düğünden tam 45 gün önce ayrıldık biz. kavga ettik, ailelere bitti bu iş dedik. bi kaç gün sonra biz her şeyi unuttuk ama benim ailem imkanı yok kabul etmeyecekti. 9 aya yakın bir süreyi bu şekilde geçirdik. evimiz bile alınmıştı. babam asla affetmeyecek kabullenmeyecek gibi gözükürken, anneannemi kaybettik ve cenazeye gelmeleriyle ailece bişeyler değişmeye başladı 1 ay önce. şimdi bir belirsizlik var. bir de tabi anneannemin en azından 40ı çıksın diye bekliyor olabilirler de. bunun haricinde de bi kaç ufak tefek problem var tabi ama can sıkıcı bir durum yani.
bızde 3.5 yıldır beraberız. sözlum askere gıdecek dıye sozlenmek ıstedı ve temmuz 2010 da sözlendık.bıraz apar topar gıbı oldu hatta askerlıge yetıssın dıye.suan askerden geldı çalısıyor ben unı 2. sınıftayım normalde 2 sene daha bekleyıp okul bıtınce evlenıcektık ama babam ıstersenız 3. sınıf sonunda yapalım dedı yanı bı sene erkene almak dusuncesıne gırdı anlasmıslar gbı aynı anda sözlumde bu teklıfle geldı.. aslını ıstersenız kafamı kurcalayan bazı seyler olmasa gayet tabı dusunmeden kabul edıcem bu teklıfı ama ben annemı 1.5 sene once kaybettım ve bır kardesım var belkı cok kucuk deıl 15 yasında ama bana mınıkmıs gıbı gelıyo ve onu bırakıp gıdemıyorum:84:
atanma işi ayrı bir dert yaa. bende doğuya gitmicem diye yazmadım şimdi çok pişmanım puanım yeterken gitmedimtekrar sınava girmek ayrı bir dert doğuya çıkarsa ayrı kalıp bide eş durumunu beklemek var tabi evlenebilirsek
teklifide almışsın canım umarım atanırsın teklif gelince erkek hazır olunca herşey daha kolay oluyo
allah rahmet eğlesin karedşine de üzüldüm evet sen gidince yalnız kalabilir ama hep onun yanında da duramazsın ki..sen kaç yaşındasın peki canım ....nekadar süredir sözlüsünüz
allah kavuştursun canım bak kandırmışsın işte ne güzel bi sorun yok darısı başıma
yaşlarınız kaç peki canım
aynen canım söz nişan olsun diye bekliyorum bende ama aramızda sözlüyüz bizde
ayyy canım 2015 mi allah sabır versin yaa beklemek ne sinir bozucu dimi...hele bide ozaman kadar ne olur ne olmaz diye düşünüo insan
canım ya üzüldüm peki neden ayrıdlınız 9 ay kadar da uzamış bu ayrılık baban da asla affetmez die düşünüodun neydi bukadar kötü olan ayrılık sebebiniz canım..cenazeden sonramı nişan taktınız peki nasıl oldu
senin başından evlilşk geçmedi dimi canım..ama gerçekten zor bir durum of allah yardım etsin insan sevince hiç bişe gözü görmüo işallah hayırlısı olur
ben 10 yıldır beraberim kızlar hele şükür bu yaz nişanım var ama o zamana gelene kadar ne sorunlar yaşadım tam nişan günü aldık şimdide kaynanam beni deli ediyor bazen diyorum sewgili kalmak daha mı iyi acaba
canım allah kavuştursun gelince bişeler yaparız diyormu sevgilin ...bende askerliğini bekledim 1,5 yıl ozaman zarfında hep gelince nişan olur yaza da evleniriz diyoduk yani bu yaz diye ama ne nişan oldu ne düğünüm olucak hiçbiri nasip olmadı maddi imkansızlıklardan dolayı
ya bende çok merak ediyorum ailemin tepkisini kızlar ben 2 yıllık üni okuyorum sevgilim lise terk ve şuan askerde çok bahsediyo evlenmekten ama ben daha aileme söleyemedim bile. korkuyorum bu okumama meselesini sorun yaparlarmı diye. ama ben yapmadıktan sonra onların yapması saçma geliyor 4 senedir beraberiz ve allah bozmasın aynı dili konuşuyoruz yani okuyan o kadar insan var ama benim diğer yanım o diye düşünüyorum. umarım tepki vermezler. gerçi zavallım açıktan bitiririm ben diyo ama ben çok korkuyorum:s
okul nezaman bitiyo canım söz nişan varmı gerçi okul bitmeden gerek yok da
cnm bnm daha var malesef okulun bitrmesine de erkek arkadaşımın üç yılı var
geen gün annesiyle konuştum da bizimki okulunu bitirince gelip isteyelim dedi
yani o zaman ben son senemde olacağım
yaklaşık bir 3 yıl sonra söz olacak bnm okulum onun askerliği sonraa evilik
ama erkek arkadaşım askere gitmeden söz istiyoruz öyle yapcıcaz galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?