• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

benim anneme dememe gerek yok kendisi diyo şimdi herşeyin hazırı var ondan alırsınız diyo gözlerim yoruluyo diyo haklı kadın kullanılmıcak şey için gözlerine okadar eziyet etmesine gerek yokki zaten sorun var gözlerinde
ör canım gör geç bile kalmışın :1: sizin ne kadar olmuştu
sende 19 yaşındamıydın

evet canım 19 yaşındayım 4yıl 2 ay oldu bizim:69:
evet herşeyin hazırı var ama ben vitrin almayı düşünmediğim için ona da gerek kalmıcak bence:1:

Son düzenleme:
olsun canım bidahaki seneye gene denersin.. Bende giricem inş.

Dantelde parmaşım şişiyo benim ya :D sanırım çok fazla sıkı sarıyorum ipi :9::9: o yüzden vazgeçtim bide ince işcilik var onda 2 ayda hayatta bitmez teyzem 5 senede bitirdi masa örtüsü vitrin taımı v.s. ondan gına geldi herhalde :9::9::9:

Bende kullanmam sanırım canım ya ısınamadım dantele :59: kumaşlarımla iyiyim ben :9::9:

giricem canım inş bu sene kafama dank etti çalışıcam :)

seneye okuduğun bölüme devam ederken bir yandan da öss ye hazırlanabilirsin:13:
ben bu yıl sadece 2 ay kendim çalışarak girdim ygs ye okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama yaşadığım şehire puanım yetmicek büyük ihtimalle o yüzden ya ingilizce öğretmenliğine giricem(şuanda ing sınavına hazırlanıyorum) ya da seneye dersaneye giderek tekrar denicem:34:

bende okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama açıktan..
onun şartıda bölüm mezunu olmak gerekiyor sanırım pek şansım yok :59:

cnm linkler silinmiş siteden :59::59: bende yeni format attım pcye indirdiğim derslerde silinmiş :59::59: gle amcaya patchwork yazarsan sana kalıplarınıda çıkartır videolarınıda canım :43::43:

evet canım 19 yaşındayım 4yıl 2 ay oldu bizim:69:
evet herşeyin hazırı var ama ben vitrin almayı düşünmediğim için ona da gerek kalmıcak bence:1:

benimde 13 gün önce tam 4 yıl oldu :69:
vitrin derken konsol takımımı almıcaksın canım

geçen yıl ben de girsem mi dedim ama düz lise mezunlarının pek atancak yeri yok diye biliyorum o yüzden vazgeçmiştim:44:

evet aynen öyle :( ben meslek lisesi mezunuyum 67 puan almıştım :59:

giricem canım inş bu sene kafama dank etti çalışıcam :)

bende okul öncesi öğretmenliği istiyorum ama açıktan..
onun şartıda bölüm mezunu olmak gerekiyor sanırım pek şansım yok :59:

ahh ahh açıköğretim okul öncesi çocuk gelişimi mezunları dışındakileri alsa çok rahat girebiliyorum ben canım bu konu kanayan yaram yani benim:58:
hatta ben lise diplomamı değiştireyim dedim ama üniversiteye kayıtlı olduğum için kabul edilmiyor, kaydımı sildirsem bile kabul etmiyorlar:50:

cnm linkler silinmiş siteden :59::59: bende yeni format attım pcye indirdiğim derslerde silinmiş :59::59: gle amcaya patchwork yazarsan sana kalıplarınıda çıkartır videolarınıda canım :43::43:

tmm canım bakarım ben..
bende bugun telimi yaptırdım konusurken karsıya çok cızırtı gidiyomuş benimki öle diyodu
telimdeki bütün nolar gitti :43::43:

Bizim ağustosta tam 5. yılımız olucak :43: yaşlandık valla :53: haziranda doğum günü var hala düşünüyorum ne alsam diye :69::69: 5 senedir almadığım şey kalmadı :52::52:

ahh ahh açıköğretim okul öncesi çocuk gelişimi mezunları dışındakileri alsa çok rahat girebiliyorum ben canım bu konu kanayan yaram yani benim:58:
hatta ben lise diplomamı değiştireyim dedim ama üniversiteye kayıtlı olduğum için kabul edilmiyor, kaydımı sildirsem bile kabul etmiyorlar:50:

dışardan okunan lise var detaylarını tam bilmiyorum ama 2 yıl dışardan lise olarak çocuk gelişimi okuyosun ve açıktan üniye girebiliyosun öyle oda bana zor daha dogrusu uzun geldi cesaret edemedim :/

benimde 13 gün önce tam 4 yıl oldu :69:
vitrin derken konsol takımımı almıcaksın canım

evet aynen öyle :( ben meslek lisesi mezunuyum 67 puan almıştım :59:

yani şöyle söyleyim anlatamam da ben şimdi:1: hani salonda camlı kocaman dolaplar oluyor ya onlardan istemiyorum ben bi masa bi de yemek takımını fln koymak için küçük dolap(üstünde ayna oluyo hani gerçi ben o aynayı da istemiyorum sırf dolap yeter:81:) bi de tv ünitesi istiyorum canım umarım anlatabilmişimdir:1:

dışardan okunan lise var detaylarını tam bilmiyorum ama 2 yıl dışardan lise olarak çocuk gelişimi okuyosun ve açıktan üniye girebiliyosun öyle oda bana zor daha dogrusu uzun geldi cesaret edemedim :/

et onu yapmak için liseyi bitir bitirmez yapmak lazım yaş olmuş 20 2 yıl lise okuycaz sonra 4 sene de üni oldu 6 sene maşallah :66::66::66:

yani şöyle söyleyim anlatamam da ben şimdi:1: hani salonda camlı kocaman dolaplar oluyor ya onlardan istemiyorum ben bi masa bi de yemek takımını fln koymak için küçük dolap(üstünde ayna oluyo hani gerçi ben o aynayı da istemiyorum sırf dolap yeter:81:) bi de tv ünitesi istiyorum canım umarım anlatabilmişimdir:1:

gümüşlük canm :) o :) bende gümüşlük istiyorum vitrin artık çok saçma 2 gümüşlük yeter :66::66:

işte ona beni almıyorlar canım üniversiteye kaydım olduğu için. ona kayıt olabilmek için şuana kadar hiçbir üniyle bir bağlantın olmamış olması lazım. :50:

Bizim ağustosta tam 5. yılımız olucak :43: yaşlandık valla :53: haziranda doğum günü var hala düşünüyorum ne alsam diye :69::69: 5 senedir almadığım şey kalmadı :52::52:

masallah canım aklar çıkacak yakında başımızda :9:
biz uzak oldugumuzdan alcak seylerim var benim dahaaa :9:
ama bi yollayıştada çok şey yolluyodum
bi kere sesimi kaydettim onla ilgili hayallerimi aşkımı anlattım cdye attım hediye ettim ona çok güzel oldu :69: bazen dinletiyo bana telde çekiniyorum ya ister istemez :69::69::69:

kıyamam :59: keşke biyere yazsaydın ya :59:

hattım yeni hatta kaydetmeyi unutmusum :59:
akılsız basım işte benimkine dedim iyi olmus diyo uyuz :9::9::9:

gayet güzel anlattın canımm :)) gümüşlük o evet bende onlardan istiyorum vitrin mi kaldı artık ayol :9::9: benim babam mobilyacı o yapar heralde bizimkileri bizz parayı ona veririk :9:

et onu yapmak için liseyi bitir bitirmez yapmak lazım yaş olmuş 20 2 yıl lise okuycaz sonra 4 sene de üni oldu 6 sene maşallah :66::66::66:

ohaa :9::9::9::9::9: okul öncesiydi dimi bizmi çocuklara bakcaz çocuklarmı bize belli olmaz o zaman ya :9::9:

işte ona beni almıyorlar canım üniversiteye kaydım olduğu için. ona kayıt olabilmek için şuana kadar hiçbir üniyle bir bağlantın olmamış olması lazım. :50:

oyy oyy ne uyuz bir sistem yaaa :2:

masallah canım aklar çıkacak yakında başımızda :9:
biz uzak oldugumuzdan alcak seylerim var benim dahaaa :9:
ama bi yollayıştada çok şey yolluyodum
bi kere sesimi kaydettim onla ilgili hayallerimi aşkımı anlattım cdye attım hediye ettim ona çok güzel oldu :69: bazen dinletiyo bana telde çekiniyorum ya ister istemez :69::69::69:

hattım yeni hatta kaydetmeyi unutmusum :59:
akılsız basım işte benimkine dedim iyi olmus diyo uyuz :9::9::9:

Onun saçında beyazlar çıkmış birazda önleri dökülmüş :9::9: diyorum yaşlandın be aşkitomm sus uyuz diyo sen döktün saçlarımı :9::9: diyo :9::9: ama 1 aydır badem yağı ile sarımsak yağını karıştırıp verdim ona sürüyo gece yatmadan sabah yıkıyo :9::9: mis gibi sarımsak kokuyooo :9::9::9::9::9:biraz biraz çıkmaya başlamışlar:9::9:
sesten çok mektup yazıyorum ben genelde :) postalıyorum :) aynı gün elinde aynı yerde olsakta uzak hissettiriyorum biraz özlesin beni diye :9::9:
onlar iyi olmuş derler :9::9: Benimkide öyle kimseye verdirtmiyo numaramı uyuz :9::9:

Back