• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi yorum istiyorum.

yok yanlış anladın senin hareketlerinin farklı algılamasından bahsetmiyorum. yorumcuların adamın yatmış olmasını önemsememesinden bahsediyorum. adam türk olsaydı flört ederken başkasıyla yatması normal karşılanmazdı bence demek istedim.o_O
Yorumlarımı hep kendimi konunun kahramanlarının yerine koyarak yaparım. Burda da öyle yaptım. eğer biriyle aramda adı konmuş bir ilişki yoksa başkasıyla takılmak normaldir benim için. Burda durum adamın italyanlığından bağımsız. Türk olsaydı da aynı yorumu yapardım.

üzülmüyorum ki şeker ya ben kolay kolay yıkılmam eski eşimi atlatabilmiş insanım o kim ki :KK50:
Üzülmek yanlış bi tabir oldu canım, farkındayım. Asıl kastettiğim zamanını ayırıp kafanı meşgul edecek kadar büyütmendi. Ya böyle şeyler işte. :KK48: Yoksa forumca gördük neleri atlattığını zaten. :KK14:

Yaa ortada bir aldatma yok kiiii. Adamla just arasında hiçbir şey olmadı.Bence bundan sonra olmasa da olur, zaten yazın italyaya gidecek. Ne gerek var birine bağlanmaya? Ama işte just aklından çıkarmıyor en azından kafasında netleştirsin adam bundan hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu? Belirsizlik en kötüsü.
ama o bakışmalar, o köşeye sıkıştırmalar, o gülücük atmalar?:KK1:
bence de olmasa da olur da işte bu adam üzecek gibi duruyor.:KK67: ondan şeyettimo_O
ama çocuk madem heves etmiş.:KK53: denesin o zaman:KK49:

bence de olmasa da olur da işte bu adam üzecek gibi duruyor.:KK67: ondan şeyettimo_O
ayy kız o tip ufak flörtler normal ama bu adamların kültüründe. O yüzden şey ettik ama sanki biraz çapkın gibi. bilemedim,neyse kafasındaki soru işaretleri gitsin justın en azından.

yok yanlış anladın senin hareketlerinin farklı algılamasından bahsetmiyorum. yorumcuların adamın yatmış olmasını önemsememesinden bahsediyorum. adam türk olsaydı flört ederken başkasıyla yatması normal karşılanmazdı bence demek istedim.o_O
vallaha bence birinden hoşlanan insan başkasıyla yatıyorsa kafası biraz karışık olabilir ya da cinselliği benim aldığımdan biraz daha hafife alıyor olabilir yani benim başıma gelse öyle düşünürüm.
ama temelde birlikte olmadığımız için de çok ilgilenmem durumla çünkü ikisi de benim için çözülebilecek sorunlar. Türkse huyuna suyuna bakarım ahlakçı bir adamsa direk üzerini çizerim, yabancıysa sorun etmem. evet bu yüzden milliyeti benim için önemli, çünkü Türk olup da kadınların yaşam tarzına kinayeli de olsa dil uzatan bir adamdan bu davranışı görürsem bana göre değil demektir, hoş kadınların yaşam tarzı hakkında yargılayıcı konuşuyorsa zaten kafadan çizmişimdir üstünü ama işte gönül bu, konar mı konar :D

Just da onunla gönül eğlendirip çeker gider belki :KK66: bence iyi de gelir...
Ben de öyle düşünmüştüm zaten just italyaya gidecek, o zamana gönül eğlendirir iyi de gelir.
Ama yapabilir mi? Çünkü just konu başında ben bağlanırım, etkilenirim falan dedi. zaten kırılgan bir dönemi. Bağlanmasından korkuyorum.

ama çocuk madem heves etmiş.:KK53: denesin o zaman:KK49:

ahaha aynen ya şurda çocukçağız aylar sonra birinden hoşlanmış bir yürüyelim bakalım :p

merakta bırakma bizi ama :KK76: ay nasıl bir meraklıyım püüü kediyi merak öldürürmüş :KK14:

bırakmam söz :)) hahah kedicik kalpkalp

Ayy hayır neden öyle yaptın? Bu saatte o mesaj atılır mı? Mesaja öylesineymiş gibi bir hava vermen gerekiyordu. Böyle sanki gece gece onu düşünüp aşka gelmişsin gibi olmuş.:KK70:

ayyy just çocuk yakışıklı mı? :oops:

ayy kız o tip ufak flörtler normal ama bu adamların kültüründe. O yüzden şey ettik ama sanki biraz çapkın gibi. bilemedim,neyse kafasındaki soru işaretleri gitsin justın en azından.

atayım mı fotoğrafını özelden merak ediyorsan? :KK48:

aman ne düşünürse düşünsün ben zaten gidiciyim valla ondan çok sallamıyorum :KK53:

ciao dedik ya yi beni demedik :KK70:

Yorumlarımı hep kendimi konunun kahramanlarının yerine koyarak yaparım. Burda da öyle yaptım. eğer biriyle aramda adı konmuş bir ilişki yoksa başkasıyla takılmak normaldir benim için. Burda durum adamın italyanlığından bağımsız. Türk olsaydı da aynı yorumu yapardım.

ben de öyleyim sonuçta bir ara benim de konuştuğum başka bir şahıs vardı çok iyi anlaşamadık konuşmayı kestik yani hiç düşünmedim bu adam var konuşmam doğru olmaz diye çünkü düzenli giden bağlı bir şeyimiz yok belki de başlangıç aşamasında iki taraf da birbirini çok takmıyor ondan bu düşüncemiz

Üzülmek yanlış bi tabir oldu canım, farkındayım. Asıl kastettiğim zamanını ayırıp kafanı meşgul edecek kadar büyütmendi. Ya böyle şeyler işte. :KK48: Yoksa forumca gördük neleri atlattığını zaten. :KK14:

en iyisi bu soru işaretini silmek işte :KK76:

Just da onunla gönül eğlendirip çeker gider belki :KK66: bence iyi de gelir...

Ben de öyle düşünmüştüm zaten just italyaya gidecek, o zamana gönül eğlendirir iyi de gelir.
Ama yapabilir mi? Çünkü just konu başında ben bağlanırım, etkilenirim falan dedi. zaten kırılgan bir dönemi. Bağlanmasından korkuyorum.

düşüncelerimi açarsam taşlarlar burda beni :D
ama geçici olması daha iyidir diyebilirim. zaten gideceğim kalıcı gözüyle bakamıyorum

O konuda ben de endişeliyim ama söyleye söyleye aklına kazınır belki diyorum. Bir çeşit subliminal mesaj veriyorum işte kendi çapımda.

vallaha bence birinden hoşlanan insan başkasıyla yatıyorsa kafası biraz karışık olabilir ya da cinselliği benim aldığımdan biraz daha hafife alıyor olabilir yani benim başıma gelse öyle düşünürüm.
ama temelde birlikte olmadığımız için de çok ilgilenmem durumla çünkü ikisi de benim için çözülebilecek sorunlar. Türkse huyuna suyuna bakarım ahlakçı bir adamsa direk üzerini çizerim, yabancıysa sorun etmem. evet bu yüzden milliyeti benim için önemli, çünkü Türk olup da kadınların yaşam tarzına kinayeli de olsa dil uzatan bir adamdan bu davranışı görürsem bana göre değil demektir, hoş kadınların yaşam tarzı hakkında yargılayıcı konuşuyorsa zaten kafadan çizmişimdir üstünü ama işte gönül bu, konar mı konar :KK70:
adamın kadına bakış açısına göre yürürüm diyorsun yani:KK31:

Back
X