ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

kızlar deset bizim topikten emekli oldu
inşallah bizde bu topikten tez vakitte kurtulurz yaa

kızlar benimki martta istemeye geliriz yazada evleniriz diyor ayyy rabbim inşallah inşallah böle olur yaa...ozaman da bi toik açaraım marta nişanlanacaklar buraya diye ay inşalah ya

benimkinin teyzesi demiş ki "hani getirmiyonmu senin kızı buralara demiş getirde gelsin tanısın görsün bizleri demiş " benimkide zamanı var biraz daha demiş yengeside selam söle senin kıza demiş....eh şimdilik bunlarla avunuyoz işte:97::97::97:

ayyy canım inanki ne güzel olur ama benim için bu topiği açmak yada o topiğe katılmak erken be güzelim airlikferr açsın o bu sene evleniyor oara sıra bakarız bizde fukara tesellisi olur

daha belli değil canım belli olsun öle

kızlar benimki martta istemeye geliriz yazada evleniriz diyor ayyy rabbim inşallah inşallah böle olur yaa...ozaman da bi toik açaraım marta nişanlanacaklar buraya diye ay inşalah ya

süper bir haber

bende dün ilkerin kardeşi ile msn de konuştum daha doğrusu üçümüz konuştuk:97::97::97:
slm söle dedim annene:97: sonra iyimi sor dedim iyiymiş:97:
nereye kadar sürer bilmiyorum bu sabrım

Nasılsınız bayanlar??Baya dua okuyosunuz,hepsine nasıl vakit buluyosunuz:)Ben yatmadan önce okuyorum,her gece.Her muradın halli için diye bir dua var kısacık.Sabah akşam 7 kere okumak gerekiyormuş ama ben sadece akşamları 7 kere okuyorum.Allah kabul etsin dualarımızı inşallah,her şey gönlümüzce olsun.Hiç bir şeyin acelesi yok,artık Allahtan sabır diliyorum.Her şeyin bir vakti zamanı var,demek ki benim isteklerimin zamanı şimdi değil.Ben elimden geleni yapıyorum olsun diye,olmuyorsa da olduramayacağım için,sabretmek gerekiyor.Sabır ver Yarabbimmmm,amin. :)

belli olur canım yakında açarsın öle hissediyorum
sen yine bu sene evlenebilirsin canım en azından o ümidin var baksana bana martta geliriz diyo da seviniyom buna bile :2:

belli olur canım yakında açarsın öle hissediyorum
sen yine bu sene evlenebilirsin canım en azından o ümidin var baksana bana martta geliriz diyo da seviniyom buna bile :2:

inşallah canım

ben tefriciyeyi dağıtçam canım anneme ablamlara okuyamam hepsini:97:zmn yok:96:

Ablem kuzum 313 ayetel kürsiyi tekrar yazsana sayfaları aradım taradım bulamadım,,, :18::18::18::18::18:

o antalyada ben izmirde.gitme yıpranırız dedim o kadar ama gitti 1 yıl zor dayandık ve ayrıldık tabi başka sebeplerde var ama hepsinin asıl nedeni ayrı şehirlerde oluşumuz.neyse hayırlısı artık

bizde ayrı şehirlerdeyiz canım aşka mesafe engel olmamalıydı:96:
ben izmir o istanbulda
hatta o şimdi asker ve tezkere alıcak pazartesi haftaya çarşamba yanımda

herkeşe günaydın kankidaşlar
benim tefriciye daha 150 oldu ablama vercem annem okucak anca biter :97:

günaydn kakidaşezberinde değilmi tefriciye canım,,,,

kankidaş demek istedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…