Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya hocam..okulu bıtırmesını beklemeyın zaten..gırış yaparsınız..isterse bıtırır ama okurken de evlılık onayı verırler belkı dıye söylemıştım..
kaçmak falan düşünmeyın böyle çözümü çok daha zor olan konuları..
hocam ailem okuldan çok boşanmış mevzusunda takmışlar...
sevgilim ailesinin baskısı ile askerden gelir gelmez evlenmiş sonra pişman olmuş sevmediği kişi ile evlendiğine boşanmış ama bizim burası küçük yer hoş karşılanmıyor böyle şeyler...
ilk adımı attıktan sonra devamı gelir üzülme
hayırlısı olsun ama anlamadım nasıl kandırmak??
kız razı ettım demek ıstemış kandırdım derken..bnde aileye yalan söyledı sandım..ben doğru bulmuyorum yalan söylemeyı de..o nedenle..düğün olur arkadaşım..sıkma canını..hayırlı olsun
airfeeklıer..oldu senın iş o zaman..sen sıkma canını..her şey olacağına varır hayırlısı..önemlı olan rıza alabılmek..
hmm..rızayı verıpte 2- 3 yıl gıbı cıddı bır sure ailenızın bekletmesı kötu olur..çok öenmlı bır sebep yoksa sözlunuzle bır nışan tarıhı belirleyın..toplayın ailelerıde bu tarıhe kadar hazırlanalım teklıfı yapın..siz teklıf beklemeyın,teklıf sunun..
hıç karşı karşıya geldiler mı? tanışıp bır kahve dahı içmişliklerı var mı aılenızle..en azından annenız tanışsa bır kere..aile istemeyınce sahıden çok ıkılemde kalıyor ınsan..sıkmayın kendınızı..kaçmak falan düşünmeyın bence..ailenızın desteği oolmadan mutlu olmazsınız..hep bır parça yarım kalır sevıncınız..sevdiğiniz adamada sıze de çok iş düşüyor bu meselede..
madem söz kesılmış..nışan tarıhını siz kararlaştırın..gerekırse evde aile arası bır nışana razı olun..ama madem bekletmek gıbı nıyetlerı var,toplayın ailelerı..açıklayın bırlıkte..erkek olarak o bu fıkrı aılesıne daha çabuk kabullendırır dıye düşünuyorum..yeterkı sız bunu ıkı aıle aynı ortamda ıken uygun dılle açıklayın ve kararlı olun..sabır lazım..şafak kaç sizin?? bızım 64..
ablam kardeşim tanıştılar çoktan, onlar destek oluyorlar, sevdiğim adam babam hariç herkesle tanıştı. karakterine söz edemiyorlar zaten ancak babam dinlemiyor bile karşısına çıkarsa elinden alamayız herhalde. seni kandırmış diyo bana senide önceki gibi boşar falan filan diyo sürekli dinlrmiyo beni
sen kandırdım deyınce bende oldu bu iş dedım:)
ama ne bıleyım..sen bır şekıldede olsa evleneceksın bu adamla bellkı rıza var ailede..sabır lazım arkadaşım..hayırlısı olsun
ah şu babalar..önyargıları aşmak çok zor gerçekten..aklıma bır çözum gelmedı..annen ıkna eder ıstese belkı..hayırlısını dılemekten başka yol yok bılıyorsun her konuda..