çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

z201209010007132.JPG

Zebra_perde_ve_d%C3%BCz_pileli_fon_perde_modeli-600x500.jpg

kruvaze-perde-izmir-3.jpg

fon_zebra_perde24_b.jpg

fon_zebra_perde37_b.jpg

$fon_zebra_perde41_b.jpg
zebra+perde+2012+%25289%2529.jpg

sakalli-ip-perde-modelleri-1.jpg

ip6.jpg

hep zebralardan oldu örnekler ama malum çift sistem stor daha yeni ve örnek fazla yok...

bak mesela kastettiğim buydu bu resimde fon nerdeee stor nerde kalmış storun fonun altına girmesi gerekirya o yüzden biraz daha geniş ölçü al demiştim..resimle daha net anlatırım diye düşündüm..

stor30.JPG

bunda da yine ayarlayamamışlar...
hurrem5.JPG

bu da fundanın persesinden yapraklı desenden yani yakından görüntü..
yaprak4.JPG

Kısss benim deseni bulmuşsun yaaa anaaam :))))))))

Bu arada rky bu yaprak olan yerler varyaa desen olan yerler yani dolgulu bayağı yani kalın
oralardan dışarısı net gözükmüyor gözünü alıyor bilgin olsun sora niye sölemedin deme :)

Bence stora fon hiç yakışmıyor yaaa beğenmedim. acaba pencerenin olduğu cephe duvar kağıdı olsa yada allıgator boya olsa yani desenli boya italyan boyaları venedik var natura bakabilirsin onada
bence hoş bi ton olacak orası perdede sırıtmaz gibi geldi

$perde4_detay3-257x300.jpg $gri-perde.jpg $imgNFXxtT.jpg
bahsettigim sekil boyle arkadaslar.o gri fon perdenin ortasını ekru stor düşünün oluşturmaya çalıştıgım dekorasyon tarzı da turkuaz.
koltuklarım şunlara benziyor bende berjerler ve 1üçlü gri diger uçlu turkuaz.fon perdeyi turkuaz secersem gri pop art halı düşünüyorum eger fonu gri seçersemde halıda turkuazlık istiyorum.gözünüzde canlandı mı şuan bilmiyorum ama fon oyle kenara tutturulmayacak salaş duracak hatta bence cam duvardan duvara olmaz kenarlar boşluk kalırsa fonuda boydan boya yapmayı düşünmüyorum fon perde ile duvar arasında kalan boşluğa minik resimler tablolar hayal ediyorum malesef evimi daha tutamadım dügüne var biraz daha henüz dekorasyonamı yakışacağını düşündüğüm bi ev bulamadım:).inş tutar bunları yaparsam foto koyarım.:) $sidney_koltuk_tk_koltuk_b.jpg

koltuklarım şunlara benziyor derken en alttaki yeşil koltuklu gorseli kastettim:)

buarada rkyogn canım çok yordum seni baya uğraşmışsın benim için emeşine sağlık:)

canım koltukların böyleyse çok güzelmiş güle güle kullan turkuaza bayılırım iddali olduğu kadar da dinlendirici bir renktir bence bu koltuklara gri keten fon aynen dediğin gibi yandan tutturulmadan ve turkuaz detaylı bir halı lazım aslında buna sapsade beyaz bir tül olacak yere kadar yanlara da gri fon harika durur...

canım koltukların böyleyse çok güzelmiş güle güle kullan turkuaza bayılırım iddali olduğu kadar da dinlendirici bir renktir bence bu koltuklara gri keten fon aynen dediğin gibi yandan tutturulmadan ve turkuaz detaylı bir halı lazım aslında buna sapsade beyaz bir tül olacak yere kadar yanlara da gri fon harika durur...

onuda düşünmedim değil yine salaş böyle serbest pileli yere kadar desensiz kırık beyaz bi tülde çok güzel olur ancak onun için camın yere kadar olması gerekiyor sanki yani öyle camlarda çok beğeniyorum ben yere kadar perdeleri.bakalım evi tutalım belki öyle bişey yaptırırım çok teşekkür ederim aslında böyle kara yeşil düşünüyordum 3lü koltuğun birini ama turkuaz kumaşı görünce bayıldım açık gri ilede mükemmel uyumlu gerçekten.turkuaz olan koltuğu salonda kapıdan girişte tam karşıya koyup patlatmayı dşünüyorum 2 grinin arasında :)konunu çok dağttım bu arada özür dilerim:KK43:((

onuda düşünmedim değil yine salaş böyle serbest pileli yere kadar desensiz kırık beyaz bi tülde çok güzel olur ancak onun için camın yere kadar olması gerekiyor sanki yani öyle camlarda çok beğeniyorum ben yere kadar perdeleri.bakalım evi tutalım belki öyle bişey yaptırırım çok teşekkür ederim aslında böyle kara yeşil düşünüyordum 3lü koltuğun birini ama turkuaz kumaşı görünce bayıldım açık gri ilede mükemmel uyumlu gerçekten.turkuaz olan koltuğu salonda kapıdan girişte tam karşıya koyup patlatmayı dşünüyorum 2 grinin arasında :)konunu çok dağttım bu arada özür dilerim:KK43:((

evet zaten nette turkuaz ne baksan griyle kombin yapmışlar hatta bi duvar kağıdı var her gördüğümde bayılıyorum ona bak bu:
turkuaz_oda.jpg

evet aslında uzun cama çok daha hoş oluyor uzun tül hatta kruvaze denen perde de fransız cam için uygun ama normal cama yapanlarda var bana sorarsan çok hoş durmuyo ...
aslında sade keten bi tülden ekru renk katlamalı perde de hoş olabilir evine
image.php

34.jpg

attachment.php

aybel sudesibel kızlarr çok merak ediyorum yaa koyun resimleri hadiii çatlıyorum meraktaaan....:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aybel sudesibel kızlarr çok merak ediyorum yaa koyun resimleri hadiii çatlıyorum meraktaaan....:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

$2013-03-21-096.jpg $2013-03-21-097.jpg

slm kızlar yeni geldik eve sabah çektim fotoları biraz karanlık çıktı fotolar ben tülünü yumuşak tüllerden zannetmiştim ama stor gibi sert değişik bir yeri var o yüzden ilk görünce gönülsüz oldum ama dün gelipte camda takılı görüncede hoşuma gitti

Eki Görüntüle 664135 Eki Görüntüle 664136

slm kızlar yeni geldik eve sabah çektim fotoları biraz karanlık çıktı fotolar ben tülünü yumuşak tüllerden zannetmiştim ama stor gibi sert değişik bir yeri var o yüzden ilk görünce gönülsüz oldum ama dün gelipte camda takılı görüncede hoşuma gitti

Valla ben söledimmm :))) Sert kalın olduğunu tülün defalarcaaa daha da işine sinecek emin ol :KK66: Hayırlı olsun çok güzel duruyorrr

Rky ayyyyyyyyy ilk resme bayıldımmmmmm şahaneeee müthişşşş
bende istiyorummmmmm renklerin güzelliğine bak yaaa dekora bak offff

vaaaay harika olmuş bence bayıldımmm...tam benim istediğim gibi çekmişin resmi ancak bu şekilde anlaşılıyo net olarak canım çok teşekkür ederim...içine sinmesine sevindim evet tülü sonuçta stor gibi ama bence öyle olması güzel zaten...yoksa yumuşak olsa böyle düzgün durmazdı ki...ama hakkaten sarmaşık hoş duruyo yaa tamamdır ben şimdi tam kesinleştim ..kesinlikle sarmaşıkk...

karanlık derken yani karartıyo mu evi?:KK53:yok ama yaa pencerenin detayları bile belli dışardaki evin pencereleri falan görünüyo bence zebra olsa karartıtdı ama bu karartıcak bişey değil..bir de zebrada da o kalın yerlerin değil de ince kısımlarının kumaşı bu storun ince yerleri gib değil mi?ben öyle diye biliyorum sanki..tekrar hayırlı olsun bu arada bayıllldımmmmm....güle güle kullan...

Son düzenleme:
Tek camlarda kenarlar çok çıplak duruyo gibi değilmi :KK31:
Benim bi ilk aldığım cam bide minikler öle ya diğerleri zaten cumbada diye tamamda diğerlerinde böle perde ortada duvarlar çok boş gibi
ben en çok cumba kısmındaki perdelerimi beğeniyom ayyy aman saçmaladımmı ne sustumm tamamm :))

Ayy aklım takıldı valla o odaya rky yaa kesinlikle imkanım olsa yaparım öle ne hoş ne ferah mis gibiiiii

X