ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

aöf emi çalışıyosun bende çalışıyorum ona

aöf ne canım bilgim yok o konuda ben okula gidiyorum yüksek lisans yapıyorum finaller başlıcak hatta erkene aldık haftaya değil sonraki hafta sınavlarım başlyo:18::18:
haftaya aşkım gelcek 2 3 gün gezcem çalışamıcam :18:
halletmem lazım şimdide

allah kolaylıkversin kuzucum:86::86::86:

Ablem kuzum 313 ayetel kürsiyi tekrar yazsana sayfaları aradım taradım bulamadım,,, :18::18::18::18::18:

yavrişkom 31 3 tane ayetel kürsi okuyucaksın abdestli ve başın kapalı olsun çünkü kuranda geçiyor birgünde bitiriyorum ben canım zamanı varmı bilmiom bide bu var

EVLİLİK DUASI...

1)ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHİL EBVAB.
Bu Dua 1001 defa Pazartesi ve Perşembe Geceleri Okunur.Çok etkili bir Dua.Bu Duayı Okuduktan sonra 3500 YA SEMİ'U Derseniz Daha

Etkili Olduğu Söylendi. Selametle Kalın.Biliyorsunuz YA SEMİU Evlilik için Okunan güzel bir Esmadır.Bence Yanında YA FETTAH'da Okumak Lazım...

Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır bu sayıların adedi çok önemlidir).

bide dilek için 41 yasin 123 yasin yada 500 yasin var kızlar....ben 123 tane yasini tek başıma okumuştum geçen sene ama yine dileğimi unuttum ne için okudum bilmiom ama illaki aşkım ve ben le ilgili. 500 yasini okumaya cesaret edemiom tamamlayamam diye..ama 41 yasin var hemen okunuyor sabah namazlarının ardından 7 güne dağıtarak 41 e tamamlamak çok iyiymiş bigünde böle yaparım artık

dostum teşekkür ederim yazdığın bütün bilgiler için,, bide bişey sorucam sen namaz kılıyo musun ben kılıyodum şeyta:18::18:n yine kanıma girdi bi haftadır falan kılamıyorum

dostum teşekkür ederim yazdığın bütün bilgiler için,, bide bişey sorucam sen namaz kılıyo musun ben kılıyodum şeyta:18::18:n yine kanıma girdi bi haftadır falan kılamıyorum

reca ederim bebek
kız allah seni ne yapmasın niye bıraktın
ben 3 yıldır hiç bırakmadan kılıyorum bacım kılmadığım zaman sırtımda öle bir yük oluyorki sanki kılmayıpta oturduğum zehir oluyor bana ilk zamanlar ara ara bırakıyodum yanlış hatırlamıosam gayret etmeye çalış 40 gün boyunca gayret et üşensende kalkamaya çalış çünkü 40 gün aralıksız kılan daha namazı bırakamazmış .....

daha yeni yeni kılmaya başlamıştım sonra regl oldum kılamadım bitince de tekrar kılamadım işte allah nasip ederse kılıcam ama bende huzursuz hissediyorum kendimi kılmayınca haa canım unutmadan bi tane daha akşam namazını kılınca yerinden kalkmadan 40 fatiha okuyanın ne dileği varsa kabul oluyomuş ben okuyorum hep insanın içi nası huzurla doluyo anlatamam

evet canım onuda biliyom da pek anlamıyorum farzından sonra derken neyi kesatedio namaz bitmio ki sünnet var farzdan sonra sünneti kılıp selam verip namazı bitidikten sonra yerimizden kalkmadan okusak olmazmı ..yoksa özelliliği farzl a sünnet arası olmasımı ki..

haydiben dua okumaya gider
ablamlara dağıttım biri 500 tane aldı diğerleri de kaç tane okursa annem de okucak bitiririz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…