• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

evet canım sen geçtin bu yollardan basit gelir sana :9: bugün yarın istenecek kızsın :9: ablayımıbeklisonuz canım

basit gelirmi zor bacım bu işler...darısı sana inşevet canım ablası bugün gelio babası ablası gittikten sonra hemen söz olsun diomuş anneside 3 4 hafta sonra gidelim diomuş..araya taşınmayı sıkıştırcak yeni einde ağırlamak istiyo misafirlerini ellam :26:

basit gelirmi zor bacım bu işler...darısı sana inşevet canım ablası bugün gelio babası ablası gittikten sonra hemen söz olsun diomuş anneside 3 4 hafta sonra gidelim diomuş..araya taşınmayı sıkıştırcak yeni einde ağırlamak istiyo misafirlerini ellam :26:

ozaman isteme de 3-4 hafta sonra our sanırım olsun ya buna da şükür

ozaman isteme de 3-4 hafta sonra our sanırım olsun ya buna da şükür
dün kayınvalidem aradı haftaya müsaitseniz gelioz kalabalık gelioz die :30: inanamıyorum ya daha benimkide aramadı teyit eder insan :26: ben ne zmna yetiştircem :44:
hayırlısı bakalım Rabbim büyük :16:
desert çok sevindim hadi hayırlısı bakalım

teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına...bugünleride göreceğim aklıma gelmezdi nasip işte zorluklarla geldik demekki sabreden derviş beklemekten gebermiomuş inşallah muradımıza ericez :16:

dün kayınvalidem aradı haftaya müsaitseniz gelioz kalabalık gelioz die :30: inanamıyorum ya daha benimkide aramadı teyit eder insan :26: ben ne zmna yetiştircem :44:
hayırlısı bakalım Rabbim büyük :16:

teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına...bugünleride göreceğim aklıma gelmezdi nasip işte zorluklarla geldik demekki sabreden derviş beklemekten gebermiomuş inşallah muradımıza ericez :16:

canım çok sevindim senin adına hadi hayırlısı bakalım:16::16:

Ciddi bi ilişkim var annesi ile tanıştım ablası ile tanıştım oda benim annem ile tanışıcak bu yaz kısmetse veeee 2013 de evlenmeyi düşünüyor o laf arasında söyledi ev alcaklar offf ciddi ilişkim var ve evlenemiyorum 2012 de istiyorumda diyemiyorum ne meraklı demesin diye hayırlısı bakalım kızlar ben arada bişeyler olsun isityorum bu yaz sonu aileler tanışssın falan ama niaşn için erken 2 sene nişanlı beklenir mi çok dimi söz olsa aileler arasında nişan içinde çok fazla araya süre konmaz diye düşünüyorum hemde hem evde söz snr uzun süre geçtikten sonra mesala 6-7 ay sonra nişan olsa büyük bi naişan yapmamız mı gerekir sanki evde nişan araya söz ve zaman girince evde olmazmış gibi geliyor siz nasıl yaptınız veya çevrenizde nasıl oluyor uzun zmana yayanlar nasıl yapıyor:61:

selam:3::3::3::3:

able nerelerdesin canım:26:

sana süper haberlerim var:66:ama birazı da kötü:53:

annem dün dedi ki şimdi geliyorlarmı tanışmaya yazın dedi:52::53:

ben de dedim ki hee ne sandıydın:60::60::60::60:

yani annemler kabul ediyor tanışmayı ve sözü :52: okulun bitince de evlendiririz sizi dedi:53::52:

bu bile yetti valla şimdilik:52::52:

kötü haberse aşkıma söyledim bu durumu :43:

ve o çok korktu her zaman istemeye gelecem diye beni sıkıştırıyordu :59:iş ciddiye bindi değişik bişi oldu:59:
ablanlar olmasın diyo eniştenler olmasın diyo beni sıkıştırırlar diiyo:59:

bende dedim tanışmada iki aile olur ama sözde dedim bütün ablamlar olur :12:

tmm diyo ben konuşmam ama pek diyo damat konuşmaz:60::60:

benim ailem çok geniş ve ablamlarda evlenmemi istemiyor bunu biliyor ve bu yüzden korkmay başladı:84:
bana yanlış bişeyler derler diyo bişey de diyemem diyo ama yanlış düşünüyo ablamlar iş ciddiye binince öyle şey demezler kötü insan değiller iyiliğimi istiyorlar ama benim iyi olmamın aşkıma bağlı olduğunu bilmiyorlar:25:

aşkım iş bulacak ve öyle istemeye gelecek sanırım onun için bu iyi şart çünkü ne iş yapıyorsun diye soracaklar her ailenin sorduğu gibi benim ailemde:47:
inşallah iş bulur hemen:16::52::52:

bu kervandan biride benim.3 yıl oldu.lisedeyken aynı sınıftadık,şimdi sınavlar,okul,atamalar,iş,askerlik vs vs ... kim bilir daha neler.bazen insan umudunu yitiriyor,elinizde sadece sevgi var,başka hiç bişey yok.çaresizlik ...:)

Merhaba herkesee..Keyifler nasıl??
Kendimi evlilikle ilgili her şeyden uzak tutmaya çalışıyorum,hatta soranlara evlenmeyeceğim bile diyorum:) Ama dün rüyamda düğünümü gördümmm:5::5:
O kadar güzel bir duyguydu kii,rüya bile olsa bunu çok yakından hissettim ve hala etkisindeyim.Gelinliğimi giymiş,koluma müstakbel damat adayını takmış:97: davetlilere doğru yürüyorduk...:97::97::97: Keşke hiç bitmeseymiş rüya..Bu benim bilinçaltımda olduktan sonra,ben ne kadar düşünmemeye çalışsam da olmuyomuş,kurtulamıyorum bu fikirden..:50::50:

selam:3::3::3::3:

able nerelerdesin canım:26:

sana süper haberlerim var:66:ama birazı da kötü:53:

annem dün dedi ki şimdi geliyorlarmı tanışmaya yazın dedi:52::53:

ben de dedim ki hee ne sandıydın:60::60::60::60:

yani annemler kabul ediyor tanışmayı ve sözü :52: okulun bitince de evlendiririz sizi dedi:53::52:

bu bile yetti valla şimdilik:52::52:

kötü haberse aşkıma söyledim bu durumu :43:

ve o çok korktu her zaman istemeye gelecem diye beni sıkıştırıyordu :59:iş ciddiye bindi değişik bişi oldu:59:
ablanlar olmasın diyo eniştenler olmasın diyo beni sıkıştırırlar diiyo:59:

bende dedim tanışmada iki aile olur ama sözde dedim bütün ablamlar olur :12:

tmm diyo ben konuşmam ama pek diyo damat konuşmaz:60::60:

benim ailem çok geniş ve ablamlarda evlenmemi istemiyor bunu biliyor ve bu yüzden korkmay başladı:84:
bana yanlış bişeyler derler diyo bişey de diyemem diyo ama yanlış düşünüyo ablamlar iş ciddiye binince öyle şey demezler kötü insan değiller iyiliğimi istiyorlar ama benim iyi olmamın aşkıma bağlı olduğunu bilmiyorlar:25:

aşkım iş bulacak ve öyle istemeye gelecek sanırım onun için bu iyi şart çünkü ne iş yapıyorsun diye soracaklar her ailenin sorduğu gibi benim ailemde:47:
inşallah iş bulur hemen:16::52::52:

:nazar:canım çokkk sevindim hadi gözün aydınnn yaaa:69:
ama sevdiğin biraz korkabilir doğrudur çünkü aynı şeyi bende yaşadım
askerdeyken hep iş bulunca hemen gelicem istemeye diyodu askerliğinin bitmesne az kaldı eskisi gibi hemen nişan düğün olur dememeye başladı zaman yaklaştıkça tutuştu galiba....sonra geldi bikaç ay iş bulamadı tabi ben bekliom hala da iş olmadan nereye gelio o da haklıydı....şimdi iş buldu 7 aydır çalışıo kendileri şimdide para birikitme olayını çıkardı bu seneden öyle böyle geçirdi ...askerdeyken 2012 ye kalmaz düğün diyodu şimdi 2012 ye kalıyor o da belli değil hiç bişeyn garantisi yok sonuçta dimi....bide senin ki ablanlardan çekiniyor demek..benimkide çekiniyor büyük ihtimal ..benim ablamda braz tuhaf bu konuda istemiyomu anlamadım o da biliyo bu durumu nolcak bilmiom ya
erkekler için bu maddiyat çok gurur kırıcı canım bizim için öenmli değil ama erkeklik gurularına yediremiyorlar ....benimki 600le girdi işe sora 700 yaptılar seneyede 800 olur diyor baban sorunca 800 demek daha ii diyor ...birikim konusunuda sırf babamın karşısında dik durabilmek için yapıyor biliyorum..baban sorunca birikimler tamam maaşımda iyi diyecem diyor..maddiyatı düşüyorlar işte

Son düzenleme:
Ciddi bi ilişkim var annesi ile tanıştım ablası ile tanıştım oda benim annem ile tanışıcak bu yaz kısmetse veeee 2013 de evlenmeyi düşünüyor o laf arasında söyledi ev alcaklar offf ciddi ilişkim var ve evlenemiyorum 2012 de istiyorumda diyemiyorum ne meraklı demesin diye hayırlısı bakalım kızlar ben arada bişeyler olsun isityorum bu yaz sonu aileler tanışssın falan ama niaşn için erken 2 sene nişanlı beklenir mi çok dimi söz olsa aileler arasında nişan içinde çok fazla araya süre konmaz diye düşünüyorum hemde hem evde söz snr uzun süre geçtikten sonra mesala 6-7 ay sonra nişan olsa büyük bi naişan yapmamız mı gerekir sanki evde nişan araya söz ve zaman girince evde olmazmış gibi geliyor siz nasıl yaptınız veya çevrenizde nasıl oluyor uzun zmana yayanlar nasıl yapıyor:61:

canım 2013 te olucaksa bu sene nişan takmayın derim çok uzar uzatmamak lazımmış öle derler 2013 de nişan takın düğün yapın..bizde 2012 için öle düşünüyoruz bakalım 2012 martta falan nişan temmuz ağustos da falan da düğün inşallahh rabbim böle nasip eder....yani inşallah 4 ay falan nişanlı alırız heralde inşallahhhh çok istiyorum bunu..evet arada bir resmiyet olmadan beklemek zor geliyor ama nişanlı beklemek daha zordur ..

Merhaba herkesee..Keyifler nasıl??
Kendimi evlilikle ilgili her şeyden uzak tutmaya çalışıyorum,hatta soranlara evlenmeyeceğim bile diyorum:) Ama dün rüyamda düğünümü gördümmm:5::5:
O kadar güzel bir duyguydu kii,rüya bile olsa bunu çok yakından hissettim ve hala etkisindeyim.Gelinliğimi giymiş,koluma müstakbel damat adayını takmış:97: davetlilere doğru yürüyorduk...:97::97::97: Keşke hiç bitmeseymiş rüya..Bu benim bilinçaltımda olduktan sonra,ben ne kadar düşünmemeye çalışsam da olmuyomuş,kurtulamıyorum bu fikirden..:50::50:

canım rüyan çok güzel tabiri hep evliliğe çıkıyor belki müjdeci rüyadır bilinç altı değildir..o rüyadan bende görüştüm sevdiğimle evlenioduk imzaları atıoduk eve gelioduk evde 2 tane erkek çocuk terliği vardı 2 tane oğlum olucak galiba:52:inşallhhhhh
sende olumsuz düşünme artık bak evde kaldım diye diye kalırsın ona göre
yakın zamanda evlenecem de
soranlarada evlenmiom deme adı öle kalmasın
nasip de

bu arada desert nerde yaaaa
kız noldun öldünmü kaldın mı yaaaa hiç haberde vermion bişeyden aşk olsun he:43:

Back