• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

kızlar dualarınız ne alemde ben 4444 okuyorum demiştim ya o bitti yine başladım bu da bu akşam bitio inşallah sonra yine başlıcam
airlikfeer sen naptın kuzum duları

canım ben aşkıma iş bulsun diye başladım 1.5 kere okudum dediğim duayı yarım okudum ama tekrar devam etcem:66:
şimdi aşkım iş bulsun diye okuyorum:66:

ya bebiim ne biliyim bizi düşündüm bian öyle dedim yani:60:
ben aşkım olmadan yaşayacağıma göre biz ya evleneceğiz ya evleneceğiz:66::66:
başka yolu yok :62:
aşkım iş bulsun hemen gelecekler istemeye hatta hemen iş bulursa yaz sonu da evleniriz inşallah öyle konuşuyoruz:66:
seneye kalırsa da kalsın nabalım iş bulamazsa beklicez:59:
ama o ara belki sözü yaparız
yada iş bulmadan söz yaparız:60::60::60::60::60:
yılan hikayesine döndü valla :60:
öyle olsa böyle olur böyle olsa şöyle olur:60::60::60::60:
ama sonumuz belli allahın izni ile dünya evine aşkımnan gireceğim:66::66::66::66::66::52:

inşallah canım........................................

canım ben aşkıma iş bulsun diye başladım 1.5 kere okudum dediğim duayı yarım okudum ama tekrar devam etcem:66:
şimdi aşkım iş bulsun diye okuyorum:66:

ah ah bende okumuştum askerden geldikten sonra
iş bulsun diye 4444 tefriciyeyi 2 kere okumuştum bulmuştu 2.okumamdan sonra
ama sen erken davrandın aferin sana askerdeyken başladın duaya ben geldikten sonra başlamıştım
sen kaç yaşındasın tatlım buarada

Son düzenleme:
ama sen erken davrandın aferin sana askerdeyken başladın duaya ben geldikten sonra başlamıştım

canım ben bu duayı bitireyim hemen ona başlayım aşkım geelmeden bitirebilirmiyim ki kaç günde biter acaba tefriciyede ne okuyorduk duam bitsin o zaman anlatırsın canım bana şimdi söylersen gene unuturum:69:
temmuzda 22 olcam allah nasip ederse :66:,
:53::53::53::53:kaynanam bişi yollucakmı acaba doğumgününde aşkım yolluyo ama artık iş ciddileşiyo:26:
aşkım bana dün diyoki telefonda annemi aramıyorsun sen hiç:60: ara konuşun diyo arayı sıkı tut diyo:60:
ben öyle içli dışlı olmak istemiyorum aileler tanışmadan dedim:32:
sonra bu nasıl gelin demesin dedim :63:
tanışalım o zaman keyfime göre bakarsın her gün ararım dedim:60::60::60:
bu sefer de tama aşkım sen doğruyu biliyon diyo kuzucummm:48:

Canım sana tefriciye duası hakkında 2 tane pm attım. 2 hafta oldu hala bekliyorum. Görmedinmi cevapmı vermek istemedin hala bekliyorum ben :43::43:

Canım sana tefriciye duası hakkında 2 tane pm attım. 2 hafta oldu hala bekliyorum. Görmedinmi cevapmı vermek istemedin hala bekliyorum ben :43::43:

ayy tatlım kusuruma bakma gözden kaybolmuş senin mesajın iyi yaptın hatırlattın...
bak tatlım tefriciye duası 1 haftada bitmeliymiş ..bir ay değil yani okdar uzatma .....ben 4 günde bitiriyorum ...sen başkalrına da dağıtabilirsin beraber 1 haftada bitirin..ben tek başıma okuyorum kimseye dağıtmıyorum içim rahat etmiyo yaa 4444 taneyi kendi dilimle okumak istedim hep bide 4 günde bitiriyorum ..başka ne sormuştun canım yazsana buraya bitek bunu hatırlıyorum abdestli olmana gerek yok..çünkü ayet değil bu sadece dua...

canım ben bu duayı bitireyim hemen ona başlayım aşkım geelmeden bitirebilirmiyim ki kaç günde biter acaba tefriciyede ne okuyorduk duam bitsin o zaman anlatırsın canım bana şimdi söylersen gene unuturum:69:
temmuzda 22 olcam allah nasip ederse :66:,
:53::53::53::53:kaynanam bişi yollucakmı acaba doğumgününde aşkım yolluyo ama artık iş ciddileşiyo:26:
aşkım bana dün diyoki telefonda annemi aramıyorsun sen hiç:60: ara konuşun diyo arayı sıkı tut diyo:60:
ben öyle içli dışlı olmak istemiyorum aileler tanışmadan dedim:32:
sonra bu nasıl gelin demesin dedim :63:
tanışalım o zaman keyfime göre bakarsın her gün ararım dedim:60::60::60:
bu sefer de tama aşkım sen doğruyu biliyon diyo kuzucummm:48:

tamam canım hatırlatırsın anlatırım aşağıda da yazdım gerçi
22 olcan demek bende ocak da 21 oldum hep bu yaşımda evlenmek istiodum ama nasip değilmiş galiba bende 22imde evleniom inşallahhhhhh tabiki..şafak kaç kız..ay ne heyecanlısındır hee ...eski günlerimi hatırladım sanki yabancı biriyle buluşcan gibi gelio ayy aşkım benim yaaa yabancıladıydım onu sonra sarıla sarıla gitti yabancılamam:69:sende yaşıcan ogünleri inş..
bu sene evlenion he şaka maka...nişanı uzun tutmucaznı ozaman..ay en iyisi ya

tamam canım hatırlatırsın anlatırım aşağıda da yazdım gerçi
22 olcan demek bende ocak da 21 oldum hep bu yaşımda evlenmek istiodum ama nasip değilmiş galiba bende 22imde evleniom inşallahhhhhh tabiki..şafak kaç kız..ay ne heyecanlısındır hee ...eski günlerimi hatırladım sanki yabancı biriyle buluşcan gibi gelio ayy aşkım benim yaaa yabancıladıydım onu sonra sarıla sarıla gitti yabancılamam:69:sende yaşıcan ogünleri inş..
bu sene evlenion he şaka maka...nişanı uzun tutmucaznı ozaman..ay en iyisi ya

canım tek skıntımız iş
iş bulursa bu yaz evlenicez inşallah:66::66::66:
nişanı işte duruma göre ayarlıcaz ben öle büyük nişan merasimi istemiyorum zaten aile arası olsun alamlar biz falan yeter okadar
ayrı şehirlerdeyiz ya ondan masrafa gerek yok fazla :9:zaten düğünde masraf olcak baya:9:

evimiz var şükürler olsun işde olursa tmmdır:66:

canım tek skıntımız iş
iş bulursa bu yaz evlenicez inşallah:66::66::66:
nişanı işte duruma göre ayarlıcaz ben öle büyük nişan merasimi istemiyorum zaten aile arası olsun alamlar biz falan yeter okadar
ayrı şehirlerdeyiz ya ondan masrafa gerek yok fazla :9:zaten düğünde masraf olcak baya:9:

evimiz var şükürler olsun işde olursa tmmdır:66:

inşallah canım ............................

ayy tatlım kusuruma bakma gözden kaybolmuş senin mesajın iyi yaptın hatırlattın...
bak tatlım tefriciye duası 1 haftada bitmeliymiş ..bir ay değil yani okdar uzatma .....ben 4 günde bitiriyorum ...sen başkalrına da dağıtabilirsin beraber 1 haftada bitirin..ben tek başıma okuyorum kimseye dağıtmıyorum içim rahat etmiyo yaa 4444 taneyi kendi dilimle okumak istedim hep bide 4 günde bitiriyorum ..başka ne sormuştun canım yazsana buraya bitek bunu hatırlıyorum abdestli olmana gerek yok..çünkü ayet değil bu sadece dua...

Tamam canım teşekkür ederim :) Başı kapamaya kolu örtmeye gerek varmı peki:44:

Son düzenleme:
Tamam canım teşekkür ederim :) Başı kapamaya kolu örtmeye gerek varmı peki:44:

gerek yok canım ama yinede edepli olmak lazım ben başımı örtmüom genelde abdestsizde olduğum oluyor oturduğum yerden okuyorum bazen yaslanıyorum bazen yatıyorum ama yinede dua okuduğumu unutmuyorum ona göre davranıyorum okurken

gerek yok canım ama yinede edepli olmak lazım ben başımı örtmüom genelde abdestsizde olduğum oluyor oturduğum yerden okuyorum bazen yaslanıyorum bazen yatıyorum ama yinede dua okuduğumu unutmuyorum ona göre davranıyorum okurken

Tamam canım teşekkür ederim :71::70:

able canım duam bitti 4444 olan dua yı söylermisin ona başlayım :69:

buyur canım bende başlıcam yine
Salat-ı Tefriciye ve Anlamı
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

buyur canım bende başlıcam yine
Salat-ı Tefriciye ve Anlamı
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

çok teşekkür ederim canım inşallah duaların kabul olur:16:
bu duayı biliyordum önceden zor olmucak okumak inşallah ama regl olcan sanırım zamanım geldi:18:
aşkım gelene kadar bitiririm Allahın izniiyle:69:

bu duayı biliyordum önceden zor olmucak okumak inşallah ama regl olcan sanırım zamanım geldi:18:

bende başlamak istiyorum,, başka ne okumuştunuz siz kızlar:26:

canım regl le ilgisi yok bunun kuran dan ayte değil çünkü sadece dua ben regliykende okudum dualrım kabul oldu şükür..bugün başlamayı düşünüyorum yine...ezbere bilmiosan biraz zorlanabilirisn ama okuya okuya dilin alışıo ben okuya okuya ezberledim

bi ara söylemişrim ya dua canım onu okudum ben

inna mekkenna lehü fil ardı ve ateynahü min külli şey in sebebe feetbaga sebebe

bu duayı 1100 kere okuyorsun inşallah dileğin kabul oluyo :69:aile dostu olan halam söylemişti:69:
benim için okumuş sınavımı geçtim
sonra kendim için okudum yüksek lisansı kazandım:69:
şimdi de aşkım iş bulsun ve bu yaz evlenelim diye okudum 2 kere:69:
inşallah dualarımız kabul olur:69:

bu 4444 ü oku mesela
bide 12000 la ilae illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn var ..buda dilerk için miş..çok etkiliymiş okudum daha önce bikaç kere ama ne için okudğumu hatırlamıom

bu 4444 ü oku mesela
bide 12000 la ilae illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn var ..buda dilerk için miş..çok etkiliymiş okudum daha önce bikaç kere ama ne için okudğumu hatırlamıom
313 ayetel kürsi var nette yazı zaten hepsi canım

Back