• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

derya hocam..okulu bıtırmesını beklemeyın zaten..gırış yaparsınız..isterse bıtırır ama okurken de evlılık onayı verırler belkı dıye söylemıştım..
kaçmak falan düşünmeyın böyle çözümü çok daha zor olan konuları..

hocam ailem okuldan çok boşanmış mevzusunda takmışlar...
sevgilim ailesinin baskısı ile askerden gelir gelmez evlenmiş sonra pişman olmuş sevmediği kişi ile evlendiğine boşanmış ama bizim burası küçük yer hoş karşılanmıyor böyle şeyler...:59:

kız razı ettım demek ıstemış kandırdım derken..bnde aileye yalan söyledı sandım..ben doğru bulmuyorum yalan söylemeyı de..o nedenle..düğün olur arkadaşım..sıkma canını..hayırlı olsun:nazar:

hocam ailem okuldan çok boşanmış mevzusunda takmışlar...
sevgilim ailesinin baskısı ile askerden gelir gelmez evlenmiş sonra pişman olmuş sevmediği kişi ile evlendiğine boşanmış ama bizim burası küçük yer hoş karşılanmıyor böyle şeyler...:59:

hıç karşı karşıya geldiler mı? tanışıp bır kahve dahı içmişliklerı var mı aılenızle..en azından annenız tanışsa bır kere..aile istemeyınce sahıden çok ıkılemde kalıyor ınsan..sıkmayın kendınızı..kaçmak falan düşünmeyın bence..ailenızın desteği oolmadan mutlu olmazsınız..hep bır parça yarım kalır sevıncınız..sevdiğiniz adamada sıze de çok iş düşüyor bu meselede..

kız razı ettım demek ıstemış kandırdım derken..bnde aileye yalan söyledı sandım..ben doğru bulmuyorum yalan söylemeyı de..o nedenle..düğün olur arkadaşım..sıkma canını..hayırlı olsun:nazar:

evet canım öle oldu onlar mı beni kandırdı ben mi onları kandırdı yine tartışılır tabi:14: inşallah hayırlısı olsun ama artık evlenmek istiyoruz tabi:14:

airfeeklıer..oldu senın iş o zaman..sen sıkma canını..her şey olacağına varır hayırlısı..:nazar:önemlı olan rıza alabılmek..

airfeeklıer..oldu senın iş o zaman..sen sıkma canını..her şey olacağına varır hayırlısı..:nazar:önemlı olan rıza alabılmek..

canım evet ama bu söz durumu 2 yılda 3 yılda sürebilir yani biz 8 sene birlikte olup hala evlenememiş olabiriz:14::14::14:

hmm..rızayı verıpte 2- 3 yıl gıbı cıddı bır sure ailenızın bekletmesı kötu olur..çok öenmlı bır sebep yoksa sözlunuzle bır nışan tarıhı belirleyın..toplayın ailelerıde bu tarıhe kadar hazırlanalım teklıfı yapın..siz teklıf beklemeyın,teklıf sunun..

hmm..rızayı verıpte 2- 3 yıl gıbı cıddı bır sure ailenızın bekletmesı kötu olur..çok öenmlı bır sebep yoksa sözlunuzle bır nışan tarıhı belirleyın..toplayın ailelerıde bu tarıhe kadar hazırlanalım teklıfı yapın..siz teklıf beklemeyın,teklıf sunun..

gelsin aşkım bi askerden gerisini hallederiz inşallah çok işimiz var:6: benim aileme kalsa ablam gibi beni 28imde everecek ben istemiyorum o zamana kadar bekar kalmak :14:bu işi halletmem lazım:47:

madem söz kesılmış..nışan tarıhını siz kararlaştırın..gerekırse evde aile arası bır nışana razı olun..ama madem bekletmek gıbı nıyetlerı var,toplayın ailelerı..açıklayın bırlıkte..erkek olarak o bu fıkrı aılesıne daha çabuk kabullendırır dıye düşünuyorum..yeterkı sız bunu ıkı aıle aynı ortamda ıken uygun dılle açıklayın ve kararlı olun..sabır lazım..şafak kaç sizin?? bızım 64..

hıç karşı karşıya geldiler mı? tanışıp bır kahve dahı içmişliklerı var mı aılenızle..en azından annenız tanışsa bır kere..aile istemeyınce sahıden çok ıkılemde kalıyor ınsan..sıkmayın kendınızı..kaçmak falan düşünmeyın bence..ailenızın desteği oolmadan mutlu olmazsınız..hep bır parça yarım kalır sevıncınız..sevdiğiniz adamada sıze de çok iş düşüyor bu meselede..

ablam kardeşim tanıştılar çoktan, onlar destek oluyorlar, sevdiğim adam babam hariç herkesle tanıştı. karakterine söz edemiyorlar zaten ancak babam dinlemiyor bile karşısına çıkarsa elinden alamayız herhalde. seni kandırmış diyo bana senide önceki gibi boşar falan filan diyo sürekli dinlrmiyo beni:59:

madem söz kesılmış..nışan tarıhını siz kararlaştırın..gerekırse evde aile arası bır nışana razı olun..ama madem bekletmek gıbı nıyetlerı var,toplayın ailelerı..açıklayın bırlıkte..erkek olarak o bu fıkrı aılesıne daha çabuk kabullendırır dıye düşünuyorum..yeterkı sız bunu ıkı aıle aynı ortamda ıken uygun dılle açıklayın ve kararlı olun..sabır lazım..şafak kaç sizin?? bızım 64..

söz kesilmedi tatlım geleceklerdi ama ailem kabul etmedi:50:dedim ya aşkım askerden gelince kesilecek söz :5:
ama biz aramızda sözlüyüz tabi:9: bizim şafak da 65 ben çok üzülüyorum artık vakit geçmiyo:14:

:60:sen kandırdım deyınce bende oldu bu iş dedım:)

ama ne bıleyım..sen bır şekıldede olsa evleneceksın bu adamla bellkı rıza var ailede..sabır lazım arkadaşım..hayırlısı olsun:nazar:

ablam kardeşim tanıştılar çoktan, onlar destek oluyorlar, sevdiğim adam babam hariç herkesle tanıştı. karakterine söz edemiyorlar zaten ancak babam dinlemiyor bile karşısına çıkarsa elinden alamayız herhalde. seni kandırmış diyo bana senide önceki gibi boşar falan filan diyo sürekli dinlrmiyo beni:59:

ah şu babalar..önyargıları aşmak çok zor gerçekten..aklıma bır çözum gelmedı..annen ıkna eder ıstese belkı..hayırlısını dılemekten başka yol yok bılıyorsun her konuda..

:60:sen kandırdım deyınce bende oldu bu iş dedım:)

ama ne bıleyım..sen bır şekıldede olsa evleneceksın bu adamla bellkı rıza var ailede..sabır lazım arkadaşım..hayırlısı olsun:nazar:

söz için kandırdım canım sabır evet sabrediyorum aşkım benimle olduktan sonra onu ölene kadar da beklerim amin:58::nazar:

OLUMLU DÜŞÜNMELI INSAN..hayırlısı olsun her şeyın..elbet olur..ama üzer ama yorar..bakarsınız olur..her yolu denemeden yılmak olmaz..aceleyede gelmez..kalın sağlıcakla,görüşürüz iyi geceler:80:

ben varımmm...
3.5 yıldır beraberiz lisedeydik başlarken liseden beraber mzun olduk
şu an ünideyiz
okulu malesef beklemek zorundayız :26:

Back