- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
dün sevgilimle kavga ettik bikaç arkadaş aha nişanlandı benimde sinir sistemim çöktü yine yanlış anlamayın kıskandığımdan falan değil ben neden beklemek zorundayım ki düşüncesinden...dün bide doğum günüydü zehir ettim ama elimde değildi ben önümüzü göremiyorum dedim bıktım bu belirsizlikten dedim nişan için bile seneyi bekliyorum korkaksın sen dedim biz senle anlaşmadıkmı dedi niye şimdi tekrar açıon konuyu dedi millet evlendikçe ben böle bekledikçe sinirim bozuluyor dedim şimdi nişan taksak 1,5 sene nişanlı mı kalıcaz dedi seney takar seneye evleniriz ded..şuan nefret ediyorum herşeyden onun sesini bile duymak istemiyorum ...korkuyor gibime gelio para biriktirme bahanesinin arkasına saklanıo gibi geli..para birikimi bitince neyin arkasına saklanacak acaba...ama dedim ozaman beni kaybedersin dedim herşey biter dedim asla beklemem dedim şu son bir seneyi zor bekliyorum dedim başka şeyler çıkarırsan beni unut dedim....yok çıkmıcak diyor..allahım daha doğmayan çocukların geleceğini düşünüyor yaa nefret ettirdi iyice..sanki biz evlendikte nişan bile olmamış cocukların okul masrafını düşünüyor yaa kafayı yemiş resmen....bide ailesiyle oturucaz babasıda çalışıo o da çalışıcak geçinemeyiz dedi yaa dünya başımı yıkıldı sen yuva kurmaktan korkuyosun dedim iramı ödücen eşya borcumu ödücen neye geçinemiyon ya dedim....bişey ler diyo işte..çok sinirim bozuk napıcam ben yaaa
dün sevgilimle kavga ettik bikaç arkadaş aha nişanlandı benimde sinir sistemim çöktü yine yanlış anlamayın kıskandığımdan falan değil ben neden beklemek zorundayım ki düşüncesinden...dün bide doğum günüydü zehir ettim ama elimde değildi ben önümüzü göremiyorum dedim bıktım bu belirsizlikten dedim nişan için bile seneyi bekliyorum korkaksın sen dedim biz senle anlaşmadıkmı dedi niye şimdi tekrar açıon konuyu dedi millet evlendikçe ben böle bekledikçe sinirim bozuluyor dedim şimdi nişan taksak 1,5 sene nişanlı mı kalıcaz dedi seney takar seneye evleniriz ded..şuan nefret ediyorum herşeyden onun sesini bile duymak istemiyorum ...korkuyor gibime gelio para biriktirme bahanesinin arkasına saklanıo gibi geli..para birikimi bitince neyin arkasına saklanacak acaba...ama dedim ozaman beni kaybedersin dedim herşey biter dedim asla beklemem dedim şu son bir seneyi zor bekliyorum dedim başka şeyler çıkarırsan beni unut dedim....yok çıkmıcak diyor..allahım daha doğmayan çocukların geleceğini düşünüyor yaa nefret ettirdi iyice..sanki biz evlendikte nişan bile olmamış cocukların okul masrafını düşünüyor yaa kafayı yemiş resmen....bide ailesiyle oturucaz babasıda çalışıo o da çalışıcak geçinemeyiz dedi yaa dünya başımı yıkıldı sen yuva kurmaktan korkuyosun dedim iramı ödücen eşya borcumu ödücen neye geçinemiyon ya dedim....bişey ler diyo işte..çok sinirim bozuk napıcam ben yaaa
desertcim napıyorusn nasılsın nası gidiyoooooooah bi düğün olsada oynasak en yakın senin ki ama seninkinde oynarız
iim canım sen nasılsın napıonbenimkiler gelicekte birazdan yüzükleri almaya gidicez... oyna tabi
hadi allah rast getirsin tatlım allah kolaylık versin sana
ahh bacım ahhh bu yazdıkların bana hiç yabancı değilllbende neler yaşadım neler dedm gerçi evlilik konusunu açarak deilde herşeyde ayrılmak istedim evlilik meselesini gurur yapıp hep ondan bekledim taki geçen seneye kadr içimde hiçbirşeyi tutmadım aynen seni gibi söledim..sabırlı ol canım bol bol dua et mukafatını alıcan Allahın izniyle zor biliyorum bu sürç..ben askerden geldiğinden beri 2 yıl sabrettim kim dayanabilirki doğrudüzgün inşallah muradına ericen duanı esirgeme...sitem etme Allah büyük o yazdıysa bi kere alnına olur sen kafanı takma
sinirlerim çok bozuk desert bir arkadaş vardı sevgilisi aksredeydi 2-3 gün sonra geliomuş daha çocuk gelmeden tanışmaya gelmişler ya nişanı falan olucak işte ...ben askerliğini bekledim de bir askerlik daha çıktı karşıma ya ona yanıyorum ...nasıl sinir sistem bozuldu anlatamam...neden herkeze herşey çok kolay nasip oluyor daha askerden gelmeden istemesi oluyor milletin de bana neden bir askerlik daha çıktı isteme için bile.....buna sinirliyim işte....neden ya neden ..çok mu zordu.....ben onun cesaretsizliğine bağlıyorum herşeyi....herkez onun keyfini beklio annesi bile geçende sormuş nezaman istemeye gidicez diye(ona da hayret) bizimkiler zaten verir yani herkez aile büyükleri bile onun keyfini beklio...bilezikmiş istemiyorum yaa bilezik takmak da istemniyorum bu kadar diretilirmi yaa altın bu kadar pahallıyken 30 gramlık bilezik almaya kalkıyo ya yalandanmı yapıyo bilmiyorum 5 tane alacakmış ya 3 yeter diyorum 30 gram bide yok yetmezmiş ilerde karşımıza çıkıcakmış bu bilezikler...bunları diye diye beni kaybedecek haberi yok..gerçi sölüyorum beni kaybedeceksin haberin olsun diyorum .....bunun cesaretinimi beklicem ben ya rezil oldum herkeze bi adı konulsa bukadar bunalmam
çok haklısın bacım erkek istemeyince birşeyler tek taraflı olmuyo malesefvardır bunda da hayır belki şimdi nişanlanıcan ne zorluklar yaşıcan bilebilionmu..evlenmekte kolay değil sıkıntısını ben yaşamaya başlıyorum şimdiden çalışmıyorum babama muhtacım...babam desen aldırmıyo kolay olmuyo bu yüzden sürekli stres yapıyorum düşünüp duruyorum nolucak diye güzel şeyler düşün güzel olsun
halbuki beni böyle heveslendiren kendisi şimdide kaçıyo gibi gelio bana
şimdi nişanlansak zor olur diyo senin gibi
karışan eden olur diyo
seneye hemen nişan takar düğün yaparız işte diyor ama o dediği zamana daha 1 yıl var benim 1 yıl içinde kaç kere boynum bükülecek millete karşı haberi yok..zaten seneye demesine de inanmamaya başladım artık askerdeyken de bu yaz için aynı şeyleri diyodu ...seneye de bişey bulursa bitecek herşey kararlıyım
ahh biz...milleti düşünerek niye hareket ederizki..onlara neeee yani neeee...ailem istemiyo ben şuanda istemiyom deyip geçiştir nasibim açılınca olur elbet hazır değiliz filan de yani
ilişkim olduğunu keşke bilmeselerdi ama bi bişen ötekine sölüyo ölece duyuluyo ilişkimin olduğunu bilmeselerdi soran olmazdı ama onu ima ederek soruyolar nezaman isticek eee hani nerde der gibiler malesef ddikodu yoluyla bizim sülale hep duydu neyse yaaa az önce mesaj atmış sen beni arama kır kalbimi kır falan yazmış bende senin cesaretsizliğini çok ii anladım dün dedim bütün köprüleri yıktın hayallerimide yazdım yolladım...şimdide yazmış kim cesatesiz yaa herşeyin zamanı var diyoruz doğum gnümü mahfettin yazmış..hiç bişey yazmıom bende...
neyse barıştık kızlar :97::97:
canım birbirinizi kırmayın değmez birbirinizi kırmaya nasıl olsa evleneceksiniz allahın izniyle
barışmışsınız bari
okulu düşünmesi saçma şimdiden ama düğünde eksik olmasın istiyordurçünkü insan bir kere evleniyo bazıları diyor ben şunu istedim de yapmadın düğünümde insana hayatı dar ediyor
oda ondan korkuyordur
ben düğünümün aşiyanda olmasını istiyorum imlanımız olur da aşkım orada yapmazsak dar ederim valla ona hayatı
bizim 2 düğün olcak 1.si izmir 2.si istanbulda
offf valla artı kaçırsın beni
nerden biliyon kız evlencemizi:18f of keşke öle bir garantisi olsa bu işin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?