• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

masa örtüne bayıldım yapması zormu

2 ayımı aldı canım. Ama ben çok zek alıyorum öyle güzel şeyler çıkıyoki parça kumaşçıdan 1-2 metre kumaş oluyosun ve ip sadece 10 15 lira tutuyo. Yatak örtüsüne girişicem ama gözüm yemiyo :1::1::1: bayagı işçilik gerek geçende bi kırkyma yatak örtüsü sordum 250 dedi çıktım hemen modelini alıp ben dikicem :9::9::9:

manevi destek benimkide almıyo cnm :( birbirimizi büytttük işte birbirimize bağlandık ben onun annesi oldum ablası oldum sevgilisi oldum o benim bam abim oldu :( :59::59:
Allah yüzümüzü kara çıkartmasın amin tatlım hakkımızda hayırlısı.

aynı biz:) bende 15 yasında tanıstım hehehe ne ufakmısım yaa :))
aminnnnn hayırlısı olsun canım:)

2 ayımı aldı canım. Ama ben çok zek alıyorum öyle güzel şeyler çıkıyoki parça kumaşçıdan 1-2 metre kumaş oluyosun ve ip sadece 10 15 lira tutuyo. Yatak örtüsüne girişicem ama gözüm yemiyo :1::1::1: bayagı işçilik gerek geçende bi kırkyma yatak örtüsü sordum 250 dedi çıktım hemen modelini alıp ben dikicem :9::9::9:

oww 2 aymı masallah :)
el emegi farklı olur ama hem ucuza geliyo:)
yatak örtüleri çok pahalı evet :( en iyisini yapmışın :1:

Son düzenleme:

beceriklisin bence yatak örtüsünü de çok güzel yapcağına eminim:81:
hem kendi emeğin olduğu için daha çok severek kullanırsın:61:

aynı biz:) bende 15 yasında tanıstım hehehe ne ufakmısım yaa :))
aminnnnn hayırlısı olsun canım:)

oww 2 aymı masallah :)
el emegi farklı olur ama hem ucuza geliyo:)
yatak örtüleri çok pahalı evet :( en iyisini yapmışın :1:

aynen canım bende 15 yaşında tanıdım onu benimki 20 yaşındaydı kandırdı beni :9::9::9:
geçti 5 sene şimdi ben 20 o 25 oldu ahh ahh dün gibiydi ilk buluşma :59::59:

Evet canım ucuza geliyo hele istanbuldan alıyorum bazen kmaşları metresi 2,5 lira en pahalı kumaş eminönüde öyle hoşuma gidiyokii sende öğren canım bende internetteki videolardan öğrendim bırakamıyorum acayıp stresimi alıyo

aynen canım bende 15 yaşında tanıdım onu benimki 20 yaşındaydı kandırdı beni :9::9::9:

Evet canım ucuza geliyo hele istanbuldan alıyorum bazen kmaşları metresi 2,5 lira en pahalı kumaş eminönüde öyle hoşuma gidiyokii sende öğren canım bende internetteki videolardan öğrendim bırakamıyorum acayıp stresimi alıyo

benimkide 20ydi kız ay :9::9:
bana link atarmısın canım bi bakim yapabilirsem yaparım
yarın sınavım var bi yandan ona çalışıyorum :59::59:

benimkide 20ydi kız ay :9::9:
bana link atarmısın canım bi bakim yapabilirsem yaparım
yarın sınavım var bi yandan ona çalışıyorum :59::59:

bi benimki küçük galiba:1: o 19u bitirdi sayılır ben de yarıladım, 3 ay var sadece aramızda:69:

ben de hiç dikiş yeteneği fln yok kızlar, küçükken örgüye çok meraklıydım ama sonra geçti hevesim:44:

yok işletme 1im ama öğretmen olmak isterdim ben yaa :59:
yada memur olim bi yerde off işim olsun :43:

eğer öğretmen olmak istiyorsan bence hedefinden vazgeçme.
ben 2 yıldır okuduğum bölümümü bıraktım bu dönem ortasında öğretmen olabilmek için:61:
aslında bırakmasaydım da öğretmen olabilirdim ama lisede olabilirdim onu istemiyorum.
bence okurken de olsa dene tekrardan şansını:34:

yok işletme 1im ama öğretmen olmak isterdim ben yaa :59:
yada memur olim bi yerde off işim olsun :43:
inş. olursun canım kpssye gir ama dene bi şansını
bi benimki küçük galiba:1: o 19u bitirdi sayılır ben de yarıladım, 3 ay var sadece aramızda:69:

ben de hiç dikiş yeteneği fln yok kızlar, küçükken örgüye çok meraklıydım ama sonra geçti hevesim:44:

Bendede yoktu canım ama bunları gördüm aşık oldum hele bi site var öyle güzel şeyler var ki inan onları yapmak istiyorum hep.

Burda :9::9::9:

ay siz ikinizde gençsiniz ne güzell :21::21:
ben bu kış çok atkı ördüm :1::1: değişik değişik ipler varya onlardan çok zevkli bişi :1:
dantelde yapıyodum eskiden ama artık o kadar sevmiyorum evimdede kullanmam gibime geliyor

Bendede yoktu canım ama bunları gördüm aşık oldum hele bi site var öyle güzel şeyler var ki inan onları yapmak istiyorum hep.

bu siteyi biliyorum evet çok güzel şeyler var canım :52:
kpssye girdim ama hiç çalışmadıgım için bi yer tutmadı :1:

eğer öğretmen olmak istiyorsan bence hedefinden vazgeçme.
ben 2 yıldır okuduğum bölümümü bıraktım bu dönem ortasında öğretmen olabilmek için:61:
aslında bırakmasaydım da öğretmen olabilirdim ama lisede olabilirdim onu istemiyorum.
bence okurken de olsa dene tekrardan şansını:34:

nasıl denicemki :18:
hiç bi fikrim yok :5:

biliyorum bu siteyi:13: yazın boş vaktimde ben de denerim belki bişeyler yapmayı:81:

ay siz ikinizde gençsiniz ne güzell :21::21:
ben bu kış çok atkı ördüm :1::1: değişik değişik ipler varya onlardan çok zevkli bişi :1:
dantelde yapıyodum eskiden ama artık o kadar sevmiyorum evimdede kullanmam gibime geliyor

ben de kullanmam büyük ihtimalle dantel:44:
zamanında annemin yaptıklarını kullanırım belki bi süre, şimdi yapma diyorum zaten gerek yok gözlerini yormasına:70:
atkı ben de öreyim diyorum sevgilime bu yıl:31:

biliyorum bu siteyi:13: yazın boş vaktimde ben de denerim belki bişeyler yapmayı:81:

zamanında annemin yaptıklarını kullanırım belki bi süre, şimdi yapma diyorum zaten gerek yok gözlerini yormasına:70:

benim anneme dememe gerek yok kendisi diyo şimdi herşeyin hazırı var ondan alırsınız diyo gözlerim yoruluyo diyo haklı kadın kullanılmıcak şey için gözlerine okadar eziyet etmesine gerek yokki zaten sorun var gözlerinde
ör canım gör geç bile kalmışın :1: sizin ne kadar olmuştu
sende 19 yaşındamıydın

bu siteyi biliyorum evet çok güzel şeyler var canım :52:
kpssye girdim ama hiç çalışmadıgım için bi yer tutmadı :1:
olsun canım bidahaki seneye gene denersin.. Bende giricem inş.
niyeki kız aslında o kadar güzel örtü yapmışsın onu yapan onun alasını yapar :9:
Dantelde parmaşım şişiyo benim ya :D sanırım çok fazla sıkı sarıyorum ipi :9::9: o yüzden vazgeçtim bide ince işcilik var onda 2 ayda hayatta bitmez teyzem 5 senede bitirdi masa örtüsü vitrin taımı v.s. ondan gına geldi herhalde :9::9::9:

Bende kullanmam sanırım canım ya ısınamadım dantele :59: kumaşlarımla iyiyim ben :9::9:

nasıl denicemki :18:
hiç bi fikrim yok :5:

seneye okuduğun bölüme devam ederken bir yandan da öss ye hazırlanabilirsin:13:
ben bu yıl sadece 2 ay kendim çalışarak girdim ygs ye okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama yaşadığım şehire puanım yetmicek büyük ihtimalle o yüzden ya ingilizce öğretmenliğine giricem(şuanda ing sınavına hazırlanıyorum) ya da seneye dersaneye giderek tekrar denicem:34:

Back