• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi yorum istiyorum.

Ne atraksiyonlu hatunsun be!

Bu adama güvenebilecek misin? Baksana başka bir kadınla yaşadığı en özel anları bir arkadaşıyla geyiğine meze yapmış. Oldu ki bu adamla bir ilişkiye başladınız, ne biliyorsun senin mahremine özen göstereceğini? Güvenilmez bir tip. Sonuç odaklı hareket ediyor bence :KK51:...

özele atayım mı demiş bana da... buraya atsın görelim hep beraber. Sonra siler. :21:

Bence de koy profil fotona justcan..

ahaha yooo dostum yoo özelden attım :D

Ne atraksiyonlu hatunsun be!

Bu adama güvenebilecek misin? Baksana başka bir kadınla yaşadığı en özel anları bir arkadaşıyla geyiğine meze yapmış. Oldu ki bu adamla bir ilişkiye başladınız, ne biliyorsun senin mahremine özen göstereceğini? Güvenilmez bir tip. Sonuç odaklı hareket ediyor bence :KK51:...

o kadar ötesini düşünmek istemiyorum ya bir anlasam şöyle bir net sonra :KK16:

Yorumları okuyup okuyup gülüyorum. Ohh be içim açıldı daral gelmişti vallahi kaç gündür o fake bu fake bunun kaç profili var :KK45:
Bu arada benim eski erkek arkadaşım rehberdi ve italyanlarla Türk'lerin birbirine çok benzediğini söylemişti. Baya benziyorlarmış. :p

Wuhuu gördüm ki been...

Ben de ben de. :KK76:
Adamda tam Mustafa tipi yok mu? Ya da Deniz? Haşin bir şey ama bakışından belli. :KK75:

Dur ağzımın suyunu silip geliyorum :KK53:

Mustafa hayır, deniz belkiii... Bana daha çok cenk ya da sarp falan gibi geldi. Böyle tek hece sert falan.

sert, haşin falan kızlar yapmayın gece gece ya siz evlisiniz ben sap yani :D :D :D

Yorumları okuyup okuyup gülüyorum. Ohh be içim açıldı daral gelmişti vallahi kaç gündür o fake bu fake bunun kaç profili var :KK45:
Bu arada benim eski erkek arkadaşım rehberdi ve italyanlarla Türk'lerin birbirine çok benzediğini söylemişti. Baya benziyorlarmış. :p

ay gül gül bak ben bile dalga geçip eğleniyorum bu amcayla :D

Olur mu Just? Önemli şeyler bunlar.

Gerçi ilişki kavramına yaklaşımında önemli, olmadı yol veririm şu anda ciddi bir şeyler yaşamak istemiyorum modundaysan bilemem tabi.

Bizi bozar, seni bilemem. Hakkında hayırlısı.

Hah bak bu cuk oturdu. Devrim olsun bundan sonra adı.
bana da şöyle Toprak, Çınar gibi doğa isimleri çağrıştırdı.
ama bunun just'ı tenhada sıkıştırdığına şaşmamalı, gayet normal yani. bugüne kadar hiç şikayet eden olmadıysa demek.
mis gibin İtalyan :D

ama bunun just'ı tenhada sıkıştırdığına şaşmamalı, gayet normal yani. bugüne kadar hiç şikayet eden olmadıysa demek.
mis gibin İtalyan :KK70:

len o kadar mı sapık görünüyor be :27:

ben gayet sevimli, şirin bulmuştum benim göremediğimi gördüyseniz başka tabi :D

tamam devrim diyelim bundan sonra forumda :KK70:

bak şükret en azından arada bir görüyorsun, bizde o da yok

aylardır sap :KK14:
Orası da öyle valla. Ara sıra uğruyor eve ;)

mis gibin İtalyan :KK70:

Devrimde karar kıldık oy birliğiyle karıştırma kız ortalığı.

just cio mio bişeyler yazmıştın. cevap gelmedi mi?:KK53:

yok daha online olmadı, görülmedi :27:
içimden bir ses cevap vermeyecek döt olacağım diyor :D

Orası da öyle valla. Ara sıra uğruyor eve :KK66:

Devrimde karar kıldık oy birliğiyle karıştırma kız ortalığı.

boşver gel sana bir smoothie yapayım içelim sap sap :27:

Back
X