ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Bizim ağustosta tam 5. yılımız olucak yaşlandık valla haziranda doğum günü var hala düşünüyorum ne alsam diye 5 senedir almadığım şey kalmadı

ayy maşallah ne güzel
biz birbirimize o an ne lazımsa onu alıyoruz hatta beraber alıyoruz mutlaka süpriz olmalı demiyosan sen de öyle yapabilirsin canım:13:

Ümitlerim tükenir diye çok korkuyorum..

3 buçuk yıl oldu, önümüzü göremiyoruz bir türlü...

bence tükenmez tükenmemeli...
burda 4 yılı 5 yılı deviren var biraz daha sabır canım..
ve bu yıllara +2,3,4 yıl eklenicek gel bize sor sen o önümüzü göremiyoruzları :85:

ayy maşallah ne güzel
biz birbirimize o an ne lazımsa onu alıyoruz hatta beraber alıyoruz mutlaka süpriz olmalı demiyosan sen de öyle yapabilirsin canım:13:

tabiki canım süprize gerek yok süprizlik halimiz mi kalmış artık
bakıyorum düşünüyorum herşeyi var herşey almışım birazda değişik bişi istiyorum şaşırdım kaldım Amin canım darısı başınıza inş. 5. seneniz olmadan evlenirsiniz

yazık çocuga yaşlandırmışsın çocugu tüh sana
oda güzelmiş mektup işi askere gitsin ben o zman bol bol yazarım ona ister zaten bana bırakmaz

ohh baba mobilyacı ne güzel cnm bi tane yatak odası takımı beğendim içim gitti yaa aşık oldum kesin onu alıcam yada yaptırıcam.
Hayalimdeki Yatak Odam

ohh baba mobilyacı ne güzel cnm bi tane yatak odası takımı beğendim içim gitti yaa aşık oldum kesin onu alıcam yada yaptırıcam.
Hayalimdeki Yatak Odam

ayyyyy bende bayılıorum bunaaaaaaa
senlede ne ortak yanımız varmış ayooll
ama çok pahalı ben bunu 2milyara kapattırırım sanki babama
aynalı istiyorum ben dolabııı

ne güzel tam istediğin gibi olur mobilyaların:13:

evet sürekli değişen saçma sistemler içinde meslek sahibi olmaya çalışıyoruz Allah hepimize kolaylık versin

Ben sürekli baktıgım için ev katalog doldu :))) modası geçsede 2006 nın katalogları bile duruyo
Sen söyle tarif et ben hemen sölim sana
ben de bu yıl başladım çeyize birsürü klasör oldu bilgisayarda beğendiklerim diye

o çok zor işte
daha benimki okulu bitircek, askere gitcek, ben de o sırada istediğim yeri kazanıp bitircem inş. sonra da evlilik ama umutsuzluğa kapılmak yok bu kadar yıl geçti önümüzdeki yıllar da geçer:13::81:

ayyyyy bende bayılıorum bunaaaaaaa
senlede ne ortak yanımız varmış ayooll
ama çok pahalı ben bunu 2milyara kapattırırım sanki babama
aynalı istiyorum ben dolabııı

Aynalı ben sevmiyorum yaa korkuyorum bu çok hoşuma gitti benimkine söledim böle böle diye dedi çok pahalı yaptırırız aynısı ay dedim süper olurrr

ne güzel tam istediğin gibi olur mobilyaların:13:

evet sürekli değişen saçma sistemler içinde meslek sahibi olmaya çalışıyoruz Allah hepimize kolaylık versin

evet canım istediğim gibi olcak inşallah babam sağolsn

Aynalı ben sevmiyorum yaa korkuyorum bu çok hoşuma gitti benimkine söledim böle böle diye dedi çok pahalı yaptırırız aynısı ay dedim süper olurrr

Allah seni evet süper model bu yaptırın bencede canımm

yazalımda ptt bize çalışsın

ptt temi bize bizmi ptt ye çalışcaz hiç belli olmaz canım orası

ben de çok korkuyorum aynadan odamdaki aynam dolap içinde
ben henüz mobilyalara bakmaya başlamadım mutfak eşyalarıyla bütünleşmiş durumdayım
ama kesinlikle beyaz istiyorum ben de bütün mobilyalarımı çok güzel duruyor

kızlar ben bugun erken cıkayım sizde gele gele bugune denk geldınız yarın sınavım var dun aksam nıye yoktunuz
dondurma yiyip yatım canım çok çekti yafuu :26::26:
sohbetinize doyum olmuyooooo öpüldünüz şekerler byeee

aynen cnm koltuklar hariç herşey bembeyaz olmalı koltuklarıda beyaz yapıcam ama cesaret edemiyorum hemen kirlenir diye

benim de haftaya olan sınavlarıma(ortak derslere gidiyorum yeni bölüme geçince muaf olabilmek için:81:) ve ingilizce sınavına çalışmam lazım ben de çıkayım çalışayım canım sana da sınavında başarılar

aynen cnm koltuklar hariç herşey bembeyaz olmalı koltuklarıda beyaz yapıcam ama cesaret edemiyorum hemen kirlenir diye

aynen ben de:13:
bu yüzden koltukları açık gri istiyorum hem kir kaldırır hem de beyazla uyumlu olur diye
renkli koltuk sevmiyorum, siyah da çok siyah en iyisi gri diye düşünüyorum şuanda
sana da iyi geceler canım

bence tükenmez tükenmemeli...
burda 4 yılı 5 yılı deviren var biraz daha sabır canım..
ve bu yıllara +2,3,4 yıl eklenicek gel bize sor sen o önümüzü göremiyoruzları :85:

Nasip her şey, vakti gelmeden olmuyor.

Allah yardımcısı olsun tüm bekleyenlerin, zorlu süreçmiş..

bizde tanıştığumızda aşkım 17 ben 16 yaşında idim
bizde birbiriimizi büyüttük valla çok ozr geliyor artık

aminn canım inşallah

arife canım
o zaman diyet pasta veriyim

bencede istemeye geldiklerinde sizde kalmasınlar acayip olur
kaç kişi geliceklerr akraba falan gelirmiki

annesi babası ve kardeşi olur sanırım canım ve kendisi
istanbuldan izmire gelecekler
ailesi yeter zaten
gençler anaşmış artık herkes kabul etti

hava atmayın ama daha beklicek olanlara olur mu

3 sene sonra da biz açarız sözlendik topiği inş.:81:

nazar etme ne olur bekle seninde olur
sırayla oluyo canım valla
1.desert
2.airlikfeer
3.able sıra sende

aşkımla yan yana ollaım her şeyi hallederiz alimallah
onsuz olmak eziyet bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…