Çift karekterli biriyle evli olmak

Ee o zaman bize neyi soruyorsun. Sana yalanlar mi soyleyelim. Kocandir sever de doverde.hakaret de eder. Boşanıp ne yapacaksın.yuvarlanir gidersiniz. İyi günlerin hiç mi hatri yok. Kötü gunleri görmezden gel.

Böyle konu açıyorlar duymak istedikleri şeyleri söylemeyince susup kaçıyorlar.. I ileydaa87 onca kisi cevap vermiş herkes yanlış düşünüyo olamaz bence.... giripte kimseye cvp vermemek yeni moda oldu...

Adam siz tüp bebek tedavisine başlamayı düşündüğünüz an böyle olmadı elbette öncesindede belliydi siz neden bebek düşünüyorsunuz? Böyle bir ailede büyümek o çocuğa haksızlık değil mi? Kendinize uğraş için çocuk yapmayı düşünmeniz bencillik değil mi? Kafamda türlü türlü sorular var.

Tüm mesajları okuyorum saygı çerçevesinde aşağılamadan dalga geçmeden yargılamadan fikrini söyleyenlere çok teşekkür ederim cevap yazmayada takatim yok konuyu yazarken bile yazıp yazıp sildim zorla yazdım yaşadığım şeyler çok zor çünki

Guzel kardeşim yasadigin şey zor evet çocuk konusunu ertele bende tup bebek hamilesiyim inan ki cok zor bi süreç eşin sana destek olamicaksa alkol kullanan ve kendini kaybeden bi adamsa o cocugun suçu ne ? Senin suçun ne ? O zahmeti cekmene değecek bi adammi baba olmayi hakediyomu ? Hepsinden öte SENI HAKEDIYORMU ? Bi düşün.

O malum soru beliriyor ya allah bile vermiyor çocuk şu adamı ısrarla sanki mükemmel biriymiş gibi baba yapmak neden ? Sonra da çocuğum için evladım için diye diye ömür verceksiniz belli

Ne bebek getirmesi ya of Allah aşkına şuana kadar sürekli fiziksel şiddet görsem aklımdan dahi geçşrmezdim emin ol son dönemlerde evliliğimizle problemleri aştığımızı düşündüğüm için tedavi olmaya karar vermiştik ama aşamamışız sürekli şiddet görüp kırıp dizini oturan ve çocuk yapmayı planlayam biri değilim öyle olsa 8 yıl beklemem maddi sıkıntılardan değil istemediğim için yapmadım evliliğim bi iyi bi kötü gittiği için son bir yılı aşkında iyi olduğu için karar vermiştim

Batmakta olan,su alan gemiye bir yolcu daha alsak batmaktan kurtulur muyuz diye soruyorsunuz sizce kurtulabilir msnz? Fazladan yolcu sadece batmanzı hızlandırır sizinle beraber o yolcuya da yazık olur. Yapmayın boşanıp önünüze bakın kendinizi sevin kendinize yazık etmeyin...

Eşinizin diş fırçasıyla dişinizi mi fırçalıyorsunuz? Allahım ben ne okudum Hiç mi mideniz bulanmıyor yaaaa? Diğer yazdıklarınıza yorum bile yapmak istemiyorum. Sizin çift olarak dengeli birer birey olmadığınızı gösteriyor anlattıklarınız. Lütfen bu evliliğe bir çocuk yapmayın. Dengesiz biri olarak yetişir, yazık çocuğa.

Diş fırçasında beni kaybettiniz üzgünüm.
Gerçekten diş fırçası olayı beni benden aldı.İlk defa da değilmiş zaten eşinin fırçasını kullanması . Ayrıca duşakabin de dis fırçasının ne işi var onu da anlamış değilim.Adam alkol alıyor ve aynı fırçayı kullanıyorlar.

Kolaylık olsun diye duşta fırçalıyorsa demek ki.

Diğer durumlara çokça yorum gelir zaten ama ben eşinin diş fırçasını insan nasıl kullanır?anlamakta zorlandım.

tüp bebek diyosun
daha hamilelik sürecin olacak
kavga dövüş ve binbir zorlukla tutunmaya çalışan bebeğin
gerçekten göremiyor musun olacakları ya ?
iyi tarafına tutunmaya çalışıyosun eşinin ama yetmez ! hiç kusura bakma .

Yani tüp bebekten vazgeçtiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…