Uzun süre olmuş,ama sonunda olmuş:)Yaş kaç acaba?
27 yaşım :) üniwesiteye başladım 3 ay sora tanıştık :) 19 yaşındaydım.bu yaza ewleniyoruz nihayet :)
Sen de yaşamışsındır heralde bizim gibi aşamalar..En yakın arkadaşların evlenirken,kendine bakıp da üzüldüğün zamanlar oldu mu?Ya da işte şuan bizim bulunduğumuz durum,acaba ne zaman olcak diye??
yaşamazmıyım...kardeşi evlendi.neden o önce ewleniyo die yedim kendimi..bide hemen tanışıp ewlneneler oluyo ya işte ozaman uykularım kaçıoyodu.çok zor...evlilik düşünülen ciddi bi ilişkide beklemek çok zor.8 senenin 5 senesini çıkıyorum okul fln ama son 3 yıl kabustu.ayrılmayı düşündüğüm zamanlar oldu.bide biz okuldan sonra farklı şehirlerdeydik.3 sene uzaktan yürüttük ki o bin beteri.telefonda iletişim kurmak.yıllarca..ewlenen insanları kıskanmak değilde özenmek.ama sabrın sonu selamet..
Evet,sabretmişsin ve sonunda oluyor.Bende bu aralar sabırsızlık var ve aşırı bir özenme var evlenenlere ve de evlilere karşı.Hele de benim yaşımdalarsa..Ben hiç bir zaman gelemeyeceğim diye düşünüyorum o günlere,belki geldiğinde bu zamanlarıma bakıp gülcem ama şuan hiç gülemiyorum nedense.Hep mutsuzummHayırlı olsun bu arada
canımm çok teşekür ederim...zamanı gelince olucak seninde inşallah.sen kaç yaşındasın ne zamandır sürüyor ilişkin,ewliliği ne zaman düşünüyosunuz?...bi anda karar werip ewlenenlerde çok zorlanıyo ewlendiklerinde.en azından biz nereye gidiceimizi biliyoruz :)
ah ah okul bittiğinde bende senin gibi düşünmüştüm..'ee okul bitti hadi ewlenelim ':) 5yıl beklemeyin ki bekleyemezsiniz zaten :) 3 yıl içinde biz herşeyi yoluna koyduk.iş güç şu bu birikim.sizinde 2-3 seneye inşallah hazır olur herşey.ayrıca aşkımın babası yıılar önce wefat etmiş.o nedenle düğünü kendi yapıcak.yani biz bide bunun için birikim yaptık.sizinki inşallah çok daha kısa zamanda tamamlanır.25 yaşında gelin olursun :) bende 25 yaşını çok ideal buluyorum.keşke hep 25 yaşında kalsaydım :) haziranda 28 oluyrm 2 sene sonra 30 :) düşünsene:) daha yaşın küçük canım.birbiriniz yıpratmayın bu bekleme sürecinde.biz çok yıprandık.şimdiki zamanınızı güzel geçirmeye bakın nasıl olsa ewlilik kaçınnılmaz son :)
:):) bir sene sınawlara hazırlandı.bende onu bekledim.ağır sınawlardı.hatta biz ewlilikten konuşmayı bırak konuşmadık bile.telefonda konuşunca sıkılıyorda :) of bunaldım kapatcam dedi kapattık..ama kawgalarımız da çok oldu.seni çok iyi anlıyorum.konuşmuyo die dert yapma kendine.inan sınawlardan sonra zaten o gelicek we konuşucak seninle....cidden aynı şeyleri yaşamışız.sen onun için dua et ki sınawları kazansın bi mesleği olsun.bak ozaman neler oluyo :)
evet sadece alyans ve elbise alıcamız için ablam zaten çalışıo..sonra zaten alışverişe çıkılır sonuçta bohçalar yapılacak tektaşım alınacak vs. çıkılır heralde çıkmıcak deiller ya :44: onlar sölemezse ben sölerim takılsın yüzükler alışverişe çıkılacak die benimkini sıkıştırırım
canım biz beraber çıkıcaktık dün tekrar karar alındı cuma günü annem ben sevdiğim bide kayınvalidem çıkıcaz altın filan yapılacakmış o yüzden hayırlısı bakalım
çok güzel bir duygu canım
evet canım güzel duygu heyecan stres sevinç herşey var karmakarışık oluyo insan...aslında gerçekten herşey nasip ben ablası gittikten sonra belki gelmezler die korkarken birden hepsi çıkıcak aradankendiliğinden oldu desem valla yeridir nasibim böleymiş Rabbim böle uygun görmüş demekki
darısı bize artıkın kuzum:84::84::84::84:bizde istiyoruzzzzzzz:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?