çift sistem perde gören bilen varsa bi bakın kızlar...

bu sistemi ankarada bi perdecide sordum 120 tl metrekaresi dedi bide ölçümüz ne olursa olsun boyu en az 2metre alabiliyormuşuz ama gerçekten seçenek vardı çok.küçük bi şehirde yaşıyorum şuan sordum burda bi perdeciye anlattım böyle bi sistem var mı diye adam çok sevindi ya yaptırıyorlarmış ama kimse sormamış henüz işte böyle bilinçli müşterilere ihtiyacmız var fln dedi:)onlarda güneşlik olarak stor,tül olarakta istediğini seçiyormuşsun zebra fln gibi.fiyatıda seçtiğin tüllerin kaliyesine göre değişiyormuş kaba taslak 55tl fln olur dedi.
storcuyuzda gerçekten ucuz ama çeşit getirseler keşke özellikle tüllerde renkler desenler fln şuan mevcut olanlar bana biraz karartır gibi geliyor ya:KK43:

$280320131845.jpg
dediğim durum bu :)))

hımm anladım şimdi ama ben bi storumu başka bi odada kullanmak için perdecide kestirip daralttırmışrım belki o etek kısmını kestirebilirsin canım yaa..onlarda bi makas oluyormuş ve onunla kesilince storun kumaşı atma yapmıyormuş belki düşünebilirsin bunu..

Teşekkürler önerin için bilmiyordum böle bişey olabileceğini yapmak isterim ama nerdeee ne vakit ne uğraşma imkanı var bende
Bu arada hani senin dikkatini çeken desen olayı varya dün bi dikkat ettimde ilk yapılan tek perdede açık alan daha fazla yani dolgusu az dolgu yapraklarda o yüzden daha aydınlık
ama diğerlerindekinde ise yapraklar açık diğer yerler koyu bunu yetkiliye sölicem sen sölemesen dikkat edermiydim bilemiyorum ama çok fark ediyor. O kısım çok aydınlık diğerleri farklı :KK14::KK14::KK14:

hımm ama bişey söylüycem dün bizim burda bi perdeci ben sordum diye galiba getirmiş onu da tam sokağa bakan büyük camına takmış hem de ekru sarmaşık girdim sordum fiyatını 70 lira metresi ama yaparız bişeyler diyo ben tabi artık canlı canlı da görmenin rahatlığıyla storcuyuzdan başka yerden almam artık isterse aynı fiyata versin yine de almam bizim burdan adama bak resmen salak yerine koyuyo insanı..neyse dedim o değilden başka ne desenleri var diye kumaşların olduğu katalogu getirdi bi baktım sarmaşık deseni katalogda aynen seninki gibi yani cama yaptırıp taktığının sarmaşık desenleri kalın geri kalan yerler ince yani benim tercih sebebimi biliyosun sarmaşığı sırf desensiz yerler çok daha aydınlık görünüyo diye onu istiyorum anaaam bi baktım katalogdaki tam tersi ee dedim adama ben alsam bana bunun hangisi gelecek abla onu bilemem valla gelince anlarız dedi e dedim peki istemediğim şekil gelirse noolcak geri alıp doğrusunu mu getireceksiniz yok abla ben senin ölçünde kesilen perdeyi kime satcam olmaz dedi benim şalterler attı tabi...yani bi nevi şans galiba ama ben Göksel Bey'e bunu tam olarak söylemeliyim o da satıcıyla aynı şeyi söylerse vazgeçicem artık yapcak bişey yok işin kötüsü sarmaşığı o şekliyle gördüm baktım desenler tül diğer kısımlar kalın bayaa bi karartır gibi belli yani ..ama normal haliyle aybelinkinin aynısı gibiydi perdecideki tek kelimeyle bayıldım...kaç kişi sordu sırf ben ordayken...

Ahhh ahhh bendende selam söle Göksel beyeee :)))) Valla iyi hoş kaliteli çok güzel çok memnunum ama neden bu fark var yaa ve nedne ilk gelen gibi değil diğerleride dün çok iyi anladımki o taraf çok ferah ço kgüzel bu tarafın dediğin gibi fazla olan bide 5 adet perde öle bi tek gelen iç kısımdaki perdede diğer türlü yaaaa

yaa ama şu da bi gerçekki senin evinde çok pencere var ve bayaa ferah az olsaydı ya da tek pencereli o zaman tamam dert etme bence valla kendimi suçlu hissediyorum yaa keşke hiç söylemeseydim offff o zaman belki hiç farketmeyecektin hay çeneme...:KK57:

Olsun canım yaaa ne güzel işte dikkatlisin ama bende çözerdim bu durumu da böle zaman alırdı :)))
Dediğin gibi çok pencere var çok etkilemiyor takmıyorum merak etme sorun yok.

Bu arada cam balkon yaptırıyorum sipariş verdim mecburiyetten kediler balkonumu mahvediyor midem kaldırmıyor temizlerken pisliyorlar bide iyi olacak tabi fırınımı filanda koyacağım prizde var iyi olacak diye düşünüyorum ama yinede çok dertliyim bi cam daha çıktı başıma diye offffffffff offfff ! :KK31:

valla vicadan yaptım yemin ederim yaa hay çeneme...off sırf bi kadın tutsan yeri var camlar için senin çalışıyodun bide ama iyi olur kışın soğuguda keser ben de bi kuzey cephede balkonum var oraya düşünüyorum ama şimdilik kaldı off benim evi adaam etmek çok zaman ve para istiyo yaa sıfırdan yaptıkya bahçesi falan herşey bize bakıyo bayaa maliyetli oluyo haliylede ne kadar tuttu seninki yani metrekaresi kaça geldi?

Hiç sorma valla. Benimde aynen giriş kat ya bahçesi var arkada ve dediğin gibi adam olmuyo olmuyooo rutubette oluyo arka odada çok dertliyim bende site mantolama yapıldı 3 blok yanyana 2 sinin bodrum tavanlarıda yapıldı bizim neymiş kot farkı varmış içte kalıyomuş diğer ikisi subasman seviyesinde diye yapıldı. 5 bin tl verdim herkes eşit verdi ama bana faydası yokkkk. Biz burda değildik yönetim karar aldığında yeni evlenmiştik haberimiz olmadı 3 ay yoktuk. Ha bide heryer demir pencere etrafları onlarda yapılmadı baştan sağma bide yazık günah ya o 5 bini öderken neler çektim. Asansöre bikere binmemişim zırt pırt servis parası öde senin en azından müstakil sen sorumlusun :KK43:
Çamaşırları içeri seriyodum deterjandan sanırım alerji oldu bende bıktım usandım valla derdi bitmiyor.
Parke süpürgelikleri şişmiş değişsem diyorum tam sonra mantolama geliyor aklıma çıldırıyorum haksızlığa uğradığım için. eşimde sesi çıkmıyor deliriyorum. Bugün çok gerginim zaten işlerden bunaldım bide bu sorunlar geldi aklıma offff offff
benim balkon büyük epey 1300 tl 300 kaparo ver 1000 10 ay kredi kartına taksit dedi.
bi an diyorum ne gerek var derdi bitmiyor bu evin

off sorma ya bu evi yapmamızda en büyük etken dairede oturduk 3 yıl illallah aettik giriş kattı evimiz yine kendi evimizdi ama komşular çok kötüydü boşa dememiş atalar ev alma komşu al diye de işte bu devirde çok zor şimdi rahatım zaten doğup büyüdüğüm mahallemden aldık arsayı sözde eşimle fikrimiz o emekli olunca yaptırmaktı bi ev ama işte komşular sağolsunlar bana bi faydaları bıktırdılar beizi de burayı borç harç yapıp oturduk işte ama zor hakkatten yalıtım da adam gibi yapılmazsa küflenmeler falan oluyomuş diye biliyorum rutubet sıcak soğuk farkı falan oluyomuş..aslında bizim apt.giriş olduğum için asansör parası muaf tutulmuştu giriş kattan sonuçta hiç kullanmıyosunki sen..

Kent yönetimi var burda yönetmelik var ondan karar alıyolar nefret ediyorum hepsinden yiyiciler baş yöneticiler bide site yöneticileri hepsi götürüyo :KK43:
Hiç bitmiyor derdi hiç her ay panoda yeni bişey eklenmiş gördükçe stres oluyorum haaa bu arada çöpü bile görevli 6 olmadan alıyor normalde yemek saati alınır 7-8 arası ben eve gittiğimde çoktan toplamış oluyor. Ben sabah gelirken atıyorum düşünebiliyomusun hiçbir hizmet görmeden 100 tl aidat veriyorum bide takviyeleri var işte ilave ediyolar şu yapıldı bu yapıldı helal etmiyorum hakkımı. bıktım usandım valla. Neyse iyice stres oluyorum bu konuyu konuşunca deliriyorum resmen :KK4:
Alt katta olmak her zaman kötü üsttekiler çok vicdansız neler atıyolar neler bide evde yokum ya

sen neler atıyolar deyince geldi aklıma benim eski evde 5. katta bi kadın vardı manyak yaa evi sildiği suyu bulaşık suyunu balkondan aşağı serperdi hayret valla yaa evinin lavobosu klozeti yok mu görgüsüz dışarı taa 5. kattan aşağı serpmek hangi akla hizmet olduğu gibi benim balkona camlara sıçramaz mı sinirden kudururdum resmen allahııımm her isteyene nasib etsin yarabbim müstakil ev gibisi yok hakkaten kötü olsun lüks olmasın varsın ama müstakil benim olsun yeter...toplu yaşamaktan bi haber insanları barındırmıycan valla ...

Maalesef evet yaaa görgüsüz insan dolu çevremiz haa bide bu cahillik filanda değil hee benim üstteki kadın misal öle kokoş öle bakımlı öle sosyal bi kadınki eşide inş. müh.
Ama davranışları yaptıkları hiç yakışmıyor ona görevliyi bi çağırışı var gerçi oda ayrı uyuz iyi oluyo onada ama yinede tavrı çok çirkin.
Amin canım yaaa Allah önce evi olmayana ev versin kiradan kurtarsın dicem ama valla oluncada böle derdi isyan ediyo işte insan

Yaprağa gelene kadarkileri hiç beğenmedim zaten yaa hiç albenisi yok bence sencede öle değilmi?
Yaprak desen çok hoş duruyor :) Bide yaprak desenlerde bak burdakilerdede yaprak olan yerler dolgulu diğer yerler açık alan bu yüzdende çok hoş. Benim ilk yapılan perdede böle diğerleri yaprak olan yerler açık ince yani.
aaa ilerledim şimdi benim diğer perdeler gibi olanda var farkettinmi sende .. ya yaprak çok hoş yaaa bence sende yaprak yaptır :KK9::KK9::KK9:
Sarmaşıkta güzel ama o sanki ağır gibi değilmi yani salona filan gider gibi geldi bana mutfağa gidermi emin değilim ben..

fundaaaaaa sen beni de geçtin valla kıss :KK9: kararsızlıkta sınır tanımayan ben yanıma buldum nihayet birini:KK9:
sırf merakımdan sordum adamlara hangi desen gelecek diye seninki gibi yani yapraklar ince diğer yerler koyu olanı tutuluyomuş öbürünü tutmamışlar sözde de onda artık satılmıyormuş anam bu esnaf numaraları sökmez artık bana nerdeyse esnaf lakırdıları diye bi kitap yazacak seviyede muhattap olmuşluğum ve bozmuşluğum var adamları yemiyoruz artık kardeşim geliştirin kendinizi yahu daha tutarlı bahaneler bulun elinde olmayanı kötüleme suçu hemen gariban çinlilere atma falan bunlar artık out ...:KK9:eşim diyoki her müşteri senin gibi olsa memlekette esnaf kalmazmış ....pehhh ama yok tek çare avrupa birliğine girmek o zaman adam olcak bu tipler..storcuyuzu es geçiyorum tabi bu konuda...

arkadaşlar kusura bakmayın perdeler geleli çok oldu ama temizlik telaşı, gün yapma telaşı fln derken fotoğraf çekmek için bit türlü uygun vakit bulamadım. yarın kısmet olursa hemen çekip sizlerle paylaşacağım..zaten Özbek Perde yetkilileri de perdelerimi gönderirken montesinin yaptıktan sonra fotoğrafını çekerek göndermemi istediler. web sayfalarında fotoğrafımı yayınlayacaklarmış:KK16: dünyaya açılıyoruz yavaştan :KK17:

fundaaaaaa sen beni de geçtin valla kıss :KK9: kararsızlıkta sınır tanımayan ben yanıma buldum nihayet birini:KK9:
sırf merakımdan sordum adamlara hangi desen gelecek diye seninki gibi yani yapraklar ince diğer yerler koyu olanı tutuluyomuş öbürünü tutmamışlar sözde de onda artık satılmıyormuş anam bu esnaf numaraları sökmez artık bana nerdeyse esnaf lakırdıları diye bi kitap yazacak seviyede muhattap olmuşluğum ve bozmuşluğum var adamları yemiyoruz artık kardeşim geliştirin kendinizi yahu daha tutarlı bahaneler bulun elinde olmayanı kötüleme suçu hemen gariban çinlilere atma falan bunlar artık out ...:KK9:eşim diyoki her müşteri senin gibi olsa memlekette esnaf kalmazmış ....pehhh ama yok tek çare avrupa birliğine girmek o zaman adam olcak bu tipler..storcuyuzu es geçiyorum tabi bu konuda...

Hadi yaaa tutulmuyormuymuş halbuki bence ötekisi daha hoş duruyo bahaneye bak yaaa aklını çelmek için sölüyo üçkağıtçı :))))
Ben valla storcuyuzuda es geçmiyom baksana aynı salon aynı cephedeki camlar yani sabah evden çıkınca her sabah bakıyom farklı yani iki yanyana cam ama olmazki yaa dur kız ben bi çıtlatim bakim bana ne dicek bizim storcu :KK9::KK9::KK9::KK9:

arkadaşlar kusura bakmayın perdeler geleli çok oldu ama temizlik telaşı, gün yapma telaşı fln derken fotoğraf çekmek için bit türlü uygun vakit bulamadım. yarın kısmet olursa hemen çekip sizlerle paylaşacağım..zaten Özbek Perde yetkilileri de perdelerimi gönderirken montesinin yaptıktan sonra fotoğrafını çekerek göndermemi istediler. web sayfalarında fotoğrafımı yayınlayacaklarmış:KK16: dünyaya açılıyoruz yavaştan :KK17:

Ayy çek koy arkadaşım merak ettim valla bide sen başka perdeciden almışsın bakalım onun ürünleri nasıl merakta bırakma biziii :)

X