Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım koltukların böyleyse çok güzelmiş güle güle kullan turkuaza bayılırım iddali olduğu kadar da dinlendirici bir renktir bence bu koltuklara gri keten fon aynen dediğin gibi yandan tutturulmadan ve turkuaz detaylı bir halı lazım aslında buna sapsade beyaz bir tül olacak yere kadar yanlara da gri fon harika durur...
onuda düşünmedim değil yine salaş böyle serbest pileli yere kadar desensiz kırık beyaz bi tülde çok güzel olur ancak onun için camın yere kadar olması gerekiyor sanki yani öyle camlarda çok beğeniyorum ben yere kadar perdeleri.bakalım evi tutalım belki öyle bişey yaptırırım çok teşekkür ederim aslında böyle kara yeşil düşünüyordum 3lü koltuğun birini ama turkuaz kumaşı görünce bayıldım açık gri ilede mükemmel uyumlu gerçekten.turkuaz olan koltuğu salonda kapıdan girişte tam karşıya koyup patlatmayı dşünüyorum 2 grinin arasında :)konunu çok dağttım bu arada özür dilerim((
aybel sudesibel kızlarr çok merak ediyorum yaa koyun resimleri hadiii çatlıyorum meraktaaan....
Eki Görüntüle 664135 Eki Görüntüle 664136
slm kızlar yeni geldik eve sabah çektim fotoları biraz karanlık çıktı fotolar ben tülünü yumuşak tüllerden zannetmiştim ama stor gibi sert değişik bir yeri var o yüzden ilk görünce gönülsüz oldum ama dün gelipte camda takılı görüncede hoşuma gitti
Rky ayyyyyyyyy ilk resme bayıldımmmmmm şahaneeee müthişşşş
bende istiyorummmmmm renklerin güzelliğine bak yaaa dekora bak offff
slm kızlar yeni geldik eve sabah çektim fotoları biraz karanlık çıktı fotolar ben tülünü yumuşak tüllerden zannetmiştim ama stor gibi sert değişik bir yeri var o yüzden ilk görünce gönülsüz oldum ama dün gelipte camda takılı görüncede hoşuma gitti