- 11 Şubat 2023
- 10.799
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.105
- 528
Ee o zaman bize neyi soruyorsun. Sana yalanlar mi soyleyelim. Kocandir sever de doverde.hakaret de eder. Boşanıp ne yapacaksın.yuvarlanir gidersiniz. İyi günlerin hiç mi hatri yok. Kötü gunleri görmezden gel.Asla çocuk merakım yok olsaydı 8 sene beklemez yaptırırdım. Eşimle normal zamanda aramız cidden çok çok iyi bana o kadar iyi davranır ki evliliğimizde iyi günümüz daha çoktur yani ilk defa kavgamız fiziksel şiddete döndü iteleme falan vardı da ara ara bu son yaptığını hala kafam almıyor sinirlendiğinde bana tokat atabiliyorsa ben ileri doğru tekme tokat dayakta yerim o zaman diye düşünüyorum ama bir yanım hala ailesinden ayrıldığımızda birşeyler düzelebilir diyor bilmiyorum bilmiyorum
Tüm mesajları okuyorum saygı çerçevesinde aşağılamadan dalga geçmeden yargılamadan fikrini söyleyenlere çok teşekkür ederim cevap yazmayada takatim yok konuyu yazarken bile yazıp yazıp sildim zorla yazdım yaşadığım şeyler çok zor çünki
Guzel kardeşim yasadigin şey zor evet çocuk konusunu ertele bende tup bebek hamilesiyim inan ki cok zor bi süreç eşin sana destek olamicaksa alkol kullanan ve kendini kaybeden bi adamsa o cocugun suçu ne ? Senin suçun ne ? O zahmeti cekmene değecek bi adammi baba olmayi hakediyomu ? Hepsinden öte SENI HAKEDIYORMU ? Bi düşün.Tüm mesajları okuyorum saygı çerçevesinde aşağılamadan dalga geçmeden yargılamadan fikrini söyleyenlere çok teşekkür ederim cevap yazmayada takatim yok konuyu yazarken bile yazıp yazıp sildim zorla yazdım yaşadığım şeyler çok zor çünki
O malum soru beliriyor ya allah bile vermiyor çocuk şu adamı ısrarla sanki mükemmel biriymiş gibi baba yapmak neden ? Sonra da çocuğum için evladım için diye diye ömür verceksiniz belliMerhabalar 8 yıllık evliyim çocuğumuz yok hatta şuan tüp bebek aşamasındayız. Evlendiğimiz günden beri evliliğimizde şiddetli geçimsizliğimiz var eşim sık alkol alan biri gece 1 2 de meyhaden geldiği bile olur. Yıllardır bunun için çok fazla kavgamız var. Eşim egoist özgüveni çok yüksek biri en ufak birşeyde senin kafan çalışmaz sen ne anlarsın diyen biri aşırı aşırı fevri en ufak birşeyde dinlemeden sana hakaretler küfürler demediğini bırakmaz 5 dk sonra geçer bu anne babasına karşı bile böyle Kızdığı zaman bana karşı çok aşağılayıcı laflar küfürler eder siniri geçince özür diler. Alkol aldığında bazen eve gelip bağrınır çağrınır sarhoşken.bi kaç gün çok iyi davranırken sebep yokken birtten bire bana çok ters davranır kafası esince yine iyi davranmaya başlar gelgit kafalı. Son zamanlarda tartışmalarımız ufak ufak fiziksel şiddete doğru gitmeye başladı. En son kavgamızda ogün babasıyla tartıştığı için zaten gergindi, eşim kendi diş fırçasıyla fırçalamamdan nefret eder beni daha önce uyardı bende kendi fırçamı bulamadığım için o akşam onunki ile fırçaladım ve farketti o gün bana kızdığımj bildiğin halde neden yapıyorsun senin diş fırçan nerede dedi bende duşkabinin içinde dedim cidden en son hatırladığım yer orasıydı baktı orda yok hızla bağırarak gelip boğazıma yapışıp sen neden sürekli sıkıştığında yalanlar söylüyosun diye bağrınmaya başladı çok şiddetli kavga ettik boğazımı sıktı tokat attı ilk defa Cidden sıkıştığımda yalan söylüyorum çünki aşırı fevrı en ufak birşeyde bile çok fazla hakaret ve küfü ettiği için kavga etmemek için söylüyorum. Yalanda dediğim bu tarz yani . Yani eşim alkol alan kızdığında hakaretler küfürler eden kendini sürekli yüksekte gören beni aşalıyan beni kırmaktan asla korkmaz ağzına geleni söyler hatta fiziksel şiddete varana kadar ufacık şeylerde bile
Eşimin diğer yüzü bana sürekli güzel sözler söyler beni sevdiğni gerçekten hissettirir kafalarımız çok uyar ikimizde deli doluyuz evde bana sürekli espriler yapar güler eğleniriz aşırı iyi davranır bana ( Kafası esmediği zamanlarda) Bir yere gezmeye gittiğimizde çok eğleniriz cidden kafa dengim biri
Durum böyle ne yapacağım bilmiyorum artık bu kavgalardan çok fazla bıktım ve düzelmiyor onun huyu bu çünki o kızdığında bağrınırken ben sussam belki kavga büyümeyecek çünki beş dk sonra siniri geçiyor bende susamıyorum bana bağrınıp aşalamaya başlayınca ağarıma gidiyor bende bağırıp onu aşalamaya başlıyorum çok kez boşanma aşamasına geldik barıştık ama en son durum bu bir ay sonra tüp bebek koydırcaz bi yanım çocuk yapıp kendini ona bağlana boşan olmıycak daha fazla diyor bi yanımda eşim bi çocuğumuz olsun aile olalım çok istiyor çocuk olunca belki birşeyler değişir ve ailesiyle beraber yaşıyoruz ailesiyle çok kavga ediyor buda yansıyor bize bu kış taşınacağız biraz daha bekle diyor kafam allak bullak ne yapcağımı bilmiyorum
Ne bebek getirmesi ya of Allah aşkına şuana kadar sürekli fiziksel şiddet görsem aklımdan dahi geçşrmezdim emin ol son dönemlerde evliliğimizle problemleri aştığımızı düşündüğüm için tedavi olmaya karar vermiştik ama aşamamışız sürekli şiddet görüp kırıp dizini oturan ve çocuk yapmayı planlayam biri değilim öyle olsa 8 yıl beklemem maddi sıkıntılardan değil istemediğim için yapmadım evliliğim bi iyi bi kötü gittiği için son bir yılı aşkında iyi olduğu için karar vermiştimAllah akıl fikir versin size inşallah. Yaşadığınız onca şeye rağmen ki artık fiziksel şiddet de başlamış, bir de bebek sahibi olmaya, bu cehenneme bebek getirmeye çalışıyorsunuz. Pes, vallahi pes...
Eşinizin diş fırçasıyla dişinizi mi fırçalıyorsunuz? Allahım ben ne okudumMerhabalar 8 yıllık evliyim çocuğumuz yok hatta şuan tüp bebek aşamasındayız. Evlendiğimiz günden beri evliliğimizde şiddetli geçimsizliğimiz var eşim sık alkol alan biri gece 1 2 de meyhaden geldiği bile olur. Yıllardır bunun için çok fazla kavgamız var. Eşim egoist özgüveni çok yüksek biri en ufak birşeyde senin kafan çalışmaz sen ne anlarsın diyen biri aşırı aşırı fevri en ufak birşeyde dinlemeden sana hakaretler küfürler demediğini bırakmaz 5 dk sonra geçer bu anne babasına karşı bile böyle Kızdığı zaman bana karşı çok aşağılayıcı laflar küfürler eder siniri geçince özür diler. Alkol aldığında bazen eve gelip bağrınır çağrınır sarhoşken.bi kaç gün çok iyi davranırken sebep yokken birtten bire bana çok ters davranır kafası esince yine iyi davranmaya başlar gelgit kafalı. Son zamanlarda tartışmalarımız ufak ufak fiziksel şiddete doğru gitmeye başladı. En son kavgamızda ogün babasıyla tartıştığı için zaten gergindi, eşim kendi diş fırçasıyla fırçalamamdan nefret eder beni daha önce uyardı bende kendi fırçamı bulamadığım için o akşam onunki ile fırçaladım ve farketti o gün bana kızdığımj bildiğin halde neden yapıyorsun senin diş fırçan nerede dedi bende duşkabinin içinde dedim cidden en son hatırladığım yer orasıydı baktı orda yok hızla bağırarak gelip boğazıma yapışıp sen neden sürekli sıkıştığında yalanlar söylüyosun diye bağrınmaya başladı çok şiddetli kavga ettik boğazımı sıktı tokat attı ilk defa Cidden sıkıştığımda yalan söylüyorum çünki aşırı fevrı en ufak birşeyde bile çok fazla hakaret ve küfü ettiği için kavga etmemek için söylüyorum. Yalanda dediğim bu tarz yani . Yani eşim alkol alan kızdığında hakaretler küfürler eden kendini sürekli yüksekte gören beni aşalıyan beni kırmaktan asla korkmaz ağzına geleni söyler hatta fiziksel şiddete varana kadar ufacık şeylerde bile
Eşimin diğer yüzü bana sürekli güzel sözler söyler beni sevdiğni gerçekten hissettirir kafalarımız çok uyar ikimizde deli doluyuz evde bana sürekli espriler yapar güler eğleniriz aşırı iyi davranır bana ( Kafası esmediği zamanlarda) Bir yere gezmeye gittiğimizde çok eğleniriz cidden kafa dengim biri
Durum böyle ne yapacağım bilmiyorum artık bu kavgalardan çok fazla bıktım ve düzelmiyor onun huyu bu çünki o kızdığında bağrınırken ben sussam belki kavga büyümeyecek çünki beş dk sonra siniri geçiyor bende susamıyorum bana bağrınıp aşalamaya başlayınca ağarıma gidiyor bende bağırıp onu aşalamaya başlıyorum çok kez boşanma aşamasına geldik barıştık ama en son durum bu bir ay sonra tüp bebek koydırcaz bi yanım çocuk yapıp kendini ona bağlana boşan olmıycak daha fazla diyor bi yanımda eşim bi çocuğumuz olsun aile olalım çok istiyor çocuk olunca belki birşeyler değişir ve ailesiyle beraber yaşıyoruz ailesiyle çok kavga ediyor buda yansıyor bize bu kış taşınacağız biraz daha bekle diyor kafam allak bullak ne yapcağımı bilmiyorum
Gerçekten diş fırçası olayı beni benden aldı.İlk defa da değilmiş zaten eşinin fırçasını kullanması . Ayrıca duşakabin de dis fırçasının ne işi var onu da anlamış değilim.Adam alkol alıyor ve aynı fırçayı kullanıyorlar.Diş fırçasında beni kaybettiniz üzgünüm.
Kolaylık olsun diye duşta fırçalıyorsa demek ki.Gerçekten diş fırçası olayı beni benden aldı.İlk defa da değilmiş zaten eşinin fırçasını kullanması . Ayrıca duşakabin de dis fırçasının ne işi var onu da anlamış değilim.Adam alkol alıyor ve aynı fırçayı kullanıyorlar.
Diğer durumlara çokça yorum gelir zaten ama ben eşinin diş fırçasını insan nasıl kullanır?anlamakta zorlandım.Merhabalar 8 yıllık evliyim çocuğumuz yok hatta şuan tüp bebek aşamasındayız. Evlendiğimiz günden beri evliliğimizde şiddetli geçimsizliğimiz var eşim sık alkol alan biri gece 1 2 de meyhaden geldiği bile olur. Yıllardır bunun için çok fazla kavgamız var. Eşim egoist özgüveni çok yüksek biri en ufak birşeyde senin kafan çalışmaz sen ne anlarsın diyen biri aşırı aşırı fevri en ufak birşeyde dinlemeden sana hakaretler küfürler demediğini bırakmaz 5 dk sonra geçer bu anne babasına karşı bile böyle Kızdığı zaman bana karşı çok aşağılayıcı laflar küfürler eder siniri geçince özür diler. Alkol aldığında bazen eve gelip bağrınır çağrınır sarhoşken.bi kaç gün çok iyi davranırken sebep yokken birtten bire bana çok ters davranır kafası esince yine iyi davranmaya başlar gelgit kafalı. Son zamanlarda tartışmalarımız ufak ufak fiziksel şiddete doğru gitmeye başladı. En son kavgamızda ogün babasıyla tartıştığı için zaten gergindi, eşim kendi diş fırçasıyla fırçalamamdan nefret eder beni daha önce uyardı bende kendi fırçamı bulamadığım için o akşam onunki ile fırçaladım ve farketti o gün bana kızdığımj bildiğin halde neden yapıyorsun senin diş fırçan nerede dedi bende duşkabinin içinde dedim cidden en son hatırladığım yer orasıydı baktı orda yok hızla bağırarak gelip boğazıma yapışıp sen neden sürekli sıkıştığında yalanlar söylüyosun diye bağrınmaya başladı çok şiddetli kavga ettik boğazımı sıktı tokat attı ilk defa Cidden sıkıştığımda yalan söylüyorum çünki aşırı fevrı en ufak birşeyde bile çok fazla hakaret ve küfü ettiği için kavga etmemek için söylüyorum. Yalanda dediğim bu tarz yani . Yani eşim alkol alan kızdığında hakaretler küfürler eden kendini sürekli yüksekte gören beni aşalıyan beni kırmaktan asla korkmaz ağzına geleni söyler hatta fiziksel şiddete varana kadar ufacık şeylerde bile
Ayrica cok igrenc ya poffeşim kendi diş fırçasıyla fırçalamamdan nefret eder beni daha önce uyardı bende kendi fırçamı bulamadığım için o akşam onunki ile fırçaladım ve farketti o gün
Yani tüp bebekten vazgeçtiniz?Ne bebek getirmesi ya of Allah aşkına şuana kadar sürekli fiziksel şiddet görsem aklımdan dahi geçşrmezdim emin ol son dönemlerde evliliğimizle problemleri aştığımızı düşündüğüm için tedavi olmaya karar vermiştik ama aşamamışız sürekli şiddet görüp kırıp dizini oturan ve çocuk yapmayı planlayam biri değilim öyle olsa 8 yıl beklemem maddi sıkıntılardan değil istemediğim için yapmadım evliliğim bi iyi bi kötü gittiği için son bir yılı aşkında iyi olduğu için karar vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?