Salla bunu , flört etmeye dahi değmez. Çetele de tutuyordur bu, skorum kaç oldu diye. Senin iki gezeyim tozayımın ona yetmeyeceği ve bunlarla uğraşmak istemediğinden hoşlanıyorum falan demez. Arada duvara sıkıştırıp nabız yoklar ancak.
bir daha böyle bir şey olursa şikayet bile edebilirim. o zaman uğraşsın belasıyla bakalım.
yalnız ben bir detayı kaçırdım bu adam konsoloslukta öğretmenmiş İtalyan yani. İtalyanların ağzı biraz gevşektir "zaferlerini" anlatmayı da biraz severler.
o yüzden normal.
üniversitedeyken çeşitli milletlerden bir grup öğrenciyle bir program hazırlaşmıştık gruptaki tüm İtalyan erkekler teker teker tüm ekipteki kızlara yazdı. yani biz yazdıklarını sandık bizi de Fransızlar uyandırdı "bunlar flörtöz olur deyü" biz de baya havalanmıştık vay anası İtalyan herif bizi beğendi diye
hani garip bir millet İtalyanlar bir açıdan bize çok benziyorlar bir açıdan da işin b.kunu çıkarmışlar.
bence o kendinde hata görmüyor, hatta olağan karşılıyor ve senin de flört ettiğini sanıyor.
onlara göre birine ilgi gösterirken bir başkasıyla yatmak garip değil onlar olaya hayatımda kimse yok diye bakıyor. eminim sen söylesen "ne alakası var aramızda bir şey yoktu ki" der ve sanki uzaylıymışsın gibi bakar sana.
iki seçeneğin var ya gazı alıp kafadan gireceksin mevzuya bak Leonardo böyleyken böylenin İtalyancası diyeceksin ya da kaçan kovalanır mı acep oyununu oynayacaksın
da bacım sen bu adamı istiyon mu istemiyon mu?
ahahah ya gerçekten b.kunu çıkartmışlar. biz türk erkeklerinden yakınıyoruz ya ben türk erkeğini italyana tercih ederim.
ya beni biliyorsun rahat bir insanımdır takıldığım nokta başkasıyla yatması değil olabilir serbestiz ikimiz de bir sevgililik durumumuz yok ama bunu anlatması tiksinç
hangi milletten olursa olsun iki kişi arasında yaşanan iki kişi arasında kalsın arkadaş. yoksa benim takıldığım yatması değil
ben de söz veremem çok ciddi yaklaştığımı söyleyemeyeceğim ama bu değer vermeyeceğim anlamına gelmiyor.
ama değer vermek o kadar.
işte, ımm.
istiyorum.
(tamam vurmayın)