• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Bizim ağustosta tam 5. yılımız olucak :43: yaşlandık valla :53: haziranda doğum günü var hala düşünüyorum ne alsam diye :69::69: 5 senedir almadığım şey kalmadı :52::52:

ayy maşallah ne güzel:nazar:
biz birbirimize o an ne lazımsa onu alıyoruz hatta beraber alıyoruz:1: mutlaka süpriz olmalı demiyosan sen de öyle yapabilirsin canım:13:

Ümitlerim tükenir diye çok korkuyorum..

3 buçuk yıl oldu, önümüzü göremiyoruz bir türlü...

bence tükenmez tükenmemeli...
burda 4 yılı 5 yılı deviren var biraz daha sabır canım..
ve bu yıllara +2,3,4 yıl eklenicek gel bize sor sen o önümüzü göremiyoruzları :25::5::85:

ayy maşallah ne güzel:nazar:
biz birbirimize o an ne lazımsa onu alıyoruz hatta beraber alıyoruz:1: mutlaka süpriz olmalı demiyosan sen de öyle yapabilirsin canım:13:

tabiki canım süprize gerek yok :9::9: süprizlik halimiz mi kalmış artık :9::9::9::9::9:
bakıyorum düşünüyorum herşeyi var :9::9: herşey almışım birazda değişik bişi istiyorum :9::9: şaşırdım kaldım:14::14: Amin canım darısı başınıza inş. 5. seneniz olmadan evlenirsiniz :9::9:

Onun saçında beyazlar çıkmış birazda önleri dökülmüş :9::9: diyorum yaşlandın be aşkitomm sus uyuz diyo sen döktün saçlarımı :9::9: diyo :9::9: ama 1 aydır badem yağı ile sarımsak yağını karıştırıp verdim ona sürüyo gece yatmadan sabah yıkıyo :9::9: mis gibi sarımsak kokuyooo :9::9::9::9::9:biraz biraz çıkmaya başlamışlar:9::9:
sesten çok mektup yazıyorum ben genelde :) postalıyorum :) aynı gün elinde aynı yerde olsakta uzak hissettiriyorum biraz özlesin beni diye :9::9:
onlar iyi olmuş derler :9::9: Benimkide öyle kimseye verdirtmiyo numaramı uyuz :9::9:

:9::9::9::9: yazık çocuga yaşlandırmışsın çocugu tüh sana :9::9:
oda güzelmiş mektup işi askere gitsin ben o zman bol bol yazarım ona ister zaten bana bırakmaz :9::9:

gayet güzel anlattın canımm :)) gümüşlük o evet bende onlardan istiyorum vitrin mi kaldı artık ayol :9::9: benim babam mobilyacı o yapar heralde bizimkileri bizz parayı ona veririk :9:

ohaa :9::9::9::9::9: okul öncesiydi dimi bizmi çocuklara bakcaz çocuklarmı bize belli olmaz o zaman ya :9::9:

oyy oyy ne uyuz bir sistem yaaa :2:

ohh baba mobilyacı ne güzel cnm bi tane yatak odası takımı beğendim içim gitti yaa aşık oldum kesin onu alıcam yada yaptırıcam.
Hayalimdeki Yatak Odam

ohh baba mobilyacı ne güzel cnm bi tane yatak odası takımı beğendim içim gitti yaa aşık oldum kesin onu alıcam yada yaptırıcam.
Hayalimdeki Yatak Odam

ayyyyy bende bayılıorum bunaaaaaaa :52::52::52:
senlede ne ortak yanımız varmış ayooll :52::52:
ama çok pahalı ben bunu 2milyara kapattırırım sanki babama :9::9:
aynalı istiyorum ben dolabııı :52:

gayet güzel anlattın canımm :)) gümüşlük o evet bende onlardan istiyorum vitrin mi kaldı artık ayol :9::9: benim babam mobilyacı o yapar heralde bizimkileri bizz parayı ona veririk :9:

ohaa :9::9::9::9::9: okul öncesiydi dimi bizmi çocuklara bakcaz çocuklarmı bize belli olmaz o zaman ya :9::9:

oyy oyy ne uyuz bir sistem yaaa :2:

ne güzel tam istediğin gibi olur mobilyaların:13:

evet sürekli değişen saçma sistemler içinde meslek sahibi olmaya çalışıyoruz Allah hepimize kolaylık versin:58:

Ben sürekli baktıgım için ev katalog doldu :))) modası geçsede 2006 nın katalogları bile duruyo :9::9::9::9:
Sen söyle tarif et ben hemen sölim sana :9::9:
:1: ben de bu yıl başladım çeyize birsürü klasör oldu bilgisayarda beğendiklerim diye:1:

tabiki canım süprize gerek yok :9::9: süprizlik halimiz mi kalmış artık :9::9::9::9::9:
bakıyorum düşünüyorum herşeyi var :9::9: herşey almışım birazda değişik bişi istiyorum :9::9: şaşırdım kaldım:14::14: Amin canım darısı başınıza inş. 5. seneniz olmadan evlenirsiniz :9::9:

o çok zor işte:59:
daha benimki okulu bitircek, askere gitcek, ben de o sırada istediğim yeri kazanıp bitircem inş. sonra da evlilik ama umutsuzluğa kapılmak yok bu kadar yıl geçti önümüzdeki yıllar da geçer:13::81:

ayyyyy bende bayılıorum bunaaaaaaa :52::52::52:
senlede ne ortak yanımız varmış ayooll :52::52:
ama çok pahalı ben bunu 2milyara kapattırırım sanki babama :9::9:
aynalı istiyorum ben dolabııı :52:

Aynalı ben sevmiyorum yaa korkuyorum :1::1: bu çok hoşuma gitti :59: benimkine söledim böle böle diye dedi çok pahalı yaptırırız aynısı ay dedim süper olurrr :66::66::66::66:

ne güzel tam istediğin gibi olur mobilyaların:13:

evet sürekli değişen saçma sistemler içinde meslek sahibi olmaya çalışıyoruz Allah hepimize kolaylık versin

evet canım istediğim gibi olcak inşallah babam sağolsn :69:

Aynalı ben sevmiyorum yaa korkuyorum :1::1: bu çok hoşuma gitti :59: benimkine söledim böle böle diye dedi çok pahalı yaptırırız aynısı ay dedim süper olurrr :66::66::66::66:

Allah seni :9: evet süper model bu yaptırın bencede canımm

yazalımda ptt bize çalışsın :9::9:

ptt temi bize bizmi ptt ye çalışcaz hiç belli olmaz canım orası :9::9::9::9::9:

ben de çok korkuyorum aynadan odamdaki aynam dolap içinde:1:
ben henüz mobilyalara bakmaya başlamadım mutfak eşyalarıyla bütünleşmiş durumdayım:1:
ama kesinlikle beyaz istiyorum ben de bütün mobilyalarımı çok güzel duruyor:31:

kızlar ben bugun erken cıkayım sizde gele gele bugune denk geldınız yarın sınavım var dun aksam nıye yoktunuz :9::9::9:
dondurma yiyip yatım canım çok çekti yafuu :26::26::9::9:
sohbetinize doyum olmuyooooo öpüldünüz şekerler byeee :9:

ben de çok korkuyorum aynadan odamdaki aynam dolap içinde:1:
ben henüz mobilyalara bakmaya başlamadım mutfak eşyalarıyla bütünleşmiş durumdayım:1:
ama kesinlikle beyaz istiyorum ben de bütün mobilyalarımı çok güzel duruyor:31:

aynen cnm koltuklar hariç herşey bembeyaz olmalı koltuklarıda beyaz yapıcam ama cesaret edemiyorum :9::9: hemen kirlenir diye

kızlar ben bugun erken cıkayım sizde gele gele bugune denk geldınız yarın sınavım var dun aksam nıye yoktunuz :9::9::9:
dondurma yiyip yatım canım çok çekti yafuu :26::26::9::9:
sohbetinize doyum olmuyooooo öpüldünüz şekerler byeee :9:

benim de haftaya olan sınavlarıma(ortak derslere gidiyorum yeni bölüme geçince muaf olabilmek için:81:) ve ingilizce sınavına çalışmam lazım ben de çıkayım çalışayım canım sana da sınavında başarılar:16:

aynen cnm koltuklar hariç herşey bembeyaz olmalı koltuklarıda beyaz yapıcam ama cesaret edemiyorum :9::9: hemen kirlenir diye

aynen ben de:13:
bu yüzden koltukları açık gri istiyorum hem kir kaldırır hem de beyazla uyumlu olur diye:31:
renkli koltuk sevmiyorum, siyah da çok siyah:1: en iyisi gri diye düşünüyorum şuanda:31:
sana da iyi geceler canım:16:

bence tükenmez tükenmemeli...
burda 4 yılı 5 yılı deviren var biraz daha sabır canım..
ve bu yıllara +2,3,4 yıl eklenicek gel bize sor sen o önümüzü göremiyoruzları :25::5::85:

Nasip her şey, vakti gelmeden olmuyor.

Allah yardımcısı olsun tüm bekleyenlerin, zorlu süreçmiş..

bizde tanıştığumızda aşkım 17 ben 16 yaşında idim:52::52:
bizde birbiriimizi büyüttük valla çok ozr geliyor artık:43:

Ayy ne güzel yaaa Hayırlısı olur inş. Bende bi isteme bi düğün göreyim hemen ağlarım. :43::43: . Bende onsuz yapamam çünkü alışmışım birlikte büyüdük ya o yada o başka çıkarı yok bunun başkası bi yabancı bana

aminn canım inşallah:16:

aircim adın ne yaa :60:
hemen geliyorum bir dilim kek yeter bana lütfen çikolata soslu olsun bu aralar yediklerime dikkat ediyorumda :1:
sineray ismin bumu canım anlamı ne pek değişikmişş:))
sende üzülme cnm ceyıze baslamıssın bak ne guzel ceyız olmadan olmaz bu işler zaten:)
hem okuyup hem nası çeyiz yapıyon kıs :1:

arife canım:9::9:
o zaman diyet pasta veriyim

bencede istemeye geldiklerinde sizde kalmasınlar acayip olur :1:
kaç kişi geliceklerr akraba falan gelirmiki

annesi babası ve kardeşi olur sanırım canım ve kendisi :9:
istanbuldan izmire gelecekler :49:
ailesi yeter zaten :1:
gençler anaşmış artık herkes kabul etti:62:

hava atmayın ama daha beklicek olanlara olur mu:1:

3 sene sonra da biz açarız sözlendik topiği inş.:81::1:

:1::1:
nazar etme ne olur bekle seninde olur:9::9::9::9:
sırayla oluyo canım valla
1.desert
2.airlikfeer
3.able sıra sende:61:

Kızlar ne kadar cesaretlisiniz maşallah, ben yıllardır çalışıyorum, göze alamadığım şeyler var maddi manevi, sizlerin çoğu okul biter bitmez evlenmeye çabalıyor maşallah gerçekten cesaret biraz bana da bulaşsın. :61:

aşkımla yan yana ollaım her şeyi hallederiz alimallah:61::61:
onsuz olmak eziyet bana:59:

Back