ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

hımm evet yazmışsın pardon...nişanı atmışmıydıdn peki canım

canım dediğine göre gerçekten daha çok varmış hele şu askerlik mahfedio insanı ya bende bekledim bilirim...nişan takmayı düşünüomusunuz peki canım

aa ölemi canım hadi gözün aydın darısı başımıza
kaç yaşındasın canım bayağadır birlikteymişsiniz ....kaynanan ne sorun yaratıo bakim....bende bu sorunlar olur die nişandan korkuyorum ya şimdilik sevgili kalmak iyi diye düşünüyorumda yinede nişanın yeri başkadır ya

neyseki okul biraz oyalar insanı ben bide okumuyorumda 2 yıldır evdeyim bekliyorum millete rezil olucam seneye de evlenemssem

canım ii yapmışsın valla aslında baskı yapmak da biraz işe yarıyor...benimde bu yaz olucaktı ama olmadı dedimki seneye de olmazsa beni unut dedim artık beklemem ona göre adımını at dedim

ciddi bi ilişkim var ama bu gidişle zor evlenirim bişeleri çok isteyince uzuyoda uzuyo peeeeh...istemiyorum artık bişii pes ettim evlenmicem gezicem keyfime bakıcam kimseninde nazını dazını çekemicem :82:

seninde sevdiğinden yana galiba sorunun ne diyo bakalım erteliomu

yaa canım sırf nette tanıştınız diye mi bukadar sorun yaaa yalandan yere sorun yaratıo bu aileler de he...ne güzel ilişkin var para biriktiryosunuz bak ne güzel..mesleği bile var öğretmen hemde...ben olsam senin yerinde kimseyi dinlemem ..bu devirde doğru insan kolay bulunmuyor ki sen sevdiğinin iyi olduğunu biliyosun zaten kötü biri olsa kaçar para biriktirmez yani nebilim elini kolunu sallar gezer evlilik niyeti yoksa kötü derken...

oluruna bırakıcaz kızlar zaman geçsin hele bi kader neyi gösterir bilemeyiz kaderimizde varsa kavuşuruz yoksa yapacak bişey yok en azından ben öle yapıcam artık oluruna bırakıcam hergün müjde bekleyememki yıllardır bu böle.....oluruna bırakmak en mantıklısı ......benim durumum biraz sevdiğimin cesaretsizliği sanırım sizin gibi okul falan değil.....bıktım artık beklemekten .....zaten beraber oturucaz eşyada alınmıyacak pek masraf olmayack yani...ama o hala neyi bekliyor anlamadım gerçi para biriktiryor yinede alınacak şeyler var onları biriktiriyor birikim bitince nişan takıcaz diyor eğer bu da olmaz sa ne yapıcam ben...

Bizim de hemen hemen 3 yıllık ilişkimiz var ikimizde kısmetse bu dönem sonunda mezun olucaz ama o anca askere filan gidicek yıl sonunda dönmesi 2012 olur ondan sonra o da ben de işe giricez bir kaç yıl çalışıp para biriktirelim diyoruz kısmetse 2014'te düşünüyoruz. 3 Yıl bitti 3 yıl kaldı tam ortasındayız yani.

seninde sevdiğinden yana galiba sorunun ne diyo bakalım erteliomu

ya dengesiz dengesiz hareketler...onunda elinde olan bişi deil aslında belirsiz şeylerden nefret ettikçe beni bulurrr erteleme demeyelimde benim artık sabrımın kalmaması...düğün bu sene eylülde olacak guya biz ne zmna nişan yapıcaz da işlerimizi yoluna koyucaz bişiler olsunda ona göre hareket etmek istiyorum diğer türlü içimden hiçbirşey gelmiyo ne zmna yetiştircem adı konmayınca benimde birşey yapasım gelmeyince olan yine bana olaaacakkk herşey üstüste gelecek çık çıkabilirsen içinden :95:

beklemek çok zor heleki ortada pek birşey olmayınca bide arkadaş baskısı var tabi ne zmn evlilik ne zmn die die :96: neyse herşey nasip kısmettt Rabbim herşeyin hayırlısını versin

canım yaa sen aynı benim yaşadıklarımı yaşıyosun benim düşündüklerimi....
gerçekten aynı...
eylül de olucak diyo ama ortada nişan yok dimi hazırlık yok ama lafda herşey çok aynı böle değilmi...
bende ağustos eylülde falan evlenicektim ama olmadı şimdi bunun bunalımını yaşıyorum..hele oratad bişey yokken beklemek insanı çok sinir ediyor ..hiç bişey yapası gelmior yaaa...

beklemek çok zor heleki ortada pek birşey olmayınca bide arkadaş baskısı var tabi ne zmn evlilik ne zmn die die :96: neyse herşey nasip kısmettt Rabbim herşeyin hayırlısını versin

canım aynen yaa ortada bişey olsa beklenir nişan falan olsa daha yakın oluyor evlilik ..annesi bana bi güzel haber gönderse ona da razıyım ama o da yok..çok sinir ediyolar beni...evet baskı da var ve çevremde kimse kalmadı bekar ben saf gibi yıllardır bunu bekliorm yeter artık yaa

nişanı ne zaman diyosunuz canım askere gitmeden düşünüomusunuz gerçi ozaman nişan çok uzar para biriktirmek çok zor çünkü çok vakit alıyor

kesinlikle hiçbirşey yapası gelmio...bide kafana birşey yerleştirilipte olmadıysa bunalımını yaşamamak elde değil..benimki askerdeyken gelirgelmez evlenicez derdi kafama yerleşmişti o ama askerden geldi ailesi biraz dur mu ne dediyse bunun evlilik laflarıda kesildi o zmnlar çok bunalımlardaydım

benim şuanda işin boyutu değişti eski günlere göre annesiyle yüzyüze konuştum eylülde düğün yapıcaz Allahın izniyle dedi..bi iki ayada tanışılır nişan yapılır dedi...2 ay oldu nerdeyse... bunların 2 ayıda 2 yıl gibi mübarek acaba eylülü ne zmn ağlanacak halime gülüyorum iimii

canım yaaa aynen aynen askerdeyken hep diyoduki gelir gelmez nişan düğün diyodu bende öle bir hazırladım ki kendimi eğer dedikleri gerçekleşseydi şu zamanlar nişanlı olurdum ev düzerdik olmadı işte hiç biri olmadı...o dediğin bunalım zamanlarım şuanda işte okadar sinirliyim ki ona çok ters davranıyorum çok kavga ediyoz ama barışıoz yine..seneye diyo şimdide ama seneye de olmazsa kıyamet kopacak ....sen de de kız askerden gelince hemen diyodun olmadı de şimdide elül diyon eğer o da olmazsa bu iş biter de bakalım ne diyo...ooo sen annesiyle ne güzel konuşmuşsun bana deseydi sevdiğimin annesi eylülde düğün yaparız falan diye bunalımdan çıkardım canım..bizim kadında hiç tık yok yaa halbuki tanıştım bile onla bazen istemiomu diye düşünüorum ama öle bişey yok dio sevdiğim para biriktirmemi bekliolar hoşlarına gidio birikim yapmam diyo...off allah yardımcımız olsun

kuzumu sevdiceği askere gitmeden isticek müstakbel kayınvalidesi
askerden gelince de nişan yaparsınız, düğünü de iş bulunca yaparsınız
ohhh muradınıza erersiniz

ahh bnm kader arkadaşım dostum sırdaşımm
inşallah öyle olacak canım da şu zaman da bir geçse
seninki benden de önce bebegmm ilk seni vericez inşallah

valla ilk defa karşılıklı uzun uzun oturarak konuştum annesiyle ilk tanışma sayılır yani direk evliliğimizden bahsetti bayadır birliktesiniz demekki alın yazısı nasibi senmişsin kızım artık die...seninkinin annesiyle görüşünce hiç bahsetmiomu evliliğinizden??? yani bahsetmeli bi anne sonra müstakbel gelini baktı ciddiyete dair bişi konuşmuoz kaçar korkusuyla biriktir biriktir de nereye kadar yani nişanı yapsın hele bi biriktirmeye devam eder çokmu zor bence annesiyle istemiyo die bişi yoktur istemese mutlaka huzursuzluk olur ilişkinizde..
acaba bendemi beni istemioki die düşündüm bi ara aslında görüşmemizde bir cana yakındı ama benimkine soruodum ne dedi annen hakkımda sevdi seni çok zayıfmışsın yok güzel dedi die geçiştiriodu...müstakbel kaynanam beni çok sevmiş benimkinin dediğine göre sürekli övüne övüne anlatıomuş akrabalarına...daha yeni söylüo havalanma die sölemiodum dio bide :76: valla ben onu yılın başından beri sıkıştırıorum nisana kdr nişan filan olmazsa beklemem artık seni yeter die kendi bilir tanışmaya gelecez diolar babasıda tamam gidelim demiş ama gün yok ortada çıldırtıolar işte benim sorunum buuundan ibaret..

anam biz kızlarında sorunu bitmiyo...küseriz barışalım yeter başka bişi istemem barışırız ailesiyle tanışalım başka bişi istemem tanışırız ciddiyete dökülsün artık die tuttururuz istek ve arzularımız ömür boyu bitmicek gibi görünüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…