öyle bir geçer zamanki....çok şükür ben askerliği atlattımda gelince başlıomuş askerlik
düşünsene ilerleyen senelerde buraya evli bir kadın olarak yazdığımızı...hamişlerin forumlarına yazarız artık nisan anneleri mayıs anneleri vs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle bir geçer zamanki....çok şükür ben askerliği atlattımda gelince başlıomuş askerlik
asker türküleri dinlersin bol bol
ah ah neydi o günlerim yaa
öyle bir geçer zamanki....
düşünsene ilerleyen senelerde buraya evli bir kadın olarak yazdığımızı...hamişlerin forumlarına yazarız artık nisan anneleri mayıs anneleri vs.
sorma sorma daha okuyoruz yeni soyadına alış diyo çiroz aşkımmm oldu diyorum ne diyim haylaz itim benim
seninki bayağa istio ozaman evlenmeyi benimki bana kaçalım dese hoşuma gider kaçacağımdan değil ya sadece hoşuam gider çok istio diye...ama bizimkinin herşeyi planlı ay öldürcek beni 10 yıl sorasını düşünüo daha söz bile olmamış
okulum okulu askerliği....:26:
asker olunca yolumu gözlicen dimi diyo :90:
çok şükür ben askerliği atlattımda gelince başlıomuş askerlik
öyle bir geçer zamanki....
ayyyy ayyy inşallah yaa daha ne isterim ki valla en büyük isteğim zaten o forumda dolanmak
şuraya "istemeye geliyolarrrr" diye başlık açmak öle isterdim kiii
ayyyy ayyy inşallah yaa daha ne isterim ki valla en büyük isteğim zaten o forumda dolanmak
şuraya "istemeye geliyolarrrr" diye başlık açmak öle isterdim kiii
çocuk olayı için çok erken de evli olmak düşüncesi
tatlım ben de bende
gün gelir istemeye geldiklerinde ne giyceğimizi de tartışırız
şimdiden düşünmüyo değilim
ohoo yarın düğün olsa hazırsındır
sende bendensin gelinliklere baktım birinin üstünü beğendim birinin altınıaltını beğensem üstünü beğenmiyorum üstünü beğensem altını doğru diyosun biz evlenelim de gelinliği altüst eder buluruzzhee gelinliğiimin nasıl olduğunu dA DÜŞÜNDÜM aama hiç biyerden göremedim istediğim gibi:26:
ben nasıl beyencem gelinlik en iyisi diktirmek çünkü bazılarının altı istediğim gibi bazılarının üztü
yaa biz yeterki evlenek türkiyeyi alt üst eder yine bulurum istediğimi sorun değil
sende bendensin gelinliklere baktım birinin üstünü beğendim birinin altınıaltını beğensem üstünü beğenmiyorum üstünü beğensem altını doğru diyosun biz evlenelim de gelinliği altüst eder buluruzz
evet yaa ablamın düğünü için 1 ay dolandım ne giyeceğim ne alacağım diye kendi düğünümde ne olur allah bilir
oooooo ben onu bilmiodum ters anlamışım
yani pes valla illa herkez aynı meslektekilerlemi evlencek ooo çok işin var canım annenle hiç dinleme bence kötü örnek oluyorum ama saçma yahu
o da olur :13:
inşallah burda o başlığa da yazmak nasip olur cnm bnm
ben özeniyorum valla forum takip diyorum maşallah hamişlerden geçilmiyo
ikna etmek için çok uğraşacağız orası belli
ben istiyorumki annemin,aileminde rızası olsun,gönülden onaylayıp,kabul etsinler....
inşallah ikna ederiz,yoksa naparım ben bitanemsiz :98:
hee gelinliğiimin nasıl olduğunu dA DÜŞÜNDÜM aama hiç biyerden göremedim istediğim gibi:26:
ben nasıl beyencem gelinlik en iyisi diktirmek çünkü bazılarının altı istediğim gibi bazılarının üztü
yaa biz yeterki evlenek türkiyeyi alt üst eder yine bulurum istediğimi sorun değil