- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
yokve de bana köstek....dün annem konuşuo babamla nişanı yapalım yazık içinde kalmasın die ablam ordan ne nişanı yaaa yapın kendi aranızda diye bi barıo anlatamam babamada boşver baba onların her istediğini yap ben sana yük olmucam kendi aramızda yakıcaz die araya kendi şeyini sokuo ortada da bişi olsa neyse ortalığa birşey atıo napıon ya al onu ordan diom işin ne evde oturuon temizle nişan yapmasını bilion dedi nasıl zoruma gidio yaptıkları aman canımı sıkıo hiç birşey değil kimseye de denilmio ablam böle yapıo diee ahhh ahhh
ya canım onada hak ver sonuçta senden büyük belki sana özeniyodur,, ben ablamdan önce sözümün nişamın olmasını istemiyorum şağsen,,, önce onun olsun diyorum hep,,,ama sözleri de hiç hoş değil doğrusu,,, sen yinede alttan al kalp kırma derim ,,, geçer bugünlerde
yok canım hiç sesimi çıkarmadım lflarına opna hak veriyorum haklı ama bak ben kıştan beri evlenicez gelecekler diorum yapsaydı engelmi oldum birşeylere zaten aramızda bir yaş var ve ben ondan büyük duuruyorum 10 yaş varmış gibi davranıo yapmaması gerekn şeyler... kardeşim gidio mutlu olsun demiyo bi tavırlar filan bende istemezmiydim onun önce olmasını ama olmayınca olmuyo
hayırlısı bakalım herkesin nasibi işte sen sıkma canını tadını çıkar bu zamanlarının sonra üzülürsün valla en güzel şeyler bunlar canım benim
yokve de bana köstek....dün annem konuşuo babamla nişanı yapalım yazık içinde kalmasın die ablam ordan ne nişanı yaaa yapın kendi aranızda diye bi barıo anlatamam babamada boşver baba onların her istediğini yap ben sana yük olmucam kendi aramızda yakıcaz die araya kendi şeyini sokuo ortada da bişi olsa neyse ortalığa birşey atıo napıon ya al onu ordan diom işin ne evde oturuon temizle nişan yapmasını bilion dedi nasıl zoruma gidio yaptıkları aman canımı sıkıo hiç birşey değil kimseye de denilmio ablam böle yapıo diee ahhh ahhh
tadını çıkarmaya çalışıcam inşallahayy içimde bi huzur var şükür hep böle olur inşallah bide alyanslarla elbiseleri alsaydım hayırlısıyla istediğim gibi deymeyin keyfime
kızlar ben 4444 salavat tericiyeye başladım yine istemeye gelsinler biranönce diye
ayy bu duanın tesirini ekisini düşündkçe içime heyecan basıyor bu bitince tekrar tekrar okuyucam aynı niyetle inşallah birkere okumak bile ne kadar tesirli ben bikaç kere okursam nolur acaba..bide bu sene evlenirmişim ay inşallah
tadını çıkarmaya çalışıcam inşallahayy içimde bi huzur var şükür hep böle olur inşallah bide alyanslarla elbiseleri alsaydım hayırlısıyla istediğim gibi deymeyin keyfime
kızlar ben 4444 salavat tericiyeye başladım yine istemeye gelsinler biranönce diye
ayy bu duanın tesirini ekisini düşündkçe içime heyecan basıyor bu bitince tekrar tekrar okuyucam aynı niyetle inşallah birkere okumak bile ne kadar tesirli ben bikaç kere okursam nolur acaba..bide bu sene evlenirmişim ay inşallah
kızlar bu duaları ne için okuyorsunuz banada söyleyin:26:
canım 4444 tefriciye duasını bilmiyo musun her türlü niyet için okunur neten araştır istersen
inşallah canım bişey sorcam
sevdiğinle ikinizmi gidiceksiniz alyans ve elbiseye ablan falan gelmicekmi
o taraftan da gelmicekmi kimse
canım çokkk sevindim hadi gözün aydınnn yaaa
ama sevdiğin biraz korkabilir doğrudur çünkü aynı şeyi bende yaşadım
askerdeyken hep iş bulunca hemen gelicem istemeye diyodu askerliğinin bitmesne az kaldı eskisi gibi hemen nişan düğün olur dememeye başladı zaman yaklaştıkça tutuştu galiba....sonra geldi bikaç ay iş bulamadı tabi ben bekliom hala da iş olmadan nereye gelio o da haklıydı....şimdi iş buldu 7 aydır çalışıo kendileri şimdide para birikitme olayını çıkardı bu seneden öyle böyle geçirdi ...askerdeyken 2012 ye kalmaz düğün diyodu şimdi 2012 ye kalıyor o da belli değil hiç bişeyn garantisi yok sonuçta dimi....bide senin ki ablanlardan çekiniyor demek..benimkide çekiniyor büyük ihtimal ..benim ablamda braz tuhaf bu konuda istemiyomu anlamadım o da biliyo bu durumu nolcak bilmiom ya
erkekler için bu maddiyat çok gurur kırıcı canım bizim için öenmli değil ama erkeklik gurularına yediremiyorlar ....benimki 600le girdi işe sora 700 yaptılar seneyede 800 olur diyor baban sorunca 800 demek daha ii diyor ...birikim konusunuda sırf babamın karşısında dik durabilmek için yapıyor biliyorum..baban sorunca birikimler tamam maaşımda iyi diyecem diyor..maddiyatı düşüyorlar işte
airlikfeer inşallah seninki hemen iş bulur canım inşallah
ahh ahh hoşbulduk bende daha ne söz var nede tanışma sanırım 30 yaşında evlenicem
8 senedir beraberdik.uzuuun bi birliktelikten sonra nihayet ewlilik kararı aldık biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?