- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
dün sevgilimle kavga ettik bikaç arkadaş aha nişanlandı benimde sinir sistemim çöktü yine yanlış anlamayın kıskandığımdan falan değil ben neden beklemek zorundayım ki düşüncesinden...dün bide doğum günüydü zehir ettim ama elimde değildi ben önümüzü göremiyorum dedim bıktım bu belirsizlikten dedim nişan için bile seneyi bekliyorum korkaksın sen dedim biz senle anlaşmadıkmı dedi niye şimdi tekrar açıon konuyu dedi millet evlendikçe ben böle bekledikçe sinirim bozuluyor dedim şimdi nişan taksak 1,5 sene nişanlı mı kalıcaz dedi seney takar seneye evleniriz ded..şuan nefret ediyorum herşeyden onun sesini bile duymak istemiyorum ...korkuyor gibime gelio para biriktirme bahanesinin arkasına saklanıo gibi geli..para birikimi bitince neyin arkasına saklanacak acaba...ama dedim ozaman beni kaybedersin dedim herşey biter dedim asla beklemem dedim şu son bir seneyi zor bekliyorum dedim başka şeyler çıkarırsan beni unut dedim....yok çıkmıcak diyor..allahım daha doğmayan çocukların geleceğini düşünüyor yaa nefret ettirdi iyice..sanki biz evlendikte nişan bile olmamış cocukların okul masrafını düşünüyor yaa kafayı yemiş resmen....bide ailesiyle oturucaz babasıda çalışıo o da çalışıcak geçinemeyiz dedi yaa dünya başımı yıkıldı sen yuva kurmaktan korkuyosun dedim iramı ödücen eşya borcumu ödücen neye geçinemiyon ya dedim....bişey ler diyo işte..çok sinirim bozuk napıcam ben yaaa
ahh bacım ahhh bu yazdıkların bana hiç yabancı değilll bende neler yaşadım neler dedm gerçi evlilik konusunu açarak deilde herşeyde ayrılmak istedim evlilik meselesini gurur yapıp hep ondan bekledim taki geçen seneye kadr içimde hiçbirşeyi tutmadım aynen seni gibi söledim..sabırlı ol canım bol bol dua et mukafatını alıcan Allahın izniyle zor biliyorum bu sürç..ben askerden geldiğinden beri 2 yıl sabrettim kim dayanabilirki doğrudüzgün inşallah muradına ericen duanı esirgeme...sitem etme Allah büyük o yazdıysa bi kere alnına olur sen kafanı takma