- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç günde bitirmem lazım canım vakit kalmadı zaten aşkımın gelmesine az kaldı okucam allahım kabul eder inşallah
kaç günde bitirmem lazım canım vakit kalmadı zaten aşkımın gelmesine az kaldı okucam allahım kabul eder inşallah
hangi duadan bahsediyosunuz tızlar
1 haftada bitimek gerekio canım
hangi duadan bahsediyosunuz tızlar
1 haftada bitimek gerekio canım
bi günde bile biter yaaa
tefriciye için diyosan tek başına okuyacaksan birgünde bitmesi imkansız canım
tefriciye bitmez bi günde tatlım benim birbirimize dua fikrime bişey demediniz
birbirimize dua güzel de canım daha kendi okuyacağım bir sürü duam var kafamda oldumu tatlım
birbirimize dua güzel de canım daha kendi okuyacağım bir sürü duam var kafamda oldumu tatlım
o bir sürü dualar ne banada söyleeeeeeeee :84::84::84::84:lütfen
1 numara airlikfeertopik sahibi able,,, bi liste yapsana topiğin daimi üyeleri evlilik bekleyen güzeller diye kaç kişiyiz bakalımbi:44::44:
o bir sürü dualar ne banada söyleeeeeeeee :84::84::84::84:lütfen
kızlar inşallah bu topiği en kısa ve hayırlı zamanda şöyle değiştirelim "ciddi ilişkisi olupta evlenenler mutlu olanlar topiği" güzel olmaz mı
evet canım albüme koymuş ben gördüm ama kaldırmış canım..çok güzeldi yaa inşallah biede nasip olur resim koymak falandesert resim mi koydun bakamadım ama ben
topik sahibi able,,, bi liste yapsana topiğin daimi üyeleri evlilik bekleyen güzeller diye kaç kişiyiz bakalımbi:44::44: