ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ahh bacım ahhh bu yazdıkların bana hiç yabancı değilll bende neler yaşadım neler dedm gerçi evlilik konusunu açarak deilde herşeyde ayrılmak istedim evlilik meselesini gurur yapıp hep ondan bekledim taki geçen seneye kadr içimde hiçbirşeyi tutmadım aynen seni gibi söledim..sabırlı ol canım bol bol dua et mukafatını alıcan Allahın izniyle zor biliyorum bu sürç..ben askerden geldiğinden beri 2 yıl sabrettim kim dayanabilirki doğrudüzgün inşallah muradına ericen duanı esirgeme...sitem etme Allah büyük o yazdıysa bi kere alnına olur sen kafanı takma

tatlım iyi misin sen kendine gel lütfen moralini bozma ya bu kadarını yapma kendine de o nada ilerde pişman olcağın şeyler söyleme elbet evleneceksiniz az sık dişini be tatlım herkes bu aşamalrdan geçiyo sen yanlız değilsin,,kalbinde biri var ona şükret en azından

desertcim napıyorusn nasılsın nası gidiyooooooo ah bi düğün olsada oynasak en yakın senin ki ama seninkinde oynarız

sinirlerim çok bozuk desert bir arkadaş vardı sevgilisi aksredeydi 2-3 gün sonra geliomuş daha çocuk gelmeden tanışmaya gelmişler ya nişanı falan olucak işte ...ben askerliğini bekledim de bir askerlik daha çıktı karşıma ya ona yanıyorum ...nasıl sinir sistem bozuldu anlatamam...neden herkeze herşey çok kolay nasip oluyor daha askerden gelmeden istemesi oluyor milletin de bana neden bir askerlik daha çıktı isteme için bile.....buna sinirliyim işte....neden ya neden ..çok mu zordu.....ben onun cesaretsizliğine bağlıyorum herşeyi....herkez onun keyfini beklio annesi bile geçende sormuş nezaman istemeye gidicez diye(ona da hayret) bizimkiler zaten verir yani herkez aile büyükleri bile onun keyfini beklio...bilezikmiş istemiyorum yaa bilezik takmak da istemniyorum bu kadar diretilirmi yaa altın bu kadar pahallıyken 30 gramlık bilezik almaya kalkıyo ya yalandanmı yapıyo bilmiyorum 5 tane alacakmış ya 3 yeter diyorum 30 gram bide yok yetmezmiş ilerde karşımıza çıkıcakmış bu bilezikler...bunları diye diye beni kaybedecek haberi yok..gerçi sölüyorum beni kaybedeceksin haberin olsun diyorum .....bunun cesaretinimi beklicem ben ya rezil oldum herkeze bi adı konulsa bukadar bunalmam

çok haklısın bacım erkek istemeyince birşeyler tek taraflı olmuyo malesef vardır bunda da hayır belki şimdi nişanlanıcan ne zorluklar yaşıcan bilebilionmu..evlenmekte kolay değil sıkıntısını ben yaşamaya başlıyorum şimdiden çalışmıyorum babama muhtacım...babam desen aldırmıyo kolay olmuyo bu yüzden sürekli stres yapıyorum düşünüp duruyorum nolucak diye güzel şeyler düşün güzel olsun

halbuki beni böyle heveslendiren kendisi şimdide kaçıyo gibi gelio bana
şimdi nişanlansak zor olur diyo senin gibi
karışan eden olur diyo
seneye hemen nişan takar düğün yaparız işte diyor ama o dediği zamana daha 1 yıl var benim 1 yıl içinde kaç kere boynum bükülecek millete karşı haberi yok..zaten seneye demesine de inanmamaya başladım artık askerdeyken de bu yaz için aynı şeyleri diyodu ...seneye de bişey bulursa bitecek herşey kararlıyım

ahh biz...milleti düşünerek niye hareket ederizki..onlara neeee yani neeee...ailem istemiyo ben şuanda istemiyom deyip geçiştir nasibim açılınca olur elbet hazır değiliz filan de yani

Son düzenleme:
ilişkim olduğunu keşke bilmeselerdi ama bi bişen ötekine sölüyo ölece duyuluyo ilişkimin olduğunu bilmeselerdi soran olmazdı ama onu ima ederek soruyolar nezaman isticek eee hani nerde der gibiler malesef ddikodu yoluyla bizim sülale hep duydu neyse yaaa az önce mesaj atmış sen beni arama kır kalbimi kır falan yazmış bende senin cesaretsizliğini çok ii anladım dün dedim bütün köprüleri yıktın hayallerimide yazdım yolladım...şimdide yazmış kim cesatesiz yaa herşeyin zamanı var diyoruz doğum gnümü mahfettin yazmış..hiç bişey yazmıom bende...

ahh biz...milleti düşünerek niye hareket ederizki..onlara neeee yani neeee...ailem istemiyo ben şuanda istemiyom deyip geçiştir nasibim açılınca olur elbet hazır değiliz filan de yani

aynen katılıyorum sana canım herkes herşeyi aynı anda yaşamak zorunda değilki,,, benimde arkadaşım aynı ortadan söz yok nişan yok sevgilisinin annesine anne babasına baba o kadar giriyo içlerine yani ama herşeyin bi zaman vardır diye düşünüyorum ben bu kadar sıkma canını herşey olacağına varır görürsün bak çok az kaldı yüzünün gülmesine sabrın sonu selmatettir ama önemli olan bu sıkıntılı zamanları birbirinizi kırmadan geçirebilmektir

kuzum biz boşa mı konuşuyoruz uzatmayın artık biraz alttan al sende rahatla o da

canım birbirinizi kırmayın değmez birbirinizi kırmaya nasıl olsa evleneceksiniz allahın izniyle
barışmışsınız bari
okulu düşünmesi saçma şimdiden ama düğünde eksik olmasın istiyordurçünkü insan bir kere evleniyo bazıları diyor ben şunu istedim de yapmadın düğünümde insana hayatı dar ediyor
oda ondan korkuyordur
ben düğünümün aşiyanda olmasını istiyorum imlanımız olur da aşkım orada yapmazsak dar ederim valla ona hayatı
bizim 2 düğün olcak 1.si izmir 2.si istanbulda

offf valla artı kaçırsın beni

nerden biliyon kız evlencemizi:18f of keşke öle bir garantisi olsa bu işin....

kızlar dualarınız ne alemde ben 4444 okuyorum demiştim ya o bitti yine başladım bu da bu akşam bitio inşallah sonra yine başlıcam
airlikfeer sen naptın kuzum duları

nerden biliyon kız evlencemizi:18f of keşke öle bir garantisi olsa bu işin....

ya bebiim ne biliyim bizi düşündüm bian öyle dedim yani
ben aşkım olmadan yaşayacağıma göre biz ya evleneceğiz ya evleneceğiz
başka yolu yok
aşkım iş bulsun hemen gelecekler istemeye hatta hemen iş bulursa yaz sonu da evleniriz inşallah öyle konuşuyoruz
seneye kalırsa da kalsın nabalım iş bulamazsa beklicez
ama o ara belki sözü yaparız
yada iş bulmadan söz yaparız
yılan hikayesine döndü valla
öyle olsa böyle olur böyle olsa şöyle olur
ama sonumuz belli allahın izni ile dünya evine aşkımnan gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…