• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

canım rüyan çok güzel tabiri hep evliliğe çıkıyor belki müjdeci rüyadır bilinç altı değildir..o rüyadan bende görüştüm sevdiğimle evlenioduk imzaları atıoduk eve gelioduk evde 2 tane erkek çocuk terliği vardı 2 tane oğlum olucak galiba:52:inşallhhhhh
sende olumsuz düşünme artık bak evde kaldım diye diye kalırsın ona göre
yakın zamanda evlenecem de
soranlarada evlenmiom deme adı öle kalmasın
nasip de

Evde kalma lafına uyuz oluyorum:52::52::52::52:
Canım tabi ki nasip,hayırlısı olsun.Geçen hafta erkek arkadaşım ve bir arkadaşıyla otururken,çocuk sordu ne zaman evleniceksiniz diye.Ben sesimi çıkarmadım bakalım ne cevap vercek diye,''Dur bakalım daha iş güç yok zamanla..''gibisinden bir cevap geldi erkek arkadaşımdan.Arkadaşı rahat birisidir ve evliliğe karşıdır: ''Bu arada evlenmeyi düşünüyo musunuz,onu sormadım'' dedi.Ben de erkek arkadaşımın önceki soruya verdiği cevaba sinirlendiğim için,ben düşünmüyorum açıkçası dedim ve gülümsedim.Erkek arkadaşım bozuldu,ama iyi oldu.Gerçi şaka yaptığımı anladı ama olsun ben hevesli gözükmeyim de..Zamanla olursa olur(!!!!!!)

bu pazar sözüm var aile arasında...nişan olmucak eylülün başında da (10 eylül olabilir) Allah nasip ederse düğünüm olacak :97:

bu pazar sözüm var aile arasında...nişan olmucak eylülün başında da (10 eylül olabilir) Allah nasip ederse düğünüm olacak :97:

kız seni dövücem haber niye vermion bakim
ayyyy nasıl sevdin dimmm bilemezsin canım yaaaaa
çok güzel birşey düğününe bile çok az kaldı aniden evleniyon hee ay darısı başımıza inşallahhhh elbiseni aldınmı
nişan niye olmuyo canım buarada

çok güzel birşey düğününe bile çok az kaldı aniden evleniyon hee ay darısı başımıza inşallahhhh elbiseni aldınmı

Evde kalma lafına uyuz oluyorum:52::52::52::52:
Canım tabi ki nasip,hayırlısı olsun.Geçen hafta erkek arkadaşım ve bir arkadaşıyla otururken,çocuk sordu ne zaman evleniceksiniz diye.Ben sesimi çıkarmadım bakalım ne cevap vercek diye,''Dur bakalım daha iş güç yok zamanla..''gibisinden bir cevap geldi erkek arkadaşımdan.Arkadaşı rahat birisidir ve evliliğe karşıdır: ''Bu arada evlenmeyi düşünüyo musunuz,onu sormadım'' dedi.Ben de erkek arkadaşımın önceki soruya verdiği cevaba sinirlendiğim için,ben düşünmüyorum açıkçası dedim ve gülümsedim.Erkek arkadaşım bozuldu,ama iyi oldu.Gerçi şaka yaptığımı anladı ama olsun ben hevesli gözükmeyim de..Zamanla olursa olur(!!!!!!)

hayırlısı olsun canım yaa

yok canım ya birden karar verildi..nişanı babam gerek yok dedi az durucaksınız ona harcıcanızı düğünde yaparız dedi.dün çok moralim bozuldu çok kötüydüm nişan hayallerim vardı ama şimdi alıştım mutluyum Allahım yüzümüzü kara çıkartmasın herşey yolunca gider inşallah...hepinize teşekküer ederim darısı başınıca inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :16:

yok canım ya birden karar verildi..nişanı babam gerek yok dedi az durucaksınız ona harcıcanızı düğünde yaparız dedi.dün çok moralim bozuldu çok kötüydüm nişan hayallerim vardı ama şimdi alıştım mutluyum Allahım yüzümüzü kara çıkartmasın herşey yolunca gider inşallah...hepinize teşekküer ederim darısı başınıca inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :16:

boşver nişanı eylülde düğünün var ya ona bak sen:69:

boşver nişanı eylülde düğünün var ya ona bak sen:69:

evettt :21: sevdiğime kavuşucam artık Allahın izniyle :16: inşallah sizinde bian önce olur..kısa zmn olunca insanın eli ayağına dolaşıo nası yetiştircez die Rabbim yardım eder inşş :97: sizde sakın canınızı sıkmayın valla benim oluosa sizin de olur olacak olunca kimse önüne geçemez :50:

evettt :21: sevdiğime kavuşucam artık Allahın izniyle :16: inşallah sizinde bian önce olur..kısa zmn olunca insanın eli ayağına dolaşıo nası yetiştircez die Rabbim yardım eder inşş :97: sizde sakın canınızı sıkmayın valla benim oluosa sizin de olur olacak olunca kimse önüne geçemez :50:

tatlım ablan noldu onda yok mu söz nişan:26:

tatlım ablan noldu onda yok mu söz nişan:26:

yok :47: ve de bana köstek....dün annem konuşuo babamla nişanı yapalım yazık içinde kalmasın die ablam ordan ne nişanı yaaa yapın kendi aranızda diye bi barıo anlatamam :57: babamada boşver baba onların her istediğini yap ben sana yük olmucam kendi aramızda yakıcaz die araya kendi şeyini sokuo ortada da bişi olsa neyse :53: ortalığa birşey atıo napıon ya al onu ordan diom işin ne evde oturuon temizle nişan yapmasını bilion dedi :50: nasıl zoruma gidio yaptıkları :50: aman canımı sıkıo hiç birşey değil :50: kimseye de denilmio ablam böle yapıo diee ahhh ahhh

Son düzenleme:
Back