gçmiş olsun canım erin gelicek yakında hasta falan oma sakın
o gelsin de hasta olmam önemli değil sınavlara çalışıyorrum canım o kötü olur:18::18::18::18:
aöf emi çalışıyosun bende çalışıyorum ona
aöf ne canım bilgim yok o konuda ben okula gidiyorum yüksek lisans yapıyorum finaller başlıcak hatta erkene aldık haftaya değil sonraki hafta sınavlarım başlyo:18::18:
haftaya aşkım gelcek 2 3 gün gezcemçalışamıcam :18:
halletmem lazım şimdide
Ablem kuzum 313 ayetel kürsiyi tekrar yazsana sayfaları aradım taradım bulamadım,,, :18::18::18::18::18:
dostum teşekkür ederim yazdığın bütün bilgiler için,, bide bişey sorucam sen namaz kılıyo musun ben kılıyodum şeyta:18::18:n yine kanıma girdi bi haftadır falan kılamıyorum
reca ederim bebek
kız allah seni ne yapmasın niye bıraktın
ben 3 yıldır hiç bırakmadan kılıyorum bacım kılmadığım zaman sırtımda öle bir yük oluyorki sanki kılmayıpta oturduğum zehir oluyor bana ilk zamanlar ara ara bırakıyodum yanlış hatırlamıosam gayret etmeye çalış 40 gün boyunca gayret et üşensende kalkamaya çalış çünkü 40 gün aralıksız kılan daha namazı bırakamazmış .....
kızlar gelinde azcık sohbet edelim ya
HADİ GELİN
daha yeni yeni kılmaya başlamıştım sonra regl oldum kılamadım bitince de tekrar kılamadım işte allah nasip ederse kılıcam ama bende huzursuz hissediyorum kendimi kılmayınca haa canım unutmadan bi tane daha akşam namazını kılınca yerinden kalkmadan 40 fatiha okuyanın ne dileği varsa kabul oluyomuş ben okuyorum hep insanın içi nası huzurla doluyo anlatamam
ablem teklif gönderdim sana kabul edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?