- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
bu arada desert nerde yaaaa
kız noldun öldünmü kaldın mı yaaaa hiç haberde vermion bişeyden aşk olsun he
bu arada desert nerde yaaaa
kız noldun öldünmü kaldın mı yaaaa hiç haberde vermion bişeyden aşk olsun he
canım rüyan çok güzel tabiri hep evliliğe çıkıyor belki müjdeci rüyadır bilinç altı değildir..o rüyadan bende görüştüm sevdiğimle evlenioduk imzaları atıoduk eve gelioduk evde 2 tane erkek çocuk terliği vardı 2 tane oğlum olucak galibainşallhhhhh
sende olumsuz düşünme artık bak evde kaldım diye diye kalırsın ona göre
yakın zamanda evlenecem de
soranlarada evlenmiom deme adı öle kalmasın
nasip de
bu pazar sözüm var aile arasında...nişan olmucak eylülün başında da (10 eylül olabilir) Allah nasip ederse düğünüm olacak :97:
bu pazar sözüm var aile arasında...nişan olmucak eylülün başında da (10 eylül olabilir) Allah nasip ederse düğünüm olacak :97:
Evde kalma lafına uyuz oluyorum
Canım tabi ki nasip,hayırlısı olsun.Geçen hafta erkek arkadaşım ve bir arkadaşıyla otururken,çocuk sordu ne zaman evleniceksiniz diye.Ben sesimi çıkarmadım bakalım ne cevap vercek diye,''Dur bakalım daha iş güç yok zamanla..''gibisinden bir cevap geldi erkek arkadaşımdan.Arkadaşı rahat birisidir ve evliliğe karşıdır: ''Bu arada evlenmeyi düşünüyo musunuz,onu sormadım'' dedi.Ben de erkek arkadaşımın önceki soruya verdiği cevaba sinirlendiğim için,ben düşünmüyorum açıkçası dedim ve gülümsedim.Erkek arkadaşım bozuldu,ama iyi oldu.Gerçi şaka yaptığımı anladı ama olsun ben hevesli gözükmeyim de..Zamanla olursa olur(!!!!!!)
kızlar benide alın aranızabenimde 4yıllık bir ilişkim var ve daha ortada birşey yok
offff ya canım sıkılıyooootatlım sen duanı bitirdin mi
kız seni dövücem haber niye vermion bakim
ayyyy nasıl sevdin dimmm bilemezsin canım yaaaaa
çok güzel birşey düğününe bile çok az kaldı aniden evleniyon hee ay darısı başımıza inşallahhhh elbiseni aldınmı
nişan niye olmuyo canım buarada
Ahh ahh hoşgeldin..
yok canım ya birden karar verildi..nişanı babam gerek yok dedi az durucaksınız ona harcıcanızı düğünde yaparız dedi.dün çok moralim bozuldu çok kötüydüm nişan hayallerim vardı ama şimdi alıştım mutluyum Allahım yüzümüzü kara çıkartmasın herşey yolunca gider inşallah...hepinize teşekküer ederim darısı başınıca inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
boşver nişanı eylülde düğünün var ya ona bak sen
bitirdim canım yine başıcam ama bugün başlayabilirim hatta sonra yine sonra yine.........
dilimden dua eksik olsun istemiyorum
evetttsevdiğime kavuşucam artık Allahın izniyle inşallah sizinde bian önce olur..kısa zmn olunca insanın eli ayağına dolaşıo nası yetiştircez die Rabbim yardım eder inşş :97: sizde sakın canınızı sıkmayın valla benim oluosa sizin de olur olacak olunca kimse önüne geçemez
tatlım ablan noldu onda yok mu söz nişan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?