Çift karekterli biriyle evli olmak

Korku filmi gibi Allah yardımcınız olsun katlanmak zorunda mısınız bilmiyorum, benim teyzemin eşi de aynı ,teyzemin çocuğu yok yirmi yıllık evliler,sorun adamdan kaynaklı ve teyzem sorun etmiyor ama adam bildiğim psikopat, aynı esiniz gibi iyisine iyi melek ama arkanı dön şeytanın aklına gelmez davranışları var, teyzemi aşağılıyor sen söyesin sen böylesin sen ne bilirsin ,ne anlarsın malsın , eksiksin yani psikolojik şiddetin alası teyzemde hiç bir tepki yok cevap yok işin sasirtici yanı teyzem çalışıyor,genç her şeyi var ayrılsa muhtaç olmaz ama anlat bunu anlarsa . Onunla ölmeye ant içmiş gibi adam pisliğin teki sorun teyzemde olsaydı ilk sene kapıya atardı teyzemi bilmiyorum bekarım Allah iyisine denk getirsin

Çok korkunç. Diş fırçasından döven adam yarın öbürgün gerçekten Bi hata yapsan ya da yaptığını sansa seni öldürür biliyorsun Di mi? Ne zaman ne yapacağı belli değil. Başlarım böyle adamın göstereceği sevgiye. Canını seviyorsan kaç kurtar.

Eşiniz çift karakterli değil. Aklıma Mario mazzanti nin kitabındaki katil geldi. Yani çift karakterli kişilik bozukluğunu bilimsel bir teşhis olarak yazdıniz sandım. Esinizin alkol problemi var ciddi derecede. Bu kolay kolay çözülebilecek bir problem de değilken neden tüp bebek tedavisi onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…