende üst açılım varssa kaldırman gerekmez ama yoksa 2 parça yapman lazım sanırım..

SELAMMMM evet maalesef yukarıya kadar kaldırıyorum camı açmak için komple üst açılımda yok bende ki olsada zaten kola kadar zaten kaldıracam ama içeri gözüküyor naparsın ortada bide açılır kanat benim
ama kızlar bakın kaç ay oldu hala o kadar memnunumki iyiki yaptırmışım benim salona başka model düşünemiyorum her gelen hayran pişman değilim kullanışlı tavsi,ye ederim canlar

kızlar konuyu yeni gördüm... netten baya bi yaptırıp memnun kalan var...güle güle kullanın.bende bunlardan istiyorum montajı konusunda tereddütdeyim... yani eşimin elinden pek iş gelmez matkap falan mı gerekiyor? salonuma yaptırcam cam ve balkon kapısı bitişik 2 parçalı nasıl olur sizce?
http://www.perdesiparisi.com/?p=product&gl=stor&cl=tul-stor-perde-ikili-sistem&i=697
bunu düşünüyorum.koltuklarımın desenide aynı böyle çünkü:KK15:

X