• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

evet canım onuda biliyom da pek anlamıyorum farzından sonra derken neyi kesatedio namaz bitmio ki sünnet var farzdan sonra sünneti kılıp selam verip namazı bitidikten sonra yerimizden kalkmadan okusak olmazmı ..yoksa özelliliği farzl a sünnet arası olmasımı ki..

yok kuzum namaz bittikten sonra okuncak benim bildiğim

haydi kızlar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere öpüyorum sizi:79::79::79:
:16::16::16::16:

:123::123::123::123::123::123:

bizde ayrı şehirlerdeyiz canım aşka mesafe engel olmamalıydı:96:
ben izmir o istanbulda:59:
hatta o şimdi asker:72: ve tezkere alıcak pazartesi:66: haftaya çarşamba yanımda:52::52::52::52::52:

herkeşe günaydın kankidaşlar:52::52::52::52::52:
benim tefriciye daha 150 oldu ablama vercem annem okucak anca biter :97:

haklısın canım bizimki gerçek aşk değilmiş demekki..belkide böyle olması iyi oldu gerçeği görmüş olduk.kendime sertap erener'den unutursun şakısını armağan ediyorum:58:
bu arada nedense çok üzülüp ağlamıyorum aksine herşeye gülüyorum sanırım daha idrak edemedim ayrılığı:1:ama sonra fena koyacak biliorum:1::1:

haklısın canım bizimki gerçek aşk değilmiş demekki..belkide böyle olması iyi oldu gerçeği görmüş olduk.kendime sertap erener'den unutursun şakısını armağan ediyorum:58:
bu arada nedense çok üzülüp ağlamıyorum aksine herşeye gülüyorum sanırım daha idrak edemedim ayrılığı:1:ama sonra fena koyacak biliorum:1::1:

:26:ne dicemi bilemedim canım Allahım yardımcın olsun:16:

derdime daldım unuttum tatlım bu arada kavuşuyosun hadi gözün aydın tebriklerrrrrrrr:71::71:

teşekkür ederim :16:

benimde var ciddi bi ilişkim ama maddi yönünü düşündükçe bunalıyorum o yüzden aceleye getirmiyorum. bide diş tellerini yaptırdım onun borcu var olmasa bi yerden baslıcaz. o yüzden şimdi kendi aramızda yüzük takalım diyoruz. maddi yönden iyi olunca ki bu bi seneyi geçmicek nisan yapar iki ayada düğünle tamamlarız diyoruz. aman n bilim işte :(

Hayırlısı olsun canım,umarım hiç idrak edemeden güzel bir şekilde sonuca varır ya da unutursun hemencecik.:71:

benimde var ciddi bi ilişkim ama maddi yönünü düşündükçe bunalıyorum o yüzden aceleye getirmiyorum. bide diş tellerini yaptırdım onun borcu var olmasa bi yerden baslıcaz. o yüzden şimdi kendi aramızda yüzük takalım diyoruz. maddi yönden iyi olunca ki bu bi seneyi geçmicek nisan yapar iki ayada düğünle tamamlarız diyoruz. aman n bilim işte :(

yani bu sene düğün ve nişan yapıcaksınız öle mi
ama maddi yönden ii değilseniz nasıl yapacaksınız ki bu sene ikisinide
tabi inşallah olur
bizimde sorunumuz maddiyat bu seneden geçtik o yüzden eh seneye kaldı artık allahın izniyle
of of para olmayınca hiç bişi olmuyor

kızlar ya haftasonu halaım oğlunun düğünü var
of hiç gitmek istemiyorum yaaa bucak bucak kaçıyorum resmen
şu gün bi geçse:5:

kızlar dün akşam benimkinin başının etini yedim yine karar verdik aralık da nişan takarız dedi mayıs ta da düğün yaparız ozaman dedi bende bi sevindim ama tam olarak değil tabi....annene söle ozaman dedim anca öle inanırım dedim tamam sölicem yalnız kalalımda dedi...aralık ta falan gideriz istemeye dicek yani...bakalım annesi ne dicek dört gözle bunu beliyorum şimdide

Back