yinede bu sene olucağını sanmıyorum canım para biriktirio yaa ama olsun bu lafı beni bikaç ay götürür
seninki geldimi bakalım
osuun ossun buna da şkürler olsun
aşkımın gelmesine daha19+2 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yinede bu sene olucağını sanmıyorum canım para biriktirio yaa ama olsun bu lafı beni bikaç ay götürür
seninki geldimi bakalım
evet canım sen geçtin bu yollardan basit gelir sana bugün yarın istenecek kızsın ablayımıbeklisonuz canım
azkalmış canım ....
basit gelirmi zor bacım bu işler...darısı sana inşevet canım ablası bugün gelio babası ablası gittikten sonra hemen söz olsun diomuş anneside 3 4 hafta sonra gidelim diomuş..araya taşınmayı sıkıştırcak yeni einde ağırlamak istiyo misafirlerini ellam :26:
dün kayınvalidem aradı haftaya müsaitseniz gelioz kalabalık gelioz die inanamıyorum ya daha benimkide aramadı teyit eder insan :26: ben ne zmna yetiştircem :44:ozaman isteme de 3-4 hafta sonra our sanırım olsun ya buna da şükür
desert çok sevindim hadi hayırlısı bakalım
dün kayınvalidem aradı haftaya müsaitseniz gelioz kalabalık gelioz die inanamıyorum ya daha benimkide aramadı teyit eder insan :26: ben ne zmna yetiştircem :44:
hayırlısı bakalım Rabbim büyük
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına...bugünleride göreceğim aklıma gelmezdi nasip işte zorluklarla geldik demekki sabreden derviş beklemekten gebermiomuş inşallah muradımıza ericez
canım çok sevindim senin adına hadi hayırlısı bakalım
teşekkür ederim kuzum darısı sizin başınıza :97:
selam
able nerelerdesin canım:26:
sana süper haberlerim varama birazı da kötü
annem dün dedi ki şimdi geliyorlarmı tanışmaya yazın dedi
ben de dedim ki hee ne sandıydın
yani annemler kabul ediyor tanışmayı ve sözü okulun bitince de evlendiririz sizi dedi
bu bile yetti valla şimdilik
kötü haberse aşkıma söyledim bu durumu
ve o çok korktu her zaman istemeye gelecem diye beni sıkıştırıyordu iş ciddiye bindi değişik bişi oldu
ablanlar olmasın diyo eniştenler olmasın diyo beni sıkıştırırlar diiyo
bende dedim tanışmada iki aile olur ama sözde dedim bütün ablamlar olur
tmm diyo ben konuşmam ama pek diyo damat konuşmaz
benim ailem çok geniş ve ablamlarda evlenmemi istemiyor bunu biliyor ve bu yüzden korkmay başladı:84:
bana yanlış bişeyler derler diyo bişey de diyemem diyo ama yanlış düşünüyo ablamlar iş ciddiye binince öyle şey demezler kötü insan değiller iyiliğimi istiyorlar ama benim iyi olmamın aşkıma bağlı olduğunu bilmiyorlar
aşkım iş bulacak ve öyle istemeye gelecek sanırım onun için bu iyi şart çünkü ne iş yapıyorsun diye soracaklar her ailenin sorduğu gibi benim ailemde
inşallah iş bulur hemen
Ciddi bi ilişkim var annesi ile tanıştım ablası ile tanıştım oda benim annem ile tanışıcak bu yaz kısmetse veeee 2013 de evlenmeyi düşünüyor o laf arasında söyledi ev alcaklar offf ciddi ilişkim var ve evlenemiyorum 2012 de istiyorumda diyemiyorum ne meraklı demesin diye hayırlısı bakalım kızlar ben arada bişeyler olsun isityorum bu yaz sonu aileler tanışssın falan ama niaşn için erken 2 sene nişanlı beklenir mi çok dimi söz olsa aileler arasında nişan içinde çok fazla araya süre konmaz diye düşünüyorum hemde hem evde söz snr uzun süre geçtikten sonra mesala 6-7 ay sonra nişan olsa büyük bi naişan yapmamız mı gerekir sanki evde nişan araya söz ve zaman girince evde olmazmış gibi geliyor siz nasıl yaptınız veya çevrenizde nasıl oluyor uzun zmana yayanlar nasıl yapıyor
Merhaba herkesee..Keyifler nasıl??
Kendimi evlilikle ilgili her şeyden uzak tutmaya çalışıyorum,hatta soranlara evlenmeyeceğim bile diyorum:) Ama dün rüyamda düğünümü gördümmm
O kadar güzel bir duyguydu kii,rüya bile olsa bunu çok yakından hissettim ve hala etkisindeyim.Gelinliğimi giymiş,koluma müstakbel damat adayını takmış:97: davetlilere doğru yürüyorduk...:97::97::97: Keşke hiç bitmeseymiş rüya..Bu benim bilinçaltımda olduktan sonra,ben ne kadar düşünmemeye çalışsam da olmuyomuş,kurtulamıyorum bu fikirden..