benim anneme dememe gerek yok kendisi diyo şimdi herşeyin hazırı var ondan alırsınız diyo gözlerim yoruluyo diyo haklı kadın kullanılmıcak şey için gözlerine okadar eziyet etmesine gerek yokki zaten sorun var gözlerinde
ör canım gör geç bile kalmışınsizin ne kadar olmuştu
sende 19 yaşındamıydın
olsun canım bidahaki seneye gene denersin.. Bende giricem inş.
Dantelde parmaşım şişiyo benim yasanırım çok fazla sıkı sarıyorum ipi o yüzden vazgeçtim bide ince işcilik var onda 2 ayda hayatta bitmez teyzem 5 senede bitirdi masa örtüsü vitrin taımı v.s. ondan gına geldi herhalde
Bende kullanmam sanırım canım ya ısınamadım dantelekumaşlarımla iyiyim ben
seneye okuduğun bölüme devam ederken bir yandan da öss ye hazırlanabilirsin:13:
ben bu yıl sadece 2 ay kendim çalışarak girdim ygs ye okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama yaşadığım şehire puanım yetmicek büyük ihtimalle o yüzden ya ingilizce öğretmenliğine giricem(şuanda ing sınavına hazırlanıyorum) ya da seneye dersaneye giderek tekrar denicem
olsun canım bidahaki seneye gene denersin.. Bende giricem inş.
evet canım 19 yaşındayım 4yıl 2 ay oldu bizim
evet herşeyin hazırı var ama ben vitrin almayı düşünmediğim için ona da gerek kalmıcak bence
geçen yıl ben de girsem mi dedim ama düz lise mezunlarının pek atancak yeri yok diye biliyorum o yüzden vazgeçmiştim:44:
giricem canım inş bu sene kafama dank etti çalışıcam :)
bende okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama açıktan..
onun şartıda bölüm mezunu olmak gerekiyor sanırım pek şansım yok
geçen yıl ben de girsem mi dedim ama düz lise mezunlarının pek atancak yeri yok diye biliyorum o yüzden vazgeçmiştim:44:
cnm linkler silinmiş sitedenbende yeni format attım pcye indirdiğim derslerde silinmiş gle amcaya patchwork yazarsan sana kalıplarınıda çıkartır videolarınıda canım
tmm canım bakarım ben..
bende bugun telimi yaptırdım konusurken karsıya çok cızırtı gidiyomuş benimki öle diyodu
telimdeki bütün nolar gitti
ahh ahh açıköğretim okul öncesi çocuk gelişimi mezunları dışındakileri alsa çok rahat girebiliyorum ben canım bu konu kanayan yaram yani benim
hatta ben lise diplomamı değiştireyim dedim ama üniversiteye kayıtlı olduğum için kabul edilmiyor, kaydımı sildirsem bile kabul etmiyorlar
benimde 13 gün önce tam 4 yıl oldu
vitrin derken konsol takımımı almıcaksın canım
evet aynen öyleben meslek lisesi mezunuyum 67 puan almıştım
dışardan okunan lise var detaylarını tam bilmiyorum ama 2 yıl dışardan lise olarak çocuk gelişimi okuyosun ve açıktan üniye girebiliyosun öyle oda bana zor daha dogrusu uzun geldi cesaret edemedim :/
yani şöyle söyleyim anlatamam da ben şimdihani salonda camlı kocaman dolaplar oluyor ya onlardan istemiyorum ben bi masa bi de yemek takımını fln koymak için küçük dolap(üstünde ayna oluyo hani gerçi ben o aynayı da istemiyorum sırf dolap yeter:81:) bi de tv ünitesi istiyorum canım umarım anlatabilmişimdir
dışardan okunan lise var detaylarını tam bilmiyorum ama 2 yıl dışardan lise olarak çocuk gelişimi okuyosun ve açıktan üniye girebiliyosun öyle oda bana zor daha dogrusu uzun geldi cesaret edemedim :/
Bizim ağustosta tam 5. yılımız olucakyaşlandık valla haziranda doğum günü var hala düşünüyorum ne alsam diye 5 senedir almadığım şey kalmadı
kıyamamkeşke biyere yazsaydın ya
gümüşlük canm :) o :) bende gümüşlük istiyorum vitrin artık çok saçma 2 gümüşlük yeter
yani şöyle söyleyim anlatamam da ben şimdihani salonda camlı kocaman dolaplar oluyor ya onlardan istemiyorum ben bi masa bi de yemek takımını fln koymak için küçük dolap(üstünde ayna oluyo hani gerçi ben o aynayı da istemiyorum sırf dolap yeter:81:) bi de tv ünitesi istiyorum canım umarım anlatabilmişimdir
et onu yapmak için liseyi bitir bitirmez yapmak lazım yaş olmuş 20 2 yıl lise okuycaz sonra 4 sene de üni oldu 6 sene maşallah
işte ona beni almıyorlar canım üniversiteye kaydım olduğu için. ona kayıt olabilmek için şuana kadar hiçbir üniyle bir bağlantın olmamış olması lazım.
masallah canım aklar çıkacak yakında başımızda
biz uzak oldugumuzdan alcak seylerim var benim dahaaa
ama bi yollayıştada çok şey yolluyodum
bi kere sesimi kaydettim onla ilgili hayallerimi aşkımı anlattım cdye attım hediye ettim ona çok güzel oldubazen dinletiyo bana telde çekiniyorum ya ister istemez
hattım yeni hatta kaydetmeyi unutmusum
akılsız basım işte benimkine dedim iyi olmus diyo uyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?