ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

27 yaşım :) üniwesiteye başladım 3 ay sora tanıştık :) 19 yaşındaydım.bu yaza ewleniyoruz nihayet :)

Sen de yaşamışsındır heralde bizim gibi aşamalar..En yakın arkadaşların evlenirken,kendine bakıp da üzüldüğün zamanlar oldu mu?Ya da işte şuan bizim bulunduğumuz durum,acaba ne zaman olcak diye??

Sen de yaşamışsındır heralde bizim gibi aşamalar..En yakın arkadaşların evlenirken,kendine bakıp da üzüldüğün zamanlar oldu mu?Ya da işte şuan bizim bulunduğumuz durum,acaba ne zaman olcak diye??

yaşamazmıyım...kardeşi evlendi.neden o önce ewleniyo die yedim kendimi..bide hemen tanışıp ewlneneler oluyo ya işte ozaman uykularım kaçıoyodu.çok zor...evlilik düşünülen ciddi bi ilişkide beklemek çok zor.8 senenin 5 senesini çıkıyorum okul fln ama son 3 yıl kabustu.ayrılmayı düşündüğüm zamanlar oldu.bide biz okuldan sonra farklı şehirlerdeydik.3 sene uzaktan yürüttük ki o bin beteri.telefonda iletişim kurmak.yıllarca..ewlenen insanları kıskanmak değilde özenmek.ama sabrın sonu selamet..

Evet,sabretmişsin ve sonunda oluyor.Bende bu aralar sabırsızlık var ve aşırı bir özenme var evlenenlere ve de evlilere karşı.Hele de benim yaşımdalarsa..Ben hiç bir zaman gelemeyeceğim diye düşünüyorum o günlere,belki geldiğinde bu zamanlarıma bakıp gülcem ama şuan hiç gülemiyorum nedense.Hep mutsuzumm Hayırlı olsun bu arada

canımm çok teşekür ederim...zamanı gelince olucak seninde inşallah.sen kaç yaşındasın ne zamandır sürüyor ilişkin,ewliliği ne zaman düşünüyosunuz?...bi anda karar werip ewlenenlerde çok zorlanıyo ewlendiklerinde.en azından biz nereye gidiceimizi biliyoruz :)

Benim yaşım 23.3,5 yıldır beraberiz.Ona sorsak evliliği,zamanı gelince der..Bana kalsa bi an önce olsun isterim.Ama işimiz yok henüz,yeni mezunuz.Yani şartlar müsait değil,iş-askerlik-birikim derken 4-5 yıl geçer.Aslında ideal yaş gibi gözüküyor 27-28 yaş;ama özenmekten mantıklı düşünemiyorum bu aralar:)

ah ah okul bittiğinde bende senin gibi düşünmüştüm..'ee okul bitti hadi ewlenelim ':) 5yıl beklemeyin ki bekleyemezsiniz zaten :) 3 yıl içinde biz herşeyi yoluna koyduk.iş güç şu bu birikim.sizinde 2-3 seneye inşallah hazır olur herşey.ayrıca aşkımın babası yıılar önce wefat etmiş.o nedenle düğünü kendi yapıcak.yani biz bide bunun için birikim yaptık.sizinki inşallah çok daha kısa zamanda tamamlanır.25 yaşında gelin olursun :) bende 25 yaşını çok ideal buluyorum.keşke hep 25 yaşında kalsaydım :) haziranda 28 oluyrm 2 sene sonra 30 :) düşünsene:) daha yaşın küçük canım.birbiriniz yıpratmayın bu bekleme sürecinde.biz çok yıprandık.şimdiki zamanınızı güzel geçirmeye bakın nasıl olsa ewlilik kaçınnılmaz son :)

Geç olsun,güç olmasın.Bunu hep söylerim ama içime anlatamıyorum bir türlü:) Sabrına hayran kaldım gerçekten,yani aynı aşamalardan geçmişsiniz siz de.Biz de yıpranıyoruz,genelde benim yüzümden.Erkek arkadaşım pek konuşmaz evlilikten,belki bu yüzden ben bu kadar umutsuzum.Evlilik lafı açıldığında kapatmaya çalışır,sorumluluk duygusu sanırım onu korkutuyo.Ama ben de konuşmak istiyorum,gelecek için beraber bekleyelim istiyorum.Evlilik konusunda kaygılarımızı,isteklerimizi konuşalım istiyorum.O hazır değil bunlara..Böyle söylediğimde tamam konuşalım diyo,sen istemiyosun evliliği dediğimde ne için bu kadar uğraşıyorum sence diyo(Sınavlara hazırlanıyo bu arada).Bilemiyorum,inşallah ben de bigün onun ağzından evlilikle ilgili güzel şeyler duyarım da,gözüm açık gitmez:93:

:):) bir sene sınawlara hazırlandı.bende onu bekledim.ağır sınawlardı.hatta biz ewlilikten konuşmayı bırak konuşmadık bile.telefonda konuşunca sıkılıyorda :) of bunaldım kapatcam dedi kapattık..ama kawgalarımız da çok oldu.seni çok iyi anlıyorum.konuşmuyo die dert yapma kendine.inan sınawlardan sonra zaten o gelicek we konuşucak seninle....cidden aynı şeyleri yaşamışız.sen onun için dua et ki sınawları kazansın bi mesleği olsun.bak ozaman neler oluyo :)

İnşallah mesleğimiz olsun da..Ben de aynı durumdayım onunla,bu sene işe girme senemiz:) Öncelikli duam bu zaten;güzel bir işe girebilmek..Ooo saat çok geç olmuş:) Konuşmak iyi geldi,umarım her şey güzel olur hayatımızda.Şimdilik iyi geceler:80:

demekki alyans ve elbise almak için ailelerin gelmesine gerek yok canım anladım ben sinir oluyorum yaa kalabalık olmasına bi kaynana gelsin ablası gelsin benim anam gelsin yeter peşime kimse düşmez inşallah başka

canım biz beraber çıkıcaktık dün tekrar karar alındı cuma günü annem ben sevdiğim bide kayınvalidem çıkıcaz altın filan yapılacakmış o yüzden hayırlısı bakalım

bnmde ciddi bir ilşkim var 5 yıl oluo bu ayın 12 sinde.onunailesi akrabaları hep biliolar bnmde annem ve akrabalar hep bilio bitek bilmeyen babam ve erkek kardeşim.çünkü 2.sene sölemiştim çok sorun yaşadım ayrılmam için çok baskı ettiler sırf ayrılayım diye babam ünv teyi dondurcaktı çok sorun yaşadım şuan kardeşimde babamda ayrıldık biliolar ama sevdiğim şuan askerde ve geldiğinde isteticekmiş ben napcamı bilemiorum biraz korku var içimde ama yine sorunlar olcak die korkuorum

çok güzel bir duygu canım

evet canım güzel duygu heyecan stres sevinç herşey var karmakarışık oluyo insan...aslında gerçekten herşey nasip ben ablası gittikten sonra belki gelmezler die korkarken birden hepsi çıkıcak aradan kendiliğinden oldu desem valla yeridir nasibim böleymiş Rabbim böle uygun görmüş demekki

darısı bize artıkın kuzum:84::84::84::84:bizde istiyoruzzzzzzz:85:

dün sevgilimle kavga ettik bikaç arkadaş aha nişanlandı benimde sinir sistemim çöktü yine yanlış anlamayın kıskandığımdan falan değil ben neden beklemek zorundayım ki düşüncesinden...dün bide doğum günüydü zehir ettim ama elimde değildi ben önümüzü göremiyorum dedim bıktım bu belirsizlikten dedim nişan için bile seneyi bekliyorum korkaksın sen dedim biz senle anlaşmadıkmı dedi niye şimdi tekrar açıon konuyu dedi millet evlendikçe ben böle bekledikçe sinirim bozuluyor dedim şimdi nişan taksak 1,5 sene nişanlı mı kalıcaz dedi seney takar seneye evleniriz ded..şuan nefret ediyorum herşeyden onun sesini bile duymak istemiyorum ...korkuyor gibime gelio para biriktirme bahanesinin arkasına saklanıo gibi geli..para birikimi bitince neyin arkasına saklanacak acaba...ama dedim ozaman beni kaybedersin dedim herşey biter dedim asla beklemem dedim şu son bir seneyi zor bekliyorum dedim başka şeyler çıkarırsan beni unut dedim....yok çıkmıcak diyor..allahım daha doğmayan çocukların geleceğini düşünüyor yaa nefret ettirdi iyice..sanki biz evlendikte nişan bile olmamış cocukların okul masrafını düşünüyor yaa kafayı yemiş resmen....bide ailesiyle oturucaz babasıda çalışıo o da çalışıcak geçinemeyiz dedi yaa dünya başımı yıkıldı sen yuva kurmaktan korkuyosun dedim iramı ödücen eşya borcumu ödücen neye geçinemiyon ya dedim....bişey ler diyo işte..çok sinirim bozuk napıcam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…