selammmm kısçeler
ben geldim yakında yine gidecem ama olsun unutmayın beni
seneye sözlendik ya sonrası diye topik acacazzz inşallah hepimiz olalım ama orada inşallah
3 sene sonra inş. 1098 gün sonrainş. vverir ailem yoksa yatar bu iş herkesin rızasını almak istiyorum yoksa mutsuz oluruz
Kızlar ne kadar cesaretlisiniz maşallah, ben yıllardır çalışıyorum, göze alamadığım şeyler var maddi manevi, sizlerin çoğu okul biter bitmez evlenmeye çabalıyor maşallah gerçekten cesaret biraz bana da bulaşsın.
çok güzel anlamı varmış..cemre ismide güzel inşallah nasip olur kızına koymak :)
hangi markanınkini aldın takımını canım seninkiylemi ödüyorsunuz borçları hani okuyosun ya zor olmuyomu
yatak örtüsünü senmi dikicen :)) masalahın var kız
Kızlar ne kadar cesaretlisiniz maşallah, ben yıllardır çalışıyorum, göze alamadığım şeyler var maddi manevi, sizlerin çoğu okul biter bitmez evlenmeye çabalıyor maşallah gerçekten cesaret biraz bana da bulaşsın.
para biriktirip alıyorum canım hem okuyup çalışıyorum tatlım ben. benimkinin omuzlarında çok yük var kıyamam ona ben yapıyorum canım. Karacanın çeyiz paketi vardı ordan aldım tatlım yemek takımı çatal bıçak takımı ve tencere takımımı. Sonrada karacanın kahvaltı takımını aldım canım. Packwork meraklısıyım tatlım masa ötrüsü diktim şimdi yatak örtüsü dikicem bi kaç tane sonra küçük şeyler mutfak önlüğü falan canım ama elimle diktiğim için uzun sürüyodikişmakinesi özürlüsüyümde
Borca girmeyi sevmiyorum canım taksit falan bana göre değil strese giriyorum. O yüzden çalışıp biriktirip alıyorum peşin.
sevgilimi gördüğüm ilk ana kadar ben de "evlenmem ben" diyordum. ama onu gördüğüm ilk andan beri yıllar geçsin de evlenelim diye bekliyorum.
Her şeye rağmen evlenmekten bahsetmiştim ben. Yıllarca beklenebillir tabi ancak bazı arkadaşlar kendisi de eş adayı da işsiz olduğu halde evlenmeye kalkmış. Aielerden yardım bekleyen vs...
Bu arada 15 yıla kadar bekleyenler var gerçekten sabır taşı olmak lazım, mutluluklar herkese.
en iyisini yapıyosun canım stajmı görüyosun yoksa kız
bizede dikersin artık bitane :))
burdakiler maddi manevi engeli olup da evlenmeye çalışanlar değil ki. herkes ya okul ya iş ya da başka birşey için bekliyorlar. önünde engel varken evlenmeye çalışmıyorlar.
en iyisini yapıyosun canım stajmı görüyosun yoksa kız
bizede dikersin artık bitane :))
İş maddi engel değil midir?
yok canım ne stajı hafta sonu standlarda bekliyorum hafta içide okuldan sonra başka bi standda duruyorum. Ama yaz olunca bebek bakıyorum canım hafta içi hafta sonuda staanddayım geneortak hesap açtık paramızın bir kısmını oraya koyuyoruz evlenene kadar biriksin düğünümüzü gelinlik damatlık evimizi hep biriktirdiğimiz parayla yapıcaz cnm
Dikerim canım iste sen :) bi kaç tane yastık kılıfı dikicem büyük minder için dikim sanada gönderim canım
lisede okurken bende pazarda çalışıyordum hafta sonları bayramdan önce falan arefelerde iyi oluyordu şimdi lise bitti üniye gidemedim açıktan okurken daha iyi bi iş bulana kadar bende çocuk bakıyorum şu anda canım evin herseyini yapıyorum gocunmuyorum çünkü işim bu ve paranın gelmesi lazım..şimdi ailevi borçlar var onları ödüyoruzonlar bi bitse bende ceyize baslamayı düşünüyorum bende hesabıma para atıyım az az biriksin orda benımkı askere gıtmese cok guzel olucak birlikte biriktirirdik ama ne yazıkki onunda ailesinden hiç bi maddi manevi destek görmediği için kazandıgı parayı askerde harcıcak of off çok zor işler
bzimde öyle canım kimseye yük olmak istemiyoruz. Bide benimki çalışıp ailesine bakıyoo yüzden bişey istemeye hakkım yok. askere daha 2 senesi var. İnş herşey çok güzel gider Allah'm uyandırmasın beni bu rüyadan
canım çok begendim setini güle güle kullanmak nasip olur inşallah.bende karaca yada schafer almayı düşünüyorum.ikimzinde işi zor canımseninki çalışıp ailesine bakıyo benimki ailesinden maddiyi bırak manevi bile destek olmuyolar askere 2 senesi varmış ama kısa dönem benim 15 ay nası geçer
kötü düşünme canım inşallah hersey güzel olcakk burdaki kızlar içinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?