• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

valla ilk defa karşılıklı uzun uzun oturarak konuştum annesiyle ilk tanışma sayılır yani direk evliliğimizden bahsetti bayadır birliktesiniz demekki alın yazısı nasibi senmişsin kızım artık die...seninkinin annesiyle görüşünce hiç bahsetmiomu evliliğinizden??? yani bahsetmeli bi anne sonra müstakbel gelini baktı ciddiyete dair bişi konuşmuoz kaçar korkusuyla :9: biriktir biriktir de nereye kadar yani nişanı yapsın hele bi biriktirmeye devam eder çokmu zor :57: bence annesiyle istemiyo die bişi yoktur istemese mutlaka huzursuzluk olur ilişkinizde..
acaba bendemi beni istemioki die düşündüm bi ara aslında görüşmemizde bir cana yakındı ama benimkine soruodum ne dedi annen hakkımda sevdi seni çok zayıfmışsın yok güzel dedi die geçiştiriodu...müstakbel kaynanam beni çok sevmiş benimkinin dediğine göre sürekli övüne övüne anlatıomuş akrabalarına...daha yeni söylüo havalanma die sölemiodum dio bide :76: valla ben onu yılın başından beri sıkıştırıorum nisana kdr nişan filan olmazsa beklemem artık seni yeter die kendi bilir :19:tanışmaya gelecez diolar babasıda tamam gidelim demiş ama gün yok ortada çıldırtıolar işte benim sorunum buuundan ibaret..

anam biz kızlarında sorunu bitmiyo...küseriz barışalım yeter başka bişi istemem barışırız ailesiyle tanışalım başka bişi istemem tanışırız ciddiyete dökülsün artık die tuttururuz :9: istek ve arzularımız ömür boyu bitmicek gibi görünüo :9: :9: :9:

bilmiyorum canım kaybetme korkusu olur insanda yaa biz yeni çıkmaya başladığımızda tanıştım annesiyle taa 2007 de eve gittik 1-2 saat oturduk kalktık ..evlilikten hiç bahsetmedik daha yeni başlamıştık ilişkiye çünkü..ogün bugündür selamını bile almadım kadının ...hiç bahsetmiomu annen benden diyorum ara sıra anlatıomuş istio seni diyo ben anlıyoum diyo..şımarırım diye anlatmıo bana galiba...aynı sizin iş gibi...ama nebilim bence bişeler demeli bunca zaman bekliom ben onun oğlunu insan bi haber yollar yaa hiç mi isteyen olur diye korkmuo acaba...yada evde bişeler dioda benimki sölemio bana şımararım die düşünüo sanırım:( anca ben sorunca sölüo ucundan bişeler ..diyomuş oğlum parasını biriktirsinde evlendircem onu falan diomuş bikere akrabalarına anlatmış beni çok güzel diye :( böle az şeylerle yetiniyorum işte...ama sende yeni konuşmuşsun bu konuları demekki evlilik zamanı yaklaştıkça ciddi ciddi konuşmak onlara daha mantıklı gelio..benim zamanın daha yakın değil belki yaklaşınca konuşuruz ..inşallah tabiki....kaç yıldır berabersiniz canım yaşın kaç buarada benim 21

yaa canım sırf nette tanıştınız diye mi bukadar sorun yaaa yalandan yere sorun yaratıo bu aileler de he...ne güzel ilişkin var para biriktiryosunuz bak ne güzel..mesleği bile var öğretmen hemde...ben olsam senin yerinde kimseyi dinlemem ..bu devirde doğru insan kolay bulunmuyor ki sen sevdiğinin iyi olduğunu biliyosun zaten kötü biri olsa kaçar para biriktirmez yani nebilim elini kolunu sallar gezer evlilik niyeti yoksa kötü derken...
yok canım biz nette tanıştığımızı saklıyoruz zaten :17:
okulun seminerinde tanıştık dedim anneme :77:
düşünki buna rağmen istemiyor... :85:
mesleklerimiz uyşmazmış... :63:

hımm evet yazmışsın pardon...nişanı atmışmıydıdn peki canım

evet, yani yüzüğü çıkarmıştım sadece onun haricinde nişanda gelen şeyleri geri verelim demişti ailem ama biz zaten bi kaç gün sonra barışmıştık :S

oo canım gerçektende çok varmış daha ama nasip kısmet belli olmaz..
ciddi bi ilişkin var dimi ne kadar süredir çıkıyosunuz

3 aydır çıkıyoruz cnm ama en uzun süren ilişkim :) :) :) zaten benden çok o istiyo habire konusunu açıo bende istemiomuş gibi yapıyorum agırdan satıyorum kndimi.:64::64::64::64:

nişanı ne zaman diyosunuz canım askere gitmeden düşünüomusunuz gerçi ozaman nişan çok uzar para biriktirmek çok zor çünkü çok vakit alıyor

Biz çok uzun nişanlı kalmayı düşünmüyoruz canım büyük ihtimal 2014 nisan- mayıs gibi nişan ağustos-eylül gibi de düğün düşünüyoruz. Zaten 6 yıl çıkmış olucaz bir de 1 sene filan nişanlı kalmaya gerek yok. Onun ailesinden herkes beni tanıyor benim ailemden de babam dışında herkes tanıyor. Bir de 2014 ocak ayında babam emekli olucak . Bizim şu an oturduğumuz evimiz çok küçük o zaman evi değiştirmeyi düşünüyor bizimkiler biraz da onu bekliyorum aslında bu eve kimse sığmaz isteme ve söz için bile çok küçük evimiz. :37:

canım ii yapmışsın valla aslında baskı yapmak da biraz işe yarıyor...benimde bu yaz olucaktı ama olmadı dedimki seneye de olmazsa beni unut dedim artık beklemem ona göre adımını at dedim

hayat geçip gıdıyor..zaten nette tanıştık..emınsem daha ne kalmış gerıye?? nıye beraber geçecek gunler yerıne özlemeyı tercıh edeyım..bu nedenle bekletme benı dedım..rest çekmedım ama bastırdım..AŞKIM da dünden razıymış:60::60::nazar:

Biz çok uzun nişanlı kalmayı düşünmüyoruz canım büyük ihtimal 2014 nisan- mayıs gibi nişan ağustos-eylül gibi de düğün düşünüyoruz. Zaten 6 yıl çıkmış olucaz bir de 1 sene filan nişanlı kalmaya gerek yok. Onun ailesinden herkes beni tanıyor benim ailemden de babam dışında herkes tanıyor. Bir de 2014 ocak ayında babam emekli olucak . Bizim şu an oturduğumuz evimiz çok küçük o zaman evi değiştirmeyi düşünüyor bizimkiler biraz da onu bekliyorum aslında bu eve kimse sığmaz isteme ve söz için bile çok küçük evimiz. :37:

evet bizde uzun nişan istemiyoruz canım seneye mart nisan gibi nişan takıp ağustosta da düğün diye düşünüyoruz tabiki rabbim nasip ederse inşallah :nazar::nazar:büyük eve geçince daha bi iyi olur canım bizde kiradayız ama kendi evimiz var babamın işi gereği başka şehirde yaşıyoruz evimiz memlekette seneye oraya taşınma ihtimalimz var tamda bizim düğün istediğimiz bakte denk gelior bakalım herşeyde vardır bir hayır

hayat geçip gıdıyor..zaten nette tanıştık..emınsem daha ne kalmış gerıye?? nıye beraber geçecek gunler yerıne özlemeyı tercıh edeyım..bu nedenle bekletme benı dedım..rest çekmedım ama bastırdım..AŞKIM da dünden razıymış:60::60::nazar:

iyi demişsin valla canım ben biraz rest çektim bakalım nolcak

3 aydır çıkıyoruz cnm ama en uzun süren ilişkim :) :) :) zaten benden çok o istiyo habire konusunu açıo bende istemiomuş gibi yapıyorum agırdan satıyorum kndimi.:64::64::64::64:

oo daha çok yeniymiş kızz bende yılardır çıkıonuz da daha evlilik için 4-5 senen daha var sandım :D
ağırdan satıodum bende ilk günler senin gibi ama şimdi ondan da meraklı oldum çıktım valla senin sonunda öle olabilir dikkat et:9: anaç duyguların tavan yapabilir benim gibi e böle oluncada bir anönce evlenemk istiyoruz:1:

yok canım biz nette tanıştığımızı saklıyoruz zaten :17:
okulun seminerinde tanıştık dedim anneme :77:
düşünki buna rağmen istemiyor... :85:
mesleklerimiz uyşmazmış... :63:

oooooo ben onu bilmiodum ters anlamışım
yani pes valla illa herkez aynı meslektekilerlemi evlencek ooo çok işin var canım annenle hiç dinleme bence kötü örnek oluyorum ama:1: saçma yahu

:9:üzülecek halimize gülüyoz canım:29::9:
aşkıma kalsa ben seni kaçırayım diyip diyip duruyo ama asla kaçmam :97:
gelsin istesin yüksek lisans yapıyorum elime geçmez bu fırsat daha:50:

sorma sorma :66::66::66: daha okuyoruz yeni soyadına alış diyo çiroz aşkımmm:21::21: oldu diyorum ne diyim haylaz itim benim:9::9::9::9:

:9:üzülecek halimize gülüyoz canım:29::9:
aşkıma kalsa ben seni kaçırayım diyip diyip duruyo ama asla kaçmam :97:
gelsin istesin yüksek lisans yapıyorum elime geçmez bu fırsat daha:50:

seninki bayağa istio ozaman evlenmeyi benimki bana kaçalım dese hoşuma gider kaçacağımdan değil ya sadece hoşuam gider çok istio diye...ama bizimkinin herşeyi planlı ay öldürcek beni 10 yıl sorasını düşünüo daha söz bile olmamış

seninki bayağa istio ozaman evlenmeyi benimki bana kaçalım dese hoşuma gider kaçacağımdan değil ya sadece hoşuam gider çok istio diye...ama bizimkinin herşeyi planlı ay öldürcek beni 10 yıl sorasını düşünüo daha söz bile olmamış
bana kalsa nikahı basarım diyo sanki kolaydı bas gaza aşkım bas gaza diyorum ne diyim:9: ama mesleğini eline almadan yapmaz o da o istese ben istemem askerliği olmadan hele hiç olmaz:26:

Back