masa örtüne bayıldım yapması zormu
manevi destek benimkide almıyo cnmbirbirimizi büytttük işte birbirimize bağlandık ben onun annesi oldum ablası oldum sevgilisi oldum o benim bam abim oldu
Allah yüzümüzü kara çıkartmasın amin tatlım hakkımızda hayırlısı.
2 ayımı aldı canım. Ama ben çok zek alıyorum öyle güzel şeyler çıkıyoki parça kumaşçıdan 1-2 metre kumaş oluyosun ve ip sadece 10 15 lira tutuyo. Yatak örtüsüne girişicem ama gözüm yemiyobayagı işçilik gerek geçende bi kırkyma yatak örtüsü sordum 250 dedi çıktım hemen modelini alıp ben dikicem
2 ayımı aldı canım. Ama ben çok zek alıyorum öyle güzel şeyler çıkıyoki parça kumaşçıdan 1-2 metre kumaş oluyosun ve ip sadece 10 15 lira tutuyo. Yatak örtüsüne girişicem ama gözüm yemiyobayagı işçilik gerek geçende bi kırkyma yatak örtüsü sordum 250 dedi çıktım hemen modelini alıp ben dikicem
aynı biz:) bende 15 yasında tanıstım hehehe ne ufakmısım yaa :))
aminnnnn hayırlısı olsun canım:)
oww 2 aymı masallah :)
el emegi farklı olur ama hem ucuza geliyo:)
yatak örtüleri çok pahalı eveten iyisini yapmışın
beceriklisin bence yatak örtüsünü de çok güzel yapcağına eminim:81:
hem kendi emeğin olduğu için daha çok severek kullanırsın
aynen canım bende 15 yaşında tanıdım onu benimki 20 yaşındaydı kandırdı beni
geçti 5 sene şimdi ben 20 o 25 oldu ahh ahh dün gibiydi ilk buluşma
Evet canım ucuza geliyo hele istanbuldan alıyorum bazen kmaşları metresi 2,5 lira en pahalı kumaş eminönüde öyle hoşuma gidiyokii sende öğren canım bende internetteki videolardan öğrendim bırakamıyorum acayıp stresimi alıyo
benimkide 20ydi kız ay
bana link atarmısın canım bi bakim yapabilirsem yaparım
yarın sınavım var bi yandan ona çalışıyorum
Türk dili edebiyat mı okuyosun canım :) Atım tatlım bulim önce
aynen canım bende 15 yaşında tanıdım onu benimki 20 yaşındaydı kandırdı beni
geçti 5 sene şimdi ben 20 o 25 oldu ahh ahh dün gibiydi ilk buluşma
Evet canım ucuza geliyo hele istanbuldan alıyorum bazen kmaşları metresi 2,5 lira en pahalı kumaş eminönüde öyle hoşuma gidiyokii sende öğren canım bende internetteki videolardan öğrendim bırakamıyorum acayıp stresimi alıyo
benimkide 20ydi kız ay
bana link atarmısın canım bi bakim yapabilirsem yaparım
yarın sınavım var bi yandan ona çalışıyorum
yok işletme 1im ama öğretmen olmak isterdim ben yaa
yada memur olim bi yerde off işim olsun
inş. olursun canım kpssye gir ama dene bi şansınıyok işletme 1im ama öğretmen olmak isterdim ben yaa
yada memur olim bi yerde off işim olsun
bi benimki küçük galibao 19u bitirdi sayılır ben de yarıladım, 3 ay var sadece aramızda
ben de hiç dikiş yeteneği fln yok kızlar, küçükken örgüye çok meraklıydım ama sonra geçti hevesim:44:
bi benimki küçük galibao 19u bitirdi sayılır ben de yarıladım, 3 ay var sadece aramızda
ben de hiç dikiş yeteneği fln yok kızlar, küçükken örgüye çok meraklıydım ama sonra geçti hevesim:44:
ay siz ikinizde gençsiniz ne güzell
ben bu kış çok atkı ördümdeğişik değişik ipler varya onlardan çok zevkli bişi
dantelde yapıyodum eskiden ama artık o kadar sevmiyorum evimdede kullanmam gibime geliyor
inş. olursun canım kpssye gir ama dene bi şansını
Bendede yoktu canım ama bunları gördüm aşık oldum hele bi site var öyle güzel şeyler var ki inan onları yapmak istiyorum hep.
Burda
hiç yapamadım şu danteli sadece zincir çekebiliyorum gerisi yok :)
eğer öğretmen olmak istiyorsan bence hedefinden vazgeçme.
ben 2 yıldır okuduğum bölümümü bıraktım bu dönem ortasında öğretmen olabilmek için
aslında bırakmasaydım da öğretmen olabilirdim ama lisede olabilirdim onu istemiyorum.
bence okurken de olsa dene tekrardan şansını
inş. olursun canım kpssye gir ama dene bi şansını
Bendede yoktu canım ama bunları gördüm aşık oldum hele bi site var öyle güzel şeyler var ki inan onları yapmak istiyorum hep.
Burda
ay siz ikinizde gençsiniz ne güzell
ben bu kış çok atkı ördümdeğişik değişik ipler varya onlardan çok zevkli bişi
dantelde yapıyodum eskiden ama artık o kadar sevmiyorum evimdede kullanmam gibime geliyor
biliyorum bu siteyi:13: yazın boş vaktimde ben de denerim belki bişeyler yapmayı:81:
ben de kullanmam büyük ihtimalle dantel:44:
zamanında annemin yaptıklarını kullanırım belki bi süre, şimdi yapma diyorum zaten gerek yok gözlerini yormasına
atkı ben de öreyim diyorum sevgilime bu yıl
olsun canım bidahaki seneye gene denersin.. Bende giricem inş.bu siteyi biliyorum evet çok güzel şeyler var canım
kpssye girdim ama hiç çalışmadıgım için bi yer tutmadı
Dantelde parmaşım şişiyo benim yaniyeki kız aslında o kadar güzel örtü yapmışsın onu yapan onun alasını yapar
biliyorum bu siteyi:13: yazın boş vaktimde ben de denerim belki bişeyler yapmayı:81:
ben de kullanmam büyük ihtimalle dantel:44:
zamanında annemin yaptıklarını kullanırım belki bi süre, şimdi yapma diyorum zaten gerek yok gözlerini yormasına
atkı ben de öreyim diyorum sevgilime bu yıl
nasıl denicemki :18:
hiç bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?