• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

düğünden tam 45 gün önce ayrıldık biz. kavga ettik, ailelere bitti bu iş dedik. bi kaç gün sonra biz her şeyi unuttuk ama benim ailem imkanı yok kabul etmeyecekti. 9 aya yakın bir süreyi bu şekilde geçirdik. evimiz bile alınmıştı. babam asla affetmeyecek kabullenmeyecek gibi gözükürken, anneannemi kaybettik ve cenazeye gelmeleriyle ailece bişeyler değişmeye başladı 1 ay önce. şimdi bir belirsizlik var. bir de tabi anneannemin en azından 40ı çıksın diye bekliyor olabilirler de. bunun haricinde de bi kaç ufak tefek problem var tabi ama can sıkıcı bir durum yani.

canım ya üzüldüm peki neden ayrıdlınız 9 ay kadar da uzamış bu ayrılık baban da asla affetmez die düşünüodun neydi bukadar kötü olan ayrılık sebebiniz canım..cenazeden sonramı nişan taktınız peki nasıl oldu

bızde 3.5 yıldır beraberız. sözlum askere gıdecek dıye sozlenmek ıstedı ve temmuz 2010 da sözlendık.bıraz apar topar gıbı oldu hatta askerlıge yetıssın dıye.suan askerden geldı çalısıyor ben unı 2. sınıftayım normalde 2 sene daha bekleyıp okul bıtınce evlenıcektık ama babam ıstersenız 3. sınıf sonunda yapalım dedı yanı bı sene erkene almak dusuncesıne gırdı anlasmıslar gbı aynı anda sözlumde bu teklıfle geldı.. aslını ıstersenız kafamı kurcalayan bazı seyler olmasa gayet tabı dusunmeden kabul edıcem bu teklıfı ama ben annemı 1.5 sene once kaybettım ve bır kardesım var belkı cok kucuk deıl 15 yasında ama bana mınıkmıs gıbı gelıyo ve onu bırakıp gıdemıyorum:84:

allah rahmet eğlesin karedşine de üzüldüm evet sen gidince yalnız kalabilir ama hep onun yanında da duramazsın ki..sen kaç yaşındasın peki canım ....nekadar süredir sözlüsünüz

atanma işi ayrı bir dert yaa. bende doğuya gitmicem diye yazmadım şimdi çok pişmanım puanım yeterken gitmedim:50: tekrar sınava girmek ayrı bir dert doğuya çıkarsa ayrı kalıp bide eş durumunu beklemek var tabi evlenebilirsek:58:

teklifide almışsın canım umarım atanırsın teklif gelince erkek hazır olunca herşey daha kolay oluyo

ben 2010kpss den 88 almama rağmen matematikçi olduğum için atanamadım 2. yıılımdı o kadar sinir oldum ki şimdi inat ettim bunun sebebi de dediğin gibi doğu görevi olayı var bu sene atanmış olsaydım seneye evlenmek için çok uygun olacaktı..ben evli olup ayrı kalmaya dayanamam geçte kalıyorum bi yandan napıcam bilmiyorum bu konuda çok mutsuzummm:2::2::2::2:

allah rahmet eğlesin karedşine de üzüldüm evet sen gidince yalnız kalabilir ama hep onun yanında da duramazsın ki..sen kaç yaşındasın peki canım ....nekadar süredir sözlüsünüz

saol canım... ben 22 yasındayım. dogru soyluyosun sureklı yanında olamam bılıyorum ama yıne de kıyamıyorum malesef... bız 3.5 senedır bırlıkteyız canım ama 8 aydır sozluyuz

allah kavuştursun canım bak kandırmışsın işte ne güzel bi sorun yok darısı başıma:5:

canım evet inşallah haziranda sözleneceğiz:25: ama sadece sözleneceğiz:59:

yaşlarınız kaç peki canım

ben 22 sevgilim 23 yaşında tatlım

:9::9::1:aynen canım söz nişan olsun diye bekliyorum bende ama aramızda sözlüyüz bizde:9:

inşallah olur canım bu yaz ikimizinde hayırlısıyla:70:

ayyy canım 2015 mi allah sabır versin yaa beklemek ne sinir bozucu dimi...hele bide ozaman kadar ne olur ne olmaz diye düşünüo insan

sağol canım, sevgiliyken de güzel ama sevgili sevgili bi yere kadar yaa :19: insan o kadar yıl çıktıktan sonra artık onunla uyuyup onunla uyanmak istiyo..bir de ben ondan 1 sene önce bitiricem okulu kısmetse, ben üniversite 2deyim, o üniversite 1 de. yani onun hem mezun olmasını beklicem,hem askerliğini beklicem, hem iş bulmasını.. gerçi benim de hemen atanacağım belli değil :6: ama gene de erkeğin işi olmadan evliliğe girişmem; ben atanamasam da onun işi olsa belki olabilir. çünkü onun yanında da kpss ye çalışabilirim, olmadı doğuyu tercih edebilirim. ama erkek çalışmayıp kadın çalışırsa o zaman durum çok zor olur bence

canım ya üzüldüm peki neden ayrıdlınız 9 ay kadar da uzamış bu ayrılık baban da asla affetmez die düşünüodun neydi bukadar kötü olan ayrılık sebebiniz canım..cenazeden sonramı nişan taktınız peki nasıl oldu

yok nişanlıydık zaten, dedim ya düğüne 45 gün vardı ayrıldığımızda. ben yaşadığımız kavgayı sıcağı sıcağına aileme anlattım, o onu dedi ben bunu dedim diye. o yüzden babam kabul etmiyordu. cenaze biraz sebep oldu tekrar babamın bir nebze olsun yumuşamasına.

ben 10 yıldır beraberim kızlar hele şükür bu yaz nişanım var ama o zamana gelene kadar ne sorunlar yaşadım tam nişan günü aldık şimdide kaynanam beni deli ediyor bazen diyorum sewgili kalmak daha mı iyi acaba:19::19::19::19::19::19:

senin başından evlilşk geçmedi dimi canım..ama gerçekten zor bir durum of allah yardım etsin insan sevince hiç bişe gözü görmüo işallah hayırlısı olur

geçmedi cnm onun evliliği de istemediği bir bayanla aile zoruyla yaşanmış küçük yaşta da ailesine karşı da çıkamamış ama bunu kimse anlamıyor bir kere boşanmış ya içeriği önemli değil...

Daha ikimizde 18 yaşındayız.
2 yıllık üni. okusak askerlik iş güç falan derken yaklaşık 4-5 senemiz var :14:

ben 10 yıldır beraberim kızlar hele şükür bu yaz nişanım var ama o zamana gelene kadar ne sorunlar yaşadım tam nişan günü aldık şimdide kaynanam beni deli ediyor bazen diyorum sewgili kalmak daha mı iyi acaba:19::19::19::19::19::19:

olurmu canım yaaa onca zaman beklemişsin hak etmişsin bunu artık.gönül rahatlığıyla yap nişanını boşver kaynananı filanda....
benimde 1 buçuk senelik ilişkim var.şu an okuduğum için malesef evlenemiyoruz çok zor bi durum gerçekten beklemek:43:

canım allah kavuştursun gelince bişeler yaparız diyormu sevgilin ...bende askerliğini bekledim 1,5 yıl ozaman zarfında hep gelince nişan olur yaza da evleniriz diyoduk yani bu yaz diye ama ne nişan oldu ne düğünüm olucak hiçbiri nasip olmadı maddi imkansızlıklardan dolayı:5:

ben askere gıtmeden 1 yıl önce ona sure verdım..ben hayatımı planladım yok öyle beklemek..sana 2 yıl verırım dedım:)) kırmadı sağolsun..ınşallah olacak..yoksa ali ağaoğlu gıbı çökerım tepesine:60::4:

ya bende çok merak ediyorum ailemin tepkisini kızlar ben 2 yıllık üni okuyorum sevgilim lise terk ve şuan askerde çok bahsediyo evlenmekten ama ben daha aileme söleyemedim bile. korkuyorum bu okumama meselesini sorun yaparlarmı diye. ama ben yapmadıktan sonra onların yapması saçma geliyor 4 senedir beraberiz ve allah bozmasın aynı dili konuşuyoruz yani okuyan o kadar insan var ama benim diğer yanım o diye düşünüyorum. umarım tepki vermezler. gerçi zavallım açıktan bitiririm ben diyo ama ben çok korkuyorum:s

ya bende çok merak ediyorum ailemin tepkisini kızlar ben 2 yıllık üni okuyorum sevgilim lise terk ve şuan askerde çok bahsediyo evlenmekten ama ben daha aileme söleyemedim bile. korkuyorum bu okumama meselesini sorun yaparlarmı diye. ama ben yapmadıktan sonra onların yapması saçma geliyor 4 senedir beraberiz ve allah bozmasın aynı dili konuşuyoruz yani okuyan o kadar insan var ama benim diğer yanım o diye düşünüyorum. umarım tepki vermezler. gerçi zavallım açıktan bitiririm ben diyo ama ben çok korkuyorum:s

sizin konu çok çözümsüz gıbı durmuyor..sonuçta göze aldığı bırşeylerde var karşı tarafın..rahat olun..hayırlısı olsun:nazar:

okul nezaman bitiyo canım söz nişan varmı gerçi okul bitmeden gerek yok da

cnm bnm daha var malesef okulun bitrmesine de erkek arkadaşımın üç yılı var
geen gün annesiyle konuştum da bizimki okulunu bitirince gelip isteyelim dedi
yani o zaman ben son senemde olacağım
yaklaşık bir 3 yıl sonra söz olacak bnm okulum onun askerliği sonraa evilik
ama erkek arkadaşım askere gitmeden söz istiyoruz öyle yapcıcaz galiba...

Son düzenleme:
cnm bnm daha var malesef okulun bitrmesine de erkek arkadaşımın üç yılı var
geen gün annesiyle konuştum da bizimki okulunu bitirince gelip isteyelim dedi
yani o zaman ben son senemde olacağım
yaklaşık bir 3 yıl sonra söz olacak bnm okulum onun askerliği sonraa evilik
ama erkek arkadaşım askere gitmeden söz istiyoruz öyle yapcıcaz galiba...

kuzumu sevdiceği askere gitmeden isticek müstakbel kayınvalidesi :69:
askerden gelince de nişan yaparsınız, düğünü de iş bulunca yaparsınız :64:
ohhh muradınıza erersiniz :nazar:

ciddi bi ilişkim var ama bu gidişle zor evlenirim :9: :43: :9: :9: bişeleri çok isteyince uzuyoda uzuyo peeeeh...istemiyorum artık bişii pes ettim :63: evlenmicem gezicem keyfime bakıcam :51:kimseninde nazını dazını çekemicem :82:

biz nette tanıştık sevdiceğimle... o öğretmen...ona kalsa hemen nişn düğün olsun istiyor ama ben daha üni 2. sınıftayım :17:
annem geçenlerde bi ilişkim olduğunu öğrendi,anlatmak zorunda kaldım ama nette tanıştığımızı söyleyemedim :59:
söylmeme rağmen karşı çıktı...ilerde meslekleriniz uyuşmayacak,sen hem yoğun çalışacaksın hemde yükselme imkanının çok yüksek olduğu bi mesleğin olacak...ilerde ikiniz içinde sorun olur.o yanında eziklik hisseder,öğretmen olduğu için senden önce gelir eve hep...ve bu sorun olmaya başlar...
ama ben güveniyorum sevdiğime,ki aramzda da konuşuyoruz bu konuyu,sorun olmayacağını söylüyor ve bende sorun çıkarmayacağına inanıyorum...
ama annemi ikna edemiyorum :43:
ilk öğrendiğinde tüm gece ağladı...kendimi öyle suçlu hissettimki... :85:
sadece bu olsa iyi....
benim ailemin maddi durumu iyi,onun ailesinin bayağı kötü...öğrenciyken bile hem çalışp hem okumuş,kendi harçlığını çıkarmış...öğrenci kredi borcu var şimdi onu ödüyor..anneme ailesinin maddi durumundan,sevdiğmin borçlarından bahsetmedim bile..bilseler hiç izin vermezler. böyle gizli saklı nasıl olacak bilmiyorum :85:
düğünü bile borçla yapmasın diye plan yaptık...benim üzerime hesap açtık.o hesaba her ay sevdiğim 200 bende harçlığımdan gizlice biriktirmeye çalıştığımdan 100 lira koyacağız...ben mezun olana kadar 6 7 bin birikmiş olacak...o parayı düğün öncesi sevdiğime vereceğim...masraflar için.
bu kadar emek gösteriyoruz inşallah karşılığını verir Rabbim...
annem çok duygusaldır...ben senin geleceğini düşüüyorum diyor ve bu konu her açıldığında çok üzülüyor :85:
o üzülünce ben inanın 1 hafta kendime gelemiyorum.....
sevdiğim istenmediğini bile bile anneme,ANNEMİZ diyecek kadar yüce gönüllü...yeri geliyor annemden şikayet ettiğimde bile bana annemi savunuyor,üzme annemizi diyor...
melek gibi bi insan...ben biliyorumki beni onun kadar çok seven,anlayan ve onun kadar iyi birini bi daha bulamam...
ailemde tanısa eminim çok sever ama o aşamaya gelebileceğimiz bile meçhul... :14:

inşallah olur canım bu yaz ikimizinde hayırlısıyla:70:[/QUOTE]

yok canım bana daha var :5:

Back