- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
evet canım onuda biliyom da pek anlamıyorum farzından sonra derken neyi kesatedio namaz bitmio ki sünnet var farzdan sonra sünneti kılıp selam verip namazı bitidikten sonra yerimizden kalkmadan okusak olmazmı ..yoksa özelliliği farzl a sünnet arası olmasımı ki..
bizde ayrı şehirlerdeyiz canım aşka mesafe engel olmamalıydı:96:
ben izmir o istanbulda
hatta o şimdi askerve tezkere alıcak pazartesi haftaya çarşamba yanımda
herkeşe günaydın kankidaşlar
benim tefriciye daha 150 oldu ablama vercem annem okucak anca biter :97:
haklısın canım bizimki gerçek aşk değilmiş demekki..belkide böyle olması iyi oldu gerçeği görmüş olduk.kendime sertap erener'den unutursun şakısını armağan ediyorum
bu arada nedense çok üzülüp ağlamıyorum aksine herşeye gülüyorum sanırım daha idrak edemedim ayrılığıama sonra fena koyacak biliorum
derdime daldım unuttum tatlım bu arada kavuşuyosun hadi gözün aydın tebriklerrrrrrrr
haklısın canım bizimki gerçek aşk değilmiş demekki..belkide böyle olması iyi oldu gerçeği görmüş olduk.kendime sertap erener'den unutursun şakısını armağan ediyorum
bu arada nedense çok üzülüp ağlamıyorum aksine herşeye gülüyorum sanırım daha idrak edemedim ayrılığıama sonra fena koyacak biliorum
benimde var ciddi bi ilişkim ama maddi yönünü düşündükçe bunalıyorum o yüzden aceleye getirmiyorum. bide diş tellerini yaptırdım onun borcu var olmasa bi yerden baslıcaz. o yüzden şimdi kendi aramızda yüzük takalım diyoruz. maddi yönden iyi olunca ki bu bi seneyi geçmicek nisan yapar iki ayada düğünle tamamlarız diyoruz. aman n bilim işte
kızlar ya haftasonu halaım oğlunun düğünü var
of hiç gitmek istemiyorum yaaa bucak bucak kaçıyorum resmen
şu gün bi geçse
selam
ben okuldaydı sonra da alışveriş yaptım baksana canım bu pantolon nasıl olmuş kararsızım acaba değiştirsem mi diyorum:18:
Eki Görüntüle 193987 Eki Görüntüle 193989 Eki Görüntüle 193990 Eki Görüntüle 193991
vıy vıy vıy
çok güzel kız ne değiştimesi valla çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?