ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

evet canım 19 yaşındayım 4yıl 2 ay oldu bizim
evet herşeyin hazırı var ama ben vitrin almayı düşünmediğim için ona da gerek kalmıcak bence

Son düzenleme:

giricem canım inş bu sene kafama dank etti çalışıcam :)

bende okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama açıktan..
onun şartıda bölüm mezunu olmak gerekiyor sanırım pek şansım yok

cnm linkler silinmiş siteden bende yeni format attım pcye indirdiğim derslerde silinmiş gle amcaya patchwork yazarsan sana kalıplarınıda çıkartır videolarınıda canım

evet canım 19 yaşındayım 4yıl 2 ay oldu bizim
evet herşeyin hazırı var ama ben vitrin almayı düşünmediğim için ona da gerek kalmıcak bence

benimde 13 gün önce tam 4 yıl oldu
vitrin derken konsol takımımı almıcaksın canım

geçen yıl ben de girsem mi dedim ama düz lise mezunlarının pek atancak yeri yok diye biliyorum o yüzden vazgeçmiştim:44:

evet aynen öyle ben meslek lisesi mezunuyum 67 puan almıştım

giricem canım inş bu sene kafama dank etti çalışıcam :)

bende okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama açıktan..
onun şartıda bölüm mezunu olmak gerekiyor sanırım pek şansım yok

ahh ahh açıköğretim okul öncesi çocuk gelişimi mezunları dışındakileri alsa çok rahat girebiliyorum ben canım bu konu kanayan yaram yani benim
hatta ben lise diplomamı değiştireyim dedim ama üniversiteye kayıtlı olduğum için kabul edilmiyor, kaydımı sildirsem bile kabul etmiyorlar

cnm linkler silinmiş siteden bende yeni format attım pcye indirdiğim derslerde silinmiş gle amcaya patchwork yazarsan sana kalıplarınıda çıkartır videolarınıda canım

tmm canım bakarım ben..
bende bugun telimi yaptırdım konusurken karsıya çok cızırtı gidiyomuş benimki öle diyodu
telimdeki bütün nolar gitti

Bizim ağustosta tam 5. yılımız olucak yaşlandık valla haziranda doğum günü var hala düşünüyorum ne alsam diye 5 senedir almadığım şey kalmadı

dışardan okunan lise var detaylarını tam bilmiyorum ama 2 yıl dışardan lise olarak çocuk gelişimi okuyosun ve açıktan üniye girebiliyosun öyle oda bana zor daha dogrusu uzun geldi cesaret edemedim :/

benimde 13 gün önce tam 4 yıl oldu
vitrin derken konsol takımımı almıcaksın canım

evet aynen öyle ben meslek lisesi mezunuyum 67 puan almıştım

yani şöyle söyleyim anlatamam da ben şimdi hani salonda camlı kocaman dolaplar oluyor ya onlardan istemiyorum ben bi masa bi de yemek takımını fln koymak için küçük dolap(üstünde ayna oluyo hani gerçi ben o aynayı da istemiyorum sırf dolap yeter:81:) bi de tv ünitesi istiyorum canım umarım anlatabilmişimdir

dışardan okunan lise var detaylarını tam bilmiyorum ama 2 yıl dışardan lise olarak çocuk gelişimi okuyosun ve açıktan üniye girebiliyosun öyle oda bana zor daha dogrusu uzun geldi cesaret edemedim :/

et onu yapmak için liseyi bitir bitirmez yapmak lazım yaş olmuş 20 2 yıl lise okuycaz sonra 4 sene de üni oldu 6 sene maşallah

gümüşlük canm :) o :) bende gümüşlük istiyorum vitrin artık çok saçma 2 gümüşlük yeter

işte ona beni almıyorlar canım üniversiteye kaydım olduğu için. ona kayıt olabilmek için şuana kadar hiçbir üniyle bir bağlantın olmamış olması lazım.

Bizim ağustosta tam 5. yılımız olucak yaşlandık valla haziranda doğum günü var hala düşünüyorum ne alsam diye 5 senedir almadığım şey kalmadı

masallah canım aklar çıkacak yakında başımızda
biz uzak oldugumuzdan alcak seylerim var benim dahaaa
ama bi yollayıştada çok şey yolluyodum
bi kere sesimi kaydettim onla ilgili hayallerimi aşkımı anlattım cdye attım hediye ettim ona çok güzel oldu bazen dinletiyo bana telde çekiniyorum ya ister istemez

kıyamam keşke biyere yazsaydın ya

hattım yeni hatta kaydetmeyi unutmusum
akılsız basım işte benimkine dedim iyi olmus diyo uyuz

gayet güzel anlattın canımm :)) gümüşlük o evet bende onlardan istiyorum vitrin mi kaldı artık ayol benim babam mobilyacı o yapar heralde bizimkileri bizz parayı ona veririk

et onu yapmak için liseyi bitir bitirmez yapmak lazım yaş olmuş 20 2 yıl lise okuycaz sonra 4 sene de üni oldu 6 sene maşallah

ohaa okul öncesiydi dimi bizmi çocuklara bakcaz çocuklarmı bize belli olmaz o zaman ya

işte ona beni almıyorlar canım üniversiteye kaydım olduğu için. ona kayıt olabilmek için şuana kadar hiçbir üniyle bir bağlantın olmamış olması lazım.

oyy oyy ne uyuz bir sistem yaaa :2:

Onun saçında beyazlar çıkmış birazda önleri dökülmüş diyorum yaşlandın be aşkitomm sus uyuz diyo sen döktün saçlarımı diyo ama 1 aydır badem yağı ile sarımsak yağını karıştırıp verdim ona sürüyo gece yatmadan sabah yıkıyo mis gibi sarımsak kokuyooo biraz biraz çıkmaya başlamışlar
sesten çok mektup yazıyorum ben genelde :) postalıyorum :) aynı gün elinde aynı yerde olsakta uzak hissettiriyorum biraz özlesin beni diye
onlar iyi olmuş derler Benimkide öyle kimseye verdirtmiyo numaramı uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…