Bizim ağustosta tam 5. yılımız olucakyaşlandık valla haziranda doğum günü var hala düşünüyorum ne alsam diye 5 senedir almadığım şey kalmadı
isimleri hiç bilmiyorum
Ümitlerim tükenir diye çok korkuyorum..
3 buçuk yıl oldu, önümüzü göremiyoruz bir türlü...
ayy maşallah ne güzel
biz birbirimize o an ne lazımsa onu alıyoruz hatta beraber alıyoruzmutlaka süpriz olmalı demiyosan sen de öyle yapabilirsin canım:13:
Onun saçında beyazlar çıkmış birazda önleri dökülmüşdiyorum yaşlandın be aşkitomm sus uyuz diyo sen döktün saçlarımı diyo ama 1 aydır badem yağı ile sarımsak yağını karıştırıp verdim ona sürüyo gece yatmadan sabah yıkıyo mis gibi sarımsak kokuyooo biraz biraz çıkmaya başlamışlar
sesten çok mektup yazıyorum ben genelde :) postalıyorum :) aynı gün elinde aynı yerde olsakta uzak hissettiriyorum biraz özlesin beni diye
onlar iyi olmuş derlerBenimkide öyle kimseye verdirtmiyo numaramı uyuz
gayet güzel anlattın canımm :)) gümüşlük o evet bende onlardan istiyorum vitrin mi kaldı artık ayolbenim babam mobilyacı o yapar heralde bizimkileri bizz parayı ona veririk
ohaaokul öncesiydi dimi bizmi çocuklara bakcaz çocuklarmı bize belli olmaz o zaman ya
oyy oyy ne uyuz bir sistem yaaa :2:
yazık çocuga yaşlandırmışsın çocugu tüh sana
oda güzelmiş mektup işi askere gitsin ben o zman bol bol yazarım ona ister zaten bana bırakmaz
ohh baba mobilyacı ne güzel cnm bi tane yatak odası takımı beğendim içim gitti yaa aşık oldum kesin onu alıcam yada yaptırıcam.
Hayalimdeki Yatak Odam
Napalım canikom başa gelen çekilir
Hergün mektup yazarım bende ahh ahh
gayet güzel anlattın canımm :)) gümüşlük o evet bende onlardan istiyorum vitrin mi kaldı artık ayolbenim babam mobilyacı o yapar heralde bizimkileri bizz parayı ona veririk
ohaaokul öncesiydi dimi bizmi çocuklara bakcaz çocuklarmı bize belli olmaz o zaman ya
oyy oyy ne uyuz bir sistem yaaa :2:
Ben sürekli baktıgım için ev katalog doldu :))) modası geçsede 2006 nın katalogları bile duruyo
Sen söyle tarif et ben hemen sölim sana
tabiki canım süprize gerek yoksüprizlik halimiz mi kalmış artık
bakıyorum düşünüyorum herşeyi varherşey almışım birazda değişik bişi istiyorum şaşırdım kaldım Amin canım darısı başınıza inş. 5. seneniz olmadan evlenirsiniz
ayyyyy bende bayılıorum bunaaaaaaa
senlede ne ortak yanımız varmış ayooll
ama çok pahalı ben bunu 2milyara kapattırırım sanki babama
aynalı istiyorum ben dolabııı
evet canım Allah başka dert vermesin amiin
yazarız kız istersen saat başı yazarık
ne güzel tam istediğin gibi olur mobilyaların:13:
evet sürekli değişen saçma sistemler içinde meslek sahibi olmaya çalışıyoruz Allah hepimize kolaylık versin
Aynalı ben sevmiyorum yaa korkuyorumbu çok hoşuma gitti benimkine söledim böle böle diye dedi çok pahalı yaptırırız aynısı ay dedim süper olurrr
yazalımda ptt bize çalışsın
Aynalı ben sevmiyorum yaa korkuyorumbu çok hoşuma gitti benimkine söledim böle böle diye dedi çok pahalı yaptırırız aynısı ay dedim süper olurrr
ptt temi bize bizmi ptt ye çalışcaz hiç belli olmaz canım orası
ben de çok korkuyorum aynadan odamdaki aynam dolap içinde
ben henüz mobilyalara bakmaya başlamadım mutfak eşyalarıyla bütünleşmiş durumdayım
ama kesinlikle beyaz istiyorum ben de bütün mobilyalarımı çok güzel duruyor
kızlar ben bugun erken cıkayım sizde gele gele bugune denk geldınız yarın sınavım var dun aksam nıye yoktunuz
dondurma yiyip yatım canım çok çekti yafuu :26::26:
sohbetinize doyum olmuyooooo öpüldünüz şekerler byeee
aynen cnm koltuklar hariç herşey bembeyaz olmalı koltuklarıda beyaz yapıcam ama cesaret edemiyorumhemen kirlenir diye
bence tükenmez tükenmemeli...
burda 4 yılı 5 yılı deviren var biraz daha sabır canım..
ve bu yıllara +2,3,4 yıl eklenicek gel bize sor sen o önümüzü göremiyoruzları:85:
Ayy ne güzel yaaa Hayırlısı olur inş. Bende bi isteme bi düğün göreyim hemen ağlarım.. Bende onsuz yapamam çünkü alışmışım birlikte büyüdük ya o yada o başka çıkarı yok bunun başkası bi yabancı bana
aircim adın ne yaa
hemen geliyorum bir dilim kek yeter bana lütfen çikolata soslu olsun bu aralar yediklerime dikkat ediyorumda
sineray ismin bumu canım anlamı ne pek değişikmişş:))
sende üzülme cnm ceyıze baslamıssın bak ne guzel ceyız olmadan olmaz bu işler zaten:)
hem okuyup hem nası çeyiz yapıyon kıs
bencede istemeye geldiklerinde sizde kalmasınlar acayip olur
kaç kişi geliceklerr akraba falan gelirmiki
hava atmayın ama daha beklicek olanlara olur mu
3 sene sonra da biz açarız sözlendik topiği inş.:81:
Kızlar ne kadar cesaretlisiniz maşallah, ben yıllardır çalışıyorum, göze alamadığım şeyler var maddi manevi, sizlerin çoğu okul biter bitmez evlenmeye çabalıyor maşallah gerçekten cesaret biraz bana da bulaşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?