ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ya canım onada hak ver sonuçta senden büyük belki sana özeniyodur,, ben ablamdan önce sözümün nişamın olmasını istemiyorum şağsen,,, önce onun olsun diyorum hep,,,ama sözleri de hiç hoş değil doğrusu,,, sen yinede alttan al kalp kırma derim ,,, geçer bugünlerde

yok canım hiç sesimi çıkarmadım lflarına opna hak veriyorum haklı ama bak ben kıştan beri evlenicez gelecekler diorum yapsaydı engelmi oldum birşeylere zaten aramızda bir yaş var ve ben ondan büyük duuruyorum 10 yaş varmış gibi davranıo yapmaması gerekn şeyler... kardeşim gidio mutlu olsun demiyo bi tavırlar filan bende istemezmiydim onun önce olmasını ama olmayınca olmuyo

hayırlısı bakalım herkesin nasibi işte sen sıkma canını tadını çıkar bu zamanlarının sonra üzülürsün valla en güzel şeyler bunlar canım benim

hayırlısı bakalım herkesin nasibi işte sen sıkma canını tadını çıkar bu zamanlarının sonra üzülürsün valla en güzel şeyler bunlar canım benim

tadını çıkarmaya çalışıcam inşallah ayy içimde bi huzur var şükür hep böle olur inşallah bide alyanslarla elbiseleri alsaydım hayırlısıyla istediğim gibi deymeyin keyfime

ay canım yaa neden böyle yapıyo bu kız yaaa bu mutlu gününü zehir ediyor inşallah hidayete erdirir allah..bende korkuyorum ablam böle sorun çıkarar diye.zor yaa hem evden gidiceğine üzülürsün hemde bu duruma allah yardım etsin canım sabret sabrın sonu selamettir

tadını çıkarmaya çalışıcam inşallah ayy içimde bi huzur var şükür hep böle olur inşallah bide alyanslarla elbiseleri alsaydım hayırlısıyla istediğim gibi deymeyin keyfime

inşallah canım bişey sorcam
sevdiğinle ikinizmi gidiceksiniz alyans ve elbiseye ablan falan gelmicekmi
o taraftan da gelmicekmi kimse

kızlar ben 4444 salavat tericiyeye başladım yine istemeye gelsinler biranönce diye
ayy bu duanın tesirini ekisini düşündkçe içime heyecan basıyor bu bitince tekrar tekrar okuyucam aynı niyetle inşallah birkere okumak bile ne kadar tesirli ben bikaç kere okursam nolur acaba..bide bu sene evlenirmişim ay inşallah

canım her seferinde abdestli oku tamam mı

kızlar bu duaları ne için okuyorsunuz banada söyleyin:26:

inşallah canım bişey sorcam
sevdiğinle ikinizmi gidiceksiniz alyans ve elbiseye ablan falan gelmicekmi
o taraftan da gelmicekmi kimse

evet sadece alyans ve elbise alıcamız için ablam zaten çalışıo..sonra zaten alışverişe çıkılır sonuçta bohçalar yapılacak tektaşım alınacak vs. çıkılır heralde çıkmıcak deiller ya :44: onlar sölemezse ben sölerim takılsın yüzükler alışverişe çıkılacak die benimkini sıkıştırırım

ayy kızlar dün akşam sevgilime sordum aileleri ne zman tanıştırırz diye

sevdiğimde ilk önce ben bi tanışayım beni bi tanısınlar görsünler dedi, bende ilk geldiğinde tanışıcaksın tanıştırmayı düşünüyorum dedim o zaman annemi tatile sizin otarafa göndeririz hafta sonu babamıda alıp size tanışmayı geliriz dedi inşallah bu düşüncesi değişmezde bu yaz tanıştırırz en azından belki bişeyler hızlanır

belirsizlikler olması çok kötü sanırım iş bulana kadar aynı şeyleri yaşıcaz canım ama annemler de biliyo artık istemeye gelceklerini hatta yazın gelecekler diye konuştuk geçen:44:
inşallah her şey yolunda gider de sözleniriz
inşallah hepimiz tabi

airlikfeer inşallah seninki hemen iş bulur canım inşallah

inşallah canım ya maaş önemli değil 700 olsun yeterki ama işi olsun evimiz var allaha şükür başımızı okcak bi evimiz olsun gerisine razıyım:

desert hayırlı olsun canım

ahh ahh hoşbulduk bende daha ne söz var nede tanışma sanırım 30 yaşında evlenicem

Ben de öyle düşünüyorum,yaş geçiyor diye.Aman geçsin napalım,böyle durumlarda evlenmiş ama mutlu olmamış olanları dinleyelim,bakalım o zaman hala evlilik istiyomuyuzzzzz :))))))
Tabi Allah kimseye mutsuz bir evlilik yaşatmasın,inşallah herkes sevdiğiyle mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…