biz nette tanıştık sevdiceğimle... o öğretmen...ona kalsa hemen nişn düğün olsun istiyor ama ben daha üni 2. sınıftayım
annem geçenlerde bi ilişkim olduğunu öğrendi,anlatmak zorunda kaldım ama nette tanıştığımızı söyleyemedim
söylmeme rağmen karşı çıktı...ilerde meslekleriniz uyuşmayacak,sen hem yoğun çalışacaksın hemde yükselme imkanının çok yüksek olduğu bi mesleğin olacak...ilerde ikiniz içinde sorun olur.o yanında eziklik hisseder,öğretmen olduğu için senden önce gelir eve hep...ve bu sorun olmaya başlar...
ama ben güveniyorum sevdiğime,ki aramzda da konuşuyoruz bu konuyu,sorun olmayacağını söylüyor ve bende sorun çıkarmayacağına inanıyorum...
ama annemi ikna edemiyorum
ilk öğrendiğinde tüm gece ağladı...kendimi öyle suçlu hissettimki... :85:
sadece bu olsa iyi....
benim ailemin maddi durumu iyi,onun ailesinin bayağı kötü...öğrenciyken bile hem çalışp hem okumuş,kendi harçlığını çıkarmış...öğrenci kredi borcu var şimdi onu ödüyor..anneme ailesinin maddi durumundan,sevdiğmin borçlarından bahsetmedim bile..bilseler hiç izin vermezler. böyle gizli saklı nasıl olacak bilmiyorum :85:
düğünü bile borçla yapmasın diye plan yaptık...benim üzerime hesap açtık.o hesaba her ay sevdiğim 200 bende harçlığımdan gizlice biriktirmeye çalıştığımdan 100 lira koyacağız...ben mezun olana kadar 6 7 bin birikmiş olacak...o parayı düğün öncesi sevdiğime vereceğim...masraflar için.
bu kadar emek gösteriyoruz inşallah karşılığını verir Rabbim...
annem çok duygusaldır...ben senin geleceğini düşüüyorum diyor ve bu konu her açıldığında çok üzülüyor :85:
o üzülünce ben inanın 1 hafta kendime gelemiyorum.....
sevdiğim istenmediğini bile bile anneme,ANNEMİZ diyecek kadar yüce gönüllü...yeri geliyor annemden şikayet ettiğimde bile bana annemi savunuyor,üzme annemizi diyor...
melek gibi bi insan...ben biliyorumki beni onun kadar çok seven,anlayan ve onun kadar iyi birini bi daha bulamam...
ailemde tanısa eminim çok sever ama o aşamaya gelebileceğimiz bile meçhul...