• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi yorum istiyorum.

Salla bunu , flört etmeye dahi değmez. Çetele de tutuyordur bu, skorum kaç oldu diye. Senin iki gezeyim tozayımın ona yetmeyeceği ve bunlarla uğraşmak istemediğinden hoşlanıyorum falan demez. Arada duvara sıkıştırıp nabız yoklar ancak.

bir daha böyle bir şey olursa şikayet bile edebilirim. o zaman uğraşsın belasıyla bakalım.

yalnız ben bir detayı kaçırdım bu adam konsoloslukta öğretmenmiş İtalyan yani. İtalyanların ağzı biraz gevşektir "zaferlerini" anlatmayı da biraz severler.
o yüzden normal.
üniversitedeyken çeşitli milletlerden bir grup öğrenciyle bir program hazırlaşmıştık gruptaki tüm İtalyan erkekler teker teker tüm ekipteki kızlara yazdı. yani biz yazdıklarını sandık bizi de Fransızlar uyandırdı "bunlar flörtöz olur deyü" :KK70: biz de baya havalanmıştık vay anası İtalyan herif bizi beğendi diye :KK70:
hani garip bir millet İtalyanlar bir açıdan bize çok benziyorlar bir açıdan da işin b.kunu çıkarmışlar.
bence o kendinde hata görmüyor, hatta olağan karşılıyor ve senin de flört ettiğini sanıyor.
onlara göre birine ilgi gösterirken bir başkasıyla yatmak garip değil onlar olaya hayatımda kimse yok diye bakıyor. eminim sen söylesen "ne alakası var aramızda bir şey yoktu ki" der ve sanki uzaylıymışsın gibi bakar sana.
iki seçeneğin var ya gazı alıp kafadan gireceksin mevzuya bak Leonardo :KK70: böyleyken böylenin İtalyancası diyeceksin ya da kaçan kovalanır mı acep oyununu oynayacaksın
da bacım sen bu adamı istiyon mu istemiyon mu?

ahahah ya gerçekten b.kunu çıkartmışlar. biz türk erkeklerinden yakınıyoruz ya ben türk erkeğini italyana tercih ederim.
ya beni biliyorsun rahat bir insanımdır takıldığım nokta başkasıyla yatması değil olabilir serbestiz ikimiz de bir sevgililik durumumuz yok ama bunu anlatması tiksinç
hangi milletten olursa olsun iki kişi arasında yaşanan iki kişi arasında kalsın arkadaş. yoksa benim takıldığım yatması değil
ben de söz veremem çok ciddi yaklaştığımı söyleyemeyeceğim ama bu değer vermeyeceğim anlamına gelmiyor.
ama değer vermek o kadar.

işte, ımm.
istiyorum.

(tamam vurmayın)

bence bu adam senden hoşlanmıyor just.

bir de taciz etmesin o zaman keyfisi bilir :27:

Ayy ben senin konuları da bilmiyorum ki. :KK43: ben en son seni duvara sıkıştırdığı yerde kaldım. :KK43:
Ayy madem boş ver yaa, membasına gidiyorsun bu yaz.
Yalnız laf falan sokma, merhaba nasılsın de, o da cevap verince pozitif mesajlar at hep, onun gönlü varsa adım atar zaten. ''Bu ben sana karşı boş değilim hadi adım at'' demek oluyor.

tutamayacağım kendimi hiçbir şey olmamış gibi.
speechimi bile hazırladım milena hazırım yani fiçuuuuv diye atacağım lafları bir mesaj atsın :27:

Şu an İtalyan erkekleri ile ilgili bütün düşüncelerimi kaybettim
byük hayal kırıklığı yaşıyorum :KK1:

umalım da hepsi böyle olmasın :P

zaten kalbin cok kirildi, zor bi evlilikten ciktin yeni.. kendine zaman ver ve ne oldugu belirsiz olan biri icin zihnini bulandirma derim..

değil mi ne güzel rahattım, bozdu zevzek :)

Evet ama yabancı sevgili değişik bir olay yaaaaa. Herkes bir kere yaşamalı:cool:

zaten anca bir gece yaşarım bununla :D

ahahah ya gerçekten b.kunu çıkartmışlar. biz türk erkeklerinden yakınıyoruz ya ben türk erkeğini italyana tercih ederim.
ya beni biliyorsun rahat bir insanımdır takıldığım nokta başkasıyla yatması değil olabilir serbestiz ikimiz de bir sevgililik durumumuz yok ama bunu anlatması tiksinç
hangi milletten olursa olsun iki kişi arasında yaşanan iki kişi arasında kalsın arkadaş. yoksa benim takıldığım yatması değil
ben de söz veremem çok ciddi yaklaştığımı söyleyemeyeceğim ama bu değer vermeyeceğim anlamına gelmiyor.
ama değer vermek o kadar.

işte, ımm.
istiyorum.

(tamam vurmayın)
istiyorsan git al, ciddiyim.
ama şu anlatma mevzusunda haklısın ben de istemem, o yüzden sana bir şey diyemem ama milenaJesenska milenaJesenska 'ya katılıyorum bence kibar davran, normal konuş arada bir alttan ama belirgin sinyaller gönderebilirsin hatta ama akışı ona bırak eğer gerçekten hoşlanıyorsa ciddi bir adım atsın önce

Şu an İtalyan erkekleri ile ilgili bütün düşüncelerimi kaybettim
byük hayal kırıklığı yaşıyorum :KK1:

Hemen hayallerini geri yeşerteyim. Öhöm.

gorsel-1257.jpg

Merhabalar...

Kritik yapacak kız arkadaşlara ihtiyacım var şu anki konumda.

Benim hoşlandığım bir şahıs var. Ve bu şahıs benim dil kursuna gittiğim yerde öğretmen: konsoloslukta.

Bakışma, çarpışmalardan sıkılıp direkt gidip kendisinden yardım istedim. O da ilgili görünüyordu gayet kendisi telafi edeceğini de söylemişti, utangaçtı, flört ediyorduk derken pat konuşma kesildi. Ben sana geri dönerim dedi yardım istediğim konuda laf o laf dönmedi.

Sonradan öğreniyorum ki bu birisiyle yatmış. Hadi banane yattıysa yattı bir bağımız yok ama bunu benim öğretmenime anlatmış olması beni tiksindirdi. (ikisi çok yakın arkadaşlar-ama onun bilmediği bir şey var ki öğretmenimle ben de çok yakın arkadaşız bana iyilik yaptı sağ olsun söyledi)

Ya koskoca adamsın, ergen misin sen. Neyse ben herhalde bu iş olmaz dedim yüz çevirdim ama şimdi tekrar yanaşmaya çabalıyor. Mesela bugün yanımıza geldi arkadaşımla neye bakıyorsunuz diye (bir ilanı inceliyorduk) ben direkt arkamı dönüp gittim. Arkadaşım nereye kaçtın dedi, o bozuldu, şahıs da arkadaşıma napıyorsun nasılsın dedi öyle gitti.

Canım sıkıldı artık. Bu dengesizlik nedir, acaba anlamadı mı halen ondan hoşlandığımı ya da orada öğrenci olduğum için mi çekiniyor? Ama bu seçenek de saçma geliyor koca koca insanlarız, onun öğrencisi de değilim üstelik.

Ya bilmiyorum ne yapmalıyım tam diyorum bir netlik oluştu yönüme bakıyorum bu sefer abuk bir şey yapıyor. Bir karar versin artık istiyorum.

Ve artık ciddi anlamda taciz ediliyormuşum gibi hissediyorum (bir insan bir insanı duvara sıkıştırır mı ya 30 m genişlikte yerde, şikayet edicem en son o olucak) onun tarafından, rahatsız oluyorum çünkü aramızda bir şey yaşanacağını bilsem rahatsız etmeyecek bu davranışları ama şu an ediyor.

Nasıl bir yol çizmeliyim kararsızım çünkü emin olamıyorum ne düşündüğünden. Siz ne düşünüyorsunuz?

İlgilenmiyorum diyorsun ama tavır yapıyorsun just. İlgilenmeyen insan normal davranır, senin gibi trip atmaz.
Burda adamın bir başkasıyla sevişmesi neden konuya dahil onu anlamadım. Yetişkin insanlarsınız, adı konmuş bişey yok ama adam başkasıyla sevişince sorun oluyor. Neden?

istiyorsan git al, ciddiyim.
ama şu anlatma mevzusunda haklısın ben de istemem, o yüzden sana bir şey diyemem ama milenaJesenska milenaJesenska 'ya katılıyorum bence kibar davran, normal konuş arada bir alttan ama belirgin sinyaller gönderebilirsin hatta ama akışı ona bırak eğer gerçekten hoşlanıyorsa ciddi bir adım atsın önce

Hemen hayallerini geri yeşerteyim. Öhöm.

gorsel-1257.jpg

ahaha milena ya.

peki diyelim ikinizin dediği gibi bu uyuz olma durumumu bastırdım.
şu anda ben bir şey yazmamalıyım değil mi?
kursta mı normal davranayım sıcak yani?
konuşayım mı :27:
ne yapayım :27:

İlgilenmiyorum diyorsun ama tavır yapıyorsun just. İlgilenmeyen insan normal davranır, senin gibi trip atmaz.
Burda adamın bir başkasıyla sevişmesi neden konuya dahil onu anlamadım. Yetişkin insanlarsınız, adı konmuş bişey yok ama adam başkasıyla sevişince sorun oluyor. Neden?

yazdım ya şekerim başkasına anlatmış olması beni tiksindiriyor. yarın bir gün bir şey yaşasak benim arkamdan konuşsun istemem iki kişi arasında yaşanan orada kalsın yoksa yatmış yatmamış çok umursamıyorum

Bu adam her yattığını gövde gösterisi yapar gibi anlatan biriyse pek tekin değilmiş...italyanları hep daha duygusal bilirdim bilirdik en azından bizim 5 e 10 kalaslara benzemezler sanırdık..yanılmışmıymışız yoksa..bence temkinli davranın..emin adımlarla ilerleyin avını pusuya yatıp bekleyen dişi aslan misali...

ahaha milena ya.

konuşayım mı :KK53:
ne yapayım :KK53:
Valla kuzum ben son gelişmeleri bilmiyorum, konuya İtalyan kaldım. :KK53:
Ama o senle konuştuğunda sen de hafif sıcak ama aynı zamanda mağrur cevaplar ver. (O nasıl oluyorsa :KK70:)
Yani bir yandan açık kapı bırak, ama ilk adımları o atsın sen sadece davetkar ol.
İstediğin buysa tabii. Ama adam güvenilmezse gerek var mı diye düşünüyor insan boş yere olası kalp kırıklıklarına. :KK14:

adam gözleriyle, konuşmasıyla flört ediyor. köşelere sıkıştırıyor. sonra gidip başkasıyla yatıyor. hadi tamam diyelim. gidip bir de bunu millete anlatıyor. bu gerçekten normal mi geldi size? yani bir insan biriyle flörtleşirken başkasıyla yatması, sonra da flörtleşmeye devam etmesi, etmeye çalışması normal mi? yoksa bu tolerans adamın ırkına mı?

yazdım ya şekerim başkasına anlatmış olması beni tiksindiriyor. yarın bir gün bir şey yaşasak benim arkamdan konuşsun istemem iki kişi arasında yaşanan orada kalsın yoksa yatmış yatmamış çok umursamıyorum
Şimdi cicim hata onun anlatmasında değil onun anlattığı kişinin gelip sana yumurtlamasında. Yakın arkadaşlar diyorsun ve yakın arkadaşlar birbirleriyle bu tarz şeyler konuşurlar. Bu ya ciddiye almadığı one night stand dediğimiz olaylardan biridir geyik olsun diye anlatmıştır ya da çok sevindiği bir durumdur sevincini paylaşmak için anlatmıştır. Kendini koy yerine, bu herifle bir ilişkiye başlasan ve ilk kez birlikte olsanız en yakın arkadaşını arar sevincini paylaşır yüzeysel olarak kritiğini yaparsın öyle değil mi? Yapmam deme inanmam... Yani bu detaya girip abartılmadığı sürece iğrenç sayılmaz bence.

Ama o başkasıda gelmiş sana anlatmış canımıniçi :)

Bu adam her yattığını gövde gösterisi yapar gibi anlatan biriyse pek tekin değilmiş...italyanları hep daha duygusal bilirdim bilirdik en azından bizim 5 e 10 kalaslara benzemezler sanırdık..yanılmışmıymışız yoksa..bence temkinli davranın..emin adımlarla ilerleyin avını pusuya yatıp bekleyen dişi aslan misali...

kim demiş ya ben hep çapkın denildiğini duydum :27:

Valla kuzum ben son gelişmeleri bilmiyorum, konuya İtalyan kaldım. :KK53:
Ama o senle konuştuğunda sen de hafif sıcak ama aynı zamanda mağrur cevaplar ver. (O nasıl oluyorsa :KK70:)
Yani bir yandan açık kapı bırak, ama ilk adımları o atsın sen sadece davetkar ol.
İstediğin buysa tabii. Ama adam güvenilmezse gerek var mı diye düşünüyor insan boş yere olası kalp kırıklıklarına. :KK14:

Şimdi cicim hata onun anlatmasında değil onun anlattığı kişinin gelip sana yumurtlamasında. Yakın arkadaşlar diyorsun ve yakın arkadaşlar birbirleriyle bu tarz şeyler konuşurlar. Bu ya ciddiye almadığı one night stand dediğimiz olaylardan biridir geyik olsun diye anlatmıştır ya da çok sevindiği bir durumdur sevincini paylaşmak için anlatmıştır. Kendini koy yerine, bu herifle bir ilişkiye başlasan ve ilk kez birlikte olsanız en yakın arkadaşını arar sevincini paylaşır yüzeysel olarak kritiğini yaparsın öyle değil mi? Yapmam deme inanmam... Yani bu detaya girip abartılmadığı sürece iğrenç sayılmaz bence.

enee hiç bu açıdan bakmamıştım sephora ya sağol yalnız milena ve senin yazdıklarınız ikinci kez düşündürdü beni
bir adım atmalı mıyım yüz çevirdim ya adamdan
hani burdayım der gibi
kanıma girdiniz şimdi bir günaydın falan mı yazsam :D

manyak mıknatısı justtt yine karşımızdaaa :110:

beni bilirsin şekerim :p

adam gözleriyle, konuşmasıyla flört ediyor. köşelere sıkıştırıyor. sonra gidip başkasıyla yatıyor. hadi tamam diyelim. gidip bir de bunu millete anlatıyor. bu gerçekten normal mi geldi size? yani bir insan biriyle flörtleşirken başkasıyla yatması, sonra da flörtleşmeye devam etmesi, etmeye çalışması normal mi? yoksa bu tolerans adamın ırkına mı?

ırkı derken :110:

ahaha milena ya.

konuşayım mı :KK53:
ne yapayım :KK53:
yav normal davran işte adama duymadan önce davrandığın gibi. hani muhabbet nasıl bitti tam olarak anlamadım ama senin yazman çok garip kalmayacaksa "şöyle şöyle konuşmuştuk ama öyle kaldı, bir şey de diyemedim müsait değilsindir diye" de o gerisini getirir yani, bence getirir en azından, getirmezse de salla zaten öyle erkek mi olur lan, ölmüştür o, nabzını kontrol edersin bir ara :D

:KK57::KK57: Ay bu ergen abaza kılıklı adam İtalyan'mı. Ben sırf onları izlemek için İtalya'nın milli maçlarını izleyen kadınım. Son yorumları okumaz olaydım. :KK8:

Sen bir dengesizden yeni kurtuldun zaten. Şimdi yenisini sarma başına.
Kaç yaşına gelmiş adam hala ergen gibi davranıyor. Olgun bir erkek davranışı değil bu.
Bence boş yere sinirlerini yıpratma. Sal gitsin ona karşı hissettiğin o hoşlantıyı.
En azından henüz sadece hoşlanıyorken koy noktayı çünkü bu belirsizlik daha çok bağlar seni O'na. Bu da sadece seni sıkar.
Bak sen şuan bunu düşünürken o kim bilir nerede ne yapıyor. Değer mi? -Değmez.

yok be anlatmasın şimdi :D ben anlatırım, o anlatmasın işte :D anlatılmaz öyle şeyler :D kızlar konunun kritiğini yapar, erkekler anlatmasın, yaşasın kızlar :D

Back
X