• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi yorum istiyorum.

kim demiş ya ben hep çapkın denildiğini duydum :KK53:

enee hiç bu açıdan bakmamıştım sephora ya sağol yalnız milena ve senin yazdıklarınız ikinci kez düşündürdü beni
bir adım atmalı mıyım yüz çevirdim ya adamdan
hani burdayım der gibi
kanıma girdiniz şimdi bir günaydın falan mı yazsam :KK70:

beni bilirsin şekerim :p

ırkı derken :110:
Normal davran işte just. Önceden nasılsan öyle ol.
Daha önceden yazışıyorsanız yaz tabi bişeyler. Ya da kursta bişey sor, merhaba de. Aman ne bileyim, önceki diyalog nasılsa ona göre davran işte.

Ben yuzumu asardim ve asla izin vermezdim tekrar ayni harakete.
Anlasin bosuna beni elde etmeye calismasin gecti benden o mevzu,, diye dusunurum.

Pozitif ayrımcılığı bu konuda da dibine kadar yaparım diyorsun :KK66:
aynen öyle ya gerçekten ayrımcılık yaptığım tek konu bu.
ama işin mantıklı tarafında sen haklısın elbette. eğer yakın arkadaşıysa konuşmuştur yani, konuştuğu insanın halt yemesi tamamen.
ama benim hakkımda konuştuğunu duysam değil en yakın arkadaşına içinden bile konuşsa yırtarım onu :D ay Allah'ım benim de kezbanlığım bu işte :D

yav normal davran işte adama duymadan önce davrandığın gibi. hani muhabbet nasıl bitti tam olarak anlamadım ama senin yazman çok garip kalmayacaksa "şöyle şöyle konuşmuştuk ama öyle kaldı, bir şey de diyemedim müsait değilsindir diye" de o gerisini getirir yani, bence getirir en azından, getirmezse de salla zaten öyle erkek mi olur lan, ölmüştür o, nabzını kontrol edersin bir ara :KK70:

evet yarım kaldı. ben triplenince :D

ahahah ya verdiniz gazı bak yazıyorum şimdi ama şunu bir dakika bir düşüyorum ne yazacağımı ciao mu diyeyim yoksa direkt konu mu açayım

:KK57::KK57: Ay bu ergen abaza kılıklı adam İtalyan'mı. Ben sırf onları izlemek için İtalya'nın milli maçlarını izleyen kadınım. Son yorumları okumaz olaydım. :KK8:

sen yine hobi olarak izle canım :D

Sen bir dengesizden yeni kurtuldun zaten. Şimdi yenisini sarma başına.
Kaç yaşına gelmiş adam hala ergen gibi davranıyor. Olgun bir erkek davranışı değil bu.
Bence boş yere sinirlerini yıpratma. Sal gitsin ona karşı hissettiğin o hoşlantıyı.
En azından henüz sadece hoşlanıyorken koy noktayı çünkü bu belirsizlik daha çok bağlar seni O'na. Bu da sadece seni sıkar.
Bak sen şuan bunu düşünürken o kim bilir nerede ne yapıyor. Değer mi? -Değmez.

olayı netleştirsem bir kafamda o zaman huzura ereceğim galiba ama söylediklerinde haklısın ya o yüzden zaten kendimi engelledim şu zamana kadar

Normal davran işte just. Önceden nasılsan öyle ol.
Daha önceden yazışıyorsanız yaz tabi bişeyler. Ya da kursta bişey sor, merhaba de. Aman ne bileyim, önceki diyalog nasılsa ona göre davran işte.

ama cidden sağol nasıl tıkandıysam hiç bunu düşünemedim ben doğruyadoğru anında konuşuyorum en yakın arkadaşımla bu mevzuyu bu da onun gibi bir şey. yazışıyorduk canım sonra kesildi işte bu mevzu yüzünden. hay ya nasıl düşünemedim bir aydır sinirimi bozuyorum bununla keşke konu açsaymışım önceden :27:

kim demiş ya ben hep çapkın denildiğini duydum :KK53:

enee hiç bu açıdan bakmamıştım sephora ya sağol yalnız milena ve senin yazdıklarınız ikinci kez düşündürdü beni
bir adım atmalı mıyım yüz çevirdim ya adamdan
hani burdayım der gibi
kanıma girdiniz şimdi bir günaydın falan mı yazsam :KK70:

beni bilirsin şekerim :p

ırkı derken :110:
ne biliyim adam türk olsaydı davetkar ol tarzı şeyler yazılmazdı gibi. hani onlarda böyle şeyler normal diye düşünüyolar herhalde. bence davetkar ol, göz kırp demenin, aldatılan kadına kırmızı don giy, cilveli ol demekle arasında bir fark yok.:stop:
ben insanlar seni silkeleyip kendine getirir sanmıştım ama sen günaydın mesajı atacak kıvama geldin:KK70:

Ohoo boyle hoca bana neye bakiyosun dedi bana asiliyo kafasiyla gidersen isin zor just canimin ici seni severim ama bu bakis acilarini seninle bagdastiramiyorum. Bastan beri bu adam hic seninle ilgilenmedi benim okuduklarima gore sen cok anlam yukluyosun her seye. Ayrica italyan degil mi bu adamcagiz? Hey naber onlarda su icmek gibi olagan. Bana gunaydin dedi bana asiliyo tribi turklerin kurumsal ortam tribi batililar bilmez

evet yarım kaldı. ben triplenince :KK70:

ahahah ya verdiniz gazı bak yazıyorum şimdi ama şunu bir dakika bir düşüyorum ne yazacağımı ciao mu diyeyim yoksa direkt konu mu açayım

sen yine hobi olarak izle canım :KK70:

olayı netleştirsem bir kafamda o zaman huzura ereceğim galiba ama söylediklerinde haklısın ya o yüzden zaten kendimi engelledim şu zamana kadar

ama cidden sağol nasıl tıkandıysam hiç bunu düşünemedim ben doğruyadoğru anında konuşuyorum en yakın arkadaşımla bu mevzuyu bu da onun gibi bir şey. yazışıyorduk canım sonra kesildi işte bu mevzu yüzünden. hay ya nasıl düşünemedim bir aydır sinirimi bozuyorum bununla keşke konu açsaymışım önceden :KK53:
Gel sen bize sor anında sakinleştirelim, farklı bakış açıları sunalım sana. Ne diye kendini yiyorsun bir aydır.

Ben yuzumu asardim ve asla izin vermezdim tekrar ayni harakete.
Anlasin bosuna beni elde etmeye calismasin gecti benden o mevzu,, diye dusunurum.

1 aydır böyle yapıyordum ama kaşıyacağım bu mevzuyu galiba :110:

Seni duvara sıkıştırdıgı icin artik namusu olarak görüyor. Turk kültüründen etkilenmiş.

ya geçen öğrenmiş "eyvallah" demeyi elini göğsüne koyup
ama trollemişler bunu
eyvallah üzücü bir şey sonrasında söylenir diye.
yarıldım.
bildiğin türkleşmiş artık adam.

ne biliyim adam türk olsaydı davetkar ol tarzı şeyler yazılmazdı gibi. hani onlarda böyle şeyler normal diye düşünüyolar herhalde. bence davetkar ol, göz kırp demenin, aldatılan kadına kırmızı don giy, cilveli ol demekle arasında bir fark yok.:stop:
ben insanlar seni silkeleyip kendine getirir sanmıştım ama sen günaydın mesajı atacak kıvama geldin:KK70:

ahahah ne amaçlıyorduk ne oldu :D

belki de ondan olabilir çünkü kültüre göre hareketler farklı algılanabiliyor. türk erkeği olsa belki kötü düşünebilirdi hakkımda o_O

Yaa ortada bir aldatma yok kiiii. Adamla just arasında hiçbir şey olmadı.Bence bundan sonra olmasa da olur, zaten yazın italyaya gidecek. Ne gerek var birine bağlanmaya? Ama işte just aklından çıkarmıyor en azından kafasında netleştirsin adam bundan hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu? Belirsizlik en kötüsü.

Tamam kızlar "Ciao" yazıp giriyorum muhabbete.
Bakalım konuşası varsa devam ettirir zaten kaldığımız yerden

Lise çağında olsak bu tavırlar tatlı bile gelebilir, ama koca koca insanlar olmuşuz. Olmuşsunuz. Hala bi öyle bi böyle davranması, çelişkide bırakması hiç mantıklı değil. Adam ne yaklaşıyor ne de uzaklaşıyor. Niyetini kestirmek de zor şu durumda. Akışına bırakmaya çalış yani çok düşünmemeyi dene. Umarım seni üzmeyecek ya da zorlamayacak bir sonuca varır bu durum çünkü uzun süredir aklını kurcalayıp seni huzursuz ediyor gördüğüm kadarıyla.

selam naber diye konuya gir işte, bodoslama dalma, Allah'ın selamını ver önce :KK70:

ciao u yapıştırdım. zaten konuşası varsa devamını getirir zaten öncekiler gibi bakalım:KK16:

Ohoo boyle hoca bana neye bakiyosun dedi bana asiliyo kafasiyla gidersen isin zor just canimin ici seni severim ama bu bakis acilarini seninle bagdastiramiyorum. Bastan beri bu adam hic seninle ilgilenmedi benim okuduklarima gore sen cok anlam yukluyosun her seye. Ayrica italyan degil mi bu adamcagiz? Hey naber onlarda su icmek gibi olagan. Bana gunaydin dedi bana asiliyo tribi turklerin kurumsal ortam tribi batililar bilmez

ben gerçekten hoşlanmam anlam yüklemekten asudecim uzun bir süre de bu adam ne ayak ki yok bakmıyodur, uğraşmıyodur vs dedim ama en son bariz olmaya başladı ki konuşmaya da başlamıştık. zaten o muhabbete giriş cümlesi olarak düşünmüştüm ama artık sadece ciao ile girdim :)

Gel sen bize sor anında sakinleştirelim, farklı bakış açıları sunalım sana. Ne diye kendini yiyorsun bir aydır.

aynen şekerim ya çok sağol bitanesin :KK60:

Yaa ortada bir aldatma yok kiiii. Adamla just arasında hiçbir şey olmadı.Bence bundan sonra olmasa da olur, zaten yazın italyaya gidecek. Ne gerek var birine bağlanmaya? Ama işte just aklından çıkarmıyor en azından kafasında netleştirsin adam bundan hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu? Belirsizlik en kötüsü.

yazdım kız ciao yu :27:

Lise çağında olsak bu tavırlar tatlı bile gelebilir, ama koca koca insanlar olmuşuz. Olmuşsunuz. Hala bi öyle bi böyle davranması, çelişkide bırakması hiç mantıklı değil. Adam ne yaklaşıyor ne de uzaklaşıyor. Niyetini kestirmek de zor şu durumda. Akışına bırakmaya çalış yani çok düşünmemeyi dene. Umarım seni üzmeyecek ya da zorlamayacak bir sonuca varır bu durum çünkü uzun süredir aklını kurcalayıp seni huzursuz ediyor gördüğüm kadarıyla.

üzülmüyorum ki şeker ya ben kolay kolay yıkılmam eski eşimi atlatabilmiş insanım o kim ki :KK50:

1 aydır böyle yapıyordum ama kaşıyacağım bu mevzuyu galiba :110:

ya geçen öğrenmiş "eyvallah" demeyi elini göğsüne koyup
ama trollemişler bunu
eyvallah üzücü bir şey sonrasında söylenir diye.
yarıldım.
bildiğin türkleşmiş artık adam.

ahahah ne amaçlıyorduk ne oldu :KK70:

belki de ondan olabilir çünkü kültüre göre hareketler farklı algılanabiliyor. türk erkeği olsa belki kötü düşünebilirdi hakkımda o_O
yok yanlış anladın senin hareketlerinin farklı algılamasından bahsetmiyorum. yorumcuların adamın yatmış olmasını önemsememesinden bahsediyorum. adam türk olsaydı flört ederken başkasıyla yatması normal karşılanmazdı bence demek istedim.o_O

Tamam kızlar "Ciao" yazıp giriyorum muhabbete.
Bakalım konuşası varsa devam ettirir zaten kaldığımız yerden
Ayy hayır neden öyle yaptın? Bu saatte o mesaj atılır mı? Mesaja öylesineymiş gibi bir hava vermen gerekiyordu. Böyle sanki gece gece onu düşünüp aşka gelmişsin gibi olmuş.:KK70:

yok yanlış anladın senin hareketlerinin farklı algılamasından bahsetmiyorum. yorumcuların adamın yatmış olmasını önemsememesinden bahsediyorum. adam türk olsaydı flört ederken başkasıyla yatması normal karşılanmazdı bence demek istedim.o_O
İtalyanlara zaafımız varsa demek kadınlar olaraktan. :KK70:

Back
X