- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu perdede tülde ayrıca indirilip kaldırılıyormu.birde yıkanırken sistem ayrılıyormu.yokda öyle 2 kat üst üstemi yıkanır
http://www.ozbekperde.eu/alisveris/index.php?route=product/category&path=24_236_323 burdaki hürrem modelden aldım canım.. 3-4 gün içerisinde kargoya vereceklermiş yaklaşık 5. yada 6. günde elimde olurmuş. bunun kumaşı biraz daha özel ondan galiba fiyat farkı. ama hoşuma gitti mi fiyata bakamıyorum. yaptırmışken de 4-5 yıl kullanırım ben en az. o yüzden perdelerime baktıkça beni mutlu etmeli geldinde bir kaç gün icerisinde sizlerle paylaşacaımcanım bunları görmüştüm daha önceki sayfalarda arkadaşlara da gösterdim hatta bence de güzel hürrem tül benim mutfağa uyar aslında ama storcuyuzdan biraz pahalı gibi ama tabi desenleri güzel...sen hangisinden aldın?resim yolla valla seve seve bakarız
benim yatak odasındaki böyle duruyo ama tabi senin mermer genişse ve radyatör yakınsa falan etkiler eminim ama sibelinki de sorun çıkarmaz zannetmiyorum..offfff sus sus yaramı deşme alcam sanırım baka baka şiştim herkes aldı ben kaldııııııııım
Hımm hani bu ikili olduğundan biraz daha yükü ağır ya o manada dedim zorlanırsan çekmeye zincir kopabilir mi acaba diye. Pay varsa öle yap tabi..
Sarmaşık hakaten süper yaaa çok fazla açıklığı var aydınlık olur eminim rahat ol. Benimkinde fazla koyu alan var desenden çok mesela.
Bende çektim benim perde kapalıyken nasıl duruyo bakın diye ama atamadım şantiyeye gidiyorum dönüşte atarım