• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

selam canım:16: bazı arkadaşlar beğenmedi ondan kararsızım:59:

nebilim canım milletin lafına bakarsak çokk karaszı kalırız bende tesettürlülerin giydiği ince montlardan aldım pudra rengi
ay annem sinir ediyor yaa ağaz bükerekbakıo çok beğenmedi yani ama takmıcam yaa aldım giyecem artık

kızlar dün akşam benimkinin başının etini yedim yine karar verdik aralık da nişan takarız dedi mayıs ta da düğün yaparız ozaman dedi bende bi sevindim ama tam olarak değil tabi....annene söle ozaman dedim anca öle inanırım dedim tamam sölicem yalnız kalalımda dedi...aralık ta falan gideriz istemeye dicek yani...bakalım annesi ne dicek dört gözle bunu beliyorum şimdide

:66:ohh ohh çok iyi olmuş canım:66::66:haketmiş valla hem çalışıyo hem hala belli değil ne zaman gelcekler:57:
iyi yapmışın:57::9:
benim annem de diyo bayram sonrası gelirler diyo ben de dedim ne zaman işi olursa o zaman gelcekler dedim:60::60:
hıı tamam o zaman daha ne diyo:60:
babana söleriz gelirler diyo:60:
annem kabul etti tamamen artık zıtlık çıkarmıyo:66:
anca sözleniriz yazın evlilik zor görünüyor bu sene:5::5:olsun hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun napıyım söz olsun oda yeter istediğimiz gibi buluşuruz:66:

nebilim canım milletin lafına bakarsak çokk karaszı kalırız bende tesettürlülerin giydiği ince montlardan aldım pudra rengi
ay annem sinir ediyor yaa ağaz bükerekbakıo çok beğenmedi yani ama takmıcam yaa aldım giyecem artık

annem bana da yapar onu çok bütün anneler aynı canım:60::60:
aynen valla ağzını büker bakar hiç beğenmez aldığımı ben açık alırım o sevmez :60:
açık dediğim de çok açık değil yani:60:

bilmiom canım hakediyomu sadece nişanlılık süresini uzatmak istemio benim gibi ama aralık da nişanlanırsak mayısa da evlenirsek anca hazırlanırız ..zati beraber olucaz ilk zamanlar olsun razıyım...martta nişan yapar yaz sonu evleniriz diyoduk benim baskılarımla aralığa çekti aay daha çok var ama bu sene nişanlanıom demek de çok güzel ya eğer annesine derse olucağına inanaıcam sanırım....ya inşallah olur yaa uff...

bilmiom canım hakediyomu sadece nişanlılık süresini uzatmak istemio benim gibi ama aralık da nişanlanırsak mayısa da evlenirsek anca hazırlanırız ..zati beraber olucaz ilk zamanlar olsun razıyım...martta nişan yapar yaz sonu evleniriz diyoduk benim baskılarımla aralığa çekti aay daha çok var ama bu sene nişanlanıom demek de çok güzel ya eğer annesine derse olucağına inanaıcam sanırım....ya inşallah olur yaa uff...

olur canım inşallah gönlünü ferah tut:69::71:
hakkımızda hayırlı olsun inşallah hayırlı olmayan isteklerimizi de allahım hayıra çevirsin :17:

olur canım inşallah gönlünü ferah tut:69::71:
hakkımızda hayırlı olsun inşallah hayırlı olmayan isteklerimizi de allahım hayıra çevirsin :17:

amin.......
bugün bi şarkı çalıodu evde kaldın diye anneme dedimki bu şarkı bana gelsinmi dedim evde kaldım ya dedim
yoo niye kalıyon dedi baksana çocuk bilezikleri alıp duruyo dedi :D

arkadaşlar ben bi haftalık izne çıkıyorum

bi hafta boyunca giremem ama çok özliycem işimi ve sizleri

kendini iyi bakın :16:

hepinizi kocaman öpüyorum:38:

allaha emanet olun

:79::79::79:

amin.......
bugün bi şarkı çalıodu evde kaldın diye anneme dedimki bu şarkı bana gelsinmi dedim evde kaldım ya dedim
yoo niye kalıyon dedi baksana çocuk bilezikleri alıp duruyo dedi :D

:9::9:

airlikferr bu seneden geçtimi canım düğün

nasıl yani canım düğün bu sene olup olmayacağı belli değil herşey bize bağlı aşkım iş bulursa hemen evleniriz:66:
tabi işi askerden gelince hemen bulursa 1 2 ay sonra da düğün olur:66:
yaz ortası gibi yani:66:
ama geç bulursa zor :58:seneye kalacak o zaman:59:

:9::9:

nasıl yani canım düğün bu sene olup olmayacağı belli değil herşey bize bağlı aşkım iş bulursa hemen evleniriz:66:
tabi işi askerden gelince hemen bulursa 1 2 ay sonra da düğün olur:66:
yaz ortası gibi yani:66:
ama geç bulursa zor :58:seneye kalacak o zaman:59:

anladım canım
bu sene söz olur düğün olmayabilir yazmışında ondan sordum gelir gelmez iş bulursa 1-2 ay içinde evleniynmu kız hakkaten

selam kızlar benimde 4 yıldır süren bi ilişkim var ama erkek arkadasm daha askere gidicek maddi sıkıntılardan dolayı gidemedi 24 yaşında..ailesindende hiç destek görmüyo kendisi yaşıyo zaten o antalyada aramızda 14 saatlik bi mesafe varr o daha askere gidicekte gelicekte iş bulıcakta biz evlencezde ölme eşeğim ölme :( onu çok seviyorum ama bu zorlu süreçleri ailesinin desteği olmadan nası atlatır bilemiyorum ben zaten herşeyi ikimizin yapması taraftarıyım ailelere hiç bi şekilde yüklenmek istemiyorum ama ya güzel bi iş bulamazsa o zaman nası olcak zaten 4 yıldır bekliyorum bütün sülale biliyo onunda benimde..pff Rabbim hakkımızda hayırlısını verir inşallah ya..

Bende tam 7 sene bekledim! Geçtiğimiz hafta sonu nişanlandım. Zaman zaman umudum kırıldı, olmayacak bu iş dedim. İmkansız gibi görünmeye başladı, ama sabrettik ve muradımıza erdik. Kızlar ben üniversite 1.sınıftayken tanıştım, 5 yıl okudum. O benden 1 sene önce mezun oldu, askere gitti, askerden döndükten 1 ay sonrada ben mezun oldum. Herşey çok toz pembeydi iş bulup evlenecektik. Ama planlandığı gibi olmuyo hiçbirşey. Onun askerden gelmesinin üzerinden tam 2 sene geçti, biz daha yeni nişanlandık. Bu iki yıl çok sancılı bir süreçti. Önce benim yaşadığım şehire geldi, iş buldu, asgari ücrete 2-3 ay çalıştı, bu işle biz evlenemeyiz dedi, ailesinin yanına kpssye hazırlanmaya gitti. 1 sene kpssye çalıştı, 3-4 ayda atama bekledi, ve onun bölümünden türkiye geneli 7 kişi aldılar, atanamadı. Bu süreç içinde ben çalıştım, mezun olduktan sonra hemen işe girdim, hala aynı yerde çalışıyorum. Atama olmayınca benim yaşadığım şehre geri geldi 2010'nun sonlarına doğru, önce bir cafede asgari ücrete işe girdi, bikaç öğrenciyle eve çıktı, sonra cafede tanıştığı birileri sayesinde kendi mesleğiyle ilgili iş buldu. Sonra evini taşıdı, evlenince oturacağımız eve taşındı tek başına. Arkasındanda nişan yaptık işte. Bu süreç içindede hiç kimseden maddi desteği yoktu. Anlayacağınız bakın sabredince nerden nerelere.. Şuan tam 7 senemiz doldu, tanıştığımızda 19 yaşındaydım, şuanda 26'yım. Eylülde düğün yapmayı planlıyorduk, ancak benim doğuya atanma durumum söz konusu. Herşey tam rayına girmişken yine farklı şehirler, yine özlem. Ama devlete girmem için katlanacağız, kısmetimizde varsa aynı şehire atanırız. Zaten atansam bile düğünü yapalım artık diyoruz. Sabır taşı olduk ama çatlamadık hala:))

Bende tam 7 sene bekledim! Geçtiğimiz hafta sonu nişanlandım. Zaman zaman umudum kırıldı, olmayacak bu iş dedim. İmkansız gibi görünmeye başladı, ama sabrettik ve muradımıza erdik. Kızlar ben üniversite 1.sınıftayken tanıştım, 5 yıl okudum. O benden 1 sene önce mezun oldu, askere gitti, askerden döndükten 1 ay sonrada ben mezun oldum. Herşey çok toz pembeydi iş bulup evlenecektik. Ama planlandığı gibi olmuyo hiçbirşey. Onun askerden gelmesinin üzerinden tam 2 sene geçti, biz daha yeni nişanlandık. Bu iki yıl çok sancılı bir süreçti. Önce benim yaşadığım şehire geldi, iş buldu, asgari ücrete 2-3 ay çalıştı, bu işle biz evlenemeyiz dedi, ailesinin yanına kpssye hazırlanmaya gitti. 1 sene kpssye çalıştı, 3-4 ayda atama bekledi, ve onun bölümünden türkiye geneli 7 kişi aldılar, atanamadı. Bu süreç içinde ben çalıştım, mezun olduktan sonra hemen işe girdim, hala aynı yerde çalışıyorum. Atama olmayınca benim yaşadığım şehre geri geldi 2010'nun sonlarına doğru, önce bir cafede asgari ücrete işe girdi, bikaç öğrenciyle eve çıktı, sonra cafede tanıştığı birileri sayesinde kendi mesleğiyle ilgili iş buldu. Sonra evini taşıdı, evlenince oturacağımız eve taşındı tek başına. Arkasındanda nişan yaptık işte. Bu süreç içindede hiç kimseden maddi desteği yoktu. Anlayacağınız bakın sabredince nerden nerelere.. Şuan tam 7 senemiz doldu, tanıştığımızda 19 yaşındaydım, şuanda 26'yım. Eylülde düğün yapmayı planlıyorduk, ancak benim doğuya atanma durumum söz konusu. Herşey tam rayına girmişken yine farklı şehirler, yine özlem. Ama devlete girmem için katlanacağız, kısmetimizde varsa aynı şehire atanırız. Zaten atansam bile düğünü yapalım artık diyoruz. Sabır taşı olduk ama çatlamadık hala:))

hayırlı olsun canım ne güzel nişanlanmışsın
nişanlanınca ne değişio
neler hissediyosun
evleneceğini daha da çok hissediyomusun
bende çok ümidimi kırıyorum çoğu zaman
ama çok dua ediyorum

selam kızlar benimde 4 yıldır süren bi ilişkim var ama erkek arkadasm daha askere gidicek maddi sıkıntılardan dolayı gidemedi 24 yaşında..ailesindende hiç destek görmüyo kendisi yaşıyo zaten o antalyada aramızda 14 saatlik bi mesafe varr o daha askere gidicekte gelicekte iş bulıcakta biz evlencezde ölme eşeğim ölme :( onu çok seviyorum ama bu zorlu süreçleri ailesinin desteği olmadan nası atlatır bilemiyorum ben zaten herşeyi ikimizin yapması taraftarıyım ailelere hiç bi şekilde yüklenmek istemiyorum ama ya güzel bi iş bulamazsa o zaman nası olcak zaten 4 yıldır bekliyorum bütün sülale biliyo onunda benimde..pff Rabbim hakkımızda hayırlısını verir inşallah ya..

sen kaç yaşındasın canım?
off beklemek çok sinir bozucu
hele asker beklemek
hele geldikten sonra yine ciddiyetin olmaması
hele iş bulamaması
hele ailenin hiç desetk olmaması
akrabalarımızın bilmesi hepten kötü nezaman der gibi bakıyolar niye gelmio ki istemeye der gibiler offffffff allahım yardım et

Son düzenleme:
kızlar nerdesiniz yaa canım çok sıkılıo
yarın da düğün var pazartesiye kadar yokum
düğünde şimdi sorucaklar bilenler ne zaman diye şimdiden sinirim bozluo

canım aldırış etme sen eğlenmene bak her şey zamanı gelince olucak de ya şimdi ya sonra ne zaman olacağını allah bilir de ben öle diyom anneme :60:
o seneye evlendiririz sizi diyo ama ben bu senede evlenebilme umudu ile bu cevabı veriyorum:60:

bu konu tam benlik:) 12 yıldır çıkıyoruz. artık böyyk gelmişti çıkmaktan.Artık iyice umudu kesmiştim.ama sevdiğimiz için hiç ayrılamadık.O kadar zorrr yıllardı ki anlatamam...tanıştığımızda 16 yaşındaydık şimdi 28 :1:
Neyseki bu sene nişanlanabildik. 3 haziranda düğünümüz var inşallah..
yaşlandık yaww:))..

bu konu tam benlik:) 12 yıldır çıkıyoruz. artık böyyk gelmişti çıkmaktan.Artık iyice umudu kesmiştim.ama sevdiğimiz için hiç ayrılamadık.O kadar zorrr yıllardı ki anlatamam...tanıştığımızda 16 yaşındaydık şimdi 28 :1:

:53::53::53:nasıl dayandın o kadar :9:
ayy yok ben dayanaman bir 5 yıl daha:50:
bizim evlenmemiz lazım:9:

Valla bravo!! Sabır diye buna derim ben.Tebrik ederim şimdiden ve de mutluluklar dilerimmmm.:71:

sen kaç yaşındasın canım?
off beklemek çok sinir bozucu
hele asker beklemek
hele geldikten sonra yine ciddiyetin olmaması
hele iş bulamaması
hele ailenin hiç desetk olmaması
akrabalarımızın bilmesi hepten kötü nezaman der gibi bakıyolar niye gelmio ki istemeye der gibiler offffffff allahım yardım et

canım ben 19 yaşındayım bu ay 20ye giricem inşallah..
beklemek bi de bana sor zaten uzagız alıstım gerçi artık..
benim düşüncelerimi dile dökmüşsün resmen sağol :)
aynen bende diyorum keşke annem babam fln bilmeseydi ama oldu bi kere napıcan
sen kaç yaşındasın kaç yıldır bekliyosun ve bekliceksin :69:

41 kere maşallah sonunda muradınıza ermişsiniz inşallah hep mutlu olursunuz biz o zaman yolu yarıladık sayılır 4 yıl oldu sonuctaa :)

Back