çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

öyle miii valla buna çok sevindim bak ben de çünkü tam da sarmaşık ekru düşünüyorum da:KK52:
aa eevet yaa ben de diyorum bu mat stor neden pahalı diyeee...resim eklersen çok sevinirim oooooooooooff yaa seninle alan 3. kişi olcak üühüüüü ben yine kaldıııım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ben çorumda oturuyorum dün geldi aslında kargo merkezini aradık bugüne teslimatı yetişmezse biz gelip alalım yarın şehir dışına çıkacağız diye geçde olsa teslim edeceğiz bugün dediler ama malesef getirmediler. bizde bugün gidiyoruz çarşambaya kadar yokuz ama takar takmaz çekip fotosunu atarım

sibelcim de taşınma telaşında sanırım onu da merakla bekliyorum...hayırlı olsun canım çarşambaya takarsın olsun her yeni resimde heyecanlanıyorum valla ama senden ricam lütfen gündüz ve storunu indirmeden çek resmi o halini çok merak ediyorum sarmaşığın...

:)) Sen hala almadınmı rky yaa, ama bende çok merak ettim her evd efarklı duruyo bide nasıl durucak çok merak ettim sarmaşığı, açık halini.

Bu arada hakaten benim perdelerin ilk tek geleni neden fon farkı var yahu ama biliyormusun sen demeseydin ben çakmazdım bravo ne göz varmış sende
kötü durmuyor perdelerime resmen aşık oldum hahahahah ama yinede niye böle diyorummmm
haa bu arada benim bi sıkıntım var cumba kısmında kirişler varya tam perde bitimi oraya denk geliyo yani akşam içerde otururken oralar açık kalıyor 1-2 cm. e bide giriş kat ya eşim sürekli rahatsız bu durumdan - perdelerle ilgili bi sorun değil tabi ama bizim için can sıkıcı millet bizi izliyormuşşşş :)))))

valla almadım daha yaa sorma adamların da bonusa kampanya yapacağı yok galiba ocak ayında en geç bir aya kadar demişlerdi mart bitecek daha yapılmadı worlde var ama bonusa yoooook...aslında eşim boşver al diyo ama yok ben taksitli almalıyımbaşka alacaklarım da var hepsi çok geliyo bir anda..
yaa varya ama hiç kötü falan durmuyo hatta hiç belli de değil dediğin gibi ama ben suyunu çıkarırım aldığım şeyin ondan da hemen alamıyorum işte hiç bişeyi...:KK9:
aaa sizi mi izliyolarmış terrrbiyesizler ayol açıklıktan mı gözetliyolarmış ...ben de ilk storlar çıktığında oturma odama almıştım ortada kiriş olan iki küçğk pencerem var kirişten dolayı tam kapanmıyo bizi de mi röntgenliyolarkiii:18:

Yok anacım ne izlemesi bu benim eşimin hayal ürünü heheheheh

haa aman öyle de bee bende vukaat var sandım ..hahheh:KK9:şimdi yine baktım da seni oraya o kadar pencereye bu ya da zebradan başkası zaten olamazki e zebra da ne bileyim ya bi ısınamadım o perdeye içerden dışarıyı sadece çizgilerden görmek fikrine

haa aman öyle de bee bende vukaat var sandım ..hahheh:KK9:şimdi yine baktım da seni oraya o kadar pencereye bu ya da zebradan başkası zaten olamazki e zebra da ne bileyim ya bi ısınamadım o perdeye içerden dışarıyı sadece çizgilerden görmek fikrine

Bende zebra iyiki yaptırmamışım baydı artık yaaa heryerde herkeste, benim eskiden normal klasik perdeydi güzel duruyo aslında ama gündüz kalın perdeleri toplayınca biyerde toplanıyordu. Yada alt stor olsaydı yine güzel olurdu aslında. Her sabah bayrak çeker gibi hahahaha bisürü perde vaktimi alıyo vallaa bide akşam gel indir :KK9:
Bu arada bu perdedende belli yerden görüyo gibisin, o dolgulu olan yer kalın ya göremiyosun pek gözünü alıyo yani yanıltmıyım seni ama durum bu, benimkide çok desenli tabi :26::KK25:

Dimiiii :))) Bencede yaa
Çok teşekkürlerrrr :)

walla benimde aklıma soktunuz bu yaz evleniyorum zebra dusunuyordum aslında ama bundanda yaptırabilirim. mobilyalarımı sectim gibi koltuklarım gri turkuaz spor tarz da yemek takımı sandalye dosemeleri boyu krem bu perdeden yaptırsam salon a acaba cok mu bos durur yanina gri yada turkuaz keten fon perde ister mi sizce yani bu serbest pile kalın rustik e gecenlerden

walla benimde aklıma soktunuz bu yaz evleniyorum zebra dusunuyordum aslında ama bundanda yaptırabilirim. mobilyalarımı sectim gibi koltuklarım gri turkuaz spor tarz da yemek takımı sandalye dosemeleri boyu krem bu perdeden yaptırsam salon a acaba cok mu bos durur yanina gri yada turkuaz keten fon perde ister mi sizce yani bu serbest pile kalın rustik e gecenlerden

funda da ben de zebradan hoşlanmadığımız için bu perdeye yöneldik canımmalum her yerde zebra var hem değişik olsun istiyoruz hem de kullanış açısından aydınlığı daha fazlaymış bunun..bir de düşünsene bunda istediğin kadar kullan sonra baktın tülü eskidi ya da sıkıldın üzerine istediğin başka bir tül yaptır alttaki storu yine kullan..zebradan en çok beni caydıran ve çogu danıştığımın söylediği evi karartıyo olması yani tam olarak karartmasa da bayaa bi kesiyo demişti bi arkadaş ..salon için de fon bence hoş olur sadece pencere ölçüsünü alırken yanlara biraz fazla pay bırak ki fonun altından çıkmasın...

Son düzenleme:
rkyogn cevabın için çok teşekkür ederim evet zebrada benimde aklıma takılıyordu o evi karartma olayı çünkü aydınlık evler fazlaca önemli benim için.haklısın bu şekli tül çok daha kullanışlı olabilir,ölçü alma kısmını nasıl yapıyorsunuz mesela yanlardan belli bi cm bosluk borakıyor musunuz? tabi altta da sıfır mı alıyorsunuz ölçüyü tam yoksa altta dilim desenini göze alarak 5 10cm fazla mı hesaplıyorsunuz? ama fazla almakta daha riskli değil mi dilim gelir pencere altı mermere dokunur dümdüz durmazsa can sıkıcı olur.ayrıca keten fon sizde yere kadar mı olmalı yoksa bu tül+stor sisteminden azıcık uzun mu olmalı?çok soru sordum kusura bakma ama şu aralar ev kurma konusunda fazlaca heyecanlıyım,şimdiden teşekkürler.:)

Benim yanlardan bazı camlarda sıfır aldım mecburen çünkü kirişe yaslanıyor ama yanları açık olanlarda 10 cm yeterli iki taraftada
yükseklik olarak 2.00 metre aldım ben
şu siteye bi bakayım belki yeni bişeyler vardır
bu perdeye nasıl fon gider ona karar veremedim açıkcası yani fon olması için yanlar nasıl olacakkk :KK15:

canım bence fon olacaksa yanlardaki payı biraz fazla bırak ki aldığın fon perde camını kapatmasın atıyorum benim mutfak pencerem 135 cm ben de oraya bu english home fonlardan alsam diyorum o yüzden normalde 155 cm yeter pencereye ama fon alırsam diye 170 cm almayı planlıyorum ...
sen sadece pencereni ölç canım fon yanlardan en az 10 ar cm daha ekle mesela penceren 150 cm ise 170 cm perde lazım en az zaten boy standart 2 metre oluyo daha uzunu ya da kısasını alamıyorsun dilimi falan o 2 metreye ekleniyo isediğin kadarını aç kalan storun oklavasında sarılı kalıyo zaten..
ben de fon almak istiyoum mutfağa aldıktan sonra beğenirsem oturma odama da düşünüyorum mutfak neyse de oturma odam için fon alsam diyorumçinkü fundanınki gibi tam duvara araasında olsa fon gerekmez ama yanlarda boş duvar kalıyoya çok boş oluyo gibi geliyo fonsuz bana ..aa bu arada bu perdelere ve zebralara ip perde fon da hoş oluyor bu arada...

canım bence fon olacaksa yanlardaki payı biraz fazla bırak ki aldığın fon perde camını kapatmasın atıyorum benim mutfak pencerem 135 cm ben de oraya bu english home fonlardan alsam diyorum o yüzden normalde 155 cm yeter pencereye ama fon alırsam diye 170 cm almayı planlıyorum ...
sen sadece pencereni ölç canım fon yanlardan en az 10 ar cm daha ekle mesela penceren 150 cm ise 170 cm perde lazım en az zaten boy standart 2 metre oluyo daha uzunu ya da kısasını alamıyorsun dilimi falan o 2 metreye ekleniyo isediğin kadarını aç kalan storun oklavasında sarılı kalıyo zaten..
ben de fon almak istiyoum mutfağa aldıktan sonra beğenirsem oturma odama da düşünüyorum mutfak neyse de oturma odam için fon alsam diyorumçinkü fundanınki gibi tam duvara araasında olsa fon gerekmez ama yanlarda boş duvar kalıyoya çok boş oluyo gibi geliyo fonsuz bana ..aa bu arada bu perdelere ve zebralara ip perde fon da hoş oluyor bu arada...

işte bende tam öyle düşünüyorum salon için çok boş olur gibi tek tül özellikle tek pencere varsa yada iki ayrı büyük pencere varsa. koltuklarım modern spor tarzda keten fon perde güzel olur gibi geliyor. canım çok teşekkür ederim ölçü konusunda kafam netleşti gibi ama o 2.00 metre standart olayını anlamadım pek belirtilen sitede 230cm e kadar en 350cm e kadar boy ölçüsü belirtilmiş

evet evet ben yanlış yazmışım 2 metreden az olmuyo sen 170 de desen perdeciler 2 metreden hesaplar hani kumaşta da öyledirya...mesela bak bi zebra resmi gördüm bildiğin karanlık yaa ama mermere kadar indirmezsen camı yarıya kadar kapatırsan tamam da tam indirmen gereken yerde bayaa karartıyo
02062012745_resize.jpg

bu arada ip perdeden fon da hoş duruyor keten de tabi çok güzel olur hele restikte olursa çok daha güzel oluyor...

ewet yaa bildigin adam gölge gibi kalmış:)e zebradan başka bi bu seçenek kalıyor ben yeni ev hatırladığım için aklıma gelmiyor başka perde tarzı modern bi dekorasyona ne gider sence?bu arada o belirtilen sitede de mi 2metre altı sipariş verilemiyor ölçülerde yazıyor ama

aslında heryerde 2 metreden hesaplanıyor stor perdeler ..keşke resim koysan o zaman net bişeyler söyleriz canım evini döşedin mi?yoksa mobilyaları aldın hazır ama yerleştirmedin mi?eğer öyleyse en azından netten benzer resimler falan koy hani anlamak açısından ama modern mobilyalara kombin yapmak klasikden daha kolay bence ...

Bencede stor perdeye fon rustikten başkası gitmez yaa ama salaş durucak yani kenarda tutturuluyo yaa hani öle olmayacak salıncak düz aşağıya doğru tatlı bi ton olacak çok hoş olur bencede

Arkadaşın heyecanını stresini çok iyi anlıyorum 3 sene önce bende böleydim. Ama şimdi diyorum keşke şimdi gene olsa yeni ev dizme heyecanı hahaah
Bu arada cam balkon kullanan varmı tavsiye eden varmı ben şimdilerde füme veya siyah olandan düşünüyorum balkonuma ama kararszım

X