Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım; ikimizde üniversiteyi bitirdik o askerliğni de yaptı 1 yıl önce işide var çalıyor iyi kazanıyor kendisi mühendis 2 yıldır birlikteyiz evlilik teklifimide aldım hiç bir engelimiz yok yaş 27 ama ben inatla atanmadan evlenmek istemiyoruuuuuummmmm..
sevdiğim kişi evlenmiş boşanmış, birde ben öğretmen o berber diye olmuyo işte dışarıdan bakınca böyle işte :2:
bende öğretmenım..arkadaşın söyledığı gıbı bır taraf okumuşsa bır taraf okumamışsa gerçekten ebeveynler zor onay verıyor..ALLAH yardım etsın canım..
benımde 2,5 yıl oldu ılışkım..bende bır veterıner hekıme kaptırdım gönlumu
şimdi askerde..ben onu beklıyorum..evliliği 1 yıldır sık konuşuyoruz..o ıstemesede alacağım kütüğüme
gerçekten çok zor aileler yanında olmayınca olmuyor değilmi:2:
şu saatten sonra okumasının bi önemi yokki düzenli bir işi iyi bir geliri var evimizde yapılıyor. ailemin vermesini bekliyoruz sadece onlar evet deyinceye kadar bekleyeceğiz bakalım.
Bizim ilişkide de tam tersi var, benim erkek arkadaşım da bana sürekli evlilikten bahsediyor, biz evlensek ne kadar güzel olur değil mi hem en geç bir yıl içersinde ikimizde yurt dışına gideceğiz orda kurarız yuvamızı falan da falan. Ben de amaan şakacı seni diyip ciddiyete almıyorum çünkü büyük bir samimiyetle bunları söylüyor ve benim ödüm kopuyor. Ben 19 o 26 yaşında hem okuyor hem çalışıyor, bir de ben böyle tam kafa dengim bir erkek arkadaşı bir daha zor bulurum zevklerimiz renklerimiz herşeyimiz aynı. Böyle evlilik konusunda ciddiyetsiz gözükmek istemiyorum, ama onu kaçırmakta istemiyorum, gerçi pek kaçacağını sanmıyorum .
benim de 5 yıldır ilişkim var ben yüksek lisans yapıyorum sevgilim askerde aileme kalsa elime işimi almadan istemeye bile gelmesinle ama ben kandırdım onları bu yaz söz yapacağızdüğün ne zaman olur allah bilir
evet canım öle oldu onlar mı beni kandırdı ben mi onları kandırdı yine tartışılır tabi inşallah hayırlısı olsun ama artık evlenmek istiyoruz tabi
söz kesilmedi tatlım geleceklerdi ama ailem kabul etmedidedim ya aşkım askerden gelince kesilecek söz
ama biz aramızda sözlüyüz tabi bizim şafak da 65 ben çok üzülüyorum artık vakit geçmiyo
simdilik nişana şafak sayıyoruz bakalım
darısı nikahın başına
ben varımmm...
3.5 yıldır beraberiz lisedeydik başlarken liseden beraber mzun olduk
şu an ünideyiz
okulu malesef beklemek zorundayız :26:
ben varım
bizim de 5,5 yıl oldu ama en erken 2015 de evlenebilicez, bizim ailelerimizde bi sorun yok çok şükür ama üniversitenin bitmesini beklemek zorundayız
ben varım; ikimizde üniversiteyi bitirdik o askerliğni de yaptı 1 yıl önce işide var çalıyor iyi kazanıyor kendisi mühendis 2 yıldır birlikteyiz evlilik teklifimide aldım hiç bir engelimiz yok yaş 27 ama ben inatla atanmadan evlenmek istemiyoruuuuuummmmm..
12 Nisanda 2 yıl bitecek. Ekim 2009da sözlendik, Ocak 2010da nişanlandık, Haziran'da düğünümüz olacaktı ama olmadı. sonra bir sürü şey yaşadık. bakalım kimbilir ne zaman evleneceğiz. hiçbir fikrim dahi yok
benimde 9 yıllık bi ilişkim var yaşım da 21 :) biraz erken başladık ama ilk ve tek aşkım ıo benim:) erkek arkadasımda 26 yaşında öğretmen su an askerde tek sorun KPSS atanamadığı için hala bekliyoruz herşeyimiz hazır ama onun işi yok bende üni son sınıftayım öğretmen oluyorum... ama benim okulum sorun değil onun işsizliği sorun
canım bu kadar süre uzun sözlü nişanlı kalmak nasıl bişey olumsuz yanları neler yazarmısın...haziranda olucakmış olmamış üzüldüm yaa neden olmadı peki neler yaşadın ki